Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlük ben geldim yorgunn ve bitkinnn bir halde... En son nerde kalmıştık? Ben Erdek'e gittim günlük aşkımın yanına. Toplasan 3,5 saat falan ancak kalabildim yanında Çoğu da eşya seçmekle geçti zaten. Eşyalarımızı seçtik çok şükür,bir aksilik olmazsa onları alıcaz evimize Dedim ya günlük hiçbir şey anlamadım. Nişanlımla hasret bile gideremedim ama az kaldı günlük ya bitiyo bu hasret. Artık hep birlikte olucaz bize ait bir evimiz olacak inşallah Neyse ben dönüş yoluna çıktım günlük feribot hava muhalefeti dolayısıyla iptal olmasın mı Neyse Bursa'da inip İstanbul arabasına bilet aldım. Otobüste yerim iyiydi aslında ama midem çok kötü oldu,otobüs çok soğuktu. Yani anlayacağın kötü bi yolculuk geçirdim. Eve gece 00:30 da geldim ama bitmiş bir haldeydim. Direkt yattım,sabah 11:00'de kalktım. Apar topar hazırlanıp okula gittim Veli toplantısı vardı. Çok şükür iyi geçti o da ama epey sürdü. Yani anlayacağın haftasonundan hiçbir şey anlamadım günlük Sonra bugün okula gittim 6 saat dersim vardı,çok yoruldum üstüne bi de çıkışta nikah işlemlerini halletmeye gittim. Günümüzü aldım çokkkk şükür 26 Ocak nikah tarihimiz Allahım sana binlerce kez şükürler olsun. Bunlar bizim için hayaldi,rüyaydı günlük ama rabbim nasip ediyo çok şükür Hadi kaçtım ben

günlük çok kötü bir haftasonu geçirdim,çok sinirliydim,deli gibiydim,sebeb yok yere bağırdım ,çağırdım ya

bu akşam birkaç ünite çalışmalıyım,şurda nisana bişey kalmadı ya.üff
haftasonuda abimin nişanı var,saç modelini hala kararsız kaldım,hiç heyecan yok bende ya...

Yılbaşında İzmir'deyim!!!!
Vizelerim bittiği an gideceğim son anda verdiğim bi karar bu
Evdekilere sürpriz olacak söylemeyeceğim gideceğimi
Öfff kıvırmaktan içim şişti bee
Bu ay internetten online alınacak biletlerde indirim varmış
Benim de kredi kartım yok henüz
Annemle konuştum telde:
-Anneğğ?
-Napıyorsun kızım iyi misin yemek yedin mi sınavın nasıl geçti ne yaptın nerdes...
-Annee bi dk. dur ben sana bi şey söyleyeceğim
-Hı söyle
-Şeyy ben şimdi finallerden sonra geleceğim ya hani
-Evet?
-Biletleri 1 ay önceden alırsak indirimliymişş! (!)
-Aa e iyiymiş o zaman alalım şimdiden
-Ama online alacağım sen bana kart bilgilerini versene
-Tamam kapat sen mesaj atayım

Vee bileti aldımmm
Biiir an önce geçsin şu zaman!
Yurtta kalamazdım yılbaşında azcık kişi kalacak sanırım panoya kağıt asmışlar
Yılbaşında kalacak öğrenciler isim yazsın diye
Öksüzler gibi kalamazdım burda
Yolcuyum

seni aramamak için öyle zor tutuyorum ki kendimi.
mutlu olanları okudukca onların adına öyle seviniyorum ki bi daha yasamasınlar o kötü günleri diyorum.
ben ben bigün sana yazabilecek miyim mutluyuz diye. hayat beni niye cezalandırıyor. ya o nasıl yapıyor.
canımsın,herseyimsin derdi. bugün 9 gün oldu.
Allah yardımcım olsun.

