Popüler Konu Sevgili günlük...

selam günlük..

siyaha yakın acı kahve ojelerimi sürdüm iyice kurumasını bekliyorum.. dikkatlice yazıyorum bi yere değip bozulmasın diye.. öğlen çıkıyorum dışarı akşama anca evde olurumm

böyle iştee

Geçmişte çok sevmiş olduğum insandan mail aldım. Ki hala da benim için çok özel biridir.
Bi hastalığa yakanlanmış.
Saçı, sakalı, kaşı dökülmüş. Kimseyle görüşmüyormuş.
Hele ki benim onu bu halde görmemi hiç istemiyormuş.
Bu yüzden benimle de görüşmek istemiyormuş.
Psikolojik sorunları da varmış.
Boşuna onu rüyalarımda olduğundan daha cılız, ve saçları kısacık halde görmüyormuşum demek ki.
Onun tipi benim umrumda değil ki.
Keşke yanında olabilseydim.
Kimseyle görüşmemek ne demektir? Daha da kötü olacak.
Zaten duygusal bi tip.
Çok üzüldüm çok çookkk.
23 yaşında henüz. Ağlamak dışında yapabileceğim bir şeyin olmaması ne kötü!
Benim yapacaklarım vardı ama o istemiyor.
Haklı da! Kim ister ki milletin karşısına öyle çıkmak.
Acaba benim geçmişteki ahlarım mı tuttu günlük.
O kadar yakışıklıydı ki!
İster istemez beddualar ederdim ona.
Mahvolmuştum onun yüzünden çünkü. Bu sebeple bi etkisi olmuş olabilir mi?
İyileşsin hemen. Yine çoookkk yakışıklı olsun.
İstediğiyle mutlu bi hayat yaşasın.

Son düzenleme:
İnsanın bin bir emekle kazandığı yeteneklerini kaybetmesi ne acıdır günlük!! Ama kaybolmazlar onlar değil mi, hep bir yerde kalırlar. 15 yaşımda gitar çalmaya başladım ben. Klasik gitar. Çok güzel gittim. Çok sesli çalışltım. Öyle güzel valslar, sonadlar çaldım ki. Sonra üniversiteden mezun oldum, çalışmaya başladım, bıraktım gitarımı. Bir türlü vakit bulamadım ona. İlk başta devam etmek için çok savaştım ama daha üniversitede başlamıştım boşlamaya. 10 kişinin bir arada kaldığı bir yurt odasında çalışmak o kadar zordu ki!! Ama istesem devam edebilirdim. Benim zayıflığım. Sonra 2 gün önce arkadaş ortamında elime gitarı verdiler. Bırak klasik çalmayı ritm bile atmadım. Herkes o kadar şaşırdı ki. Sonra ne yaptın sen dedim kendime. Ama hayır, artık elime alıp 2 hafta sonra bırakmak yok. Benim için ne kadar da önemliymiş gitarım, yeni anlıyorum. En baştan başlayacağım. Tertemiz yepyeni bir başlangıç olacak.

şu iki günde benden beklenmeyen hareketler yapıyorum 1den beri ders çalışıyorum şimdi bıraktım maşallah bana dün misafir geldi gece 1 buçukta gittiler dün hiç çalışamadım tabi çalışmak zorundaydım.. salı günü iki sınavım var ikiside birbirinden zor inş. güzelce atlatırım onlarıda şimdi acıktım yemek yiyip sonra tekrar devam etmem lazım bu okulu erken bitirmeliyim o kadar alıştım ki bu fikre uzarsa bunalıma girebilirim mezunlar diyodur şimdi hemen bitirsen sanki işe girebilceksin diye malesef haklılar bakalım kısmet ben görevimi yapıyımda dün babama sinir oldum bugünde konuşmadım :26: bana yaptıgı bişey yok ama bu tavrı sinirimi bozuyo neyse...
dün gelenler ne kadar uyumlu bi çiftti evet mükemmel degiller ama çok uyumlular bilikte içip birlikte gezip herşeyi birlikte yapıyolar , boyunca cocukları var ama her hafta bi meyhane bi bar ... inş. aşkla bende evlendigimizde uyumlu bi çift oluruz :123: aa bu arada aşk dün ıphone aldı ama priminden harcamış parayı söz verdi geri koycak yerinee banane maaşıyla alsaydı bide kartepeye gidicekmiş arkadaşları 3 günlüğüne bizde gidelimmi dedi izin alabilirmiyim ki :78: çok gitmek istiyorum ama naası olcak bilmiyorum bi tonda masraf olcak annemlerde istemek istemiyorum bakalım neyse daha çok var şubata
şimdi gidip yemek yemeliyim

Son düzenleme:
canımdan çok sevdiğim canım babacığımı,kıymetlimi,bitanecik sevgili babacığımı çok ani bir şekilde kollarımda kaybettim...
çok gençti daha,Allahım sana isyan etmek istemiyorum.sen verdin,sen aldın.emir büyük yerden.ama çok canımız acıyor.nolur sabır ver bize
dünyanın en iyi insanlarından biri,en mükemmel babası,eşi,dedesi,arkadaşı,ağbisi,kardeşi vs...en mükemmel,en iyiydin sen.cömert babam,iyi babam,kalbi yüreği tertemiz babam.mekanın cennet olsun,kalbin nur dolsun,bizi bekle cennet bahçelerinde babacım.doyamadın bize,bizde sana doyamadık.düşündükçe bile çıldırırdım sensizliği.ama kollarımda gittin babam.nasıl dayanırım babam bu acıya.
ailemize sahip çıkıyorum,aklın kalmasın babam.her gece yaptığın gibi kapıyı kilitliyorum merak etme güzel babam.senin yaptığın gibi annemi günde en az 10 kere arıyorum.herşeyi senin gibi yapmaya çalışıyorum.seni ölesiye özledim babam.gözüm hep kapıda.sanki çıkıp geliceksin gibi.hala inanamıyorum gittiğine.uykularımdan ağlıyarak uyanıyorum.çünkü sen yoksun babam.ve artık bedenın olmıyacak aramızda.sana sarılıp öpemiycem artık.güzel yemeklerini yapamıyacaksın bize özenle her gece.tadımız tuzumuz yok babam.mafettin bizi.sende istemedin biliyorum gitmeyi.bu gün arkadaşlarını aradım.hala ağlıyolar.her gün seni konuşuyolarmış babam.hala inanamıyo kimse.senin güzel yüreğini,yaptığınız makaraları anlattılar.kendimi toparlıyım gidicem yanlarına inşallah.ben senden hiç kırılmadım babam.sen kimseyi kırmazdın ki zaten.acımız geçmiyecek babam.hep hayalinle yaşıycaz.kuranlar okuyup,hayır yapmaktan başka elimizden gelen bişey yok.seni çok seviyorum melek babam.bu yazıyı okuyanlar güzel babam için bir fatihayı ruhuna çok görmezler işallah.ruhun şad olsun güzel babam.birer fatiha okuyanlardanda Allah razı olsun

hayat nasıl da pamuk ipliğine bağlı dimi günlük ?
bugün varsın yarın yok olmuşsun.
ağlayarak okudum sultan'ın yazdıklarını.
ölüm çok zor.
Allah sabır versin :26:

Ayağımın tozuyla sana geldim kıymetimi bil
Bugün güzel bir şekilde süslendim kuzenlerimle buluştuk
Çok güzel bir gündü benim için
Bir göz makyajı yaptım ilk defa içimden geldiği gibi
Çok beğendiler naptın sen diyip durdular
Bende çok beğendim ayıptır söylemesi demek ki isteyince her insan makyaj yapabilir
Benim gibi beceriksiz olanlar bile...

Sonra aşkımlada dün 3e kadar konuştuk Doya doya konuşmak çok hoşuma gidiyo onunla
Hiç sıkılmıyorum zaten insan sevdiğinden sıkılrmı canım benim ya
Neyse bunlar dışında yazasım kaçtı birden görüşürüz günlüğüm =)

Edit:yazdıktan sonra okuduğum günlükler hakkında ...
Çok üzüldüm Sultan ve Tryamour'a Allah ikiisinide sabır versin

Son düzenleme:
[B]Elfidaaaaa
Bir belalı başımsın
Elfida
Beni farketme sakın
Omzumda iz bırakma
Yüküm dünyaya yakın
Elfida
Hep aklımda kalacaksın

Bir yandan Haluk Levent'i dinliyorum canlı canlı bir yandan da sana yazıyorum
Konseri var ve bize çok yakın olduğu için evden gayet net duyabiliyorummm
Hava o kadar soğuk ki, evimde oturup dinlemek daha keyifli:)
Hem Bam Telini izledim az evvel, atanamayan öğretmenlerle ilgili program yapmışlardı.
Çok güzeldi, çok duygulandım izlerken....

Bak şimdi de şunu söylüyorlar...
Ben bu gece ölmez isem ölmem ölmem hiç bir vakit...

ooooff offf

[/B]

selamlar günlükcüm
bundan 2 3 haftası öncesine kadar oduncuk oduncuk diye diye kendimi yedim bitirdim.ama şu son bi hafta, yanında bizim sınıftan bi kızla baya bi samimi olduğunu gördükten sonra resmen yıkıldım diyebilirim.ve bu olay beni kendisinden soğutmasına yol açtı ama çokta iyi oldu aslında bi yandan olsun istiyordum bi yandan olmasın istiyordum çok ikilemdeydim ama böyle olması yani olmaması en mantıklısı olacak sanırım.

