Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük merhaba,

Asmin'in yazılarını okuyunca hep kendimi buluyorum içinde...
dilerim çok mutlu olur,hep benimde içimde korku var onun gibi...
beni sorarsan kendimi toparlamaya çalışıyorum.
içimdeki enkazları toparlıyorum...
güzel bir kaç şey var kafamda olursa çok iyi olacak...

pamuk_helva'mla konuşacaklarım var, oda çok üzgün ve fulya'm ...

herkes mutlu olsun herkes....

Son düzenleme:
Bu hafta sonu bütün gün burada olmamak niyetindeyim
İyi değerlendirmeliyim şu 2 günü haftaya vizelerim başlıyor
Biir sürü kitap aldım set halinde kargoyla yolladılar dün
Adrese baktım İzmir'den gelmiş üzüldüm ya bilseydim evime yollatırdım
Bunların bir de İzmir'e götürülmesi var çünkü
60 küsur kitap
İşin ilginci dün bana kargonuz şubenize ulaştı diye mesaj geldi
Ardından standdaki adam mesaj attı kitapların hangileriydi diye
Firmayla standın birbirinden haberi yok mu yahu şimdi bir tane daha gelmesin kargo
Uğraşamam cidden ya geri göndermekle falan
Pff hep beni bulur zaten
Neyse gidiyorum ben
İlk vizelerim mantık hariç çok güzeldi düşürmemeliyim
Ve mantıktan kalmamalıyım!
Kalırsam yatay geçiş planlarım suya düşer

Bu hafta aşıkların kavuşma haftası mı günlük?
Ne güzel burda bu haberleri almak...
İnsan hiç tanımadığı birilerinin mutluluğuyla mutlu olabilir mi?
Burası bunun kanıtı bence...
Merakla bekliyorum bak burda hepsini Başını uzatıp bakan meraklı komşu pozundan çıkayım da geleyim bana....
Ben de bu mutluluğu yaşayabilecek miyim tekrar:26:
Hiç ummadığım bir anda yaşadım bu mutluluğu ama yetmiyor...Bu kadar hasretken, bu kadar özlemişken hiç yetmiyor
Güzel günlerin hayalini kura kura hayalperest oldum
2012 bize uğurlu gelsin, bitsin bu hasret...Tamam hemen bitmez biliyorum ama adımlar atılsın, kesinleşsin bir şeyler...
Çok mu şey istiyorum?...:26:
Onunla huzur bulduğum bir yuvam,her gün mutlulukla gittiğim bir işim olsun. Ve ailemle, sevdiklerimle sağlıkla, mutlukla,huzurla yaşayayım istiyorum.
Bunun için dua ediyorum...Amin de bakim

Selam günlüğüm nasılsın pazar akşamına kadar gelemicem şimdi yazayım dedim.

Bugün kuzenlerimin yanına gidiyorum orda kalıcam,yarında onunla buluşuyoruz aştiye gitmem lazım.
Çok erken kalkıp hazırlanmalıyım inşallah hiç bişeyi unutmam.
Düne kadar hiç bişeyim yoktu ama şimdi bir heyecan bastı sana yazarken.
Karşısında çok güçlü durmak istiyorum kendimi rezil etmicem nolursa olsun.
İçimdeki herşeyi dökicem rahatlamak istiyorum artık.
Ve çok bakımlı çıkmak istiyorum karşısına gözünü alamasın istiyorum
Bu fırsat elime geçtiği için Rabbime şükürler ediyorum...

Tryamour bugün buluşucak onun içinde çok heycanlıyım neler olucak acaba
Ne kadar meraklıyız yahuu

Umarım herşey güzel olur, istediğimiz gibi olur.
Herkes mutlu olsun ya herkesin mutlu olmasını çok istiyorum Modolyanna

Neyse saçmalamaya başlamadan gideyim ben en iyisi...

