Haşarı,hınzır ,yaramaz MERKÜR ne zaman gerilesen bir balık olan beni sınıyorsun benle uğraşıyorsun hazırlanmıştım evet ve beni yanıltmadın...
Eskileri yine pişirip pişirip önüme koydun.Ama yiyor muyum hayır.Gerçi bazen lezzetli görünüyor gibi düşünüyorum..Ama yok öyle...bittiyse bitmiştir.
Önce ilhan şimdi bu gece zeki... Yok bilmem kimin sorusu varmış da yardımcı olabilir miymişim...
Ya diğerine ne dersin soru soracakmış ..
Hee tebi tebi ben de öyle düşündüm...Deneyin deneyin tekrar konuşma bahanelerini...Kendi problerin yüzünden beni süründür sonra bi de haklıymışşsın gibi tavır yap,zeytinnyağı gibi üste çık..
Salaksın salak..götüne bağladığın 250 bin borç, türlü zırvalıkların .Sana ben o hallerde bile ayrılık lafı etmedimdi...Sen ettin ve seviyeni sıfırın altına indiren bi tavırla...Ki o zaman bile aç ağzını yum gözünü yapmadım ..
Ben de kendime şaşıyorm benim gibi altta kalmayan biri nası bu kadar sıktı dişini.Harbi ben ilşkilerde çok vericiyim, fedakarım.
Zeki aradığında telefonu elime aldım ve içim bi an karmançorman oldu,açsam mı açmasam mı diye...Eee tabi telefon sustu nihayetinde..Peşinden mesaj attı..Yine iğnelercesine,rahatsız ediyorum seni kusura bakma,bişi sorcaktım demiş...
Düşünüyorum da tam aileler tanıştı biz ayrıldık ..İçine edeyim böyle işin..Senin için ben unutamadığım aşkımı kalbimin en derinine gömmüştüm.Düşün yıllardır sakladığım ondan kalan tek gülü attım
.Artık evlenicem yeni bir dönem diye... Yazık çok yazık ...
Şimdi artık kendini hatırlatma bana:88: