Popüler Konu Sevgili günlük...

dersten kafamı kaldırdım girdim nete

ayrıca bugün hava çok güzeldi..sıcaktı baya

ara diyince arıycak balım,konuşucaz

içim huzur dolu..Allah bozmasın..

Boktan bigün günlük.
Daha demin midem fenaydı. Eve kendimi zor atıp birden ağlamaya başladım. Sonrada ne yediysem çıkardım hepsini.
O kardeşimi aramış yine. Bende aradım artık bıkıp. Hep aynı şeyler.
Onunla konuşmaya başladıktan sonra kustum zaten. Yine dağıttı beni.
Herşeyin bi özürle çözülebileceğini sanıyo.
Oysaki bilmiyo ne kadar kırgınım, paramparçayım.
Şarkı da da diyor ya hani içim paramparça diye aynen öyle işte.
Konuşurken birden bi ağlama geldi. Resmn ona belli etmemek için sessizce telefonun ucunda ağladım. Sıktım kendimi anlamasın diye. İçimi çekince anladı. Ağlıyo musun dedi. Haır dedim. Özür dilerim dedi her zaman ki gibi.
Özürle neyi çözeceğini sanıyosa artık.
Allahından bul dedim telefonu kapatırken. Çünkü ona pişmanlığı yaşatacak tek Rabbim var.
Onun adaletinden sual olunmaz. Biliyorum ki günün birinde çok pişman olucak. Her sabah ezanında kalkıp dua ediyorum bunun için.
Ne çekiyosam bin katını çeksin. Allah büyük, başkada sözüm yok

günlük.. içim uzun süredir ilk defa bu kadar huzurlu...
aman allahım bozmasın

bana yaşattıkları kat kat çek inşallah bıktım artık onun yüzünden acı çekmekten günlük
umarım hatalarını geç olmadan anlar
yoksa beni sonsuza dek kaybedicek....

yorgunum günlük!
benim ne zaman işim düzenli bihayatım olcak bıktım koşuşturmaktan günde 40 yere gidiyorum
Allahım hayırlısını nasip et,herşey için

Günnüş;
Mutluyum, istediğim o şeyde olursa değme keyfime

şuan ne yazdığımın nasıl yazdığımı bilmiyorum bogazımda bi yumru nefes alamıyorum neler yazmaya geldim ne yazıyorum hepsi silindi beynimden..
Sultanım başın saolsun bi kez daha Allah sabrını versin mekanı cennet olsun babanın..Ani olan bi ölümün ne kadar acı verebilcegini tahmin bile edemiyorum..Duyduğum her yeni ölüm haberinde acım tazeleniyo sanırım bu konuda çok güçsüzüm babanemde bu kadar etkilendiysem başka düşünmek bile istemiyorum..
artık sadece 2011 yılının bitmesini bekliyorum onun uğursuzluguna artık kesinlikle inanıyorum 2012 herkes için güzel bi yıl olsun
tryamor allah şifa versin sevdigine..
hirasım bekliyorum haberlerini..

alıntı yapmaya gelmiş gibi oldu ama şuan bişey yazmak istemiyorum bikaç saat sonra gelirim belki...:44:

Hocalar arasında kutuplaşma sürekli artıyor bugün yine çok sıcaktı ortam.Adama bak ya ne dese beğenirsin,bizim kimyasalları mı yürütüosunuz demiş.YUH ! tek öğrenci olarak bana da sordular sen hiç alıo musn oradan die.Allah korusun hocam hiç bişi alır mıyım ben o adamdan dedim ! O adamın labındayken bile ben kendi hocamın kimyasallarını kullandım taşıma suyuyla değirmen döndürmeye çalıştım resmen ...
Bundan böle o adamın öğrencilerine ne isterseler istesinler, hiç bir şey vermeyeckmişiz. Kısasa kısas oldu !:113: Hayırlısı olsun ! Korkuorum biz öğrenciler kaynamayız arada inşallah

Şu kimyasalların kokusu yine mahvetti bugün beni.Çeker ocak yok buram buram soluyoruz bi de yerde bi demir gibi bişi vardı onu kestiler her yer toz duman oldu.Yandı boğazım.Artık error vermeye başlayınca baktım zaten etüt saatim gelmiş.

Minübüse bindim .TELEFON !:102: öğrenci hasta olmuş,gelemiyormuş.. Eee yani bu son dakika mı haber verilir. 1,5 saat bekledim mecbur diğer öğrencim gelecek diye... Allahtan etüt merkezinin sahipleri hakkını vermemezlik yapmıyor kimsenin. Allah korkusu var bir kere...

Eve geldim,bişiler yedim ..Başım zonk zonk ediyor şu an...Ciğerlerim,beynim her gün kimyasal soluyor laboratuvarda tabi...

İçimden geldi yazayım... Mehmet isminde biriyle evlenmek kısmet olmazsa, allah nasip eder de erkek evladım olursa ismini Mehmet koyucam !
Ne salak, ne yapışkan ne kaldığı yerde kalır bi duygularım var ya.. Unut onu unuttt ! Kaç sene oldu,adam evlendi.Herkes kendi hayatında mutlu olsun ..
derim ama yine de öfff öff..
Sen onu bana unuttur Allahım....