mrb günlük bu günb sana ilk kez yazıyorum yeni keşfetmiyorum seni bu gün karar verdim yazacam artık sana
aşkımla kavga ettik.çok sinirlendirdi beni kaşındı sinirle defal git dedim tabi oda durur mu gurur yaptı gitti. pişmanıyım bilmiyorum duygularım çok karışık ne hissettiğimide bilmiyorum ne özlemle ne umutlarla gelmiştim aşkımın yanına ama sanırım bu gün gidecem memleketime evimi yatağımı yemeklerimizi ailemi çok özledim ama dönmek çok zor olacak sanırım belki alıştım çok üzülmeyecem ama içim buruk olacak boğazıma bi şey düğümlenecek sanki offfffböyle olmak zorundamı bu defa ipler kopacak gerçekten sanırım akşam aradı açmadım msj falan attı sonra aç şu telefonu felan dedi baya çaldı sonra açtim ne olursa olsun artık eski ben değilim artık gururumu kıramam kendimden ödün veremem aşkından ölsemde asla kendimden ödün vermem ruh halim kötü sabah nettin başına oturdum kahvaltı yapmadan cips yedim karman çorman bi şeyler giydim öyle işte neyse günlüğüm çok uzatmayım sonra görüşürüz bb...

Son düzenleme:
ben geldiiim
keyfim gayet yerinde günlüğüm
ama nazar değicek diye de korkmuyor değilim.
neyse kendime pudra almaya karar verdim. sorunlu bi cildim yok ama daha da pürüzsüz görünsün istiyorum.
salı günü dershane çıkışında catherina arley alıcam. burdan okuduklarıma dayanarak.
aklım hala o panço ve çizmede.
aşık oldum resmen ikisine de
aklımda nasıl giyeceğimi bile oluşturdum geriye almak kaldı.
babannem hastanede olmasa para vericekti ama hastaneye yatınca o da kaldı.
neyse sağlık olsun.
babaanneme kan gerekiyormuş ama hala bulamadık
kan bankasında 1 ünite varmış 2 ünite daha bulmamız gerekiyor. inşallah bulabilir babam :44:
ne kadar kansızmış demekki. 3 ünite vermişlerdi, 3 ünite daha vericekler.
Allah tez vakitte şifasını versin inşallah :26:
ben gelirim yine günlüğüm görüşürüz

Günnüküm gözümden uyku akiyor. :105:
Uyuyucagim ama ilk önce sana ugrayayim dedim.
Hayirdir bu saatde ne uykusu diye soracak olursan, hemen aciklayayim.
Dün aksam ise gittim, sabah 5te ciktim, eve geldim, 6 gibi uyudum, iki saat sonra uyanip okula gittim.
12 ye kadar okuldaydim, cok verimliydi ama sanirim bu sinav iyi gecicek.
Bu aksam yine calisiyorum, sabaha kadar dayanabilmem icin biraz uyumam gerekiyor.
Herkes nasil dayaniyorsun, nasil yapiyorsun diyor ama ben alistim, sonucta bir hedefim var ve ona ulasmak icin elimden geleni yapiyorum.
Kac gün oldu görüsmedik günnük cok özledim hep görüselim dedi ama okul, sinav felan olmadi. :105:
Haftaya beraber sinemaya gitmeye karar verdik :107: tamam gideriz dedim ama onun icin okula gitmemem gerekiyor, gel gör ki benim bu aralar okula gitmemek gibi bir lüksüm yok, olamaz.
4 ay sonra meziniyet sinavlari var ve benim tekrar yapmam gereken yaklasik 15 ders kitabi var.
Isletme ve muhasebe 10 kitap demek günnük.
Neyse insallah hersey güzel olucak ve ben buraya mezun oldugumuda yazicagim.

günlük neler oluuyo ya:S işim eşim sağlığım ailem sevdiklerim hatta sevmediklerim.. herşeyim tamam çok şükür. ama bi haftadır böyle bi keyifsiz tatsız haldeyim.
aman günlükcüm yaaa sesini duyuyorum rahat battı sana diyosunda inanki öyle değil. bi boşluk sanki... tuzsuz yemek gibi... ne bilim işte.. ben anlatamadım ama sen anla işte
mutsuzluk hakim bünyeme:2:

Off off ne kadar iğrenç bir gün
Tersimden kalktım galiba bugün
Her şeyden gıcıkıyorummm
Eşimin hareketleri bile ters geliyor
Uff nefret diyorum Her şeydennnnn

