Popüler Konu Sevgili günlük...

Meraba günlük,
Resmen akşama kadar pineklemiş vaziyetteyim farkındayım, güya bilimsel aktiviteleri ilerletecektim.
Bol bol makale okuyup, etik kurul belgesinin son rötuşlarını yapacaktım...nerde tembellik çöktü resmen ve hiçbişey yapmadım.

Bu aralar çok anlayışlı oldum galiba birde...Malum sebepten ama bu susmalarım, normalde beni çağırmamazlık yapmazdı, ablasıyla
özel konuşacakları vardır diye ses etmedim ama ciddi ciddi ilk defa çağırmadı beni...ama üstünde durmadım, şuara saldım
çayıra mevlam kayıra ama napayım, sinirle kalktığım zaman zararla oturuyorum.Olan bana oluyor,
çünkü acısı var bu yüzden hiçbirşey umrunda değil...Artık kavga etmek istemiyorum.
Birde buara belkide arkadaşlarım alınıyordur ama kimseyle konuşmak istemiyorum.
Hiçbirşey yapmak istemiyorum, galiba soyutladım yine kendimi...inan şuan benimde umrumda değil,düşünecek durumda değilim,
ne alıyorlarsa kaça alıyorlarsa alsınlar banane allahaşkına ya şu evrede...merak etmiyorum bunu bellide ediyorum ama algılayamıyorlar...
annem sende iyi olacaksın annem ben başka bişey istemiyorum canım annem

Çikolata tadında hayallerimle bir güne daha elveda demeden önce sana yazayım dedim günlük:)
Ama hak ver bana bir çikolata reklamı ancak bu kadar anlamlı olur

-Açmazsan gözlerini göremezsin gerçeği
Biraz gerçekçi olmam gerektiğini düşündüm, hayallerim var ama sınırlandırdım ,ben daha sınava gireceğimi babama söyleyememiş bi insanım bunlar beni şehir dışına gönderir mi?? ^_^

-Çıkmazsan yollara gidemezsin uzaklara

Yol almam gerek... Önümde öyle uzun bir yolum var ki ; bugün insanlık için küçük ama kendim için büyük bir adım attığıma inanıyorum*

-İnanmazsan kendine dokunamazsın yıldızlara
-İzlersen başkalarını bulamazsın kendi tarzını

İNANIYORUM KENDİME, VE KENDİMİM BENİM BELLAMANİA'YIM :)
Veeee son olarak DENEMEZSEN HAYATI BİLEMEZSİN LEZZETİNİ; DENEMEZSEN HAYATI BİLEMEZSİN LEZZETİNİ ; BİLEMEZSİN LEZZETİNİ :) Deneyelim ve görelim

selam günlük uzun zamandır sana yazmıyordum.

şimdi zamanı geldi.İçimi dökiyim ah günlük bugün kankama gittim güzel bir gündü beni yine güldürdü.ama bugün ne yaptık billiyor musun kankama ona mail attırdı.Günlük inan çok merak ediyorum onu.İyi mi nasıl oldu üzgün mü diye.Kankamda bana cvp atarsa kızarsın sen bana niye atmadı diye evet kızarım ama öyle bir hal aldım ki artık iyi olduğunu biliyim onun bana yeter.
Evet çok özledim onu konuşmak istiyorum.Ama Esmer şekerim sağolsun hep bana destek oluyor o olmazsa ben ne yapardım kim bilir.ALLAH razı olsun ondan
günlük çaktırma esmer_şekerime süprizim var pazartesi kısmetse yollıcam.inş onunda tüm sıkıntıları gider.Sevindiri haberlerini alırım.
günlük 2011 yılı nasıl geçti dersen geçti işte iyi şeylerde oldu kötü şeylerde ama.2012 tüm güzellikleriyle gelsin lütfen.
neyse iyi düşün iyi olsun diyelim.her şey iyi olucak
ben yine gelirim sonra görüşürüz günlük

kendimi üzmemeye karar verdim.
ben ne kadar üzülürsem üzüleyim Allah'ın istediği olucak.
o hakkımızda hayırlısını vericek biliyorum.
babaannem alnının akuyla yenecek bu hastalığı.
ama hala kan bulamadık :26:
ben internetten birkaç kişi bulmuştum sağolsun biri verebileceğini söyledi kanını.
babam birkaçını daha arayacak umarım olumlu cevap veren olur.
babam hala bilmiyor babaannemin kanser olduğunu
çok etkilenir diye söylemeyelim dedik anneme.
gerek olursa annem söyler zaten.
okuyanlardan da dua etmelerini isteyebilir miyim acaba ? :26:

içim yine sıkılmaya başladı sebebsiz birden oluyor bu durum ve beni çok rahatsız ediyor içim sıkkın diye saçma şeyler düşünüp duruyorum
sıkıldım bu durumdan...
bazen yaşadığım aşk rüya gibi geliyor hani biri çimdiklese uyanıcam bu rüyadan....
sanki sadece uyanmamak için çırpınıyorum gibi
tanrım neler yazıyorum ben böyle
bu ben miyim ???

günlük
bugün pc de oturmaktan temizlik yapamadım kızlarla kaynattık berenli saatler topiğinde ama bir ara kayboldum o sırada temizliğide yaptım yemeğide mine iyi merak etme dün mesaj attı yarında buluşcaz çok özledim valaha onu neyse günlükcüm ojelerimi sürüp uyumam lazım yarın belki annemle gidebiilirim şu aliye teyzenin bana buldugu işte artık olsada bende iş kadını olsammmm ne güzel olur beklemedeyiz haber gelicek işte

Sg_ceyda'nın babaannesine çoook geçmiş olsun diyerek başlıyorum satırlarıma günlüğüm...
Allah şifa versin, atlatır inşallah.

Şu an bebek sevmek vardı yaa...O minicik yanakları, elleri, ayakları yemek vardı
Bizimkiler ailecek bebek görmeye gittiler bir aile dostumuza. Ben de anneanneme bakmak için evde kaldım...
Tadım da yok zaten. Binbir düşünce aklımda...Her şey belirsiz. Acaba diyorum belli olunca mutlu olacak mıyım.
O kadar alıştım ki bu duruma. Ve böyleyim işte her şeyi dert ederim ben kendime.
Sanki hayalini kurduğum şeyler olunca çook mu mutlu olucam. Yine bozarım ben her şeyi, yine karamsarlığımla mahvederim...
Oofff gideyim ben en iyisi dedim ya hiç tadım tuzum yok.

Son düzenleme:
daha iyiyim çok şükür günlüğüm.
bana destek olan ailem, arkadaşlarım ve o var.
umudumu kaybetmemeliyim hiçbir zaman.
Allahtan ümit kesilmez demişler. kesmiycem bende.
ezan okunuyo şuan da Allah sesimi duysunda babaanneme hayırlı şifalar versin inşallah :26:
bu olay dışında değişen birşey yok.
ben hala adam gibi ders çalışmıyorum
offf! çalışma isteği gelsin içime.:26:

kara yağızım özledim işte...geberiyorum aşkından...çare olmayacağını bile bile...ailemi de boş yere üzüyorum,suratım beş karış,hiçbir isteğim yok hayattan...böyle yapmakla gelecek sanki...dünyada ondan başkası yokmuş gibi bana ne oluyor ya...

günlük şu an herşeyden nefret ediyoruum..
o durumdayım yani
herşeyi kırıp dökesim çığlık atasım var çok pis

uyanma konusunda kendimi aştım günlük.. gözümü bir açtım ki 14:06 türkiyede 15:06 annem aradı kadın şok.. seni uyumaya mı gönderdik oraya dio kadın ne zaman arasa ya uyuyorum ya farklı bi ülkedeyim ya da barda :44: kafamı kırsa yeridir yani

çevirmem gereken 20 sayfa var, nasıl halledicem bugün off hiç canım istemio
bi çaresini bulcaz artık bknz: google translate
onun çevirisine kaldıysak yandık zaten bu kadar iğrenç ötesi çeviriler yapan başka site yok

6 gün sonra gelio valla çok az kaldı
sayılı gün amma da çabuk geçiomuş.. sonra birlikte italya... milano, bergamo ve venedikkk

hayırlısı olsun her şeyin..

bi sürü şey vardı aklımda uçup gitti

yazık ki çok var kışın bitmesine
kara, gri, kasvetli günleri sevmiyorum saolsun ankara bana bolca sunuyor bunları şu ara
şubat gelse keşke...
ders çalışmalıyım bide

Günnüş;
Bugün annem aşure pişirdi kaç kase yediğimi hatırlamıyorum
Bende temizlik yaptım daha yeni totom yer gördü.Çokkkk yoruldum
Proğramı geliştirmem lazım tezimin taslağı hazır sayılır.Yarında okula gidicem
Kaşlarımı almam lazımmm.....
Offffff günnüş yaaa regl olmam lazım karnım çok ağrıyooo ama bir türlü olamadım çildireceğim

Ben geldim günlüğüm yerin varmı bana ? Değişik bir giriş olsun istedim.

Sg_ceyda'ma cok sabır diliyorum.
Şifa diliyorum bi an önce Babaannesine çok zor çok
Umarım bir an önce iyileşir :26:

Anlatamaya başlim hemen naptığımı
Cumartesi günü hiç uyuyamadım heycandan inanabiliyomusun ?
1 saat bile uyumadan onun yanına gittim.
Çok kötüydü ruh gibiydim,sürekli esnemeler,gözünden uyku akmalar.
O da benden farksız değildi çünkü hiç uyumamış otobüste.

Pazar yani bugün sabahtan aştiye gittim.Bir güzel önünden geçip görmemişim onu.
Arkamdan geldi gördüm gülümsedim,sonra elindeki valizi bırakıp sarıldı bana.
Pek yakın davranmadım ilk etapta önce konuşalım istedim herşeyi.
Bir baktım yüzüğünü takmış Çok hoşuma gitti tabi ama ben yanıma aldım takmamıştım.
Orda yüzüğünü attım dedim ona bu tabi şoklara girdi resmen

Önce bir yerde kahvaltı yaptık.Sonra ben konuştum o dinledi içimde ne varsa anlattım.
Bir ara gözleri doldu,zaten ne desem kendini savundu beyfendi.

Sonra ordanda kalkıp ilk buluştuğumuz cafeye gittik.Dizime yattı uyudu :103:
O kadar masumdu ki o kadar saftı ki o an dünyalara değerdi benim için

Uyandı bişeyler yedik.Allah'ım hayatımda duymadığım sözler duydum.
Benim olcaksın bırakmıcam dedi.Annesinin üzerine yemin ederek konuştu hep.
Seviyorum tabi ki içim eridi.
Hayır diyemezdim.Yediden başladık ve anladım ki onsuz olmuyo olmıcakta
Ne kadar ayrılsak barışsakta biz hep onunla beraber olucaz.
Çünkü gerçekten ayrılığı iki tarafta istemedi bugüne kadar.
Belki doğru belki yalnış ama bunu yaşamadan anlayamam göremem.
O yüzden herşeyini olurunu bırakmak en mantıklısı sanırım bu noktada.
Kendimi fazla yıpratmıcam artık bu ilişkide.
Sadece o günü beklicem ona kavuşcam günü.
Onu gerçekten çok seviyorum.Yüzünü izlemek huzur veriyo bana.
O huzuru hiç bişeye değişemiyorum

Sevdiğim iyiki varsın,iyiki geldin.
Nefesim oldun tekrar
Seni çok seviyorum...

Heycansız anlattım farkındayım ama yorgunluktan ölüyorum duş alıp yatıcam mujxxxxxxxxx

Son düzenleme:
selammmmmmmmm günlük..sana uzuuuun bir aradan sonra şöyle içimi bi dökeyimde rahat edeyim....öncelikle malum çalışıyordum ve iş yerimde olan bazı sorunlardan dolayı beni erken işten çıkardılar....sskam ödeniyo ama maaş alamıyorum ve daha rapor almama 2 ay varken bu başıma geldi..tabi bütüünnn hayallerim suya düştü bununla..sorun şuki eşim tek çalışıyo ev kira ve geçen senedende bayağı borcumuzu hafiflettim öyle çıktım işten lakin şimbi bebek gelcek ve bazı şeylere maalesef yetişemiyorum yada istediğim gibi olmuyor ona çok canım sıkılıyo..her ne kadar eşimi çok sevip ona belli etmesemde maddiyat bazen beni çok bunaltıyo..mesela bebek şekeri kapı süsü falan almak istiyorum ama ya güvenilir bi site bulamıyorum yada onkez parasını düşünmek zorunda kalıyorum bu parayı bebek şekerine verirsem bana başka gün lazım olurmu diye....onuda geçtim daha oğluma yatak almadık şubatta doğumum var eşim tabi alcaz diyo ama bizim iki senedir yorganımıza göre olmuyo ayağımız..hep dışarda kalıyo..buda çok canımı sıkıyo...faturan varken ödencek ister istemez kendine bişey alamıyosun....bide hastane parası falan var hadi onuda geçtimbanka kredimiz bitmedi daha..düşünüyorumda düşünüyorum..tab, bazen çok kafaya takdığım için kendime kızıyorum ama yinede olmuyo..aileye yeni birinin katılması cidden çok masraflı ama evladım için bazı şeylere katlanmak zorundayım..herşeyin en iyisini olmasa bile ona yakınını bulmam lazım napim..inş geçicek bu günler..oğlum uğurlu gelcek ama buna çok inanıyorum..yavrum sağlıklı doğsunda aslında bunlarda sorun değil...ama ister istemez insan kafaya takıyo işte..sanada yazayım dedim....çünkü buraya yazdıktan sonra genelde hep şansım döndü..inş iyi gelirsin günlükk....allah büyüktür .​

günlük sabahtan beri bir sinirliyim sorma..
başıma inan ağrı girdi..
bnmkiyle uğraşacak halim bile yok yani o derece..
aradı konuşmadık bile dizi izliyomuş iyi dedim kapattım üç gün kaldı ya gitmeme biraz da onun rahatlığı herhalde
gidince sorucam hesabını ama
kimseyle uğraşamıyorum artık günlüğüm ya yok yani sabır tükendi bende
oturdum şu an sırf sinirimden ağlıyorum
hayatm hiç bu kadar .oktan olmamıştı gnlük
inan ki....

Az önce Cengiz Aytmatov'un Toprak Ana'sını bitirdim günlük.
Bir kayınvalidenin nasıl bir "ana"ya, bir gelinin de nasıl o ananın "kız"na dönüştüğünü okudum ve bazen ne kadar da saçma düşüncelere kapıldığımızı, ne kadar hoşgörüsüz olduğumuzu bir kez daha anladım. :26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…