Popüler Konu Sevgili günlük...

Günnüş;
Çarşamba ablamlar gelmişti.Bende akşam onlarla ablamlara geldim.Perşembe günüde Öğretmenler Günüydü ablamla öğretmenler günümüzü kutladık
Bugünde ablamla alışveriş falan yaptık.Akşamda sevgilim aldı beni ablamlardan.Sonra bana telefon bakmaya gittik.Umarım pazartesi alacaz artık
Çok uykum var yaa inş. hemen uyuyabilirim

günlükçüğüm

dolu şey oldu bugün ya neyse keman kursundan daha paramı alamadım alıcam pazar günü aşkımla buluşcaz işte bu arada bugün tam bir hafta oldu mine aramadı mesaj atmadı eskiden bu kız bana mesaj atmadıgında aramadıgında nasıl üzülürdüm hep ben atardım ama şimdi işler öyle dğl bende mesaj atmıyorum aramıyorum bugün markette karşılaştık konuştuk ayak üstü ondan sonra mesaj atar dedim ama atmadı bende atmıcam o atana kadar bakalım kim daha inat görücez heee eğer görüşürsek sana haber veririm zaten. ama pekte takmıyorum 2012 geliyo diye bir heycan var üstümde 2011 benim hep uç noktalarımla dolu hem böyle çoook mutlu oldugum anlar oldu hemde çooooooook üzgün oldugum anlar inşallah 2012 de çok mutlu olurum üzülmem ailemde iyi olur şu bakanlıktaki işte olur tek dileğim o zaten annemle 10 gibi eve geldik biraz odamı topladıktan sonra yatmam lazım yarın markete gitcez sonrada eczaneden ilaçlarımı almam lazım ordanda eve gelirim hadi görüşürz

Ben ne zaman rahatlayacağım? Ne zaman bir oh çekeceğim?Ne zaman yüzüm gülecek?Ne zaman hayatım düzene girecek?İşten çıkmak

bana hiç iyi gelmedi, maddi manevi kötü durumdayım. Çalışmaya kalksam 4 ay için nerde çalışacağım? Gir, 4 ay sonra hadi bana güle

güle de. Ayıp değil mi, iş ahlakına hiç uyar mı? Biri bana dese ki bir şey olmaz, için rahat olsun git gir işe 4 aylığına, işverene de

söyleme 4 ay sonra çıkacağını, gider girerim bir yere. Ama kimse bu konuda bir şey demiyor, kimse bir çözüm söylemiyor. Söylemek

zorunda da değiller zaten ama her kredi kartı ödemem geldiğinde babam kızıyo ve ben yerin dibine giriyorum. Allah seni bildiği gibi

yapsın Fuat, beni zor duruma düşürdün, iftira attın, senin yüzünden çok zor günler geçiriyorum. Rabbim duy sesimi, nolur bi ferahlık

ver içime...

sevgili günlük
sana ilk kez yazıyorum
yazıp yamamaktada kararsızım belkide göndermez silerim

hep birbirinin aynı hep sıkıcı günlerim
çok canım sıkılıyor aslında evde olmayı hep sevmişimdir çalışma hayatı bana göre değil
ben yemek yapmalıyım
toz almalıyım
sürekli elbise dolabımı düzenlemeliyim
hep çok sevmişimdir ev işleriyle uğraşmayı
ama nedendir son zamanlarda ev ağzıma kapanıyor daralıyorum evde
hayatımda değişikliğe ihtiyacım var
yuvamı şenlendirecek
evime ses soluk heyecan lazım
bana yeni çok sevebileceğim bir meşkuliyet lazım
karnımda varlığıyla beni heyecanlandıracak bir bebeğim olsun istiyorum
ama nerdeeeeee

Canım günlüğüm. Israrla çalıyor bak telefonumuz,tutuştu çünkü.
Salaklığına doyamasın,oh olsun.

Günlüğüm bugün orta şekerli bir gündü,bildiğin gibi TG denemem vardı eh diyebileceğim kadar orta düzey sınavdı benim için.Her zamnki gibi türkçeyi yapamadım,okuyorum okuyorum anlamıyorum arkadaş bu nasıl iştir böyle !Roman filan okumasam da bir problem olsa hadi neyse ama yok kardeş yapamıyorum ,ihtiyaçın denemesi mi gariptir nedir anlamdım ki :26: Şimdi birazda kendimi eleştireyim, ben safı GEÇEN HAFTA işlediğimiz konuları sınava girmeden önce göz atmaya tenezzül etmedim ,daha bilgilerim tazedir diye.Ee doğal olarak da biraz çuvalladım,biraz değil baya bildiğin çuvalladım.Bu kpss işi sıkı disiplin istiyor bunu çok iyi anladım inş. önümüzdeki denemede 100 netin altına düşmem bu arada ingilizceye çalışmaya ufaktan başladım

Bu günlük bu kadar iyi geceler günlüğüm

bu saatte kalktım kollarımı aldım günlük
mis gibi oldular
mutluyum. içim sıkılıyordu ağladım rahatladım.
arada ağlamak şart. ama sonrasında gülmeyi hatırlamak gerek.
yarın dershane yok. öğlene kadar uyuyacağım

Son düzenleme:
Dün çok kötüydüm şimdi daha iyiyim çok şükür günlük..
52 gün sonra daha da iyi olcam inşallah
Çook özledim günlüükk
Ama az kaldı güçlüyüm bekliycem aşkımı kaç gün olursa olsun

Annem geldi nihayet,cennet kokusunu öyle özlemişim ki canımın

Çeyiz için bir sürü şey almış yavrum yaaa,hepsini de öyle beğendim ki

Allahım böyle bir ailem olduğu için çok teşekkür ederimm....