Ya günlük bu yaşa geldim hala hangi işi yaptığımda mutlu olacağıma karar verebilmiş değilim. Aslında karar verdim de, hem de çok yerinde bir karar... ama işte o kararın yolu çoooook uzun :44:

neden düzelmiyo günlük..
herşey daha da kötüye gidiyo sürekli..
biliyorum, bunda da vardır bi hayır demeli ve buna yürekten inanmalıyım..
ama o kadar zor günlerden geçiyorumki..
depresyona girmekten korkuyorum ya
sabretmeliyim..
benim içinde herşeyin yoluna girdiği, yüzümün güldüğü günler gelecek inşallah

Selam günlük ;

Kocişim yine iş seyahatinde..Eskişehir'e gitti
Ama yarın gece yanımda Allah izin verirse inşallah..

Bugün halamla beraber Sarıyer sahil boyu yürüyüş yaptık o kadar güzel bir hava vardı ki ve o kadar iyi geldi ki..(Bihter'in evi de cam kapı kilit olmuş valla) Kuzenim yarın yurtdışına üniv.e gidiyo,abisi askerde
Dokunsan ağlayacaktı halam..Allah en yakın zamanda halamı evlatlarına beni de kocacığıma kavuştursun inşallah...

günlük...
bugün her zaman ki gibi bir gündü işte sıradan monoton
yeni resim eklemiş günlük
ahh yakışıklı bu adam yahu
ama benim olmadıktan sonra ne yapayım ama dimi günlük

bugün canım babam bana alınmış
kıyamam hiç ona
izah etmeye çalıştım ama..
üzülmesin o
o benim her şeyim
Allah'ım korusun onu ve tüm anne babaları

dün kpss kitabım geçti elime
gerçekle yüzleştim galiba
inceledim baktım durdum
az önce tekrar aldım elime
çalışma planı yaptım
başarabilir miyim
üstesinden gelebilir miyim bilmiyorum
denemeden anlaşılmaz dimi
bende deneyeceğim inşallah üstesinden gelirim
insan isterse her şeyi yapar dimi günlük

insan bazen birilerinin
tesellisine,yardımına,güzel dileklerine,motivasyona ihtiyacı oluyor işte
Rabbim herkesin hayalini gerçekleştirsin
tüm güzel hayallerimizi gerçekleştirsin...

bugünlük bu kadar..
hoşça kal günlük...

Gece hiç uyumadan sabah 9 da evde çıktım, 15.00 te eve geldim. Geldiğimde hissettiğim yorgunluğu ve uykusuzluğu anlatamam. Gelir gelmek uyudum zaten ve daha yeni kalktım. Saat gece 4 Neyse tüm gün uyumamaya çalışayım da erken yatayım. Abartmıştım zaten gece geç yatmaları. Artık eskisi gibi mutsuz, huzursuz değilim. İyiyim çok şükür. Bir de beklediğim ödemeler olsa çok daha iyi olucam inşallah. 1 ay kadar sabretmem gerek sadece. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşalah. İnsan huzursuzken anlıyor huzurun kıymetini.

günlüğümm'

bugün çok güzeldi.hiçolmayacağını sandığım hayallerimden birini gerçekleştirdim.sonra gece çok ağladım ama olsun.Geçti şimdi.Tüm gece uyumadığım için şimdi sıcak bi duş alacağım ve huzurlu bi uykuya dalacağım inşallah.Annemi de çok özledim.Çocuk gibi ağlamak istiyorum 'Ben annemi isterim.Banane.' diyerek.

Bide çok güzel birüya gördüm dün.Gerçek olmayacağını bilsem de huzur verdi bana.Rahatladım.Huzurla uyandım.

:26:

Bisürü gülücük de kullandım ruh halimi yansıtan.kıhkıh

Hastayım günlük.
Şifayı kapmışım. Burnum hiç durmuyo.
Gece bölük bölük uyuyabildim ancak.
Burnum hiç uyutmadı.
Sabahta dershaneye gitmedim.
Şimdide keşke gitseydim diyorum. Ama çok fenaydım sabah.
Neyse artık yarın dershane yolu gözüktü :)
o çok beğendiğim çizmemi de haftaya alabilicem
çok güzel kombinler yaparım ben onunla.
Neyse günlük sabah sabah çenem düştü yine. Sobayı yakıp kahvaltıyı hazırlıyım. Görüşürüz

Günlük sana çok ilignç bir şey söylemeye geldim
Ben pilatese başladım başlayalı acayip huzurluyum
Yani normalde sinirden deliye dönmem gereken olaylar karşısında çok durgunum
Ve üzülmüyorum herşeyi anlayışla karşılıyorum

Meğer pilates vucüda mutluluk hormonu salgılıyomuş
İnanmazdım ama bendeki değişimler böyle şimdilik çok mutluyum ya demiştim zati

Dün dersimide çalıştım bugünde kendimden aynı performansı bekliyorum
Çalışma saatimide arttırmaya karar verdim
Kps şakaya gelmez dimi...

Bugün kuzenime gidebilirim orda kalıcam
Gitmeyebilirimde o zamanda ekmek için bir banane lazım
Kışın biyerde kalmayı sevmiyorum ondan günlükcan
Byss...=)

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ay neler oldu neler dün ben uyuya kalmışım tamam mı hani o mesaj atmayan dediğim mine varya mesaj atmış sabah gördüm ay inanamıyorum günlükneyse annem işe gitti bende evi temizlicem bugün abimle tartıştılar annem biraz bende dün lazer yrine gittim karar verdim kollarımı yaptırıyorum kolumu jiletledim yarın ilk seansım ay çok heycanlıyım acaba hepsi gitcekmi bu arada kolumu jiletledikten sonra bir baktım bembeyaz kol ne kaaaaa güzel duruyomuş tam hayalim neyse günlükçüm gelişmeleri anlatırım sanaa ben çıkıyorum öptüm kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…