bugün annemin ananesi bizdeydi.
öyle çok seviyorum ki onu
ananemin yanında bulduğum huzuru buluyorum.
ama o hep üzgün hep ağlamaklı.
kolay değil evladını kaybetti.
aradan 1 sene geçmesine rağmen herkeste hala aynı acı var.
ama o'nun acısı bambaşka. boşuna dememişler evlat acısı bambaşkadır diye
öyle bi sevişi var ki bizi. hele yavrum diyişi aynı ananem gibi.
sırf yavrum dedirtmek için ananemi arardım.
ameliyattan çıktıktan sonra bile o yavrum diyişindeki coşkuyu yitirmemişti canım benimm.
aralığın 7sinde 1 sene olucak o bu hayattan gideli.
dün gibi hatırlıyorum her anını.
ananemi yıkarken pamuk gibiydi. nur inmişti resmen yüzüne
seni seviyorum demiştim saçlarından öpüp.
hiç ölmemiş gibiydi. canlı gibiydi.
dün gibi herşey biraz daha yazarsam ağlıycam gözlerim dolmaya başladı.
düşünmekten kaçtığım çok şey var günlük.
ve artık yakama yapışıyorlar.

Kendime gelemiyorum.
Keşke okumasaydım o maili.
O kadar çok ağladım ki. Hala ağlıyorum. Onu öyle düşündükçe...
Benim bi tanecik aşkım, ilk ve tek aşkım ne hale düşmüş. Nasıl acı çekiyor ve mutsuz şimdi.
Yaklaşık 10 gün önce babaannem vefat ettiğinde tek bir damla göz yaşı dökmedim.
Yengem öldüğünde de hiç ağlamamıştım. Sadece üzülmüştüm.
Ama "o"!
Allah korusun bi şey olursa ona ne hale düşerim kim bilir.
Bambaşka bi şey bu.
O kadar kötüyüm ki yarınki vizeye girmeyeceğim.
Evet o kadar berbat bi durumdayım! Odaklanamıyorum.
Çalışamıyorum.
Keşke kabul etse de ona destek olsam, yanında olsam hep.
Onun mutsuz olması, benim de mutsuz olmam demek(miş).
Yıllar olmuştu görüşmeyeli. Bazen onu hiç sevmediğimi düşünsem de öyle değil.
Onun için neredeyse her şeyi ama her şeyi yapabilirim.
Çok seviyorum günlük.
Kaç kişi benim kadar çok sevmiştir dünyada merak ediyorum.
O kadar iddialıyım ki ona sevgimin, aşkımın, tutkumun boyutu konusunda.
"Sevmenin acısı" der Romeo.
Onu sevdiğim için içim yanıyor.

Tam sevdiğime kavuşacağımı düşünürken nerden çıkmış ki bu hastalık?
Neden hep önüme bir engel çıkıyor?

Yanımda olsa da kafasını öpsem. Dökülen saçlarının yerine dokunsam şifa niyetine.

Günlük ya sultan için üzüldüm.Başı sağolsun.
Rabbim sabır versin ona
Ben daha sonra yine gelirim.​

Hayat ne zor. Sevdiklerini kaybetmek ne acı. Ama biliyorum ki Rabbim sabrını verecek Başın sağolsun sultancım

Ah günlük yazmıyorum bir kaç gündür
Bugun hiç de güzel bi gün değildi açıkcası
Dersler fena değildi hatta geometrideki yaptıklarıma bakılırsa ben bile şaşırdım kendime
Ama sınav hiç iyi geçmedi :18: Berbattı berbat. O ne öyle ekoloji sormuşlar fonksiyon sormuşlar!
Önce bi konuyu işleseydik ondan sonra sorsalardı iyiydi yani
Neyse günün sonunda evimde olmak güzel.Her gün dışarda olunca evimi özlediğimi hissediyorum
Yani evde boş boş oturmak bile huzur veriyor bana.
Mesela yarın iş günü ne sinir bozucu:94: Yani işimi seviyorum aslında ama bu kadar tempo çok bana da.
Neyse neyse yarının daha güzel olmasını dileyerek yatacağım bugun

günnüşüm seviyorum...beceriksizliğime kurban gitti...ama artık toparlanmam lazım değil mi...tüm işlerimi halletmem,yüzümdeki bin bir sivilceyi iyileştirmem,yeme ve uyku düzenimi geri getirmem,saçımı başımı yoluna koymam,etrafımdaki insanlara azıcık gülmem lazım...en çok da ailemi düşünmeliyim...yazık onlara ve kendime...olmuyorsa olmuyordur...ya da olacaksa ileride olacaktır...sabır...

şok oldum sultanın yazısını okuyunca Rabbim Sultanîn babasının mekanını cennet eylesin toprağı bol olsun günahları af olsun inşallah.. şimdi babacığı için okudum dualarımı, Rabbim sabır versin diyorum daha yazamicam ben yaa

günlükcüm ;
Allah Sultan arkadaşıma sabır versin ...
bir de Tryamourun bahsettiği aşkı için şifa diliyorum...

Son düzenleme:
ciciler aldım kendime :) elbiseler ve etekler ..

bir de çzme almam lazım ama üff ay başını beklicem,çok açılmayayım şimdi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…