Popüler Konu Sevgili günlük...

Offff günnükcüm kendimi cok mutsuz hissediyorum

Nefret ediyorum benim su öküz askimdan

Sinirlerimi cok bozuyo

Bir insan da bu kadar esek inadi olurmu jaaaa

Pisssss gicikkkkkkk

Yinede onu cokk seviyorum ama

günlük artık bnm bu saatlerde uykum gelmesi lazım..ya neden uyku düzenim bozuldu anlayamıyorum..hadi kendimi geçtim bebeğim için uyku düzenimin olması lazım böyle günde 3 saat 5 saat uykuyla hamilelikmi geçer?? öğrencilik hayatıma geri döndüm resmen..uykusuz gecelerrr

Bazen ne düsünecegimi, neye inanacagimi sasiriyorum günnük.
Ben degisken bir insanim zaten, bari karsimdaki sabit fikirli olsaydi.
Ama kararimi verdim, ben kendimi seciyorum, hayallerimi.
Hedef gerceklestirmeden hic birseyle ilgilenmicegim artik.
Bundan sonra böyle birilerinin isine gelmezse buyursun gitsin yolu acik.
Hicbir sey beni üzecek kadar önemli degil, olamaz.
Birde gecip bana havali diyorlar ya sasiriyorum gercekten.
Ben kendime deger veriyorum, seviyorum, bedenime ruhuma saygi duyuyorum diye havali mi oluyorum yani.
Evet ailem disindaki hic kimse hic birsey benden degerli olamaz.
Varsin havali desinler umrumda degil.
Tabi susmayim konustugum ve genellikle dogrulari söyleyip canlarini yakiyorum ya haliyle bir etiket yapistirmalari gerekiyor.
Aman neyse günnük dedim ya ben kararimi verdim, ben degismem artik, ya bana uyum saglarlar yada herkesin yolu acik olsun.

gunluk dun komsularım bızdeydı onlara borek patates salatası ve kek yaptım..hepsı cok begendıler gene gelsınlerr..

ıslerımı yoluna koydum en sonunda. eskısehır dekı abımle yengem bıze gelıyorlar kalmaya ve sevgılı yıgenım de..

onu opucem koklıcamm

Son düzenleme:
sabah işe gelırken el ele tutusmus evlı çift gordum cok ozendım gunluk cook.sabah kalktıgımda onun sıcacık gunaydınıyla uyanmak mutlulukların en buyugu olsa gerek umarım bende gorurum o gunlerı.

dün kavga ettık benımkıyle eve gıdıyorum dıye tel acıyor arkadasının yanına tavla oynamaya gıtmıs bırde uste cıkıyor ben sana soyledımde anlamamıssın dıye.üzerimdekı psıkolojık baskısı oyle cokkı bu tarz ınsanlar haklıda olsa haksızda olsa hep uste cıkarlar ve haklı durumda olanı oyle bır hale getırırlerkı özur dılemek zorunda bırakır buda o tarz ınsanlarsan.neyse bugunden ıtıbaren bır karar aldım kendı kabuguma cekılıyor etlısıne sutlusune karısmıyacagım kendı onume bakacam onunkıne degıl hos cokta karısmamya ona.

grip olucam burnum akıyor sabahtan berı.benım tutumlu babacıgım gecelerı kombıyı cok az yakarsa tabı hasta olurum gunduzlerıde kendı ısındıgı ıcın kombıyı kapatırsa tabıkıde hasta olurum dımı gunluk.

böyle işte bugun maas alırım borcum cok onaları dagıtırım gunluk delı gıbı alısverıs yapmayı ozledım ama kendımı tutacam gunluk almıyacagım kıyafetım cok ama para bırıktırmem lazım o kadar maas alıyorum bankaya atamıyorum para.su borclarım bıtse neyse 4 5 ay daha sıkmam gerek kendımı.çavv

selam günlükkkk

geç yattım dün gece ve erkenden de uyandımm iyi mi uykum kaçtı çok az bi uykuyla duruyorum ve şuan çok ama çok uykum var

yarın kitap fuarına gidicez.bakalım nasıl zaman geçiricez orda.

bugün canım hiç mi hiç ders çalışmak istemiyor.kaç gündür 5 saati dolduracak şekilde çalıştım bugün hiç canım istemiyor

uykum var.hava kapalı gibi:111::111::93:

Selam günlük

kadınlar kulubüne üye oldum çok mutluyum :)))

bir itirafda bulunayım hala çözmeye çalışıyorum

inşallah bol bol arkadaşlarım olur

sorularına cvp verilen bol bol güzel sohbetler edilen sevilen bir üye olurum

AMİNNNNN YARABBİMMMM :)))

sevgili günlük niye benimde herkesinki gibi bir hayatım yok,niye hiçbirşey yolunda gitmiyor bıktım artık
dayanacak gücüm kalmadı
allahım sen beterinden koru

Günlük ben geldim bugün az dersim vardı. Evdeyim şu an. Birazdan çıkıp gelinlik bakıcaz. Havalar bu ara çok güzel inşallah 26-29 Ocak arası da böyle olur. Çok ister çok dua edersem olur belki günlük Bu arada şu sıra konuştuklarımıza,planladıklarımıza inanamıyorum. Rüya gibi geliyo inşallah zamansız uyanmam günlük... Bi aksilik olmasın ya nolurrr :18:​

neden neden neden günlükk... niyeeee???? belki de böylesi hayırlı evet ama neden böyle oldu??? taaa 6 senelik mevzu ama bu mevzu beni dostluktan soğukttu.

içimde bir şeyleri kırdı,yıktı,geçti işte.

gözlerim dolu şuan bunları yazarken..

kardeş sanırdı bizi gören,yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi.. her an gülecek bir şeyler bulurduk,çok gezerdik,çok eğlenirdik ve zor zamanlarımızda da hep yanındaydık birbirimizin

peki ne oldu da böyle oldu anlam veremiyorum.sevdiğim erkek,canım o benim,o hayatıma girdi diye sen beni bırakıp gitmek zorunda mıydın?? kardeşliğimizi hiçe saymak ve yıllarca yaşananların hepsini bi kalemde silmek üstüne bide kötü laflar etmek...

sonra karşılaşınca hiçbişey yokmuşcasına yanında başka arkadaşlarınlayen bana nisbet yapar gibi sadece bi sarılıp öpmek.iyi msn demek!!!

aradan yıllar geçmesine rağmen ve sana kızgın olmama rağmen seni merak edip aradım ve sen bana hala kötü davranmaya devam ettin.sanki hayatlarımıza hiç girip çıkmamışız gibi yaptın niye!!!!:26::26::26:

sonra da nolur görüşelim,seni çok özledim ben dedin.. ama her şey bitmişti,dostluğumuzu,kardeş gibi oluşumuzu her şeyi öldürdün sen.her şeyi paramparça ettin.

bu sebepten aylarca içime kapandım kimseyle görüşmedim.. dostluğa,insanlara inancımı kaybetmeye başladım

öyle çok içime kapandım ki bu olaydan sonra.o kitapçıya bile gitmedim ..!

aşamayacağımı sanmıştım bu durumu ama aştım!! hepsi bitti ve gitti bende bıraktığın kabuk bağlamış yara dışında

ve o da yavaş yavaş ufalanıp tamamen kaybolacak.beni çok ama çok acılar çektirdin sonra da hiç bişey olmamış gibi ben seni çok özledim,lütfen görüşelim dedin.......... reddettim.. ve hiç pişman olmadım inan

biten bitti,giden gitti

sana öyle çok inanmıştım ama beni yarı yolda bıraktın.ve etkileri,izleri hala bende! artık insanlarla dostluk değil arkadaşlık kuruyorum.mesafeliyim

övünebilirsin bunun için kendinle.bi yandan da iyi oldu..herkese güvenmemek gerekmiş,anladım

çok şükür sevdiklerim,inandıklarım yanımda çok şükür.Allahım onları bana bağışlasın

bi daha karşıma adam gibi insanlar çıksın.bi anda canavarlaşmasın insanlar.güzel arkadaşlıklarım olsun.. her şeyi tamamen unutacağım. o küçücük kabuk bağlamış yaram da silinip gidecek.

sen zaten çoktan silindin..........

Bir arkadaşım daha evlenmiiiiiişşşş
Son bir ayda iki gelin verdik tayfadan...
Son bir yılda 7 mi 8 ne sen düşün yani...
Ne hızlı çıktılar anlamadım ki yaaa
Bu da benim evde kalmışlığımı daha net gösterdi günlüğüm
Gören de beni kaç yaşında sanıcak ama ne bu canım çevremde herkes evleniyor.
Kankimle kalakaldık böyle yalınuz
Adım bile silinmemiştir ayakkabılarından eminim.:26:
Zaten diyorum en sona kalcam ben en sonaaa
Bir gün ben de sana gelip yazıcam mı evlilik haberimi...:123:

Ayyy pek bir evlilik meraklısı gördüm bugün kendimi ne bu böyle...
Allah herkese mutluluk versin, tüm evlenen ve de evlenecek olanları da mutlu mesut bahtiyar eylesin
Firarperestimi deee

Bugün azıcık ders çalışayım diyorum bakalım gerçekleşecek mi görücez...
Azıcık da hat yazarım belki...
Dün arapça "hiç" yazdım pek güzel oldu, çerçevelet dedi hoca da bakalım

Şaka bir yana bu yıl hayatımın dönüm noktası gibi bir şey günlüğüm...
Allah hayırlısıyla olumlu ve güzel haberlerle bu yılı bitirmeyi nasip etsin.
Amin de bakim

selam günlük ben geldim :)

facede kpss yerleştirme sonuçları 8 aralık gibi açıklanır söylentileri dolaşıyor. çok bekletmezler umarım.
gerçi bu puanla bana ne oluyorsa atanamam mümkün değil ama baktırdığım fala da inanasım geliyor.
onun dışında herşey bildiğin gibi.
kpss, dgs...
neyse, ben gideyim. coğrafya beni bekler...

gerçekten sıkıntılı bir dönemdeyim sunu bugun bir kez daha anladım.. kendimi çok kötü hissettim. gerildim resmen.. ama bu durumumda benım de payım var biliyorum.. derslerimi çıkardım. kesinlikle bu olaylar bana cok sey ogretti. yarın ıkıncı yüzleşmemle karsılasıcam. ama moralim bozuk değil allahın izniyle atlatıcam. kendime güveniyorum. gerçekten herseyde bır hayır var. bunun da altındaki hayırı kaçarak değil üstüne giderek görücem. kendim için yapıcam aslında bunu. ne olursa olsun bir yerden baslamalıyım. suan cok moralım bozuk. hem anlatılcak cok seyım var hem anlatasım yok. beklemem lazım cunku. içimle hem fıkırız :)

evet günlük bugün kü gördüğüm manzaradan sonra anladım ki benim için oduncuk falan kalmamış aslında nedense onları öyle görünce bi tiksinme geldi ki sorma gitsin artık onları görmeye bile tahammülüm yok. eskiden onu aradığım gözlerim şimdi onun olmadığı bi yere bakmak istiyor en iyisi de bu olacak evet biliyorum. bugün o manzarayı görmeseydim güzel bi gün geçirdim diyebilirim yani çok aktiftim bugün inşallah günlerim böyle geçer günlükk :)

Günlükkk ben geldim fstklkurabye ye çooookk teşekkürler inşallah hepimiz mutlu olalım

Gelinlik baktım günlük.. Bi tane beğendim denedim hoşuma gitti biraz daha bakıcam. Olmazsa bugün giydiğimde ufak değişiklikler yaparak kararımı vermiş olucam. Ayyy günlük ya nasıl heyecanlıyım bi bilsen Yakında evlillik çizelgesi yapıcam buraya her şey bi kesinleşsin de

Bugün annemle dışarı çıktık ya apartmanın önüne bi geldim. Benim eski öğrenciler kapıda 5 kişi gelmiş bücürler Üşenmemişler okula da gelmişler beni orda bulamayınca eve gelmişler. Evi bilmiyolardı aramışlar bi sürü kapı zilinden bulmuşlar ya nasıl şaşırdım Canlarım benim elimi öptüler sarıldılar fotoğraf çekildik biraz sohbet ettik gittiler sonra. Çok mutlu oldum ya. Çocuk gibisi yok var ya... Onların sevgisini kazanmak çok çok güzel Öyle işte günlük bugün fazla pozitifim maşallah de maşallah de

Nee olursaa olsunn!! Kim ne derse desinn!! Ben senin olmaktan vazgeçmicemm aşkkkkk!!!!!!!!!

Ele inattt, kıskanan çatlayan patlayan !! Kimse umrumda değilll!! Kimse seni sevmemden vazgeçiremicek benii kimseee!!

Uğraşmasınlar artıkk.. Allahım hakkımızda ne düşünüolarsa iyi kötü.. Sen onlara daha fazlasını ver yarabbimmm...

İçimizdeki aşk ateşi hiç sönmesin ve sen bana o yanan gözlerinle hep bakk

:127:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…