Popüler Konu Sevgili günlük...

Birkaç saat önce geldiğimde neler yazacaktım şimdi ne haldeyim.
Ne sen sor günlük ne de ben söliyim.​

zor günlük insan olmak hayatın verdiği yükleri kaldırmak zor oluyor bazen..
Allah sabırlar versin
başı sağ olsun Sultan arkadaşımızın..

Tryamourun da arkadaşına Allah şifalar versin
ve diğer tüm hastalara..

Hayatta en çok korktuğum şey,ailemi kaybetmek günlük,Zaman zaman kafamda senaryolar canlanır,ölümü düşünürüm de düşüncesinde bile saatlerce ağlarım.Allah Sultan'a ve ailesine sabır versin,babasının mekanı cennet olsun inşallah,gözyaşlarımı tutamadım

Günaydın günlük..
Öncelikle sultan'ın başısağolsun..Rabbim mekanını cennet eylesin günlük..
Sonrasında Allah a şükür iyi herşey.. maşallah bize
Ders çalışıyorum akşamları günlük.. Zmanım öyle geçiyor işte.. İnşallah bu emeklerimizin karşılığını hayırlısıyla görmeyi nasip eder Rabbim bizlere

Güzel dileklerde bulunan herkese çok teşekkür ederim.

Bugün daha iyiyim günlükcan düne göre.
Artık ağlamalarım durdu en azından.

Şimdi düşüneceğim tek şey çarşamba günü gireceğim son vizem.
Çok ama çok önemli ve ciddi çalışma isteyen bir ders.

Ona kafamı gömüp tüm kötü şeyleri biraz olsun unutmak istiyorum.

Bugünkü vizem güme gitti. Ona da üzüldüm.
Cumartesi akşama kadar dışarıda olmasam o gün içinde maili okuyup, pazara kendimi toparlamış olurdum ve sınavıma da girerdim.
Ama malesef ...

Ne kötü bir şans. Ne kötü bir zamanlama...

Ben ona hala aşığım. Ama yardım talebimi kabul etmezse de kendi bilir.
Yapabileceğim bir şey kalmaz o durumda.
Hem kimseyi sevmediğim kadar çok seviyorum onu, öyle böyle değil, aşırı boyutta.
Ama aynı zamanda da yeni birine aşık olabilecek durumdayım.

Aradan uzun yıllar geçince böyle oluyor demek ki.
Onsuz olmaz gibi bi düşüncem yok yani. Yine de kabul etmesini çok çok isterim.

Hadi görüşürüz günlükcüm. :/

:119::118::119:
süüüpppperrrrr geçen bi gezi sonrası evimdeyim yurdumdayım günlükcüümmm:13:

parise bayıldıııımmmmm yok böyle romantik bi şehir yaaaa,, şanzelize'nin şıklığı, eiffel kulesinin ihtişamı, louvre müzesinin sanatsallığı.... allahımm bayıldım ki ne bayıldım yaaa rüya gibiydii

ordan da ispanyaya geçtimm barcelonaya.. aralık ayına girdik gircez ama hala denize girilio şaka gibiiii
palmiyeler sahiller güneş tam tepede allahım ne diye bikinimi götürmediysem... anca güneşlendim kıyafetleri sıyırabildiğim kadarıyla
öyle güzel tropik meyveler vardı ki, 3 gün boyunca meyve yemekten bayram etti tüm hücrelerim
veee ben barcelonaya uçakla değil de koca koca gemilerle balayına gitmeye karar vermiş bulunuyorum... yok böle bi tatil yaa aralıkta böyleyse yazın kimbilir nasıldır orası

