Popüler Konu Sevgili günlük...

tryamour gerçekten çok üzüldüm ALLAH şifa versin sevdiğine onu sana ve ailesine bağışlasın ALLAHTAN ümit kesilmeşmiş ALLAH ÇOK BÜYÜK dua et canım dua et
ne demişler nefes alıyorsak umut var demektir herşey için ama
dualarım seninle ALLAH yüzünüzü güldürsün aminnnn

günlükk... çok mutluyum öünkü bugün bizim 4. yıldönümümüz... 4 yılı devirdik... onu çok seviyorum ben

Çok teşekkür ederim bir daha güzel dilekler için. :)))
Sağolun.

Günlükcan fiziken sevdiğimin yanında olamıyorum şu an için ama onu mail, mesaj yağmuruna tutmaya karar verdim.
Danıştığım insanlar da bunu uygun gördü.
O ne derse desin yanında ol.
Birkaç kelime bile mucizeler yaratır, motive eder onu dediler.
İnşallah yardımcı olabilirim.
İnşallah mutlu olmasını sağlayabilirim ve inşallah yanına da gidebilirim belli bi süre sonra.
Onu görmeme izin versin.
Onun dazlak kafasını yerim ben.
Ama tekrar söylüyorum, istemem derse kendi bilir. Ona bi şey diyemicem.
Bakalım zaman ne gösterecek.

Günlük merhaba ,

bugün çok mutsuzum ben ya sanki hayatım da bişeyler eksik gibi yada bişeyler yalnış yöne gidiyor gibi geliyor :105:
sanki önceden daha mutluydum daha neşeliydim monoton bi hayat devam ediyor işte kendime de kızıyorum bişeye canıım sıkılınca önüme geleni siliyorum hayatımdan
sanki suçlusu oymuş gibi davranıyorum ama elimde değil kendime bi suçlu arıyorum
akşam olsa keşke inan hiç eve gidesim falan da yok aylak aylak gezmek istiyorum sağa sola nereye gittiğimin önemi bile yok yol beni nereye götürürse işte

aman neyse havadan havadan diyelim geçsin

Günlük
evde internetim yok bende telefondan giriyorum.
Dünden başlıyım anlatmaya.
Dün arkadaşımla buluştum günlük. Kendisi iüde okuyo.
Gittik önce muhteşem manzaralı bir yerde birşeyler yedik içtikuzun zamandır görüşmemiştik. Hasret giderdik herşeyi konuştuk.
Sonra fakülteye girelim dedik.
Tabi oranın öğrencisi olmadığım için benim girmem zor olucaktı.
Ama muhteşem rol yeteneğimle girdik :)
orda da gezdik. Dolandık bütün katları.
Benim gitmek istediğim fakültenin önünden geçtik bir kez daha anladım orayı ne kadar çok istediğimi. Allah inşallah kabul eder dileklerimi.
Gayet eğlendik güldük.
Dönerken otobüsle döniyim dedim. Onla bindiğimiz otobüse bindim. Zaten ona binince kötü olmuştum. Birde biri bindi. Arkadan aynı ona benziyordu. Kalbimin nasıl çarptığını anlatamam. Gözlerim doldu. Ağlamamak için çok zor tuttum kendimi.
Ağlamadım ama.
Bu sabahta minibüste baya kötü oldum. Ağlayacaktım ama orda da tuttum kendimi.
Böyle zamanlar yaşıyorum işte günlük.
Şimdi derse giricem görüşürüz günlüğüm. Umarım internetin yapılırda bir an önce kavuşuruz :*

Selam günlüğüm beni biraz motive etsende ders çalışsam olmaz mı ?
Ama yok çalışmadan hiç bişey olmuyo bunun farkındayım
Ve bugün tekrar çalışmaya başlıyorum ...
Hem ben çalışınca kendimi daha iyi hissediyorum

Aşkımda çalışıyo derslerine çok mutlu oluyorum aslında
Ben onu üni.ye gidince çalışmaz arkdaş ortamı yapar gezer tozar sanıyodum
Çünkü pek çalışmaya hevesli bir insan değildir
Şimdi görsen acayip ders çalışıyo
Bu bizim için çok iyi okulunu 4senede bitirmesi lazım
Hayallerimiz var inşallah hepsi bir gün gerçek olucak

