Popüler Konu Sevgili günlük...

Günnüş;
Bende atandığım günleri görebilecek miyim.Buraya yazabilecekmiyim...
Neyse halen regl olamadım yarın doktora gidicem artık.Kist vardı hap kullandım 4 ay geçen ay bıraktım oldu gününde bu ay yine sukoyuverdi.Walla doktorlarada güvenmiyorum ben.Kimi yumurtalıklarımın çok çalıştığını söylüyoo kimi kistim olduğunu kimide kistimin olmadığını ben şimdi hangisine inanıyım.En son gittiğim jinekologta genç bir doktordu öğrencimisin bölümün ne işi cep numaramı istemeye kadar getirmişti.Hiççç gitmek istemiyorum.Bayan olmak ne kadar zormuş arkadaşşşş
Offf ya ne güzel planımı yapmıştım ne güzel reglim şu an bitmiş olacaktı bende alışveriş yapacaktım offfff yaa offff.Bir daha plan falan yapmayacam.
Daha 2012 gelmeden dertler çoğaldı.
İşin tuhafı bende ne sinir nede stress var.Sevgilimlede kavga etmedik çok şaşkınım çokkk.REgl döneminde sinir katsayım tavan yaparda
En iyisi gidimde çikolata yiyim ben.Allahım yarın uyandığımda reglim olsun beni hastaneyle uğraştırma offffffffff yaaaaa.

Kalkar kalkmaz soluğu burda almam ne kadarda güzel
günaydın
yorucu sıkıcı bigün beni bekliyo, yarın almanca sınavım var ve daha kitabı açmadım bugün açıcam inş:76:yarın izin günü ama anca 5-5buçuk gibi buluşabilcez :44: yüzüğümü değiştirmeye gideriz ordanda arkadaşlarla karşıya geçsek keşke
bugünde saçlarımı kestiriyim biraz diyorum çok uzadı sağlıksız duruyo ders molasını kuaförde verebilirim:111: sanki soluksuz çalışcam ya

günlük kafam kazan gibi hemde en buyugunden.tasıyamıyorum o kadar cok agrıyorkı.bırde ustume afıyet grıp oluyorum.işlerde azaldı hiç çalısma ıstegım falan yok sabahtan berı oturuyorum.dün gece cok korktum gunluk et parcası gıbı bırsey tedırgın oldum ınternetten baktımda herkezde olabılen bırseymıs korkmama gerek yok sanırım umarım öyledır.

askımlada ıyı hersey normal seyrınden gıdıyor ne ılerı ne gerı.ama dun cok hosuma gıden seyler soyledı agzım kulaklarımda valla.kocaman bır bınanın ıkı camı kırıldı dıye bına yıkılmaz dedı ben ne cok ugrastım o bınayı saglam yapabılmek ıcın yıkıldı ellerımle yenıden yaptım depreme dayanıklı hale getırdım.ay ne duyguluydu delı.onunda bası agrıyormus uyuyamamıs gece oyle dıyor.

boyle işte dun kendıme bot aldım o kadar guzelkı topuklu tam ıstedıgım gıbı fıyatını tahmın bıle edemezsın gunluk 20 tl cik.inanamadım ama bu botlarım 20 tlye aldım. bborcum vardı oraya verdım bıraz para kredı kartım geldı tekrardan harcamıyacaktım ama sımdıde sıkıstım napıyım harcadım.

hoscakal gunluk koca kafamla benı basbasa bırak lutfennnn.

merhaba günlük :)

uzun zamandır ilk kez sana gülerek geldim. Bugün benim doğum günüm şekerim
dün akşam eve girdim 10 dk sonra kapı çaldı gelen kargo idi...
Açtım bir baktım fulya1234 'ten aman Allah'ımmm öyle güzel bir hediye paketi görmedim... açmaya kıyamadım desem yalan olmaz.
güzel arkadaşım benim kendi gibi güzel şeyler almış ve mektup yazmış çok duygulandım.

fotolarını çektim akşama yüklerim sayfana...

pamuk_helva'm da ne istediğimi soruyor ama ben ona ne istediğimi anlatıcam

ben bu ikisine bayılıyorum günlük, can dostlarım iyi ki varlar...

işte böyle günlük, beklediğim bir olay var dua et güzel sonuçlansın

Son düzenleme:
Çok sevdim burayı, ben de yazmak istiyorum.

Perşembe gecesi gitti, hala dönemedi. Dün gece kameradan gördüm onu. Tıraş olmamıştır diyordum, oluyormuş :) hocası dalında bir numara ayıp olmasınmış :)

Allah emeklerini boşa çıkartmasın canım, başarılar...

günnüşüm ben tv ye çıkıyorum

az evvel geldiler çekimleri yaptılar, heycanlandım bi de çok gülesim geldi ama kendimi tuttum baya bi..

kameramanlar zaten çok şekerdi hepsini de sevdim...

ne zaman izlicem ben de bilmiyorum, dersim olmasa öğleden sonra da devam edeceklerdi, ama benim yerime başka bir arkadaşım devam ettirecek...

hayatımda bir anda değişiklik oldu ya sevindirik oldum desem yeridir.

onun haricinde tezimi verdim ondan da kurtuldum...

rahat ve özgürüm...

sevdiğim kalbimi kırmasaydı daha da iyi hissedebilirdim belki..

Günnüş;
Bugün sağlıkçılar çalışmıyolarmış sanırım:26:
Offffff yaaaaa hep de beni bulur walla billaaa.Ne olurdu bugün çalışsalardı...
Umarım yarında sadece aciller açık olmaz....

Sunumu tamamladım günlükcüm.
Şu an sadece anlatımına çalışıyorum.
Yarın okula günübirlik gideceğim.
Pazartesi de çıkar kredi kartını ve öğrenimle katkıyı yatırırım.
Ya günlük bi şey diycem.
Hani yılbaşı diye millet çoşup, planlar filan yapıyor ya, ben hiç yapmadım bunu.
Artislik olsun diye demiyorum, hiç özel bir günmüş filan gibi gelmiyor bana
Şimdi bak konuştum ya böyle bu sene kızlar kesin bırakmaz beni
Neyse ya hadi daha fazla saçmalamadan kaçayım ben.
Görüşürüz bebek

Günlüüükkk bir aşk maili atmış dün akşam; şok geçirdim. Yuh bea!
Daha şimdi okudum.
Bu kadarını hayal bile edemezdim; bırak yaşamayı...
"O" bana öyle cümleler yazacak... İnanamıyorum.! :44::44:
Rüyasında da beni görmüş üstelik. Sarılıyormuşuz sımsıkı. Hiç uyanmak istememiş falan...
Vaayyy beaaa... Çok şaşkınım hala.
Anneme anlatmak için sabırsızlanıyorum şu an.
Annem de benim biricik arkadaşım sayılır. Bakalım o ne düşünecek.
Aayy bi de bana diyor ki "kızım sevmiyorsan, aşık değilim diyorsan ümitlendirme çocuğu, yazık. ayrılırsan daha da kötü olur, onun da bir annesi var. iyi düşün"
Ne günlere kaldık yea!
Maşallah. Allah nazarlardan saklasın.
Gözü olanın gözleri çıksın.
İyi düşünenler de istedikleri tüm güzelliklere kavuşsun.

Okuldayım şimdi. 2de dersim var.
Sonra yine başka bir dersim var.
Öyle işte. Gidiim ben.

Ben de yazayım rahatlayayım bari birazzz(( Bugünlerde kış depresyonuna girdim. sürekli ağlamak istiyorummm Kpss den nefret ediyorum ve şimdi gidip yine de ders çalışmam lazımmmm. İnş. seneye tekrar çalışmak zorunda kalmam bu uyuz sınava . Ayrıcaaaa evli olarak Kpss çalışmakk çokkkk zormuşşşş( ÇOk karamsarım günlükkk çokkk(((

okul........ derken şimdi kpss denen uyuz sınav..mecburen de eşek gibi çalışmak zorundayım.çalışmaktan değil gocunmam benim başka şeylerden

(((((burda yazılan bazı şeylere de hiç inanasım gelmiyor..sallamasyon ))))

neyse işte.. bide öğrenim kredi bursu bilmemnesi var ödenecek..

işe girdik de ödemedik sanki.hayret bişey ya

geçmişten günümüze uzanan bu aptal saptal sistemlerden nefret ediyorum

insan bi işe girer,sigortası felan olur sonra dersin ki öde..e öderiz tabiki

biz de ödemeyelim mi diyoruz ya.sinir oldum ha

Zaman çabuk geçiyor,4 Eylülde hamile olduğumu öğrendim ve bugün 19. haftamızın içindeyiz.Bu zamana kadar beni hiç zorlamayan bebeğim haftaya yarı yolunu tamamlamış olacak.Sağlıkla gelsin kollarıma inşallah,benim cimcime kızım:)İdil kızım...Babasının mutluluğu,kızımmm diye göbeğime her fırsatta yapışması,bunca zaman beklemeseydim keşke şu adamı daha evvel baba etseydim dememe sebep oluyor:)Mutluyuz kıpırdak kızım,kurtlu kirazımiçimde her hareketi duyduğumda suratımdaki ifade görülmeye değer.Heyecanla bekliyoruz seni...

Dün gece güzel bir iş görüşmesi yaptım ama bakalım altından kalkabilecek miyim?:18:

Hani 2 haftadır haftasonları eğitime gidiyorum ya yardımcı olarak, işte o eğitim İstanbul' da olacak ve ben bu sefer yardımcı değil direkt
eğitimin sorumlusu olacağım.:44:

Sence yapabilir miyim?

Bir yandan yaparım diyorum bir yandan da korkuyorum. Hiç bu kadar büyük bir yükün altına girmemiştim.

Parası da güzel üstelik günlük ya, bana ilaç gibi gelecek yine düğün üstü.:87:

Yine söylüyorum Allah ondan razı olsun, işleri hep rast gitsin inşallah. :116:

Hadi ben gidip elimdeki kitabı bitireyim, kitap kurtlarıma müjdeyi vereyim

günlüükk
gezdim geldim
4 gün ne çabuk geçti anlamadım
ama çook güzel bir turdu
konyayı gözümde çok büyütmüşüm
ama beklentimin altında çıktı
ama nevşehire bayıldım
otelimiz güzeldi her şey güzeldi
çok güzel bir tatil geçirdim
turda bir karı kocayla samimi oldum çok şekerlerdi
gençlerdi bende yeni evli sanıyorum meğer
15 yıllık evlilermiş
3 tane de çocukları varmış ben tabi şok
13,10ve 3 yaşlarında 3 tane kızları varmış
hatunda çok güzeldi hani günlük
inşallah bende öle güzel olurum 36ıma geldiğimde
akşam otelde yemekten sonra konuştuk çok büyük acılar yaşamış
kardeşini kaybetmiş 7 ay önce
birden bire rahatsızlanıyor dra gidiyor ve lösemi olduğunu öğreniyor
hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı
üstelik nişanlıymış evleneceklermiş para biriktiriyormuş
nişanlısı keşke 1 gün bile evli kalsaydım ona bile razıydım diyormuş
Rabbim sabırlar versin
her gülen yüzde ne acılar yaşanıyor onu bir kere daha anlamış oldum
facebook vardır dedim kendi kendime eve gelince baktım ve direk karşıma çıktı ama cesaret edip ekleyemedim
böyle işte günlük her şey bizim için
yaşıyoruz ama hayat bize neler sunacak bakalım yaşayıp göreceğiz..

Niye ben böyle çok yoruluyorum yaa
Valla ayaklarım, belim, başım nasıl da ağrıyor.
Bugün çok uzun sürdü kurs..Ebrudan eşarp yaptıııkkk
Sonracığıma yaptığım hat da bitti, yaldızlı çerçeve yaptım kenarlarına. Çok şahane oldu Sergiye çıkacak inşallah
Haftaya "Bu da geçer ya hu" yazıcam
Hep manidar sözlerim bak
Bunların dışında da bir şey yok günlüğüm....
Aslında....var..Bugün tam bir ay oldu görmeyeli Onun sızısı var içimde...
Çok özlüyorum ben ama yaa gerçekten çok özlüyorum
Bitsin artık bu hasret biz de yanyana olalım...
Olacak bir gün öyle değil mi? Hep böyle sürmez yaa...

Ne demişti Mevlana:
" Günler geçip gittiyse ne gam
Ey temizlikte benzeri olmayan aşkımız yeter ki sen kal"

Önemli olan sevgimiz öyle değil mi? Neyse üzülmeyelim yarın Allah'ım nasip ederse güzel şeyler planlıyorum Onu düşünmeliyiiimm

sağ yumurtalığımda sancı var günlük adetim yaklaşıyor:120:
ayrıca paraya ihtiyacım var saçımı boyatmayı düşünüyorum saç uzun olunca parası da çok oluyor tabi
gerçi tam karar vermiş değilim hala düşünüyorum
bir de dün spor ayakkabı aldım normalde cırtlı alırdım bulamadım mecbur bağcıklı aldım ama sinir oldum ya ne zormuş alışmışım ben cırtlıya
canım çok sıkkın eski günlerimi çok özlüyorum adetim yaklaşıyor ya bu da iyice duygusal yaptı beni eski kolay günlerimi özlüyorum herşey sinir ediyor beni bu ara herşey zor geliyor hiçbirşey keyif vermiyor:96:
mesela bu ayakkabı deli ediyor beni:84:bir de saçıma bir b.. varmış gibi perçem kestirdim saçım dalgalı,kabarıyor ve dönerim var neyime benim perçem dinlemedim kuaförümü kestirdim şimdi de uzasın diye bekliyorum düzleştirici aldım ama bir güzel oluyor bir kötü bi şekle sokamadım bu saçları ya:95:eski saçlarımı istiyorum ben sanki kötü müydü de o hali kestirdim bunları eski saçlarımı ve cırtlı ayakkabılarımı istiyorum:95:

Son düzenleme:
Pembişiim nasılsın bakayımm

Uww öyle bi kar yağıyor ki burda, çocukluğumdaki gibi kayak kaymak istiyorum
Neyse kociş işten gelsinde bi kardan adam yapalım

En sonunda aylardır niyet ettiğim şeyi yarın gerçekleştiriyorum günnüş,
6 ay olcak nerdeyse evleneli daha yarın okutcam gelin mevlidimi,
bide canım babamıda kattım içine, Allahım kabul etsin :duaedensmiley:

Onun dışında herşey çoook güzel gidiyor

İznimde bitti bitecek, salı tekrar işe başlıyorum, pff çokta özlemiştim ya

günnüş bir özledim ki sorma...kaç gündür nette yakalayamıyorum onu...ah bana dönse ne olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…