Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlükkkk ben geldim. Bibloya doğum gününü kutladığımı söyle olur mu? Aşkıyla nice güzel senelere inşallah

Dün ne yaptığımı yazmış mıydım bilmiyorum ki. Dün okuldan sonra gelinlikçiye gittim,anlaştım. Eteğini nasıl istediğimi söyledim yapacaklar provaya gitcem bi ara. Sonra kına abiyemi aldım,büyük geldiği için terziye verdim. Sonra yatak örtümü aldım ve maaşım bittiii Ben napıcam günlük ya :26: Bu ayki maaşım çok çabuk bitti. Neyse sonra bugün okulda canımmm öğrencilerim bana pastalar börekler yapmışlar sofralar kurmuşlar son ders onları yedik Güzel bi gündü. Çıkışta yağmura yakalandım çok ıslandım. Saçlarım bozuldu Yarın da Erdek'e gidiyorum inşallah evimizin eşyalarını seçmeye. Hava düzelsin biraz nolur ya :2: Ben bi sürü bi şey yazacaktım hepsini unuttum günlük görüşürüz sonra yorgunum çok

Günnüş;
Teyzeeeeeeee oluyorum......
Allahım inş sağlıcakla doğmayı nasip eder.Amin

Günlük ahanda buraya yazıyorum benim işim bu aileyle çok zor
Yanlış anlama günlük kendi ailem değil benimkinin ailesiyle..
Günlük ortada söz yok bişrşey yok benim nişanımın nasıl oloması gerektiğine karar veriyorlar düşünebiliyor musun ?
Hangi hadle yapıyorlar bunu ?
Nişanı kız tarafı yaparken onların üstüne vaqzifemi buna karar vermek !
Çok kızdım günlük çok..
Zavallı sevgilim arada kalıyor .. Ona da kızmıyor değilim.. NişanI PamukPrenses yapıcak o Karar vericek siz karışmayın, düğünü biz yapıcaz diyemiyor yaa
Benim bir ailem olduğunu unutuyorlarbakar mısın ? Bu kızın ailesi ne düşünüyor ne istiyor diye zerre düşünce yok.. Anca şöyle olur böyle olur.. Oldu canım.. Bende gelinliğimi Pronoviastan istiyorum o zaman..
Boğazda da bir düğün istiyorum.. !! İstemekle oluyor ya herşey !!!!!!!!!!!!
Benim hayalim kapıönü nişan dı günlük.. Burda yasak olmayan bir sistem ve fazlasıyla eğlenceli..
Benimkinin ailesi Sabancı tabi bende Koç um ya..Onların isteklerini hemen yaparız canım nolcak..
Ben maaliyet olmasın diye nişanlık satın almam diyorum onların düşüncelerine bak günlük ya
Kapıönü nişan olmıcak günlük tmm ama benim hayallerime karışmayı biliyorlarsa bende onlara karışmayı çok iyi bilirim günlük çokkk...
Çok sinirliyim !!!

Son düzenleme:
çok yorulmuşum ama ben yaa valla şimdi oturunca sırtımı yaslayınca anladım.. Bugün 10 gibi uyandım kahvaltının hemen ardından cuma selası ve namazı arasında okumam gereken 5 yasin vardı onları okudum ve namazımı kıldım, sonra başladım temizliğime sil süpür toz al cifle makinaya çamaşır ve bulaşıkları at sonra makineleri boşlatt, sonra dedim hadi kuşumunda evi temizlensin onunda kafesini temizledim dezenfekte ettim, biraz dedemlere indim onlarla sohbet ettim eve geldim ilkindiyi kıldım ve acıktığımı hissettim hemen soslu makarna ve yoğurtlu kırmızı pancar salatası yaptım afiyetle yedim şimdide biraz müzik dinleyip kafa dağıtıyorum 8 gibi kuzenime geçicem kızlar toplaşıcaz bu gece Bu arada dün gece yılbaşı hediyelerimi almaya başladımmmmm, enfes bi yılbaşı gecesi geçiricez besbellii karaoke seti almışlar bana ve düet yapabilmem için 2 mikrafon almışlar sezen aksu şarkıları, türkçe pop şarkılar ve türksanat müziği şarkıları yani anlicağın harika geçicek , birde sipariş verdim tabuda geliyor yolda hadi bakalım

Sana bişi dicem sır tutabilirmisin bilmiyorum ama artık çok korkuyorum bu konuda açıkcası, şeyyyyyy ımmmm nasıl desemkiii bri var günnüş evet evet 3.5 sene aradan sonra biri varrrr ve sabah öğle akşam 7/24 mesajlaşır durumdayız , istanbul dışında oturuyor malesef ama en yakın zamanda gelip beni tanımak istediğini söyledi kendisi:26: Ablamın çalıştığı dershanede kursa gidiyormuş kendisi ve enişteminde öğrencisi olurmuş ablamın facesinde beni görmüş ve ablama sormuş.. doğum günümün olduğu gece bana faceden mesaj attı ve böyle böyle gidiyor işte bakalım İlk defaaa ilk defaaa istanbul dışından biriyle bir arkadaşlık kuruyorum ve dediğim gibi henüz sadece arkadaşlık aşamasındayız... Neyse yatsıda okundu ben gidiyorum paii paii