Onunla evlenmek yuva kurmak istiyorum
Şuan doğru düzgün yaşayamadığımız sevgili hayatımızı evlenince yaşicaz
Bu aslında avantajlı bir durum
Ona hasret geçiyo günler şimdilik...

gunluk selam sana

dun ıse yenı eleman baslamıstı aksamada cıktı ben yapamıyorum dıye :2: :2: demırbas gıbı oldum burda.

umarım zam yapar maasıma yoksa onu bır kasık suda bogabılırım.napıyım ben sımdı yuzunemı guluyum suratmı yapıyım anlasın yoruldugumu cok calıstıgımı.

gunluk cok mutluyum bu ılaclar bana ıyı geldı sıvılcelerım kuculdu renklerıde cok olmasada eskısı gıbı koyu degıl.düzenlı kullanmaya devam gunluk bu ılacı kullandıgımdan berı sıvılcemde cıkmıyor yuppppppp cok mutlu oldum.tertemız olacak yuzum 1 2 ay mucadeleye devam.saclarımıada bakım yaomaya devam sınemakıyle 2 3 aya belıme ulasacagını dusunuyorum bı 10 15 cm uzaması lazım ıstedıgım boya gelmesı ıcın sonrada guzel bır sarı boya dıpler dore ohhh.neyse ben sefanın bır cefası vardır ugrasmaya devam.

babamın orda oğlenlerı yemek cıkıyor aylık 40 tl adımı yazdırcam cok para verıyorum oğlenlerı yemege doğru duzgun bıseyde yıyemıyorumya.ba formlarına devam gunluk askımın cok ısı var onuda rahatsız etmıyelım degılmı.çavv

slm günlük sevgilimleyim çok mutluyum ama dün gece içim sıkıldı öyle böyle değil kalbim falan sıkıştı sabahı zor ettim aşkımda sakinleştirdi iyiki yanımdaydı gece arıcaktım annemleri ama telaşlandırma boşuna bisey olsa duyarsın diye diye sakinleştirdi beni öyle uyuyup kalmışım
şimdi günlüğü okuyunca iyice kötü oldum sultan ın başı sağolsun allah sabır versin
tryamour unda arkadaşına allahtan şifalar dilerim sağlıktan daha önemlisi var mı şu hayatta böyle işte içim sıkkın aşkımda okula gitti benimde ödevim var onu yapayım diyorum ama canım hiç istemiyor

Günlük dershaneden çıktım. Annemin iş yerine gidiyorum şimdi. Otobüste bi kız var sevgilisiyle konuşuyo sanırım.
Yalvarıyo resmen telefonu kapatmaması için, kapatma yanına gelicem diyo.
Kıza gidip boşuna uğraşma çabaların işe yaramıycak demek istiyorum. Yaramıycak çünkü kendimden biliyorum.
Daha demin az daha ağlıycaktı kız. Nasıl vicdansız sevgililer var günlük.
Allah hayırlısını versin herkese.
Bende yolculuğuma devam ediyim, görüşürüz

Güzel bir gün. Annemle biraz alış verişe çıktık. Bir kaç parça eşya aldım çeyizime Geç yatıp, geç kalktığım, uzun yıllardır yapamadığım tembelliği yaptığım günlerdeyim. Ama çok da açılmaya gerek yok. Çünkü daha önümde tonla sınav ve ödev var. Perşembe günü yine Eskişehir'deyim. Pazar günü de sınavım var. Sonraki hafta sonu da açıköğretim sınavları var. bu sene zorlaştı biraz. Hem iki dönem oldu, bütünleme kaldırıldı. Hem de yardımcı kitap yok. Neyse ya seviyorum ben çalışmayı. Hadi biraz dolanayım ben buralarda

Sultanım...inanmadım inanamadım kardeşim...
mahvoldum burada, sana sarılabilseydim keşke. umarım yanında olacağım yakında.
evde duramam bugün ben ne yapsam boş...
canım kardeşim, başın sağolsun, acını ruhumda hissediyorum...

günlükkümm pembikimm selammm
ben süpperim çünkü vizelerim dün bitti ve en çok korktuğum sınavım en iyi geçen sınavım olduuu
bugün şiişene kadar uydudum kalktım kahvaltımı yaptım şimdi de film izliyorum
ohh misss
acıkmaya da başladım kalkayım yimeemi yiyeyim
az önce de aşkımnan konuştum sesi yetii iyi olmama yavrumun
akşam bi daha araşırız flaan filan kuzum
had ben gene uğrarım file devam edeyim
bayssss yavrumm

Mail atıcam diye yazdım çocuğa.
Sana destek olmak istiyorum falan dedim ama hiç de bi şeyler yazıp destek olasım gelmiyor şu an.
Yine tersine döndü her şey.

