:119::118::119:
süüüpppperrrrr geçen bi gezi sonrası evimdeyim yurdumdayım günlükcüümmm:13:
parise bayıldıııımmmmm yok böyle romantik bi şehir yaaaa,, şanzelize'nin şıklığı, eiffel kulesinin ihtişamı, louvre müzesinin sanatsallığı.... allahımm bayıldım ki ne bayıldım yaaa rüya gibiydii
ordan da ispanyaya geçtimm barcelonaya..
aralık ayına girdik gircez ama hala denize girilio şaka gibiiii
palmiyeler sahiller güneş tam tepede allahım ne diye bikinimi götürmediysem... anca güneşlendim kıyafetleri sıyırabildiğim kadarıyla
öyle güzel tropik meyveler vardı ki, 3 gün boyunca meyve yemekten bayram etti tüm hücrelerim
veee ben barcelonaya uçakla değil de koca koca gemilerle balayına gitmeye karar vermiş bulunuyorum... yok böle bi tatil yaa aralıkta böyleyse yazın kimbilir nasıldır orası
ordan da italyaya geçtimm Roma'yı gezdm, buram buram tarih vallahi.. adamlar tarihlerine nasıl sahip çıkmışlar korumuşlar vallahi pess!! italyaya gitmişken pizza yemeden olmazdı, biz de yedik ve enfesti
makarnasını beğenmedim ama italyan makarnaları meşhurdur halbuki ama bana çok soslu geldi
ama son noktayı roma dondurmasıyla yaptık.. :131: biz 7 kız roma dondurması görünce almadan durur muyuz? durmadık ve aldık, ama bu dondurma sevdasına da uçağı kaçırdık.....:82: düşünebiliyo musun uçağı kaçırdık yaa hem de havaalanında.. dışarda oyalanıp uçağa yetişemesek tamam dicem ama havaalanında beklerken uçağı kaçıran o türkler bizdik evet... sonrasında 32 saat süren bi işkence valla...
ertesi sabaha polonyaya uçuş bulduk ama benim şehrime 6 saat uzaklıkta bi kente.. aldık onu, sabahladık havaalanında ama görceksin halimizi yerlerde yatıyoruz allahım tam gezgin oldum macera üstüne macera ekşın üstüne ekşınn
nyse sabah bindik o uçağa gittik ülkemize, ordan rötarlı gelen trenimizle geçtik şehrimize ama görmelisin halimizi... 32 saat yollarda perişan... ama gülmekten de öldük vallahi 7 kız bi araya gelince gırgır şamata.... yakında tüm hepsini paylaşıcam feysmde bekleyin beniiii bi sürü albümle dönücemm sahalara
uçaklarımız tam macera doluydu yaa..:18: parise giderken uçak parise inemedi, çok sis varmış 2 saat uzaklıktaki başka şehre indik ordan geçtik otobüsle parise..
sonra barcelonaya giderken uçak barcelonada tam inişe geçti, yere 100-200 metre yaklaştık süzülüyoruz... hızla topladı kanatları ve birden tekrar gökyüzüne yükselişe geçti, iniş takımları açılmamış, aynı filmlerdeki gibi gökyüzünde 1 saatlik daha turlamanın ardından deneye deneye inebildik sonunda....
romada da sonuncu olarak uçağı kaçırdık zaten
görmeliydin halimizi offf anlatcak ne çok şey birikio yaa burda yaşadıklarımın haddi hesabı yok valla günlük dönünce asker anısı gibi anlat anlat bitmicek
ama şunu farkettim günlükcüm.. polonya sınırlarına girdiğim andan itibaren bi memleket havası oluyo bende,, öyle benimsemişim ki artık, etrafta lehçe konuşan duyunca mutlu oluyorum filan.. yurduma girince evime gelmiş gibi hissettim resmen.. türkiyeye dönmeme 2,5 ay kaldıııııı........ alllahıımm bitmesiinn bitmesiinn bu rüyaaa sonumuzzz ankara olmasınn nolur uyandırmaaaaa
2 haftadır okula uğradığım yok, bi de son sınıfım ben yaa bu neyin rahatlığıysa artıkk:103:
bu halimle mezun olabilirsem artık bakalımm
gelirim ben yine, özlemişim sana yazmayı
biblom seni de özledim aklımdasın barcelonada çok görüşemedik tüm maceralarımla bir bir görüşcez senle muuuckkkkkkssss sanaaa