Popüler Konu Sevgili günlük...

bugün yine neşesizdim günlükcümm.. şu depresyondan bir türlü çıkamıyorum.. kaşlarımı çatmaktan başım ağrıdı resmen .. yüzüm gülmüyor günlerdir, ınanır mısın?

11de uyandım, ilk işim direk telefonuma bakmak oldu.. ama yine onun numarasını göremedım.. lanet ettim.. kendimi yemeye verdim..böyle devam edersem.. dilim varmıyor ama hızla kilo alıp akrep nalana dönüşebilrm :18: he nalan demişken.. görümce adayımın ismide nalan günlükcüm.. şimdilik posıtıf düşünmekteyim kendisi hakkında..

yaa şimdi aklıma geldi ben önceleri cok kıtap okurdum.. bu alıskanlıgımdan neden vazgectım kı?? belkı depresyonuma ılac olur.. ne dersın günlük kardes..?

denemekte yarar var.. evet haklısın

off yine gözlerim doldu.. ben sevdigimi geri istiyorummm yaaa.. ben ömürümü onunla paylasmak istiyorum.. çocugum olacaksa ondan olsun ona benzesın..onunla beraber büyütelım istiyorum..

evet bılıyorum cok sey ıstıyorumm.. mutluluk .. sevmek .. sevılmek .. benım neyıme degilmi..?

bunaldım... aglayıp sızlanmaktan cok sıkıldım.. kendım gıbı evdekılerınde canını sıkıyorum.. farkındayım..

ama gececek bu günlerde..

inşallah ..

hayırlı geceler günlük kardes...

Günlükcüm resmen sayfalar arasında boğulmuş durumdayım...
İnan yoruldum, hoca bir beğenseydi ah başka birşey istemeyeceğim. Şunları verip artık sonucunu beklemek istiyorum.
Ne zor işler biyolog olup tıpçıların alanında çalışmak ama napayım başka birşey yakın gelmiyor bana..
Halbuki botanikçi olup, ot çöp topla,temiz temiz çalış nerde illa sıçanlarla, farelerle haşır neşir olucam.
Garip bir ilişki dimi ama benim gibi eskiden beri kriminolojiyle ilgili olan ben için gayet doğal...
Buarada gece ölen dedemi rüyamda gördüm seneler sonra, çok değişikti.
Allahım hayırlısını versin. Bizimkide iş kolik oldu çıktı, ikimizde bu gidişle işlerimizden evlenmeye fırsat bulamıyacağız gibi:)
çocuğumuz olursa düşünemiyorum hehe inş. o günlerde gelecek günlü yazıcam buralara bebişimiz oldu diye...
bir pazar daha bitti günlükcan

bugün heyecanlı bi gündü
sabah uyandığımdan beri evde temizlik yapmakla uğraştım çünkü sevgilimin annesi kahve içmeye davetliydi bizde
annemle zaten tanışıyorlar ama eve gelmemişti oturmaya
gelirken pasta almış aşkım sevdiğimden ay kıyamam bizim eve ikinciye pasta alıp gelişi
sonra sohbet muhabbet laf lafı açtı baya, çay kahve derken vakit iyice geçti
hava kararmadan aşkım annesini eve bıraktı
biz yine gezdik tozduk allahım onu her gün görmeye bayılıyorum
yazın sonunda askere gidicek ben napıcam o zaman hiç bilmiyorum gerçi kısa dönem ama olsun sonuçta göremicem onu
neyse yaaa şimdiden kafama takmak istemiyorum sonra üzülüyorum
benim araştırmam gereken şeyler var adios muçaça günlük

pufff günüüş yarın yoğun bi gün...herşey kesinleşsin anlatıcam yarın ola hayır ola beyim demin ankaraya gitti onsuz uyumayı hiç sevmiyorum sağ salim gider gelr inş
allah beni beyimsiz bırakmasın

Önce yazayım sonra okurum buraları.
Günlük yav gitti sevdiceğim.:2:
Cuma gelmişti, dün gece bizde kaldı ne güzeldi.
Offf yine aradan 1 ay geçer anca görüşürüz.