Ben niye böyleyim, niye niye niyeee... ????

Dün çok seviyordum, aşıktım ama bugün umrumda değil ya.

Nefret ediyorum kendimden!!!

Bi aynı yol üstünde yürümeyi beceremiyorum.
Olmuyor olmuyorrrrrr...

Yarın da gelip tam tersine onu çok seviyorum diye yazarım kesin, hiç şaşırma buna!

Saçma sapan kişiliğim beni bunalttı artık!!!

Bıktım, yetti!!!

Onun durumuna üzüldüğüm için o kadar ağladım ağladım ve vizeye bile girmedim ama şimdi yaptığıma bak!
Nasıl böyle olabiliyorum aklım almıyor!
Kendimi anlayamıyorum!

Acaba bir psikolog yardımcı olabilir mi bana?
Düzelebilir mi bu can sıkıcı durumum?

Dönekliğimden kurtulmak istiyorum!
Stabil olmak istiyorum artık!

Bir gün istiyorum, çok seviyorum derken; ertesi gün amaaann boşver demek istemiyorum bundan böyle!!!
Çoookkk sıkıldım!

Günlük ben geldim. Ayy çok yorgunum niye geldim hiçç bilmiyorum. Ama iyiyim çok şükür... Bugün nöbetçiydim ve 7 dersim vardı ama o kadar yorulmadım sanırım. Girdiğim sınıflar iyiydi bugün çok şükür Ayaklarım ağrımış sadece. Ayy bugün bi öğrencim şal getirdi hediye olarak çok beğendim ya çıtı pıtı bi şey Bana her gün öğretmenler günü bundan sonra Günlük bu ara çeyiz düğün işlerine sardım çok dile getirmek istemiyorum bi aksilik olur diye ama davetiye bakıyoruz bu ara. Haftasonu yine gelinlik bakıcam. Annem havlu,yazma falan onları ayarlıyo. Yıkanacak,ütülenecek daha onlar Ya ben hala yatak örtüsü alamadım günlük ya Çok abartılı bi şey istemiyorum çok para da vermek istemiyorum bi kere beğenmiştim o zaman param eksikti alamadım bi daha da gelmedi aynı model ya Acilen güzel bi yatak örtüsü bulup almam lazım. Yarın da okuldaki öğretmenlerle bowlinge gitcez yine,rövanşı almamız lazım Bi sor ki gidecek paran var mı? Bu maaş günü niye gelmedi günlük ya? 5 gün falan var galiba Neyse ben gittim

Ben geldim gene.Burası neden bu kadar sıcak?Normalde bukadar kalabalık bir sitede kimse kimseyi tanımaması gerekir.Ama burda hep birbirimizin üzüntülerine ağlıyor sevinçlerine gülüyoruz.KK m seni çok seviyorum

gunluk hıııcc ıyı degılımmmmmmmmmm

gercekten gunluk hıcc ıyı degılımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

galıbaa delırıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Bugün de bitti,
ay sonu olduğundan dolayı yoğun, tempolu, susmayan telefonlu bir gündü ama ben keyifliydim bugün..
Yorgun ama keyifli. Hep bugün çarşambaymış gibi geliyor bana, hafta çabuk bitecek galiba..bitsin de zaten, pazar olsun annem gelsin artık, kendi evime geçmek istiyorum.. Yatağımı, mutfağımı, banyomu bile özledimm.
Her sabah kendime "bugün erken yatıcam" diye söz veriyorum, bu akşam o sözümü tutucam inş, azcık kitap okur uyurum..
Bu akşam ne pişirsem derdi de olmasa, bugün ne giysem olayıyla kapışır valla bu soru/n
Sooon 10 dk

günlük hala şafak saymaya devam ediyoruz kafam ise çeyizle mesgul
gelsin artık ama ya askerliği bile düşürmediler zenginlerin işlerine yarayarak ya da kendi kasalarını dolduracak seyler yapıyorlar

sevgili günlük ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,içimden geliyor elimde değil napıyım (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…