ordan da italyaya geçtimm Roma'yı gezdm, buram buram tarih vallahi.. adamlar tarihlerine nasıl sahip çıkmışlar korumuşlar vallahi pess!! italyaya gitmişken pizza yemeden olmazdı, biz de yedik ve enfesti makarnasını beğenmedim ama italyan makarnaları meşhurdur halbuki ama bana çok soslu geldi ama son noktayı roma dondurmasıyla yaptık.. :131: biz 7 kız roma dondurması görünce almadan durur muyuz? durmadık ve aldık, ama bu dondurma sevdasına da uçağı kaçırdık.....:82: düşünebiliyo musun uçağı kaçırdık yaa hem de havaalanında.. dışarda oyalanıp uçağa yetişemesek tamam dicem ama havaalanında beklerken uçağı kaçıran o türkler bizdik evet... sonrasında 32 saat süren bi işkence valla... ertesi sabaha polonyaya uçuş bulduk ama benim şehrime 6 saat uzaklıkta bi kente.. aldık onu, sabahladık havaalanında ama görceksin halimizi yerlerde yatıyoruz allahım tam gezgin oldum macera üstüne macera ekşın üstüne ekşınn nyse sabah bindik o uçağa gittik ülkemize, ordan rötarlı gelen trenimizle geçtik şehrimize ama görmelisin halimizi... 32 saat yollarda perişan... ama gülmekten de öldük vallahi 7 kız bi araya gelince gırgır şamata.... yakında tüm hepsini paylaşıcam feysmde bekleyin beniiii bi sürü albümle dönücemm sahalara

uçaklarımız tam macera doluydu yaa..:18: parise giderken uçak parise inemedi, çok sis varmış 2 saat uzaklıktaki başka şehre indik ordan geçtik otobüsle parise.. sonra barcelonaya giderken uçak barcelonada tam inişe geçti, yere 100-200 metre yaklaştık süzülüyoruz... hızla topladı kanatları ve birden tekrar gökyüzüne yükselişe geçti, iniş takımları açılmamış, aynı filmlerdeki gibi gökyüzünde 1 saatlik daha turlamanın ardından deneye deneye inebildik sonunda.... romada da sonuncu olarak uçağı kaçırdık zaten görmeliydin halimizi offf anlatcak ne çok şey birikio yaa burda yaşadıklarımın haddi hesabı yok valla günlük dönünce asker anısı gibi anlat anlat bitmicek

ama şunu farkettim günlükcüm.. polonya sınırlarına girdiğim andan itibaren bi memleket havası oluyo bende,, öyle benimsemişim ki artık, etrafta lehçe konuşan duyunca mutlu oluyorum filan.. yurduma girince evime gelmiş gibi hissettim resmen.. türkiyeye dönmeme 2,5 ay kaldıııııı........ alllahıımm bitmesiinn bitmesiinn bu rüyaaa sonumuzzz ankara olmasınn nolur uyandırmaaaaa

2 haftadır okula uğradığım yok, bi de son sınıfım ben yaa bu neyin rahatlığıysa artıkk:103:

bu halimle mezun olabilirsem artık bakalımm

gelirim ben yine, özlemişim sana yazmayı

biblom seni de özledim aklımdasın barcelonada çok görüşemedik tüm maceralarımla bir bir görüşcez senle muuuckkkkkkssss sanaaa

gunluk neler yazıcaktım sana aman canım sıkılıyorda askım gec aradıda bos seyler bunlar.sultan arkadasımızın yazısını okuduktan sonra benım yazdıklarım baya komık olurdu.

Rabbım sabır versın kendısıne aılesıne.hayat ıste bır taraftan dogum olurken bır taraftan olum oluyor.isyan eden kullardan olmayıp bol bol dua etmelıyız.babası cenntte onları beklıyordur bol bol sabır dılıyorum kendısıne.

babam olmazsa ben ne yaparım dusunmek bıle aglatmaya yetıyor benı onun sıkıntı halındeyken bıle bir gülüşü dunyalara bedel.senı cok sevıyorum canım babacıgım.iste canım senın.