Eğitim devam ediyor, haftaya cinsel istek bozuklukları anlatılacak.
Ben kursiyerken çok şaşırarak dinlemiştim çünkü tedavisini hiç detaylı araştırmamıştım.
Bakalım yeni kursiyerler nasıl karşılayacak, arkalarından gözlemlicem onları

Önceki eğitimden bir psikolog bana iş teklif etti ama evlenicem günlüküm yav nasıl gidip de danışan göreyim?
Danışanla tam başlıcaz terapiye, gelişme kaydedicez sonra ben onu yarı yolda bırakıcam. Olur mu öyle?
Düşünsene bir de vajinismusu olan bir hanımın geldiğini ve benim tedaviyi yarıda bırakıp gittiğimi...
Nişanlımın tayini olursa düşünürüm elbet ama şimdilik adım atamam böyle bir şeye.

Çok erken kalktım sabah. Bu odtü lojmanından kızılaya gitmek zor iş.
A1' e kadar taksiyle git ordan dolmuşa bin kızılayda in sonra otele gitmek için tekrar taksiye bin.
Allahtan sadece haftasonu bu eğitim, yoksa iflas ederdim herhalde.
Zaten bu taksi yüzünden 1 haftada 500 lira harcadım.:84:
Bu hafta ücretin devamını vereceğini söylemişti patron ama veremedi.
Neyse artık haftaya inşallah. Alamazsam gidemicem istanbula.:105:

Hadi günlüküm görüşürüz sonra
Ben biraz kitap okuyup yatayım

bir teselli verr..bir teselli ver..yarattığın bu mecnuna bir teselli ver..
nasılda güzel bir şarkı o ses yarışmasınında harika sölediler bu akşam bayıldım tek kelimeyle..

Günlüğüm onunla arada tartışsakta genel olarak iyi gidiyor tek sorunumuz sık sık görüşemememiz
çalıştığı için çok yoruluyor aşkım akşamda erken uyuyor bu durum canımı sıksada sesimi çıkarmıyorum
napalım gülü seven dikenine katlanırmış dimi
havalar soğudu günlüğüm hiç sevmiyorum soğuk havaları sıcağı seviyorum yazı seviyorum
giyiyim mini mini elbiselerimi takıp takıştırıyım ufak takılarımı giyiyim cici bici ayakkabılarımı oh miss..

Bugün kendime yasak koyduğum ne varsa hepsini yaptım... :26: Ve yarın sevmediğim o okula gitmeyi düşündükçe kendimi hedefime veremiyorum :99: Pazartesi sendromum gittikçe büyüyor :120: Kendimden soğuyorum durum böyle olunca... Bu ben miyim diyorum ; dün ne diyordum, bugün ne yazıyorum...
Kendime daha fazla ihanet etmeden uyumalıyım...

Çağrı emrah yıldırımın seslendirdiği bir şarkıyla noktalıyorum günlüğüm...

Yok bir sitemim hayatta her şey kısmet
Soldu gençliğim, ömrümü aşka ziyan ettim
Ağla gönlüm nasip değilmiş vuslat
Rahat uyu yar sana hakkımı helal ettim...

Sevgiyle kal günlüğüm...

:119: :119: :119:
uzun zamandır sana böyle neşeli ve huzurlu gelmemiştim günlüğüm.
evet herşey aleyhime ama yinede mutluyum ben
ne olursa olsun bana destek olan annem var, sevgilim var
2 gündür söyledikleriyle içimi öyle huzurlu kılıyor ki ölürüm ben ona
Allah'ım hiç bozmasın :26: şimdi bir de onunla küs olmak kötü gelir.
zaten binbir şey var.
borç batağındayız günlüğüm. 30bine yakın borcumuz var.
çok şükür her halime yine de. ama artık haftalığım dışında para isteyemiyorum bile.
çalışsam diyorum ama o da derslerle çok zor olur.
napıcam bilmiyorum hiç :26: babaannemin midesi alınıcakmış :S ama babaannem ameliyat istememiş.
herhalde o da anneannemden sonra korkuyor. gerçi kanser olduğunu bilmiyor.
bu sıralar ne zaman midem ağrısa aklıma kötü şeyler geliyor günlüğüm.
mideden mimliyiz baksana. annemde de kardeşimde de mide sorunu var.
bende doktora gitmeye korkar oldum midem için.
bugün sevgilim izinli ama görüşemiyoruz
bitsin şu sıkıntılar artık.

sana yakında guzel haberler verıcem gunluk belkıde 2012 bana umut olacak hayırlısını dılemekten baska bırsey gelmıyor elımden.

dün askımla bulustuk keyfı yoktu ama guzel vakıt gecırdık ozlemısım kokusunu bayılıyorum boynunu koklarak opmeyı canım benım.