Ellerini çekip benden
Yarim bu Gün gider oldu
Hem sever hem sevilirdik
Bu ayrılık neden oldu

Yar aşkıyla yana yana
Ayrı düştüm ellere ben
Ama senden ayrı gezen
Yürek değil beden oldu

Yandı yürek kebab oldu
Gül bahçemde hazan oldu
Ben ki senden ayrılmazdım
Bu ayrılık neden oldu​

Hiç havamda değilim günlük.
Ama birazdan hazırlanıp çıkıcam, belki kendime gelirim. Ooffff..
Umarım gördüğüm rüya gerçekleşir.
Ve umarım bilinçaltımdan kaynaklı değil de haberci bir rüyadır.

Eki Görüntüle 295825

offf ne can sıkıcı bır gun gunluk vakıt gecmıyor saat daha 12 olmus ufff ufff.yazılar okuyorum face bakıyorum klupte dolasıyorum ama gecmıyor ıste bu zaman.hava guneslı ama soguk dısarıda cıkmak ıstemıyorum.film izlemeye basladım oda sarmadı.patron gelsede ızın alıp eve gıderım.hadı çavv

evet günlük bugün gerçekten sıkıcı birgün
sebebi yok aslında hava güzel vs
ama hç bişey yapmak gelmiyor bugün içimden
yerimden kalkasım yok
şimdi kim ortalıgı toparlıcakk

dün aşka kavuştum sonunda zaten iş çıkışı buluştuk bişeyler yedik içtik sonra yine herkes kendi evine neyse bunada şükür eve geldim hayat devam ediyoru izledim biraz başını kaçırmıştım tabi ortasında yakaldım oyy bu dizi beni çok üzüyo ya o yaşlı sapık herifin bi yerini yakasım geliyo yani neyse dizi o biblo dizi dizi bitti biraz internette dolandım sonra arkadaşımla konuşuyodum ki dur arıyım böyle anlatamıyorum dedi anam tam bi saat konuşmuşuz :102: gece 1 buçukta kapadık telefonu direk yattım :111: dedikodunun dibine vurduk yine allahım sen affet çarpılcaz bigün ya
sabah kalktım bi güzel kahvaltımı yaptım odamın tozunu alıp süpürdüm tuvaletimin lavabosunu temizledim :96: benden beklenmeyen hareketler akşama misafir gelcek bu eve ilk kez geliyolar temiz görsünler dimi :103: aslında ben ders çalışmayı planlıyodum salı iki sınavım var ama neyse yarına kaldı artık
aşkın ankaraya gitme planı vardı hani müdür agzını aramış galiba gidicek ya:44: en fazla bi sene kalabilir ben bekleyemem artık bu ne bekle biblo bekle bi seneden fazla tutmasınlar böyle işte :124:​

Ben hasta olunca niye değişiyor dengeler günlük yaaa...
Valla çözebilmiş değilim ama sıkıldım artık bu durumdan.
Yüz kere kavgasını yapmışlığımız var ama tık yok. :44:
Kaşıntım geçti çok şükür İlaçların yan etkisiydi galiba.
Onun dışında hala yorgun ve de bitkinim.
Yatıyorum bol bol.
Sağ olsun bizimkiler bakıyor bana...
Hamileler gibi habire bir şey istiyor canım.
Hayır günün birinde gerçekeleşirse bu durum ne olacak bilemiyorum.
Allah korusun 100 kilo filan olurum
Ayyy şakası bile ürkütücü, büyük konuşmadan susayım...
Pek bir şey yok işte günlükcan..Yat kalk, yat kalk...
Buna da şükür

Son düzenleme:
günlük
bugü iyi değilim,dünde değildim ondan önceki günde...iyi olmak istiyorum ama kızım ve eşim hastayken ben nasıl iyi olabilirim..inşallah biran önce iyileşirler evimiz hastalık bulutundan kurtulur,Allahım acil şifalar versin iki aşkımada..(amin)

6 tane sınavım var haftaya ve ben ders çalışamıyorum yaz okuluna kalırsam tatilim gitcek biliyorum ama alışamadım ben buraya yapamıyorm pişmanım demek istemiyorum ama uf bilmiyorum işte

bu aralar çok dertliyim günlük.aylardır her gün ağlıyorum.kvalidemle aynı apartmanda yaşamak ve çocuğuma onun bakmasını istemiyorum. ama kocamın umrunda bile değil gözyaşlarım......eriyorum bitiyorum elimden tutan yok..........
sabır taşım çatlamak üzere.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…