Sultan'ın babası mı vefat etmiş günlük..
Dün okumadım geçmişi, görmedim,kusura bakmasın...
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inş.
Onlara da Rabbim sabır versin.

Tryamour'un da arkadaşı rahatsızmış galiba,
Allah şifa versin bir an evvel...

Canım sıkıldı ya...Allah herkese yardım etsin...

Son düzenleme:
sultan arkadaşımın başı sağolsun,mekanı cennet olsun babasının

tryamor arkadaşı hastaymış çok geçmiş olsun,allah acil şifalar versin..

günlük bende kötüyüm hastayım,heryerim dökülüyor ağrıdan..

sevgili gunluk!!

buraya ikinci yazisim....

bugun kendimi cok kotu hisediyorum hemde cok, hayatimdaki bi cok sey yalan gibi... O bile..
icimde okadar cok seyler geciyoki ama hangisini anlatayim bilemiyorum.. ama bi yandanda yazmak istemiyorum..

dun yine kotu gecti aramiz. benimle ilgilenmiyoo offffff basim agriyooo

cok kotuyum ama yazamiyorum anlatamiyorum. okadar cokk biktim ki. sorun sadece benimle ilgilenmeside degil yabanci gibi bilmiyorum ne yapmaya calisiyo...

buraya bi cok sey yazmak isterdim. icimdekileri dokmek ama yapamiyorum icimdekileri anlatamiyorum...

Günlükçüm bugün her şey çok güzeldi... Arkadaşlarla çok eğlendik.. Ne olursa olsun yasamayı seviyorum ben

Babamla 2 gündür konuşmuyordum, ona çok kırgındım ama sultanın yazısını okuyunca ne kadar büyük bir hata yaptığımı anladım. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.

Bu öğrenim ve katkı kredisinin geri ödemesi beni deli ediyor Neyse çok şükür ki yavaş yavaş hallediyorum. Bugün 600 TL daha yatırdım.
Dışardaki işlerimi hallettim bugün. Sakin bir gündü, rahattım ama içimde hep bi boşluk, hep bir sızı. Aklım hep sevdiğimde be günlüğüm Çok özledim, çok, anlatılamayacak kadar çok

Günnük yine sana aslinda sorun olmayan sorunlarimi anlatmaya gelmistim ama Sultanin yazdiklarini okuyunca ne kadar sacma seyler oldugunu farkettim.
Tekrar allah rahmet eylesin, sana ailene sabir versin canim.

binlerce on binlerce yüz binlerce kez şükür Rabbim...armağanına...çok mutluyum günlük...

Koştur koştur yetiştim yine 9,20 motoruna Soksleti 2 kere değiştim..artık çözünüp çözünmediğine bakarım yarın..İnşallah THF ,DMF ve DMSO da çözünür inşalllaaahh.çözünsün ki UV bakabileyim .UVde iyi sonuçlar çıksın yarebbim '
Bileşiğim de gelmiş bugun deneme amaçlı reaksiyon kurdum yarın da işim çok ..

Etüt de var yarın ..

Selam günlük
Bugün şafağım değişmiyo neden mi? Çünkü aşkımın yol izni 1 günmüş yanii 18 ocakta çıkacakmış, biz hep 17 ocak diye hesaplamıştık, o zaman şafağımız tekrar 50 oluyo Neyse buna da şükür diyelim. 1 gün daha beklerim napalım..
Ayy günlük evde zamanı geçiremiyorum bazen. Ya internetteyim ya kitap okuyorum. Artık tek kitap da kesmiyo iki kitabı bi arada okuyorum Napıym ama aşkımı düşünürüm yoksa hep o zaman da fena olurum
Az kaldı di mi günlük
Çok sıkıldım ben artıııkk bitsin noluurrrr
Dengesiz bi ruh haline sahip oldum bu askerlik yüzünden yaaa
Aşkım gelsin artık tedavi eder beni
Hadi iyi geceler günlük yarın görüşürüüüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…