canımdan çok sevdiğim canım babacığımı,kıymetlimi,bitanecik sevgili babacığımı çok ani bir şekilde kollarımda kaybettim...
çok gençti daha,Allahım sana isyan etmek istemiyorum.sen verdin,sen aldın.emir büyük yerden.ama çok canımız acıyor.nolur sabır ver bize
dünyanın en iyi insanlarından biri,en mükemmel babası,eşi,dedesi,arkadaşı,ağbisi,kardeşi vs...en mükemmel,en iyiydin sen.cömert babam,iyi babam,kalbi yüreği tertemiz babam.mekanın cennet olsun,kalbin nur dolsun,bizi bekle cennet bahçelerinde babacım.doyamadın bize,bizde sana doyamadık.düşündükçe bile çıldırırdım sensizliği.ama kollarımda gittin babam.nasıl dayanırım babam bu acıya.
ailemize sahip çıkıyorum,aklın kalmasın babam.her gece yaptığın gibi kapıyı kilitliyorum merak etme güzel babam.senin yaptığın gibi annemi günde en az 10 kere arıyorum.herşeyi senin gibi yapmaya çalışıyorum.seni ölesiye özledim babam.gözüm hep kapıda.sanki çıkıp geliceksin gibi.hala inanamıyorum gittiğine.uykularımdan ağlıyarak uyanıyorum.çünkü sen yoksun babam.ve artık bedenın olmıyacak aramızda.sana sarılıp öpemiycem artık.güzel yemeklerini yapamıyacaksın bize özenle her gece.tadımız tuzumuz yok babam.mafettin bizi.sende istemedin biliyorum gitmeyi.bu gün arkadaşlarını aradım.hala ağlıyolar.her gün seni konuşuyolarmış babam.hala inanamıyo kimse.senin güzel yüreğini,yaptığınız makaraları anlattılar.kendimi toparlıyım gidicem yanlarına inşallah.ben senden hiç kırılmadım babam.sen kimseyi kırmazdın ki zaten.acımız geçmiyecek babam.hep hayalinle yaşıycaz.kuranlar okuyup,hayır yapmaktan başka elimizden gelen bişey yok.seni çok seviyorum melek babam.bu yazıyı okuyanlar güzel babam için bir fatihayı ruhuna çok görmezler işallah.ruhun şad olsun güzel babam.birer fatiha okuyanlardanda Allah razı olsun