Son düzenleme:
selam günlüğüm... ben iyi gibiyim pek de iyi değilim ama işte :26:
aslında hayatıma baksan hiçbir sorun yok günlük.. istediğim okulda istediğim bölümde okuyorum... çok harika bir ailem ve 4 ylılı aşkın süredir yolunda giden bir ilişkim var... ama ben mutlu hissetmiyorum kendimi bu aralar...çünkü zaman hiç geçmiyo...inat edyio resmen günlük... aşkımın yanına gitmeme 5 gün kaldı.. ama o 5 gün geçmiyo sinirlerim bozuldu iyice.. ablam evlendiğinden beri odamda tek başımayım.. akşamları tek başımayım.. bütün gün tekim... aşkım yok çıkıp gezelim.. o buradayken hiç eevde oturmazdım ben.. hep yapacak bişiler bulurduk... ama şimdi ayda bir yüzünü görebliyorum.. gideceğim için bile mutlu olamıyorum günlük.. çünkü gittikten üç gün sonra geri gelicem... ve daha böyle böyle gidecek... tamam alıştım sabrediyorum ama yorulmaya başladım artık... allaha şlükür ilişkimizde bi problem yok... herşey yolunda ama sevdiğimin yüzüne, kokusuna hasret kaldım bir de oturup önümüzdeki geçmesi gerken zamanı düşündükçe içime oturuyo resmen.. hiç keyfim yok.. okula ruh gibi gidip geliyorum günlük... kimseyle konuşmuyorum.. etrafımda glüşüp kahkaha atanlar beni rahatsız ediyor... ve herşeye sinirleniyorum... aşkımın yanına gitmek için saydığım ve hiç geçmeyen zaman,onun yanındayken koşturuyo resmen... nefret ediyorum artık ya gerçekten günlük

bu günümün mutluluğu...

beni inandırmaya çalışanlar, beni ne çok önemsiyorlar...
insanların kafasında ne kadar büyüğüm ki, bana kendilerini anlatıyorlar durmadan
adeta diller döküyolar
az daha cebelleşin belki ulaşırsınız bana

Ne saçma şu moda yarışmaları
Sanki herkes o 3 kişinin beğendiği sevdiği şekilde giyinmek zorunda
Onlar beğenmiyorsa çirkin onlar beğeniyorsa harika
Katılanlar da onların kötü yorumları karşısında ağlıyor üzülüyor
Kimin nasıl giyindiğini otorite dedikleri kişiler belirleyemez bence
Belirlememeli herkesin zevki beğenileri farklı sonuçta
Moda denen şey çok saçma

Bu arada yine çalışmıyorum
Bu sınavlarım kötü geçecek kesin

Bugün öğleden sonra geldim evime günlük. Son 3 günümü anlatmak istiyorum ama insan klavyeyi kullanamayacak kadar yorgun olur mu ya. O kadar yorgun hissediyorum kendimi. Hadi bakalım ben bi dinleniyim yine görüşürüz.

biliyorum ki, en karanlık geceler, en güzel aydınlıklara gebedir günlük..
kendimi böyle teselli ediyorum :26:
çünkü -Rabbim daha kötüsünü göstermesin- bu günlerimden daha zor günler olabileceğini sanmıyorum artık..
biliyorum ki güzel günler yakın..
hiç bu kadar depresif olduğum bi dönem olmamıştı hayatımda
nişanlılık döneminin zorlukları, iş bulma çabaları, bunların hepsinin üst üste gelmesi..
üniversite hayatımı mumla arıyorum
sabır diyorum
buraya güzel şeyler yazacağıma da inanıyorum inşallah..

ananemi kaybettiğim aynı hastalıktan babannemde de var inanabiliyor musun günlük
babaannem de mide kanseri. ananemi bu hayattan koparan aynı hastalık onda da var.
daha demin öğrendim bunu ve öğrendiğimden beri içimde tutamıyorum gözyaşlarımı.
Allahım babaanneme yardım et nolursun. yalvarıyorum sana.

Bugüüün yeniden keşfetmeye başlıyorum kendimi.Bu yıkılmış hayaller , kırılmış kalpler ,umutsuz aşklar vs vs den sonra en sevdiğim dönemim evet bitirdim noktayı koydum bugün artık hüzün yok ağlamak yok :) Oluruna bıraktım gelmezse gelmesin kendi kaybeder gül gibi kızım hıh. Yüz verdikçe tepeme çıktı kendini bir şey sandı biraz zaman geçince gözü açılacak işte o zaman görürüm ben onu Şimdi bu kendimi yeniden keşfetmeye nereden başlasam acaba yoga yapmayı öğrenmek istiyorum ne dersin günlük ruhumu dinlendirym azıcık.Soonra kendime güzel bir mekan edncm gitcm oraya tek başıma kitabımı okurum şööle bahçelik bir yer sakin, kimsenin kimseyle pek ilgilenmediği bir cafe bulurum oooh..Soonra biraz da proje ödevimi yaparım hım hım acaba atış poligonuna da mı gitsem ay silah kullanmayı öğrenmeyi çok istiyorum ama çok korkutucu ya bir panik oluyom ben o aleti elime alınca neysem artık onu biraz daha düşünürüm o vakit Sınavlarımı da aksatmamam gerek bu ara çok saldım..Neyse ya hallederim..Çocukluğumdaki gibi olmak istiyorum yaaa yeniden acabaaa bir ağaçla arkadaş olsam yine bulurum bir tane fena mı olur isim koyarım sohbet ederim yine:))) ay görenler deli diyecek neysem:)) ve her gece dua edeceğim yine ama bu sefer onun için değil..Kendim için için güzel şeyler dileyeceğim bakalım inşallah her şey yolunda giderseee eğer yeniden aşık olabilriim bile belki de <3

Eşim işe gitti en sonunda
Bazen yalnız kalmak o kadar iyi geliyor ki insana
Yalnızlığı seviyorum kendimi dinlemeyi seviyorum bazen
Bazen insanlardan öyle nefret ediyorum ki
Daha doğrusu kendilerinden nefret ettiriyorlar zorla
Küstahça davranışlar bencil ve cahilce hareketler
Ayy bugün çok sinirliyim her şey batıyor ufff

ders,ders,ders... kafamda bin türlü düşünceler,umutlar bazen umutsuzluklar..evt bin türlü düşünce geçiyor kafamdan

bin tane tilki,hiçbirinin de kuyruğu birbirine değmiyor

çok dua ediyorum.. ve hep iyi düşünmeye çalışıyorum,her şey iyi olacak.fakat arada bir de aklıma kötü şeyler gelmiyor değil.Allah göstermesin

bir an önce kpss yle atanmayı istiyorum ve bebeğimin de iyi bi puan alıp atanmasını tabiki:98::98:

Allahımm yardımını esirgeme bizlerden.seven kullarını tez zamanda kavuştur.

off off:84::84:hasretten manyak olucam yakında:111::111:

Günlük ben geldim.
Çok yorgun hissediyordum ama kendimle mücadele ettim resmen ve toparlandım.
Aslında dün akşam da çok iyi uyudum. Benim sorunum da bu işte.
Çok uyuma ve sürekli bir yorgunluk.
Ama bak isteyince nasıl da toparlayabiliyorum kendimi.
Neyse boş ver bunları da ben sana Eskişehir'de neler yaptığımı anlatayım.
Perşembe bütün gün okuldaydım.
Cuma günü hiloşuma gittim. Çok özlemişim onu ya, uzun uzun konuştuk.
Yalnız, gece uyurken dirseğimle burnuna bi geçirmişim
Kuzumun bi de tam hızmasına gelmiş ve çok canı yanmış. :26:
Off ya ben niye geceleri bu kadar hareketliyim ki.
Neyse cuma günü de çok güzel geçti ama ben bu sabah ki mevzuya geleyim.
4 sene aynı odayı, aynı ranzayı paylaştığım çok sevdiğim bir arkadaşım daha var orada ve hamile
Bu sabah doktor randevusu vardı, hep beraber gittik.
Daha 12 haftalık.
Ultrasonda görünce o kadar karışık duygular yaşadım ki
Elleri, kolları, minnacık kafasıyla dünyanın en saf, en temiz yaratığı karşımdaydı.
Öyle rahat duruyordu ki olduğu yerde, anlatamam sana hissetiklerimi günlük ya, o bir mucize
Çabucak şu 6 ay geçsin de teyzoşu kucağına alsın bitanesini
Neyse sonra da trene bindim geldim işte.

Bugün izin verdim kendime ama yarın oturuyorum ödevlerin başına.
Hadi öptüm yanaklarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…