Son düzenleme:
günlük
neden vakit geçmiyor zaman durdugu yerde duruyor sanki, özellikle geceler uzamaya başladığından beri bu hissi yaşıyorum.
canım sıkılıyor yapacak bişey bulamıyorum, derse olan motivasyonumu ise sorma gitsin ...
kış bitse artık günlük çok bunaldım ben aralık ayıda uzadı gitti bitmek bilmedi höfff yani sıkıntılıyım buhranlardayım nişanlımı özlüyorum
iyi gelmiyo bana kış ayları depresyon kokusu alıyorum

merhaba günlük ben burayı çok sevdim gerçekten herkes çok samimi:)) Benim bir derdim var günlüüm ya geçmiyor sinir oluyorum.hep ama hep dua ediyorum ve derdimin nedeni gurur o kadar gözümde büyüttüm ki her şeyi gururum sebebiyle bu duamın gerçekleşmesi için canımı dahi verebilrim.O yüzden mutsuzum bayağı şu duam bir gerçek olsun da rahatlayayım

Doğum günümü kutlayan herkese teşekkürlerimi ilett

bu arada bugün mutfak eşyalarıyla ilgili kaç magaza varsa gezdik hepsine bayıldımmmyılbaşından sonra en ufaklardan başlıcam almaya hepsi bi anda alınırsa bütçe sarsılabilir

günlüğüüüüm
sıradan bi günle karşındayım günlük
bugün dershaneye girttim. deneme sınavı vardı gayet güzel geçti.
ilk defa bu denemede en yüksek puanıma ulaştım
sınavdan çıktım eve geldim.
televizyon falan seyrettim. arkadaşımla telefonda konuştum.
onunla mesajlaştım falan derken bu saat oldu işte.
bugün annem hastanede babannemin yanında kalıcak.
annem olmayınca herşey bana kalıyor günlüğüm ya.
yemeği hazırla, sofrayı kaldır, meyve getir.
neyse babaannem iyileşsinde razıyım.
bugün gitmedim aklım onda kaldı. canıım benim
günlük bu arada bi panço gördüm muhteşemdi!
ben çok sevmem panço tarzı şeyleri ama buna aşık oldum resmen
param olması lazım tabi almam için. ama yok
hala o çok beğendiğim içzmeyi de alamadım.
neyse günlük moral bozmak yok
off hiç ders çalışmıyorum ya kız bana
çalışsamda verimli değilmiş gibi geliyor.
napıcam ben ya :44:
hep yarın başlıycam adamakıllı çalışmaya diyorum ama yok yok yok.
neyse bu duruma bi dur deme zamanı geldi

Son düzenleme:
Çok iyiydi günüm labımıza misafir hocalar gelmişti,çay,kurabiye çok güzel ağırlamıştım onları ; ) Anlatcağım şeyler vardı yaaaa şu an okuduğum bi haber yüzünden tüm keyfim kaçtı.:88::117:

Hani benm yüksek lisans bittikten sonra KIRK kere sistemi değişmiş formasyon vardı !!!!

oynak herifler (Buraya yazamadığım okkalı küfürleri sayıyorum ama sen ahlaklı kal diye oynak demeyle yetiniyorum ) yine değiştirmişler sistemi ..Şimdi tekrar 1,5 yıla çıkaracaklarmış efendim, yüksek lisans haline getireceklermiş.Ales kpds bilmem ne istenicekmiş!
Ne kadar dengesizsiniz beni kaç kere oynattınız..Bütün planlarımı yktınız domino taşı gibi ne hakkınız var ya :88::88:!

elveda hayallerim

Son düzenleme:
Yaşasın Yaşasın Yaşasın...........................:119::119:

İçime sinen bişeyler alınca mutluluktan çıldırasım geliyor.
Çok güzel bir bot aldım. 3 renkten oluşuyo kendisi.
Hani bazıları der ya aşık oldum aynen öyle

Montum biraz sıradan oldu ama olsun napalım.
Rimel aldım, rimelimde yoktu günlüğüm.
Herşey yolunda gel pazar gellllllllllllllllllllllllllllllllllllllll :103:

Kendimi iyiden iyiye bilimemi adıyorum ne,
ders çalışmadığım veya makale okumadığım zamanlarda kendimi suçlu hissetmeye başladım resmen...
daha teze başlamadan böyleyim ama yorulsamda labdan çıkmayacak olmam beni mutlu ediyor...
çok şey başaracağıma inanıyorum günlük, evet akademisyenlikte ve heleki doktora evresindeysen, hayatından fedakarlık yapmak zorundasın.
Bunun farkındayım ve sırf buyüzden haftasonu tek başıma kalıp makaleleri toparlamam lazım.
Karşımda deney yapmaya hevesli öğrenciler gördüğümdede daha bir şevke geliyorum.
Umarım elime yüzüme bulaştırmadan bütün çalışmaları bir özenle yapabilirim.
Bazende düşünüyorum aile kurmakta çok önemli birşey ama...
işte ama şu yoğunlukta birde evliliği kattığımı düşünemiyorum.
Ki zaten yanıma gelmeyi düşünmeyen bir nişanlım (ki onada hak veriyorum, oda sevdiği işi yapıyor ve yükselmek istiyor) olduğu için,
çokta acele etmeye gerek yok diye düşünüyorum.Bilmiyorum kriz üzerine kriz atlatıyoruz.
Allahım kaderimde varsa olur zaten

Bebn varya ben birtaneyim, ben varya ben bitaneyim:) bu penti reklamını çok seviyorum günlük içime neşe katıyor ve ben artık hep gülmek istiyorum...

Sevgili günlüğüm ben bugünümden değil yarınımdan bahsetmek istiyorum sana... Hayallerimden, umutlarımdan... Yapamadıklarımdan değil yapacaklarımdan..
Bugün bankada liseden bi arkadaşımla karşılaştım.Dönüp "merhaba" bile diyemedim.Bi insan yapamadıklarndan dolayı bu kadar acı çeker mi? Kendi cezasını kendi verir mi? Mezuniyet balosu bile içimde kalmış ama haberim yokmuş...İnsanın kendini tanıması bu kadar zor olur mu? Bunun için 2 sene geçmelimiydi yani...Kendimi korurken en çok ben incitmişim... Büyük bir korkak yaratmışım.Ne mutlu ki ben farkına vardım daha geç olmadan şükürler olsun Rabbime *** evett hayal mi demiştim neyse ya onuda yarınki tarihte anlatırım ama günün sözü neymiş? Bu işin mantığı neymişş?

- Üste çıktım diye sevinme, altta kaldım diye üzülme

canımm ben de seni seviorumm evet gelicem ve karaoke gecelerinde bol bol düet yapıcaz şarkı söylemeyi ben de çok seviyorum karga sesli olsam da

bir öfke bir kıyamet gidiyor yine içimde..

ben artık yaşadıklarımdan korkmuyorum... ama içimde öyle bir sızı var ki, yaşadıklarımın yaşayacaklarıma edeceği etkiden korkuyorum...
bu sızı da başkaları için değil.. onlar artık zerre mühim insanlar değil benim için..
benim korkum bu denli mutlu olup da göklere onunla sevdiklerimle el ele çıkıp da o bulutlardan beni yine çok güvendiğim birinin aşağı atması.
off....

hayat akıyo gidiyo işte yemişim ötesini berisini artık...

tryamour inşallah çok ama çok mutlu döner buraya günlüğüm...
çok heycanlıyım onun için...

bi de december marjinalfaydalı prensesin uykusuyum... nerelerde bunlar... özledim hepsini..

selam günlük.ne kadarda monoton bir hayatım var ben bu hayat dıreksıyonusürmesini bilmiyorum nereye gıderse oraya gıdıyorum kendıne gel ve al su dıreksıyonu dün gece cok dua ettım Rabbım benı goruyor.

bugun uykuluyum gunluk gece 12 de uyudum cokta gec degıl ama uykum var.kahvaltımı yaptım cıktım hemen evden dogruu işimin basına saclarıma düşlestıcıyle dumduz yaptım sonrada pişman oldum ya saclarım kırıldıysa o kadar ugrasıyorum uzasın dıye ama en az ısıda yaptım cok kırılmamıstır dıye ümit edıyorum.paça kafa gıbı dolasmak hıc hosuma gıtmıyor cok kabarık saçlarım.dün askım gece 1 de eve gırdı arkadaslarıyla tavla oynamıs oynasın sormıyacagım bıle ne yaptın dıye kormu gozu arasaydı merak etseydı benı.ilgilenmıyecegım artık gunluk kendımı uzuyorum baska bırsey yaptıgım yok.kendımle ılgılencem artık o degıl ben ne dusunuyorum o önemli.o kadarrrr

kactım ben hoscakalll.

günlüükkk bugün ne oluyor bil bakalııımmmmmmmm
Allah nasip ederse aşkım geliyor bugün en son ağustosta görüşmüştük çok özledim be günlük
saat 4 gibi yanımda olacak inşallah çok heyecanlıyım
zaman çabuk geç aşkım gelene kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…