Popüler Konu Sevgili günlük...

çok şükür günlük mutluyum ne olursa olsun ben mutlu bir ınsanım.içim huzurlu Rabbımin izniyle.

bugun cok iş yok bankaya para yatacak b formlarım bıttı vakıt gecırıyorum.dun askımın yanına gıttım 10 dakıka hemen mutlu oldum sevıyorum onu.gecerkende arabanın ıcınde gordum delı mılletın ıcınde opucuk gonderıyor bana :) :)

Sevgili Günlük,
Son 3 gündür duyduklarıma çok üzüldüm,Allah herkese önce sağlık, sonra huzur versin, gerisi gerçekten boş...

Standart bir gün. Kasım tercihlerimi yaptım. Yine bir bekleyiş başladı. Hayırlısı olsun ne diyeyim. Rabbim yazdıysa olur.

Burada ne kadar iyi kalpli insanlar var günlük. Çok duygulandım. (
Hem günlükten, hem özel mesajla dualarını eksik etmiyorlar. :))) Sağolsun hepsi.

Son vizemi de verdim bugün.
Kabus bitti.
Ama sonuçlar nolcak kim bilir... :s
Neyse artık...
Gelsin filmler, diziler, kitaplarrr... Ooohhh...

Ama içim buruk nedense. Modum düşük. :/
Üzgünüm. (
Acaba o nasıl şimdi? Yeniden kavuşacak mıdır saçlarına, tamamen iyi olacak mıdır?
Onun hayatını değiştirmek istiyorum günlük.
Ona huzur vermek, gülümsemesini sağlamak...
Neden böyle düşünebildiğimi bilmiyorum. Nasıl bu kadar cesaretli olabildiğimi...

Ne diye 2,5 yıl sonra onunla iletişime geçtim? Ne alaka yaa...
İnşallah bi şeyler olur aramızda. Hatta ben onunla evlenmek bile istiyorum aslında. :44::44:
Yani sadece bazen düşünüyorum. Olabilir mi acep bilemiyorum.

Ayrıca geçen gün arkadaşım bi çocukla tanışmış. İzmit'ten Ankara'ya bikaç günlüğüne gelmiş.
Vee olaya bak ki tanıştığı çocuğun ev arkadaşı benimkinin sınıfındaymış.
Samimiyetleri yokmuş benimkiyle ama bi iki şey demiş hakkında.

Yani bu nasıl tesadüftür ki sen normalde İzmit'te okuyan biriyle Ankara'da tanış + ev arkadaşının sevdiğimle aynı sınıfta olduğunu öğren!
Bi daha soruyorum bu nasıl bi tesadüftür günlük... :26::26:

Aaahhh keşke kabul etse onu görme isteğimi. ((
İşte o vakit yerimiz hazır, yardımcılarımız hazır.

Arkadaşım da bahsetmiş tabi aşksal bi mevzumuz var, gelirsek yardımcı olabilir misiniz diye... Seve seve demiş çocuk.

Üüüüffff... Öyle yanii... Bakalım. Aşk savaşçı olup çıktım Kotoko gibi.
Umarım sonum da Kotoko gibi olur. Sevimli kotoko-chan

-------------------------------------------------

edit : Ben sana daha dün onu teselli etme gibi bi isteğimin olmadığını, umrumda olmadığını yazmıştım di miii... :18::18:
Hazır sınavlar da bitmişken psikolog için acil randevu almam lazım, anlaşıldı.