e moraller sıfır tabi, hıncımı buraya yaziyim sabah sahıt oldugum bır ıkı sey zaten bozuk olan moralımı tamamen cokerttı. Demekkı yasanılanların hepsı bır kacıs yoluymus ben bu ısten bunu cıkardım Ah da edıyorum, kufurde, hıc ıyılıgını dusunemem boylesinin cuma gununden berı evdeyım, hastalıgım dolayısıyla carsaçba gunu ıse baslıcam. bugun doktoruma gıttım cıkıstada nısantasında uc bes tur attım, her yer o kadar guzel kı ısıl ısıl tam yılbası havasında ama yılbası bana hıccc bır anlam ıfade etmıyor,aksıne hepp huzunlenırım yıne huzunlendım tabı kı.. eyvahhh yenı yıla nasıl gırersek tum sene oyle olurduk dımııı ıste bu olmamalı yoksa halım harap olur sabahkı moral bozuklugunun acısını tabı kı cuzdanımdan cıkardım, yıne daldım zaraya hıcbıyerde bulamadıgım pantolu buldum buluncada hemen atladım, ve yanına aynı modelden bunu hıc yapmazdım ama cok sevdım napıyım aynı modelden ıkı elbıse bunları alıp kasadan cıktıgım an gecıcı balon mutlulugum tabı kı fısladııı gittiiiii soyle sımdı insan nereye giderse gitsin içindeki hapishaneyıde goturmuyormu ? :85:
neyse alısverıs sonunda amcamla bı atıye sokak yapalım dedım ama o da bankanın yılbası partısıne davetlıymısi mecbur kös kös eve geldım yarını evde pinekleme ve film izleme programına ayarladım,nasılsa boyle bır bos gunu bırkac ay daha bulamıyacağıma, mudurumun 4 gunluk raporumu tepe tepe burnumdan getırecegıne emınım ama benım bır bakıma sahıden ıse gıtmem gerekıyor yaa :26: evde otur otur tam melankolik oluyosun abi hele birde gocunan yaraların varsa aman diyim amannn eve kapanılmazcarsamba gunu ıse basladıgımda hersey daha pozıtıf gıder umarım :109: hastalıgım gecerse kendımı suse pusede vurur bırazcık daha oyalanırım , şimdilik rotam bu xoxo :97:

Günnük tipik bir pazartesi günü yine.
5 saatlik uykuyla duruyorum. :105:
Yine sinav vardi bugün :120: o yüzden sabahin köründe arkadasim aradi, kalk cabuk gel calisalim dedi.
Uykulu sesimle bir saat daha uyayim sonra uyandir beni diyip kapattim.
Sonra tekrar aradi tamam kalkiyorum diyip yarim saat daha uyudum. :93:
Gittim hem calistik hem dertlestik felan.
Peki sonuc ne biliyormusun, kötü gecti sinav. :26:
Artik kendimden emin degilim günnük, bildigim konulari bile yapamiyorum.
Neyse bu persembeden sonra iki hafta okul yok, biraz dinlenirim.
Ya günnük benim bu sisko sevgilim iyice abartti bu gec uyanmalari.
Evde diye sabaha kadar oturuyor sonrada aksama kadar uyuyor, üstüne birde bulusamiyoruz diye bana küsüyor deli sisko
Onun bu gec uyanmalarindan dolayi bu hafta gerceklestirmek istedigimiz planimizda suya düsesek bu gidisle :26:
Keyfi bilir, ben söyleyecegimi söyledim, sonuclarina kendi katlanir

ben geldiim.
ama keyfim yerinde değil.
babaannemi taburcu ettiler bugün eve getirdiler.
geldiğinden beri onun yanındayım.
onu öyle yürüyemeyen, halsiz durumda görünce çok kötü oluyorum
biraz yürütmeye çalıştık ama basamıyor ayaklarının üstüne.
zaten baya şişmiş ayakları.
tuvaletine bile gidemiyor ki kadıncağız.
önceden çok tiksinirdim bu işlerden ama şimdi babaannemin bütün ihtiyaçlarını ben karşılıyorum.
o az mı baktı bize.
onun duası yeter bana canııım
hep Allah işini rast getirsin diyor.
babaannem sağlığına geri kavuşsunda ben başka birşey istemiyorum günlüğüm :26:
onu öyle görünce üzülüyorum.
her halimize çok şükür tabi. beterin beteri var.
annemde daha demin birşey söyledi yıkıldım
kanser babaaanemin bütün organlarını sarmış.
doktor ameliyat demiş ama riskliymiş.
babaanem istememiş ameliyat olmayı. daha hiçbirşeyden haberi de yok.
hastalığını bilmiyor
Allahım hayırlısını ver yalvarırırm. :26:

Son düzenleme:
anneciğim aşık olma da dedin ya hani...o artık çok geç...geberiyorum onun için...mesajlar attığımı,defalarca aradığımı,bin kez fotoğraflarına baktığımı,uzun ve duygulu maille yeniden cevaplamasını sağladığımı,üç beş kelam muhabbet etmek için ne kadar yapıştığımı bilsen,utancından ölürdün...doğru ben de bu kadar gurursuz değildim...hatta aylar öncesinde deseler bana delisiniz derdim...senin sert kızın tüm dikenlerini kesti...ailesini ve kendini rezil etti...işin ilginci onu bekliyor daha...zerre ışık yokken...ha günnüş diyorum ben ne zaman çıkacağım depresyondan...dolu işim var...arkadaşlarım ve ailem suratımı haketmiyor...

günlerdir nerelerdeyim özledin mi
modemim bozuldu cuma günü anca bugün kavuştum telefondada internet paketim bitti çok sıkcıı bikaç gün yaşadımkaç gündür yoksun ne degişti hayatında dehiçbişey hatta şuan yazcak bişey bile bulamadım desem yeridir bitane korktugum ders vardı efsanevi bi not almışım artık korkmuyorum kendisinden korktugum bitane kaldı yani final tarihlerim açıklanmış biraz sıkı gibi ama yapcak bişey yok halledicem-halletmeliyim kalma lüksüm yok
bugün yine kardeşimle tartıştık bu kız bizi anlamıyo her üniversite konusu olduğunda kendimizi tartışmanın içinde buluyoruz..Tutturmuş konservatuar okucam ben başka bi yapamam mutlu olamam :18:ya tamam kazandında gitmemi dedik sana ? ama başka hedefinde olsun onu kazanamazsan açıkta kalma dimi bu sefer biz kötü oluyoruz onu anlamıyoruz destek olmuyoruzben istemezmiyim güzel yerlere gelmesini başka bölüm okursa oyuncu olabilir ama oyunculuk okursa başka meslegi olamaz bunu anlayamıyo..biçok şey kolay gibi geliyo konservatuara torpili olmadan kaç kişi girmiş acaba:44:
allah hayırlısı neyse onu nasip etsin ne diyim artık tutturmuş bide ilerde başarırsam ailem destek olmadı dicem diyo
aşk bi arkadaşına kırıldı hatta çok sinirlendi ama haklıolayı tam biliyorum yarın ögrencem ama ayıp etmiş:18: noluyo bu arkadaş durumumuz benimde aram limoni kaldık başbaşa
şurayı okuyorumda herkesi derdi ayrı .. lisede olan üniversiteyi kazanıyım derdinde - okuyan bitsin işe giriyim derdinde - bitiren kpss derdinde - işe giren maaş evlilik derdinde - evli olan çocuk derdinde bu böyle uzarrrrrrrrrr gider..
neden mutlu olamıyoruz acaba hiç:44ozitif bi insan olmak istiyorum benne düşünürsen o olur teknigimi ne varmış ya biri onun topigini yollasın bana acilen

