Popüler Konu Sevgili günlük...

öyle hüzünlüyüm ki bugün...
ben her doğum günümde böyle olurum
böyle durgun...
böyle düşünceli...
öylesi duygulu...
öylesi gözlerim dolu dolu...
...................................
sevdiklerim iyi ki varsınız...
hayatım sizlerle o kadar anlamlı ki...
...................................
derinim yine bugün
her doğum günüm............

Geldim ben yavrum.
Aslında 2 gün kalacaktım ama "o" ısrar edince 1 gün uzattım.
Dün gece evdeydim yani.
Neler olduğuna geleyim hemen.. Sanki hiç ayrı kalmamışız gibi sıcak ve yakındık birbirimize.
Buluşma öncesi aşırı panik ve huzursuzluk vardı.
Annemi aradım beni rahatlatsın diye. Gördüğü rüyadan bahsetti.
O kadar güzel bir rüyaydı ki "kötü bir şeyler yaşamayacağım demek ki" dedim.
Rahatladım biraz. Bizim rüyalar çıkar çünkü. Güvenirim gördüklerimize.

Bir lisenin merdivenlerinde oturuyordum onu beklerken. Ortamı göreyim diye erken gitmiştim.
Bir de kafa dinlemek lazım, tek başıma yürüdüm buluşacağımız yere kadar.
Diğer arkadaşlar ayrı takıldılar.
Neyse burası önemli değil.

Hiç ummadığım kadar büyük bir ilgi ve sevgi gördüm.
Çok iyi anlaştık eskiden olduğu gibi.
Aslında boş yere o kadar yıpranıp üzülmüşüm onun için; bunu anladım.
Çünkü o da beni hiç unutmamış. Her zaman aynı şekilde yakınlık duymuş.
Ama benim gibi kendini rahatça ifade edemiyor malesef bu tarz konularda.
Defalarca iyi ki geldin, iyi ki ısrar ettin dedi.
Ayrıca keşfettiğim yeni parfüm de fazlasıyla işe yaradı.
Belki bin kez çok güzel koktuğumu söyledi. Koklayıp durdu beni. :)
Daha bir sürü güzel iltifat da var işin içinde tabi.

En güzeli de buluştuğumuz ilk gün 1 paket sigara bitirmesine rağmen 2. gün en fazla 5 tane içmiş olması.
Ayrıca antidepresan kullanıyor. Ama 2 gün boyunca hiç almamış onu da.
Oradan ayrılacağım gün hatırladı bunu. Normalde almazsa yan etkileri kötü oluyormuş üstelik; lakin benimleyken hiçbir şey olmamış.
Keşke hep yanında olabilseydim de kurtulsaydı bunlardan. (
O zaman sigarayı bile bıraktırabilirdim. Antidepresana zaten ihtiyacı kalmazdı.
Böyle olumlu etkilerim oldu anlayacağın.

Ama dün çok kötüydü. Yine stres, yine sigara. Gidiyorum diye o kadar üzüldü ki. :26::26:
Onu bırak günlükcüm ben eskisi gibi çok büyük bir şey hissedemedim, bu yüzden de baya rahattım.
Son günümüzde "yarın gidiyorum, kim bilir bir daha ne zaman görüşürüz, belki de hiç görüşmeyiz" dedim.
Demez olaydım. Neredeyse ağlayacaktı.
Sarıl bana dedim, boşver, şimdiye odaklan vs. Sarılmadı. Geri çekti kendini.
Çok umursamaz olduğumu söyledi. Genel anlamda da umursamaz biriymişim.
Bunu "o"ndan bile duydum ya, diyecek bir şey bulamıyorum kendime.
"Sanki sen erkeksin, ben kadın" dedi ayrıca. O derece yani... :s Fena.
Bende zaten duygusallıkmış, romantizmmiş yoktur pek. Ama onun için durum bambaşkaydı.
Onun için dünyanın en romantiği ve duygusalı olabiliyordum.
Bu kez olamadım. :s
Bi de saçlarının sadece bir kısmı dökülmüştü. Bir şok yaşamadım bu konuda da.
Yoksa kötü olurdu. Ayrıca dünyanın en güzel tenine sahip erkeği olabilir sanırım.
Mermer gibi bir cildi var maşallah. Kollarına dokunmak rüya gibi bir şeydi bu sebeple.
Tüyleri döküldüğü için bu kez daha iyi anlamış oldum daha doğrusu. :)

Değişik işte. Güzeldi, çok güzeldi. Hatta iki gündür güne onunla başladığım için bugün çok eksik hissettim kendimi.
Keşke kullandığı kokuyu kıyafetlerimden birine sürseydim diye düşünüyorum. Ama yapmadım malesef.
Aklıma gelmedi. Daha doğrusu bu kadar kötü olacağımı düşünmedim.
Gerçekten özledim şimdi.
2 günde bu kadar alışıp, benimsemek ikimiz için de inanılmazdı.
Sonuçta araya onca zaman girmiş. Böyle işte günlükcan.

Ne olur bundan sonra bilmiyorum. Aşığım diyemem. Yine de sevdim çok.
Eski tryamour değilim artık.
Şu an için çok güzel bir tatildi diye düşünmekte fayda var.
Gerisini düşünmemek lazım. Fikirler değişebilir. Ne desem boş.

Çok istedim ve yaşadım. Çekim yasası sağolsun.
İnsanoğlunun yapamayacağı hiçbir şey yok!

Sevgili günlük

Sanırım ben gerçekten duygusuz ve sorumsuzum. Becermiyorum hiçbir işi.. Askerdeki nişanlım beni arıyor 2sinde uyuyordum 1 inde duymadım birinde de telefon bozuldu açamadım.. Kendime o kadar kızgınım ki.. Hayır murphy kanunu bu mudur?? Bu anda mı yakalar adamı.. Saatlerce telefonun basında beklıyorum çalmıyor. Açamayacağım an arıyor.. Benden ayrılmazsa iyi valla..

alışveriş yaptım bugün ayakkabı aldım bir de kazak kazağı kendime almadım gerçi hediyeyoruldum istediğim gibi bir ayakkabı bulmak için çok gezdim

canım çok sıkkın uzun zamandır hiçbirşeyden keyif alamıyorum anladım ki ben geçmişi çok özlüyorum zaten biliyordum bu gerçeği ama bugün daha iyi anladım hep o günlerde aklım,ruhum,bedenim çok mutsuzum çok canım yanıyor eskiden keyif veren hiçbirşey artık keyif vermiyor makyaj yapmak,saçımı yaptırmak,yemek yemek,parfüm kullanmak hiçbirşeyüzülüyorum ne kadar sürer bu durum

kokumu özledimiki senedir aynı parfümü kullanıyorum erkek parfümü memnunum ama bir kokuyu sürekli kullandığında alışırsın ve ilk zamanki gibi kokmaz ya o yüzden biraz ara vermek istedim ve parfümü değiştirdim üstelik hiç sevmediğim halde kadın parfümü aldım ve baydı artık beni kokumu özledim ama bir süre daha dayanmak zorundayım

sigara içmek istiyorum birkaç aylık aranın ardından canım yeniden sigara istedi ve aldım birkaç gün önce bir tane içtim ama bir daha içmeye fırsatım olmadı

şu perçemlerimden usandım artık benim saçım dalgalı kabarıyor ve dönerim de var asla perçem olmayacak bir saç ama ben kuaförümü dinlemedim kestirdim iki buçuk aydır uğraşıyorum topluyordum ya da fön çektiriyordum taç şeklinde ördürüyordum baktım olmayacak düzleştirici aldım ama benim saç bir tuhaf bir yapıyorum güzel oluyor bir yapıyorum kötü oluyor ilaç ve şampuana devam yani aslında ilacı bir ay daha kullanıp bırakacaktım ama vazgeçtim alıcam yine toplam üç ay içeceğim:86:

günlükkk selamm
nassın iyiy misin beni sorarsannn dermişim ay çok saçma bir giriş oldu yaa çocuk gibi
neyse
boynum tutulmuştu idare eder işte kas gevşeticiler ve kremlerle duruyorum diyebilirim
pazar günü de sinemaya gittim hemde musallat 2 ye:18:ilk kez bir üç harfli filmini sinemada izledim çok korka korka girmeme rağmen kardeşimin kanıma girmesiyle aman gireyim yaa nolcak dedim çok korkarım sandım ama hiç sandığım gibi olmadı korkmadım çok şükür RABBİM izin vermedi korkmama şükürler olsun kii
ALLAHIMI çok seviyorum yaaa
mutlu musun dersen mutluluk ne göreceli işte mutlu gibiyim yani çok şükür bu günümü aramıyım da
alışveriş yaptım doyasıyaaa heyooo heyooo yani en çok aldığım kot elbiseye bittim iyiki aldım yaaa
aynı zamanda kendimi kaybetmişcesine swetlerrr ve iç çamaşırı aldım
ha birde leoparlı makyaj çantası aldım ki süper kokoşum ben yaaa bu ne yaa
birsürüde toka aldım leopar kurdelalı ve pembe kurdela ve güllü toka aldım ay ne çok şey almışım ya
haftayada beğendiğim çizmeleri almayı düşünüyorum ona uygunda çanta almayı düşünüyorum bakalım karar veremedim henüzzz
neyse bu günlük bu kadar yeter içimdekileri döktüğüm
bu arada pepeeyee bayılıyorum ölüyorum bitiyorum sen ne sevimli bir çizgi dizisin yaa yerim seni tatlımmm hele başlarken ki o türk bayrağıyla duruşunu yerim bir türk çizgi kahramanı olarak sen müthişsin seninle gurur duyuyorum diyebilirimm çok tatlısınnn çokkkkkkkkkk yavrum benim

Son düzenleme:
öyle yorgunum ki :120: sanıyorum derse girmemek daha çok yoruyo insanı sabahın köründe kalkıp okula gitti hoca geldi ders iptal toplantı var dedi saat 10'dan 4 e kadar boştum anladığın üzre:44: neyse proje vardı biraz ona baktık sınava çalıştık yemek yedik oturduk derken derse gittik ama bende bi yorgunluk var ki sorma beynim error verdi sanırım totalde 1 buçuk saat derse girdim ama 10 saat girmiş gibiyim yemek hazırlamam lazım ama üşeniyorum şimdi gitmeliyim yine geliirim

Uzun zamandan beri ilk defa bu kadar fena tartıştık telefonda. :26:
Off... Haklı olduğum yanlar var çok iyi biliyorum, ama nerelerde saçmalıyorum işte onu çok iyi bilemiyorum.
Aramalı mıyım, beklemeli miyim çok emin değilim
Yok yok aramayacağım şimdi. Aramazsa, belki gece.
Bu tartışmayı da yaptık ya, ne diyim ben sana bilmiyorum...

slm günlük
prş izmire gidiyorum giderken telefonumuda burda mı bıraksam sıkıldım herşeyden
aşkımlada limoniyiz gerçi limonilik falanda yok direk kestik irtibatı hiç sevmiyorum şu liseli gibi tavır yapmalarını
konuşulup halledilcek bir çözüm yolu varken bukadar soğukluk niyee aman çok az ilgilenceğim olay vardı ya buara buda tam geldi üstüne
hep öyle olur zaten herşey üsüste gelir neyse gideyimde herkesten uzak kafamı dinleyim biraz
büyük ihtimal geldiğimdede taşınıcam inş o halolur
sanada gelince sevgili sevgilim böyle yapmaya devam et bakalım nereye kadar dayancammm

slm günlüğüm hiç iyi değilim
üşütmüşüm ateş,kusma,grip herşey çıktı yatak döşek yatıyorum sabahtan beri
Allah sağlıkla sınamasın kimseyi çok zor hastalık gerçekten..
umarım hemencecik iyileşirim
böyle halsiz olmayı hiç sevmiyorum...
sabah doktora gittiğimde nerde üşüttün kızım sen bu kadar dedi=((
o kadar vahimim yani..

neyse günlükcüm öyle bir geçer zamankiya bakıyım ben biraz
hadi görüşürüzz byyyyy

Eveett uzun sayılabilecek bir aradan sonra...

Sultanımı her gün anıyorum, hep aklımda, keşke yanında olabilsem keşke...

Beni sorarsan, okulum çok iyi, bir de dönemsel işe girdim, okulla ilgili, bir kamu kurumunda, iyi referans olabilecek bir iş. Maaşı da var, yüksek değil tabii ama kendi ihtiyaçlarım için yeter de artar bile...

Sevgili kocam eskisinden de yoğun bir tempoda, inan hiç görüşemiyoruz desem yeridir...:26: Çok üzülüyoruz... Otel eve uzak ve ben de artık çalıştığım için yanına gidemiyorum, ancak haftasonları...:2:
İstanbul turum da inanılmaz yoğun ve yorucu geçti, ailemle vakit geçirmek harikaydı ama başka hiç bir şeye ve kimseye yetişemedim, arkadaşlarımla bir gece buluşabildim hatta...

Bir de grip oluyorum çok fenayım, boğazım şiş, başım ağrıyor. bugün çok yoruldum bir de toplantı vardı tüm kamu kurumlarının müdürleri, kaymakamlar vs...

Dinleneceğim sadece...
:2:

günlük bayagıdır yazmadım sana..
aman ne yazaym
her gün birbirinin aynı..
ama ne oldu bugün işte allah fakire önce eşşeğini kaybettirip sonra buldurumuş misali...
hırsız girdikten sonra çalındıgı sandıgım yüzümüm megerse evdeymiş yuppiii çok sevindimm vallaaaa

Son düzenleme:
Sevgili günlük, kendimi ölecekmiş gibi hissediyorum. Gidip herkesten teker teker helallik isteyesim var...

günnüş ya bana yine kısmet çıktı...evde kaldım diye ölüyordum ya al işte...anneciğim aslında ben yağızımın beni bırakmasını kastetmiştim...aklım hala onda...onu bekliyorum deliler gibi...hiç haber olmamasına rağmen,hiçbir umut vermemesine rağmen...netten ne haber alırsam razı oluyorum...Rabbim ne olur onu bana ver...

hayatım yolundaymış gibi yapmaktan yoruldum sanırım...
yolunda olan tek şey aşk hayatım sevgilimin bana huzur vermesi
ama geri kalan her şey yolunda gitmiyor b*k gibi hissediyorum bazen ve bu öyle hissettiğim anlardan bir tanesi...
işim yok iş olmayınca para yok mal gibi ders çalışıp duruyorum ne için ? bunlar neye yarar ?
çevremde çok fazla okumuş ama işi olmayan insan var durup düşünüyorum işte gelecek kaygısı her insan gibi
kpss denen nalet sınav var önümde o olmadan olmuyor çok azimli bir insanım ama yoruldum çok fazla yoruldum
sadece boş boş oturmak istiyorum hiç bişi düşünmeden sanki depresyon hapı içmiş gibi
yorgunum....

labda devam kolona pıt pıttt deli posteki sayar gibi damlalara bakıyorum ...Dün ftalosiyanin yaptıydım ya onu çöktürdüm sokslete koydum verdim 225 dereceyi alttan asitle temizlensin fıkıır fıkır :)
börek yaptım laba götürcem iyi alıştılar he .. her gün bekliyorlar

aşk meşk yok ! offff 2012 bana aşk getir olur mu

ben yatayım öksürüyorum ya erken yatayım ki dinleneyim

ben geldiiim.
ama değişen birşey yok günlüğüm.
sevgilimde akşama doğru cuma ablamla olabilirim dedi. halbuki buluşacaktık.
gerçi daha kesin değil ama eğer öyle birşey yaparsa elimden çekeceği var.
bunun dışında herşey sıradan monoton.
babaannemin yanından indim biraz önce annem gelince.
o da aynı hala :26:
off içim karardı kaçtım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…