Son düzenleme:
Selam Günlük
Canım sıkkın bugün.Reglim yaklaşıyor,çok huzursuzum,sinirliyim.
Kavga ettik zaten.Daha doğrusu ben kavga ettim o dinledi.
Konuyu sana da anlatırdım ama geçmişini okuyunca vazgeçtim.
Hayat gerçekten pamuk ipliğine bağlı.Birkaç dakika sonra ne halde olacağımız belli değil.
Anlık şeyler için en sevdiklerimizin kalplerini kırmaya hiç değmiyor.
Her şeyin başı sağlık,sonra gerisi gelir günlükçüm hep derim bunu.
Değerini bilmek lazım aldığımız her nefesin.
Allah'ım hiçbirimizi sevdiklerimizden ayırmasın,onların acısını bize göstermesin.
Biricik ailem,sevdiğim hep benimle olsun.Allah'ım sen ayırma
Böyle şeyler aklıma geldikçe gözümden yaşlar süzülüyor günlük
Benim çok mühim bir sınavım var yarın.Ama hiç çalışasım yok.
Yoruldum gerçekten.Ama daha yolum çok uzun...
Biliyo musun kuzenimin okulunda Avrupa gezisi düzenleyeceklermiş.
Geçen yıl o gitti.Bu yıl ben de gidersem benimle gelirmiş.
Ama ben okul dışındanım.Hatta ülke dışı
Beni alırlar mı ki? Alsınlar günlük çok istiyorumm
Önüme böyle fırsatlar gelirse değerlendireceğim.Kendi isteklerimi dinleyeceğim artık.
O nasıl yapıyosa öyle yapıcam.İtalya'ya giderken bana sordu mu?
Zaten sormasına gerek yok ama benim de sormama gerek yok o halde değil mi

duygusuzum şuan dün yapmam dediğim şeyi yaptım (yaptırdı) o cümleyi söyledim.. pişmanmıyım bilmiyorum bazı şeyler varki benim için aşktan sevgidende öte.. o hala bişeyin farkında degil konuşmaya çalışıyo affetmek istiyorum ama sürünsünde istiyorum bişeyi söylediysem agırlıgım kalsın dimi :93: bakalım zaman en güzelini gösterir

Sevgili günlük kızımla ilgilenmek bütün günümü alıyor.Onu çok seviyorum.Gülüşünü,sinirlenmesini,memi memi demesini hele anne demesine bayılıyorum.Eşimle aramda iyi şükür problem yok bşraz iletişim kopukluğu var sanki ama konuşunca oda anlıyor hatasını ve düzeltmek istiyor bu önemli...

şimdi kızım popo üstünde gelip pc yi kapamaya çalışıyor görüşücez günlük:):)

günlüüüüüüüüüüüük asker beklemek tamam çok zor hasreti vuslatı falan ...
ama artık evlenebilcez nişanlanıcaz aramızdaki en büyük engel kalkıyor aradan yaaa
sevdiceğim 266 gün sonra geliyor allahın izniyle
biter mi yaaa biter biter
ben bi zaman 460 dedim 1 hafta sonra 200 gün oluyor nabeerr

tam da aşık değilim sanki günnüş...e o zaman niye uğraşıyorum...ne diye hırpalıyorum kendimi...hayatımda bu kadar dengesiz olduğum ikinci bir dönem hatırlamıyorum...rezillik diz boyu...resmen asılıyorum...ailem,ailesi,o...hiç utanmaz,yüzsüz,gurursuz oldum ben...okul için bir şey yapmıyorum...oysa mükemmel bir okulda çalışıyorum...ne olacak halim...olmayacağını bile bile ne diye uğraşıyorum...ha bir de sözünü açmaktan vazgeçsem iyi olacak...

Günlükkkk ben geldim ben İyiyim ya güzel bi gündü. 5 saat dersim vardı bugün. Biliyo musun bugün benden daha tecrübeli zümre öğretmenlerimden biri benim hakkımda duyduğu olumlu şeylerden bahsetti. Öğrenciler benim için çok güzel anlatıyo,çok iyi hoca falan demişler. Çok sevindim, çok mutlu oldum. Merak ediyodum hakkımda ne düşündüklerini. Çok iyi oldu bu.

Sonra bugün yine bowlinge gittik. Okul müdürümüz bile gelmişti. Bizim gruptandı üstelik. Bu kez 2. olduk Olacak olacak yavaş yavaş Bizim grupta en yüksek ben yaptım çok zevkli bi oyun ya. Kafam dağıldı iyi oldu.