bu arada sg_ceyda geçmiş olsun canım ne denir ki allah şifa versin:26:​

Son düzenleme:
slm günnüş
bugun bir ev aldık umarım hayırlı ve uğurlu bir evdir bize huzur getirir :92:
beyim geldi şehir dışından herşey güzel başladı derken bir çay demleme yüzünden pufff herşey bozuldu :2:
halbuki onu ne çok özledim giderken ne cok üzüldüm neden bu kadar sinirli ufacık şeyler için beni kırıyor :2:
ben hep onu mutlu etmek mutlu olalı isterken incir çekirdeğini doldurmucak olaylar yüzünden ona suan sarılamıyorum bile
oğlusum şeker hastası çok üzgünüm kan almaya evde yeni başladım cok zor oluyor onun içinde benim içinde ikimizde stres oluyoruz
gece yarısı tekrar ölçücem ona göre iğne insulun olucak inş kolay olur bu sefer
beyimle inş barışırız yarın sanırım gene şehir dışına gidicek soramama bile fırsat kalmadı
allahım herşey düzelsin lütfen uykum var günnüşşşş moralim bozuk günüüüşşş

Günnüş;
Bugün sabahın köründe okula gittim.Sonra hemen eve geldim.
Duş aldım saçlarımı düzleştirdim.Allahtan ne giyeceğimi akşamdan belirlemiştim neyse giyindim aşkımla görüştüm.Yemek yedik kahve içtik sonra mağazalara bakındık.Aşkım bana yılbaşı hediyesi olarak saç maşası alacakmış Alma gerek yok falan dedim ama o zaman ben kafama göre alırım dedi bende tamam ben araştırayım beraber alalım dedim.
Ben aşkıma ne alıcam belli zaten.Ekstra bişey daha alıcam
Sevgilimin sürprizi bu işte alıcam der bigünde alıp geldiğini görmedim walla.Bir türlü öğretemedim adama sürpriz yapmayı yaa
Halbuki kendisi araştırsa bana söylemese beni şaşırtsa.Ama napim yaa ben öyle kabul ettim artık onu

ayy günlük ayy insanoğlu ne garip ya :26:
aslnda sana anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki
anlatsam burdan köye yol olur
en baştan okulla başlayalm mesela kmse grup çalşmasını sallamıyor nerdeyse btn çalşmaları bir iki kişi yapıyr.
bir hafta yapan öbr hafta banane be bn mi yapcm hep diyr
ne bu?? hoca sanki bu hafta sen bu hafta sn mi yap dio? bu çalşma her hafta beraber yapılacak diyo. hnmefendilere zor gelio tabii
afersn kase büyütmeek daha kolay tabii
ama naslsa rapaor edilcek btn bnlar hocaya görürrler gnlerini o zmnda bn dicem bu hafta bn yapmıyorm km ne yparsa yapsn die hıh görürler aslnda çok doluyum bu konuda gnlük
bgn başlasam gelecek sne anca susarm en iisi konuyu değiştirelim
diğer mesele şu ki en yakn dostlarmdan biriyle yaklaşk 6 7 aydr kırgınz .yani konşmuyoruz ama onu çok özlüyorm
şuan içimden gidip ona doya dya sarılasm var kuzuuuuum die
ama işte
neyse yarına işlerm var onlara bakm birazada artk sana hep uğrycam

öksürüğüm geçmedi :/:2: üstüne üstlük hapşırmaya da başladım evi inletiyorum

kolon beni yanılttı mı ne ??? maddem geldi sanmıştım mavi emisyon da veriyordu halbuki ... Çözücüsünü uçurdum eneeeeeee hani benm madde nerde peki ???

Bu değilse eğer benm yolum çok uzun o zaman madde daha inmedi bile üff yarın da etüt var çok çok 4 e kadar kalabilicem laboratuvarda

beklediğim haber hala gelmedi..beklemeyi bıraktım,bekleyince geçmek bilmiyor...

Ben o kadar güçlü değilim...
sandığının aksine, zayıfım, o kadar yük varki omuzlarımda ben artık çok bitkinim...
Yanımdaki tek şey bilgisayarım ve ona yazdığım cümlelerim,ben o kadar güçlü değilim...,
Her patlayışında içimden bişeyler daha kopuyor, ölüm aldı gitti ama geriye koskocoman bir enkaz yığını bıraktı,
tek başıma boş duvarlarla konuşuyorum,kimseye çığlıklarımı duyuramıyorum,en önemlisi boşluktayım...
Böyle mi olacaktı herşey, sevenlerin acılarda ortak olmazmı,ölüm acısı birlikte paylaşılmazmı?
Neden herşeyden vazheçiyorsun,neden en yakınını en uzak yapıyorsun neden?
Ben bunu anlamıyorum,anlayamıyorum kafam basmıyor böyle birşeye
Ne yaptımki ben sana dünya bana verdiklerini geri kat ve kat alıyorsun...
ben bu sene çok büyüdüm,ama ben hep çocuk neşemle kalmak isterdim...
küçük şeylerle mutlu olmayı isterdim, küçük bir kasabada dertsiz tasasız kimseyi rahatsız etmeden yaşayıp ölmek isterdim...
evet bu davranışları göreceğime, bu sözleri duyacağıma...isterdim işte
içim bomboş,yaşların gözümden akması haricinde donuğum bilmiyorum ne olacak
dokunmayacağım, istemeyeceğim, beklemeyeceğim, yaklaşmayacağım sadece susacağım...
sen aşkını tekrar bana sunmaya başladığında, tekrar yoldaş olmamı istediğinde umarım ben aynı istekle orada olurum...
ne yaparsan yap!ben kimimki acına ortak olmaya çalışıyorum, ben kimimki işte herşeyi bırakıp git,hiçbirşey umrunda olmasın
ama beni her uzaklaştığında o eski ben olmayacak artık...
ben burada yalnız başıma hayat mücadelesi veriyorum,mücadele ediyorum zorluklara karşı,
anneme dahi yansıtmamak için yalnızlığa mahkum oluyorum, 'neşeli'yi oynuyorum etrafıma,ben ama sandığın kadar güçlü değilim...

Cinsiyetini öğrenmicem işte diyen ben'i kocam zorla dün doktora götürdü.İki kız annesi olduğumu öğrendik:)Allahım eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı bir evlat olarakda doğduğu günü görmemizi nasip eder inşallah.Allahım olmayanlarada nasip etsin.

selam günlük.monoton sıkıcı bir gün daha.dün kendıme mont aldım ne zamandır aklımdaydı şişme kemerli mont arıyordum 80 tlden 40 tlye dustugunu gorunce aldım bende.dün aksam hesap kıtap ıslerıne daldım ve bu ay ehlıyetımı almaya karar verdım.bu ay ehlıyetımı alırsam bır dahakı ayda 400 500 tl bankaya para yatırabılıyorum tabı evdeki hesap çarsıya uyarsa.

boyle işte yılbasınada 10 gun kaldı evden cıkma gıbı bır adetımız yok ama terasta mangal yapalım dedık guzel bır yıla aılemle gecırmenın mutlulugu boyle işte.ben kactım işler benı bekler.

hoscakal

Monoton bir gün.
Değişen çok bir şey yok genel olarak.
Ama sanırım yeniden gitar çalmaya başlamam şu günlerdeki en güzel gelişmelerden biri.
İnternette sürekli ana vidovic dinleyip duruyorum.
Evet onun gibi olmam çok zor
Ama en azından yeniden bir başlangıç yaptım
Perşembe günü sunumum var.
Çoğu bitti ama bir kaç saat içinde tamamen bitirip anlatımına çalışmam lazım.
Hadi ben kaçtım günlük

slm günnüş

dün gece ve bu sabah zor belada olsa oğluşun şekerin ölçüp iğnesini yapabildim
beyimle hala küsüz sabahta wc aanahtarı yüzünden söylendi..gitti...huysuz..
oysa yarın şehir dışına gidiyor..demin msn den yazdım cevap vermedi belkide yazmak istemiyor..sinirli ya..
ne olur barışsak ne olur..
şimdi dışarı cıkıcam sonra eve gelip beyimin valizini toparlıycam...
pufffffffffffffff ki puffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…