Popüler Konu Sevgili günlük...

Günnüş;
Neden hep hayatım belirsizlikler içinde yaaa offfffffffff
Sevgilimde zayıflamış bi tuhaf geldi bana belkide soğuduğum içindir.
Bense kilo aldım.Sevgilimde söyledi dün kilo almışsın dedi.Bende böyle mutluyum dedim
Allahım istediğimşey gerçekleşsin nolur nolur nolur

sabah zor bi sınav..
öğleden sonra deli gibi alışveriş..
aşkımada bişeyler aldımmmmm
kendime geldim, rahatladım, mutluyum
çok şükür Allahıma

Son düzenleme:
günlük biliyorsun arada sırada buraya yazıyordum geçen yıllarda hep bir sıkıntı içersindeydim
kirada yaşamamız kiracılığın verdiği sıkıntılar ummadığım bir anda resmen mucize oldu
kendi evimizi aldık çok mutluyum .
üniversiteyi bitirdim işsizim derdim sana gene işim yok evdeyim ama kendi evimizdeyiz çık diyen kiracısın diyen ezen yok.
Allah tüm kiracılara ev versin ve de iyi ev sahipleri versin.
şimdi azimli ve kararlıyım sen bile inanamazsın bana günlük çok çalışıyorum başarıcam yapıcam
azimli çalışkan ve kararlı !!!!
ben niye hakketmiyorum ki asıl ben hakkediyorum başarıcam avantajımı geçmişteki sorumsuzluğumu artıya çeviriyorum ve ben buyum geçmişimden ders çıkarıyorum çalışmadım çabalamadım aklım var bunu kullanıcam
çünkü hakkeden benim ...
imkanlarımı zorluyorum ve ben başarıcam....

Merhaba günlük
bugün çok mutluydum taki az önceye kadar bu insanlar neden beni bu kadar üzüyorki , başka zaman arayıp soran olmaz ihtiyacın olmadıgındada dibinde bitmek isterler, artık çok yoruldum evdeki kalabalık ,işteki yeni yönetici garip davranan iş arkadaşlarım offf dayanılacak gibi degil bazen çıldırmak üzere oldugumu hissediyorum.Allahım ne olur şu evimi bir an önce alayımda kocacıgımla kendi halimizde bir yuvamız olsun, baş başa çok mutlu olalım.

Cumartesi diyordum ya hani- merak / haftaya kaldı :100:
kardeşimin laptopunu düzelttim onardım programlarını bak bu sayede yine buradayım pazartesiye kalmadan
dün arkadaşım benden hoşlandığını söyledi- beğenilmek güzel şey tabi.Ama olmaz İnternette sadece birbimize arkadaş oluyoruz günlük kaidelerden sohbet sadece. Hepsi bu,ona karşı bir şey hissetmiyorum fikirlerine kişiliğine saygı duyuorum .. Umarım yanlış anlamasına sebep olmam
Bu arada sana yaz(a)madım .Mehmet evlenmişti 3 sene önce- onun evlendiği kişiyi gördüm msn profilde... içim çok kötü oldu küçücük resmdi ama ben onu tanırım,hissederim ... kilo almş,ona sarılmıştı resmde

Allahım sen bana onu unutturacak bir aşk-eş nasip eyle yarebbim.içim hala acıyor

banyomu yaptım kremlerimi sürdüm miiiis gibi oldum
kırmızı oje sürmeye alıştırıyorum kendimi 19 oldum hala renkli oje sürmeye alışamadım. sürdüm evde gözüm alışsın diye.
baya da yakıştı parmaklarım çok övgü alır zaten bende bir kez daha şükrettim güzel oldukları için
günlük bir çizme gördüm yok böyle birşey o kadar güzeldi ki
dizin biraz üstünde ama şekli modeli muhteşemdi !
hemde 50lira bu ara para sıkıntısı çekiyorum ama ilk fırsatta almalıyım onu.
aklımda nelerle giyebileceğimi bile düşündüm.
geriye sadece almak kaldı.
artık dershanenin çıkışında kalıp orda çalışmaya karar verdim. daha verimli oluyor.
eve gelince yapıcak şey çok. tv, bilgisayar ve en önemliside kk gibi.
ama ordayken sadece çalışabilirim. çözemediğim soruları da sıcağı sıcağına hemen gidip sorarım hocalara.
bu ara kendimde de değişiklik yapmak istiyorum ama bakalım.
saçlarım baya kırıldı uçlarından aldırmam gerek. sonra perçemlerim uzadı. onlarıda kestirmem gerek.
kısacası bana kuaför yolu görünüyor.
saçlarıma ışıltıda attırmak istiyorum ama şimdi ona para veremem.
aslında kendim mi yapsam acaba :44:
iyice araştırıp yapabilirim aslında. yada teyzeme yaptırırım.
bana çok yakışır eminim ki ışıltılar
daha bugün ders çalışmadım hiiiç
birazdan çalışırım artık. canım istemiyor ama yapıcak bişey yok
zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır demişler.
ygs'ye 4 ay kaldı. zaman ne de çabuk geçiyor
bugün canım kardeşiminde doğum günü
bazen beni sinir etse de iyiki doğmuuş.