Ayy bugün okulda çok karnım ağrıdı Allah'tan kantinde ağrı kesici bulup içtim de rahat ettim. Bugün bi öğrencime ceza olarak çikolata aldırdım afiyetle yedim. En pahalısından istiyorum dedim olsun hocam diyo Öyle işte okulumu seviyorum,öğrencilerimi (her şeye rağmen) seviyorum Hatta ayrılıcam diye üzülüyorum onlar da üzülüyolar ama napalım hayat böyle... Gitmeler her daim var

aynı filmi yeniden izlemek istemiyorum günlük.
Allah hayırlısını versin hakkımda.

Son düzenleme:
Ya günlük ben bu siteye ilk üye olduğumda o kadar komik şeyler yapmışım ki
Şimdi baktımda bir sohbet konusu açmışım nereye biliyomusun
Yeni evleneceklerin sohbet mekanına

Baya baya saçmalamışım neyseki attım acemiliği üzerimden

Haşarı,hınzır ,yaramaz MERKÜR ne zaman gerilesen bir balık olan beni sınıyorsun benle uğraşıyorsun hazırlanmıştım evet ve beni yanıltmadın...

Eskileri yine pişirip pişirip önüme koydun.Ama yiyor muyum hayır.Gerçi bazen lezzetli görünüyor gibi düşünüyorum..Ama yok öyle...bittiyse bitmiştir.

Önce ilhan şimdi bu gece zeki... Yok bilmem kimin sorusu varmış da yardımcı olabilir miymişim...
Ya diğerine ne dersin soru soracakmış ..

Hee tebi tebi ben de öyle düşündüm...Deneyin deneyin tekrar konuşma bahanelerini...Kendi problerin yüzünden beni süründür sonra bi de haklıymışşsın gibi tavır yap,zeytinnyağı gibi üste çık..Salaksın salak..götüne bağladığın 250 bin borç, türlü zırvalıkların .Sana ben o hallerde bile ayrılık lafı etmedimdi...Sen ettin ve seviyeni sıfırın altına indiren bi tavırla...Ki o zaman bile aç ağzını yum gözünü yapmadım ..
Ben de kendime şaşıyorm benim gibi altta kalmayan biri nası bu kadar sıktı dişini.Harbi ben ilşkilerde çok vericiyim, fedakarım.

Zeki aradığında telefonu elime aldım ve içim bi an karmançorman oldu,açsam mı açmasam mı diye...Eee tabi telefon sustu nihayetinde..Peşinden mesaj attı..Yine iğnelercesine,rahatsız ediyorum seni kusura bakma,bişi sorcaktım demiş...
Düşünüyorum da tam aileler tanıştı biz ayrıldık ..İçine edeyim böyle işin..Senin için ben unutamadığım aşkımı kalbimin en derinine gömmüştüm.Düşün yıllardır sakladığım ondan kalan tek gülü attım.Artık evlenicem yeni bir dönem diye... Yazık çok yazık ...
Şimdi artık kendini hatırlatma bana:88:

Ayağım kırıkken hiç değilse tavşan gibi seke seke yürüyordum bi şekilde ama insanın kolunun bağlı olması heleki bu sağ koluysa gerçekten berbat bişi ne bi iş yapabiliyorum ne kendime çeki düzen verebiliyorum sakarlıkta cabası sağ kolumun geçici süre iptal olması sebebiyle sol kolum sayesinde ve tabiki sakarlığım sayesinde gitti güzelim hiç açılmamış parfümüm şimdi bu evdeki kokuyu hissetmemek için ve sinirlerimin zıplamaması için nefes almamaya özen gösteriyorum.. Nezaman çıkıcak bu askı yeter ama yaa

Son düzenleme:
Selam günlüükk
Az kaldı azzz 48 güncüükk
Bi yandan da aşkımla mesajlaşmaya çalışıyoruz çünkü mesajlar mı gitmiyo noluyo anlamadım atıyorum iletildi diyo ama o hala neden cvp vermedin diyo ufff gitsin şu mesajlar lütfen günlüüükkk :26: Bak hala gitmedi sanırım yaaa off sinir oldum. Şurda bi mesaj keyfimiz var o da gerçekleşemiyo (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…