hiç sevmıyorum su pazartesı gununu bu hafta ıslerde cok cabuk gecer bu hafta.dun aksam teyzemlerdeydık tutkalla yapılan bir ortu varmıs bana onu oğretecek en yakın zamanda gıdecem yanına.boyle ıste gunluk.

hoscakal.dun sınemaya gıttım cok guldum ama cok kufurluydu.23 aralık meltem cumbulun bır fılmı gelıyormus onuda ızlıyecem merak ettım.bu kadarrr

ben geldim günlüğüm nasılsın ?
neyse günlüğüm ben hemen anlatmaya gireyim.bu gün yolculuk var.bu gün kesin dönüyorum evime 18 saat yolculuktan sonra evimdeyim inşallahakşam 5 biniyorum sabah 10 gibi evde olucam.ne kadar eve gidiyorum diye sevinsemde bi tarafım burda kalıcak aşkımı arkamda bırakacam içim burkuk ya yine üzülücem ewt ama ne yapalım kader ee kolay mı uzaktan aşk yaşamak.akşam aşkıma doya doya sarıldım gözlerim doldu tutamadım kendimi ağadımdün barıştık aşkımla barışmanın ardından güzel bi ziyafet çektik sonra ben gittim markete abur cubur topladım geldim bide onları yedik sabah annemle konuştum. bana ciciler almış hediyo çok güzel beğeneceksin diyo 24 yaşındaki halen gözünde bebek olan kızına ciciler almış ay kıyamam ona ya çok özledim tabi yengecimide çok özledim sevdiğim yemekleri yapacakmış saat 1 gibi duş alacam sonra valizimi toplayacam yavaştan hazırlanırım 4 de aşkım gelir yolcular beni en zoruda bu zten ben daha fazla morelimi bozmayım sonsuza dek ayrılmıyoruz ki cnm her gün telefonda konuşuyoruz kamerada istediğimiz zaman görüşüyoruz ee daha ne olsun neyse ben daha uzatmayım sonra gelirrim yine öpüyorum çok çok herkeze selam söyle

Son düzenleme:
pembikk okuldan geldim şimdi.. allahım pazt. pazt. sabahın 8inde ekonomi dersi mi olur yaa.. günlük yemin ederim hoca dersten soğuttu beni ya... ama final öncesi oturup totomun üstüne eşşek gibi çalışmalıyım hatta şimdi biraz kestirip akşamüzeri başlamalıyım buna soooracııma aşkmın yanına gitmeme iki gün kaldı efenim çok heyecanlıyım ne giyilecek saç baş makyaj ne olacak karar verildi ama ayakkabıya karar veremedim günlük yaa intden baktım şimdi otobüs firmasınn sitesinden neredeyse bütün koltuklar dolmuş günlük bnm yanım boş kalmış allahım nooolur yanım boş olsun yalvarırıııımmm neyse gitmeden ona son bi kez bakarım.. yarın da epilasyon işlerini halledeceğim şimdi ben yatıyorum datlım hoşçakal mutlukallll

günlük nolduuu

biraz önce bi sitede bebek tulumlar vs vardı.. yakın arkadaşlarımdan biri hamleydi.. 1 ayı avrdır diye düşünüyorum.. aradım meğer geçtiğimiz çarşamba doğurmuş biizmkii

çok şaşırdım çokta sevindimm

perşembegünü ziyaretine gidicez kısmetsee

Günlük şimdi evde olsam böyle alsam kucağıma dizüstü bilgisayarımı :126::126:
karşımda herhangi bir kadın programı yemeğim hazır işim bitmiş evim tertemiz uzansam dinlenerek kadınlar kulubundeki arkadaşlarım ile sohbet etsem.
yanımda köpeğim olsa böyle heybetli kocaman evin içinde yürüse koca cüssesine rağmen içi pamuk gibi yaramaz çocuk olsa
ikindine doğru birlikte dışarı çıksak yürüyüşe koştursak oynasak hemde spor yapmış olsak :101::101::101:
akşama doğru yavaştan yemeklerimi hazırlasam
kısacası güne erkenden uyanmadan iş stresi çekmeden bi hayat yaşasam ne güzel olurdu dimi.

neyse hayalden kurtulmam lazım aşşağıda beni ve yaptığım işleri bekleyen müşteriler var çalışmaya devam

bugunku hayal kırıklıgımı tarif etmem için kelimeler yetersiz kalıyor..onu artık tanıyamıyorum.bir zamanlar aşık oldugum adam bu mu şimdi :44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…