Hocalar arasında kutuplaşma sürekli artıyor bugün yine çok sıcaktı ortam.
Adama bak ya ne dese beğenirsin,bizim kimyasalları mı yürütüosunuz demiş.YUH !
tek öğrenci olarak bana da sordular sen hiç alıo musn oradan die.
Allah korusun hocam hiç bişi alır mıyım ben o adamdan dedim ! O adamın labındayken bile ben kendi hocamın kimyasallarını kullandım taşıma suyuyla değirmen döndürmeye çalıştım resmen ...
Bundan böle o adamın öğrencilerine ne isterseler istesinler, hiç bir şey vermeyeckmişiz. Kısasa kısas oldu !:113: Hayırlısı olsun ! Korkuorum biz öğrenciler kaynamayız arada inşallah
Şu kimyasalların kokusu yine mahvetti bugün beni.Çeker ocak yok buram buram soluyoruz bi de yerde bi demir gibi bişi vardı onu kestiler her yer toz duman oldu.Yandı boğazım.Artık error vermeye başlayınca baktım zaten etüt saatim gelmiş.
Minübüse bindim .TELEFON !:102: öğrenci hasta olmuş,gelemiyormuş.. Eee yani bu son dakika mı haber verilir. 1,5 saat bekledim mecbur diğer öğrencim gelecek diye... Allahtan etüt merkezinin sahipleri hakkını vermemezlik yapmıyor kimsenin. Allah korkusu var bir kere...
Eve geldim,bişiler yedim ..Başım zonk zonk ediyor şu an.
..Ciğerlerim,beynim her gün kimyasal soluyor laboratuvarda tabi...
İçimden geldi yazayım... Mehmet isminde biriyle evlenmek kısmet olmazsa, allah nasip eder de erkek evladım olursa ismini Mehmet koyucam !
Ne salak, ne yapışkan ne kaldığı yerde kalır bi duygularım var ya.. Unut onu unuttt ! Kaç sene oldu,adam evlendi.Herkes kendi hayatında mutlu olsun ..
derim ama yine de
öfff öff..
Sen onu bana unuttur Allahım....