alışveriş yaptım bugün ayakkabı aldım bir de kazak kazağı kendime almadım gerçi hediye
yoruldum istediğim gibi bir ayakkabı bulmak için çok gezdim
canım çok sıkkın uzun zamandır hiçbirşeyden keyif alamıyorum
anladım ki ben geçmişi çok özlüyorum zaten biliyordum bu gerçeği ama bugün daha iyi anladım hep o günlerde aklım,ruhum,bedenim çok mutsuzum çok canım yanıyor eskiden keyif veren hiçbirşey artık keyif vermiyor makyaj yapmak,saçımı yaptırmak,yemek yemek,parfüm kullanmak hiçbirşey
üzülüyorum ne kadar sürer bu durum
kokumu özledim
iki senedir aynı parfümü kullanıyorum erkek parfümü memnunum ama bir kokuyu sürekli kullandığında alışırsın ve ilk zamanki gibi kokmaz ya o yüzden biraz ara vermek istedim ve parfümü değiştirdim üstelik hiç sevmediğim halde kadın parfümü aldım ve baydı artık beni kokumu özledim ama bir süre daha dayanmak zorundayım
sigara içmek istiyorum birkaç aylık aranın ardından canım yeniden sigara istedi ve aldım birkaç gün önce bir tane içtim ama bir daha içmeye fırsatım olmadı
şu perçemlerimden usandım artık benim saçım dalgalı kabarıyor ve dönerim de var asla perçem olmayacak bir saç ama ben kuaförümü dinlemedim kestirdim iki buçuk aydır uğraşıyorum topluyordum ya da fön çektiriyordum taç şeklinde ördürüyordum baktım olmayacak düzleştirici aldım ama benim saç bir tuhaf bir yapıyorum güzel oluyor bir yapıyorum kötü oluyor ilaç ve şampuana devam yani aslında ilacı bir ay daha kullanıp bırakacaktım ama vazgeçtim alıcam yine toplam üç ay içeceğim:86: