günlerdir nerelerdeyim özledin mi
modemim bozuldu cuma günü anca bugün kavuştum
telefondada internet paketim bitti çok sıkcıı bikaç gün yaşadım
kaç gündür yoksun ne degişti hayatında de
hiçbişey
hatta şuan yazcak bişey bile bulamadım desem yeridir
bitane korktugum ders vardı efsanevi bi not almışım artık korkmuyorum kendisinden
korktugum bitane kaldı yani
final tarihlerim açıklanmış biraz sıkı gibi ama yapcak bişey yok halledicem-halletmeliyim kalma lüksüm yok
bugün yine kardeşimle tartıştık bu kız bizi anlamıyo
her üniversite konusu olduğunda kendimizi tartışmanın içinde buluyoruz..Tutturmuş konservatuar okucam ben başka bi yapamam mutlu olamam :18:ya tamam kazandında gitmemi dedik sana ? ama başka hedefinde olsun onu kazanamazsan açıkta kalma dimi
bu sefer biz kötü oluyoruz onu anlamıyoruz destek olmuyoruz
ben istemezmiyim güzel yerlere gelmesini başka bölüm okursa oyuncu olabilir ama oyunculuk okursa başka meslegi olamaz bunu anlayamıyo..biçok şey kolay gibi geliyo konservatuara torpili olmadan kaç kişi girmiş acaba:44:
allah hayırlısı neyse onu nasip etsin ne diyim artık
tutturmuş bide ilerde başarırsam ailem destek olmadı dicem diyo
aşk bi arkadaşına kırıldı hatta çok sinirlendi ama haklı
olayı tam biliyorum yarın ögrencem ama ayıp etmiş:18: noluyo bu arkadaş durumumuz benimde aram limoni kaldık başbaşa
şurayı okuyorumda herkesi derdi ayrı .. lisede olan üniversiteyi kazanıyım derdinde - okuyan bitsin işe giriyim derdinde - bitiren kpss derdinde - işe giren maaş evlilik derdinde - evli olan çocuk derdinde bu böyle uzarrrrrrrrrr gider..
neden mutlu olamıyoruz acaba hiç:44
ozitif bi insan olmak istiyorum ben
ne düşünürsen o olur teknigimi ne varmış ya biri onun topigini yollasın bana acilen
bu arada sg_ceyda geçmiş olsun canım ne denir ki allah şifa versin:26: