ben geldiiiimmm
bugün en uzun geceyi yaşıyoruz, bundan sonra uzamaya başlıcak günler hadi bakalım.. 3te güneşin batması iyice düzenimi bozdu valla gecem gündüzüm karıştı :111:
o değil de benimkinin gelmesine 3 gün kaldı.. bugünü saymazsak 2
bi alışveriş listesi yaptım ki sorma
burda noel nedeniyle marketler kapalı olcak o geldiğinde, o yüzden erzak depolamak lazım diyerek biraz fazla abarttım galiba :78:
ama heyecanlanıyorum, ilk kez gelcek yanıma, şimdiye kdar hep ben giderdim onun evine, ilk kez o gelcek benim yaşadığım eve.. aileyleyken gelemiodu tabi
warsova'ya gidiş biletimi de aldım, gidip başkenti de gezelim bakalım.. akşamına da alana gidip onu karşılıcam hadi bakalım...
şarap şişeleri bi işe yarasın dedim ve hepsini şamdan yaptım.. vallahi hamaratlı hatunum yaa :124:
çok romantik planlarım var kendisi için
onun da benim için varmış güzel sürprizleri, venedikte çok özel bi yerde şampanya patlatcakmışız yılbaşında, ama neresi olduğunu söylemedi, sürpriz olsun bakalım...... gondol olabilir bak, hiç hayır demem tamam mı? hatta o atmosfere uyup bana aldığın tek taşı bile geçirebilirim parmağıma ona göre :123:
her şey güzel olsuuunnnn sabırsızlanıyorumm :119:
bu arada bu smile'a bayıldım :104:
şu iki gün çok yoğun olcam yaa.. yoğunluktan kastım tabiki dersler değil :103: odayı temizlemem lazım, bütün tüylerimden arınmam lazım, alışveriş yapmam lazım falan filan... :26:
çok özledim diye gitmiş şoklanmış künefe almış canım yaaaa, buraya gelene kadar dayansın diye, cidden de çok özledimmmmm
içli köfteyi de özledim dedim, bakalım getircek mi
başka ne istesem acaba? yaban ellerde her şeye hasret kaldım :84: türkiyeye dönünce kaç kilo alcağım şimdiden merak konusu
yazdıkça yazdım, gelirm ben yine