Son düzenleme:
Günnükcüm yorgunum, ben bu gece calisma isini bir sene daha yapamam.
Saatlerce bos bos otursam, hic birsey yapmasam ne güzel olurdu.
Okul, sinavlar, sorumluklar ve bolca stres iste hayatimin acilimi. :26:
Aslinda okul icin biraz daha zaman ayirsam stres yasamam zaten ama istek yok.
Bugünde calisiyorum, haliyle yarinda.
Is yerinde dün sevgili asistanla bir güzelde kavga ettim calisma günlerimi öyle sacma saatlere ayarlamis ki cildirdim resmen.
Gittim yanina hesap sordum tabi sinirlendi yok böyle mi söylenir tavrin hic hos degil dedi.
Bende sen saniyorsun önünde diz cöküp yalvarayim mi dedim susup kaldi.
Hayir günnük eger önceden anlasilmissa, hangi günler calisacagim önceden belliyse zaten ne diye kafasina göre degistiriyorki?
Begenmiyorsan patrona git dedi, ben ona bagirdim o bana bagirdi.
Iste tam o an cikisim alip gitmek istedim oradan.
Neyse sonra farkli bir konu icin birsey sormaya gittim, birde ne göreyim almis plani eline saatleri degistiriyor.
Beni yanina cagirdi, beraber tamda benim istedigim gibi degistirdik.
Genellikle daha anlayisli bir insanimdir ama demek ki bagirip tavrini sert bir sekilde gösterince daha iyi oluyor insan.
Ay cenem düstü, neyse ki dün canim sevdigimle iki kere bulustukda günüm geri kalini güzeldi.
Hadi ben kactim günnük

Yorucu bir sınav döneminden sonra merhaba günlük. Ya her şey gençlikteymiş, 2 günde 4 sınav nasıl da yordu beni. Lisanstayken 2 hafta boyunca sınava girerdim. Gerçi benim yorgunluklarımın sebebi biraz da hala sabit bir kalacak yerimin olmaması.:44: O konu aldırmamaya çalışsam da hala canımı sıkıyor. 3 tane evim var orada ama kendime ait bir anahtarım yatağım filan yok. Evime gelince oh be insanın kendine ait bir evi yatağı olması ne güzelmiş de haberim yokmuş diyorum. Yapı olarak da nerde akşam orda sabah olayına çok uygun değilim. Eşyalarımın yarısı bir evde. Birazı bir evde. Neyse ya hiç de bunları kendime dert edinesim yok şimdi.
İçim sıkılıyor günlük. Belirsizlikler yordu beni. Bugün sabah geldim eve, kahvaltıdan sonra da çok uykusuzdum, yattım. Sonra bir baktım kayınvalidem arıyor. Kuyumcuya gitmişler. Düğünde takılacak bilezikleri alacaklarmış, hangisi olsun diye soruyor. Ah be canlarım. Onlar da artık yazın yaparız diye düşünüyorlar, çok hevesliler. Ama nişanlım iş bulmadıkça bu belirsizlik devam edecek Şükrediyorum. Oturmuyorum, hep bir şeylerle meşgulüm. Çalışmadığım bu dönemi çok iyi değerlendirmek istiyorum ama içimde hep bir boşluk. Artık sevdiğimin yanında olmak istiyorum. Gözümde başka hiçbir şey yok. Pazartesi günkü iş görüşmesi çok güzel geçmişti. Bol bol dua edeceğim. Yapacağım başka hiçbir şey yok

Selam günlük
Dershanede öğlenciyim 3 hafta.
2de gidip 7de çıkıyorum.Çok kötü oluyo bütün günüm gidiyo
Sonra eve gelince yorgunluktan ders mers çalışamıyorum tabisi
Niye böyle birden konuya daldım bilmiyorum da neyse devam ediyim bari
Bugün çıkışta bizim sınıftan bi kızı sevgilisi aldı.Nasıl kıskandım anlatamaaam
Kız da pek sevgilisi olan bi tipe benzemiyodı aslında.Çok çalışkan kafasını kitaptan kaldırmıyor.
Ama ikisini bir arada götürüyor demek ki.Benim gibi
Kendimde değişiklik yapmak istiyorum bu aralar ama bazen çok boş geliyo
Sağlklı olmayacaksam ne önemi var diyorum
Paranoya yapıyorum yani.Ama çok şükür iyiyim günlük.
İyi hissetmek için güzel olmaya da ihtiyacım var dimi
Pozitif olmam lazımmmm! Kötü düşününce kötü oluyo
Allah'a şükür bi problemim yok,inşallah hep böyle olsun

selam günlük...
bugün çok güzel vakit geçirdik kızımla...
kadının birini yolacaktım ama neyse, günümü berbat etmeyim dedim.
sıpası maket evde çocuklara saldırıp duruyor, benim kızı da dürttü velet... ben de tuttum sıpayı, benim kızı çıkartmaya çalışıyorum evden.
kamyon gibi hatun maket evin kapısına dikilmiş benim çocuğumu tutma, kendi çocuğunu çıkar diye çemkiriyor bana.
dingil, düz duvara tırmanan veledin içerden kapıyı kapatıyor, sen kamyon gibi cüssenle dışardan kapıyı kapatıyorsun ben çocuğu bacadan mı çıkarıcam.senin sıpan çocukların gözüne parmağını soksun ama kimse ona dokunmasın... yok öyle yağma...
ne salak insanlar var allahım ya... alıverecektim ayağımın altına...
kendin tut çocuğunu o zaman mal gibi bakacağına, görmüyormusun bütün çocuklara zarar veriyor dedim ben de.
ama çok sinirlendim ya...
neyseki hemen unuttum da aptal karının günümü rezil etmesine izin vermedim.
kızımla oynadık, dansettik, ordan yemeğe gittik, ataköye, sonra arabalı vapurla hareme geçtik. sonrada eve geldik. kızımı yıkadım, kendim duş aldım. misler gibi... oh...
birazdan yatarım, hadi çüs...

çok sıkıldım formasyon u yine olduramadım bi ya ..Bir de kaşıntı geldi yarebbim ne illet bişi...
Kolejlerde formasyonsuz öğretmenlik yapılabilir mi ki acaba ? Herkes birşeyler yazmış kafam karıştı :26:

Naber benim güzel günlüğüm
Bugün bir canım sıkıldı bir canım sıkıldı evde sorma
Kuzenim vardı ama ilk defa sıkıldım onunla .s
Dün sevgilisiyle barıştırılar gece 4 kadar msnden çıkmadı uyuyamadım sinir oldum yav
Neyse o mutlu olsunda gerisi boş...

Diğer kuzenimde annesi hakkımı helal etmem dediği halde birisiyle beraber.s
Nasıl içine siniyo anlamıyorum
Ayrılmıştı ama geri döndü bu kadar mı aciz bu kız ya .s
Bana annem sana hakkımı sütümü helal etmem dicek ve ben o kişiyle çıkmaya devam edicem
O anda silerim dönüp arkama bakmam
Benim annemden ve ailelemden önemli değil hiç kimse
Normalde hiç bi konuda da büyük konuşmam ama bu konuda konuşuyorum işte

Neyse bu kadar dedikodu yeter
Öptüm seni

bugünümün mutluluğu...

gözlerimden yaş gelip, kendimi kaybecek kadar beni güldürmeyi başaran manevi kardeşim;
senin gibi bi insanı hayatımda var ettiği için Allah'ıma şükürler ediyorum
iyiki varsın...

sana hiç ondan bahsetmedim farkettin dimi günlük ?
çünkü bende onu düşünmüyorum.
o aklıma gelince hemen başka birşeyler düşünüyorum.
evet kaçıyorum ondan. onu düşünmekten kaçıyorum.
ama aklıma gelince darma duman ediyor beni.
toparlanamadım evet ama zaman iyi hissettiriyor.
gerçi hala tam ayrılamadık.
arada kardeşimi arıyor ve her seferinde ona ayrıldığımızı söylemek zorunda kalıyorum.
ama kardeşimin numarasını da değiştiricem ilk fısatta. işte o zaman tamamen ayrılmış olucaz.

şu şarkıda tam beni anlatıyor.

Her merhaba yerini mutlaka elvedaya bırakıyor
Tabii bu konuları sıkça yaşayınca kalp acıya alışıyor
Aslında gözlerime bakabilsen her şeyi anlatıyor
Yeteri kadar denemedik mi zaten uzatmayalım yürümüyor

Açılsın aramız kopsun tüm bağlarımız
Silinsin artık hafızalardan adımız

Bir tesadüftü tanışmamız
Aynı sebepten ayrılmamız
İnan imkansız buluşmamız
Sen yalnız ben yalnız

Günlükkk ben geldim napıyonnn? Ben iyiyim ya aslında gündüz daha iyiydim de akşam niyeyse böyle bi sinir geldi. Evde aradığım bi şeyi bulamadım da Neyse gündüzü anlatıyım. Bugün gelinlik baktık,öyle güzel gelinlikler giydim ki... Zor çıkardılar üzerimden Yaa son ikisi çok güzeldi ya bi görseydin var ya beni offff Ama biraz tuzlulardı günlük :26: Daha çok gelinlik bakmam lazım. Sadece iki dükkana gidebildik bugün. Sonra çeyizim için birkaç eksiğimi tamamladım bugün. Her şey çok güzel olsun günlük ya bu sefer olsun nolurrr Çok sabrettik,çok bekledik rabbim yüzümüze gülsün artık.​

Günlük ben geldim ama hemen sana yazıp çıkıcam yarın arkadaşım evlencek onun nikahına gidicem darısı başımızaaa
Şafağımız attı biraz önce artık 51 Bitsin şu 50ler yaa ne bitmez şeymiişş
Aralık da bitsin ocak gelsin artııkk..
Onsuz tadı tuzu yok hiçbi şeyin, gelsin hayatım renklensin tekrarr
Az kaldı dayancazzz

Günlük bacaklarım titriyor şu an.
Şoklardayım.
Allah'ım noluuuuurrr noluuurrrr kötü olmasın.Eki Görüntüle 296099 Eki Görüntüle 296099 Eki Görüntüle 296099
Daha bu şokun iyi bir şeye mi, kötü bir şeye mi yol açacağını bilmediğim için sessiz kalıyorum.
Şimdi öğrendim, şimdi. :18::18:

Neyse onu geçelim...Biraz önce geldim eve.
Nasıl bir gün geçireceğim konusunda tek bi fikrim yoktu yola çıktığımda.
Sadece bu kadar güzel olacağını düşünmemiştim, o kadar.
Gerçi bi kız vardı uyuzun teki arkadaş grubu içinde...
Daha yeni gördük birbirimizi ama benden nefret eder bir hali vardı.
Saçma sapan laflar da etti.
Ama ben de yaptım yapacağımı tabi.
Gerizekalı yaratık.
Sonuç olarak bu salağın varlığı geçirdiğim saatlerin güzelliğine ara ara gölge düşürür gibi olsa da, toplamda bakınca çok önemsiz kaldı.
Çok güzeldi her şey.

Oooofffff peki ya bu haber? Korkuyorum günlük.
E madem korkuyorsun, madem üzüleceksin ne diye böyle işlere kalkışırsın da diyorum kendime ama ama yapmasam da olmazdı ki... Neyse ben yarın dersime çalışayım, Pazartesi sınavımı vereyim vs. Sonra öğrenirim tam anlamıyla her şeyi. ((

Bay günlükcüm.

Allaha Şükrediyorum sevgili Babamla ,canım Annemi birbirinin kaderine yazdı diye ve Anneme teşekkür Ediyorum Benden Önce Melek Gibi Yüreği Olan Ablamı Doğurdu Diye, vee Gerek Okuldan, Gerek İş ortamından, Gerek K.K'dan olan arkadaşlarımı tanıdım diye, kuzenlerimide unutmamak lazım Kısacası tüm sevdiklerim yanımda diye doğum günümü telden kutlayanlar burdan özel mesaj atanlar , facede duvarıma yazanlar İYİKİ VARSINIZ İYİKİ TANIMIŞIM SİZLERİ.. İyikide bugünleri yaşıyorum ,Yarının ne olacağı belli değil kısacık hayatta, üzülmeye değmez üzmeyede, aklına ne geliyorsa yaşamalı insan, canı nasıl istiyorsa kimseye bakmadan sormadan.. İYİKİ BU AİLENİN EVLADIYIMMMM ¦¦¦¦

Bugün biraz daha iyiyim. Etik olmadığını bile bile, mecburen diplomamı kiraya verdim. Vicdanım sızlamıyor desem yalan söylemiş olurum.

Halbuki asla yapmam diyordum ama hayat insanı bazen zorluyo işte. Başka çarem yoktu, çalışmaya kalksam 4 ay sonra

ayrılacaktım, çalışmasam kredi kartı ekstreleri nasıl ödenecek... Rabbim yardım etti çok şükür, bir kapı açıldı. Karşılığını aldığım zaman

daha çok rahatlayacağım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…