Popüler Konu Sevgili günlük...

günlükkkkkk yarın akşam bu saatlerde yolda olucam benn çok heyecanlıyım aşkmı çok özledimm şimdi de çantamı hazırlıyorum :) yarın okula gidicem dersin yarısında çıkarım hemen gelip saçımı başımı yıkayayım vee harmonyy kaçarr ayy günlük daha da bişi yazamıyorum canımcım artık gelince görüşürüz

ben geldiiiimmm

bugün en uzun geceyi yaşıyoruz, bundan sonra uzamaya başlıcak günler hadi bakalım.. 3te güneşin batması iyice düzenimi bozdu valla gecem gündüzüm karıştı :111:

o değil de benimkinin gelmesine 3 gün kaldı.. bugünü saymazsak 2 bi alışveriş listesi yaptım ki sorma

burda noel nedeniyle marketler kapalı olcak o geldiğinde, o yüzden erzak depolamak lazım diyerek biraz fazla abarttım galiba :78:

ama heyecanlanıyorum, ilk kez gelcek yanıma, şimdiye kdar hep ben giderdim onun evine, ilk kez o gelcek benim yaşadığım eve.. aileyleyken gelemiodu tabi
warsova'ya gidiş biletimi de aldım, gidip başkenti de gezelim bakalım.. akşamına da alana gidip onu karşılıcam hadi bakalım...

şarap şişeleri bi işe yarasın dedim ve hepsini şamdan yaptım.. vallahi hamaratlı hatunum yaa :124:

çok romantik planlarım var kendisi için

onun da benim için varmış güzel sürprizleri, venedikte çok özel bi yerde şampanya patlatcakmışız yılbaşında, ama neresi olduğunu söylemedi, sürpriz olsun bakalım...... gondol olabilir bak, hiç hayır demem tamam mı? hatta o atmosfere uyup bana aldığın tek taşı bile geçirebilirim parmağıma ona göre :123:

her şey güzel olsuuunnnn sabırsızlanıyorumm :119:

bu arada bu smile'a bayıldım :104:

şu iki gün çok yoğun olcam yaa.. yoğunluktan kastım tabiki dersler değil :103: odayı temizlemem lazım, bütün tüylerimden arınmam lazım, alışveriş yapmam lazım falan filan... :26:

çok özledim diye gitmiş şoklanmış künefe almış canım yaaaa, buraya gelene kadar dayansın diye, cidden de çok özledimmmmm

içli köfteyi de özledim dedim, bakalım getircek mi

başka ne istesem acaba? yaban ellerde her şeye hasret kaldım :84: türkiyeye dönünce kaç kilo alcağım şimdiden merak konusu

yazdıkça yazdım, gelirm ben yine

Deli gibi yürekten sevmeli
Uğruna dünyaları vermeli
İncitmemeli sevenleri
Değerlerini bilmeli
Unutmamalı o
güzel günleri
Anılarla gönülleri hoş tutmalı avutabilmeli
Hatırlamalı sevgiyle anmalı
Ümitlerle yarınları hoş tutmalı, ayırmamalı!!!

Nasıl geçti bugün anlamadım günlük.
Yarın anlatayım şu konuyu da kurtulayım ya, offff:18:
Bugün aradı benim kuzu.
Çok bir şeyi çözemedik ama olsun.
Atlatacağımıza inanıyorum dedim, ben de dedi.
Ama aklımda çok soru var günlük.
Kurban bayramından beri de görüşmüyoruz
Benim onu görmem lazım günlük, konuşmam lazım.
Nefret ediyorum telefondan

ben bugün senin için öldüm
hayal etmeyeceğim,umut etmeyeceğim
azad ediyorum seni
ayrılık acısını cekip zamanı gelince seni unutmak istiyorum sadece
kalbim kaldırmıyor artık

slm günnüş
beyim iyice tozuttuuu
heptenn küsss küskiii ne küsss
küpküsss bi halde gittii şehir dışına
ya bana burda bişey olsa içine hiçmi dert olmaz

babaannem gayet iyi günlüğüm
bugün destek alarakta olsa yürüdü.
moralide gayet iyi maşallah
2 gündür doğru düzgün ders çalışamıyorum :18:
millet konuları bitirip test çözmeye baladı ben daha hiiç
toparlamam lazım durumu ama bakalım.
benimki de istanbul'dan gitmemden çok korkuyor.
bunun için baskı yapıyor çalışmam için. bende tamam tamam diyip geçiştiriyorum
bu çocuk hep başkasına aşık olmamdan, onu bırakmamdan korkuyor :26: acaba ilerde böyle birşey yapar mıyım ki? :44:
herkes üniversite de daha çok insan tanıyacaksın zevklerin, beğenilerin, görüşlerin değişecek diyor ama bilmiyorum.
kişiliğim değişmedikten sonra olmaz sanırım böyle birşey.
gerçi ben üniversiteye gidince o da kıskançlık krizlerine girer biriyle konuşuyormu, ortamında erkek var mı diye.
en son buluşmamızda yalvardı nolur dershaneden erkekle konuşma diye. dinliyor muyum? hayır
yahu sonuçta onu seviyorum her gördüğümden hoşlanacak değilim ya.
yoksa dershanedeki cillop gibi çocuğu elimin tersiyle itmezdim dimi ama ?
öyle işte günlük.
evde de tadilat var nefret ediyorum heryerin dağınık olmasından.
toplansa da kurtulsak. babaannem de paramı verdi bugün. o muhteşem çizmeyi alabilirim artık
ben kaçtım günlük

baya yoruldum da geldim günlük
sevgilim ve arkadaşlarla dışarıdaydık
hava soğuktu akşam ama olsun sohbet güzeldi biraz kafa dağıttık
bayadır böyle gezmiyorduk sevgilimle çok farklı bi ortam oldu yılbaşından önce içki siftahı yaptık yine
amaaaannn olsun arada olur o kadar
şimdi çay yapıyorum kafamı biraz toparlayım bu akşam çok güldüm eğlendim tanrım ağlatma
sonra görüşüz günlük adios muçaça

Siteye uğramayalı ne kadar çok olmuş yahu.
Dersler insana vakit bırakmıyor tabi
Çok özlemişim arkadaşlarımı, siteyi...
Girmediğim sürede neler neler değişti hayatımda
Benden uzaklaşacak gidecek biri var hayatımda, ki merkezinde hayatımın
Gülüşü konuşması bakışıyla kendini bana sevdirdi ve gidiyor
1 Yılda orada kalacak, gelmeyecek.
Nasıl yapabiliyor bunu acaba
Ailesi, sevdikleri, arkadaşları onları nasıl arkada bırakıyor?
Bu kadar duygusuz olmamalı. Geleceği için büyük fırsat olsa da bu kadar olmamalı.
Ben çevremdekileri 1 hafta görmesem özlerim, dile kolay 1 yıl..
1 yıl neler neler değiştirir insan hayatında.
1 dakikanın bile önemi bu denli büyükken...
Seni çok özleyeceğim,
Sabahları yüzünü görmeyi özleyeceğim
Sesini duymayı, gülüşünü duymayı özleyeceğim
Kulaklarını sağır edercesine dinlediğin müziklerini bile özleyeceğim.
Bomboş gelecek çoğu şey bana
Gitmek istemeyeceğim çoğu yere
Aramızda dağlar, denizler olacak.
Kolay mı başka ülkeye gitmek...
"Git benden sana dilediğince izin,
Öyle bir uzaklaş ki karda kalmasın izin..."

Son düzenleme:
Günlüğüm...

İnsanlar neden bencil? Neden hep olaya kendi açılarından bakıyor, kendi egolarına göre konuşuyor?

Olayın içinde ben yokum bu yüzden gayet tarafsız bakabiliyorum olaya haksızsın kardeşim haksız... Herkes elinden gelen çalışmayı yaparken senin face'e girip daha sonrada ben hastaydım şeklinde açıklama yapıp arkadaşlığı bitirmen mi gerekirdi? Senin en ufak bi eleştiriye bile tahammülün yok mu hem de haksızken. -Kusura bakmayın ilgilenmemiş olabilirim demek bu kadar zor mu haklılar senden özür dilemişken... Bu insanlar çok garip çok hiç anlayamıyorum. İyi niyetli olan haklı olan hep özür dilemek zorunda kalsın tabiri caizse çirkefler burnundan kıl aldırmasın. Başıma gelmedi ama bazı insanların köşelerini anladım.O insanlar ona göre davranıcam. İzlemek bile yetti diyorum bugünlük bukadar...

Çok kötüyüm günnük 2 gündür şiddetli bi şekilde göğsümde ağrı var nefes alırkende zorlanıyorum dün gece sağa yada sola dönerken çok ağrım oldu göğsümde ve sanki yokuş çıkmışım gibi nefessizlik yada hızlı nefes alıp verme oldu'ki bu uykumdan uyandırdı beni bazen nefesim kesiliyor gibi bazende inanılmaz derecede sanki yorulmuşum gibi oluyor son zamanlarda heleki şu son 2 gündür arttı göğüs ağrımda çok arttı ve daha dayanamayıp bakırköy devlet hastanesi acile gittik bu akşam, kuzenim orda çalışıyor sağolsun onun sayesinde tüm doktorlar benimle yakından ilgilendi, kontroller yapıldı kalbimin hızlı hızlı attığını söyledim nefes problemimi söyledim ilk önce ekg çekildi sonra akciğer filmi istedi röntgene gittik filmide çekildi ve teşhis konuldu
"bronşite bağlı astım" biliyodum ama ben böyle olucağını, içmeyin şu zıkkımı diyorum kaç kere yanımda içmeyinnnn.. aksine tüm çevremdeki herkesde sigara içiyor bi ben içmiyorum ee onlarla sohbet etmeden bi ortamda bulunmadanda olmuyor ofkii ne offf, birde kuşum inanılmaz tüy dökmeye başladı, doktorum evde bir hayvan besliyorsanız bulunduğun ortamdan uzak tutmalısın dedi neyapıcam oğluşumu nereye vericem bilemiyorum :26:

28 senedir ilk defa ekg çektirdiğim için biraz tırstım, dışarda annem ve babam bekliyordu yanımda sadece ablam vardı birde orda çalışan kuzenim vardı, neyse bir bayan daha geldi o çekicekti ekg'yi şükran sen çekemezmisin dedim sakin ol gamze dedi bana, neyse ayak bileklerime kollarıma kelepçe gibi bişi taktılar sonra badimi iyice sıyırdılar belden üstüm çıplak kaldı ve takmaya başladılar vücuduma o aletleri ve sakın konuşma kıpırdama dediler o an içerideki perdeyi genç bi doktor açıp yanıma gelmeye çalıştı ben korktum üstümü kapadım kollarımla yanlış geldi sandım o doktorun meğerse benim için gelmiş fakat ben rahat edemem beyfendi çıkmassa ekg çekilmek istemiyorum dedim, neyse çıktı doktor ve kız sinirlendi hareket etmeyin dedi ilk ekg düzgün çıkmadı ikinciye çektiler, aman allahım inan bana günnüşüm çok kötü oldum o an , zaten ilk defa ekg çektiriyorum onun stresi hadi ablamı geçtim orda şükran ve birde ekg yi çeken kız var onlarda gördü belden üstümü birde doktor gelince bende kayışlar koptu iyice çok utandım çok neyse işte sonra röntgenler falan derken sonucu bekledik doktorum ilaçlar yazdı yapılması gerekenleri yazdı ve bende çıkarken kusura bakmayın ani tepkim için dedim çok şükür anlayışla karşıladılar..

Son düzenleme:
Aile mi ?

Bazen hiç çekilmiyor

Anlamıyorlar ki

Gamze_Belinay ın sonuçları iyi çıkar inşallah ...

sg_ceydam a azcık sitem edesim var ! lütfen dersler aksamasın.PDr derimmmm bekliyorr onu bekletmesin ,konular bitmeli ki testler çözülsün.Gerekirse bana atsın takıldıklarını yardımcı da olayım...

Ben ne yaptım bugün ?? Börek götürmüştüm laba afiyetle yedi hocalarım ,sen evde kalmazsın kalmazsın kız ,elin baya lezzetli diyorlar :))
kolona devam damlalarla boğuşmaca.4 ten sonra etüttydim 8e kadar ders anlattım.
Hıııığğ:101: bu arada haber geldi ama ilk ben adım atmadım ne o öle üzerine atlar gibi ,sonuçta artık numaramı öğrenmiş, bekliyorum bakalım yarın neler olucak

Günlük bir yerde de okudum az önce; insanın kendi yaşıtları ya da kendi yaşına yakınları asla çok güzelsin gibi bir cümle söylemiyor güzel olan birine. Bu ilginç bir durum bence.

Olursa da çok nadir oluyor. Genelde sadece güzel bakışlarıyla ifade ediyorlar beğenilerini.
O daha da güzel bir durum galiba. Lafa gerek kalmıyor. Ama dikkatimi çekti işte.

Dün akşam beşamel soslu brokoli yaptım yine. Enfesti enfesss! Söylemesi ayıptır.
Dayım bayıldı, sonra geldip beni tebrik etti. Elimi sıktı.
O kadar çok beğenmiş yani sağolsun.

Ayrıca artık saçlarımı kestirme vaktim geldi.
Bir de badem yağıyla ya da herhangi bi başka yağ ile bakım yapma zamanım.
Kötü durumdalar çünkü. Toparlamam lazım artık.
Kış tam anlamıyla başlamamışken korumaya almak gerek.

Vizelerimin çoğu kötü geldi malesef. Kafamda bir sürü şey dolaşıyordu o dönem.
Hiç çalışmadım ki. Finallere çok iyi çalışmazsam biterim yani. Zor durumdayım.
Gidip birkaç hocayla konuşacağım ayrıca.

Bugün bir dersim var ve kadın bizi çok sinirlendiriyor.
Nefret ediyoruz artık bazen. Çok sıkıcı işliyor dersini çok.
Öyyykk!!

Hadi bayy canım.

bazı şeyler yoluna girmeye başladı galiba
çok şükür, öyle zor günlerden geçtik ki..
inşallah daha da güzel olacak günden güne herşey inanıyorum
bu arada onu çooookkkkk özledim çokkkkkk

Git istersen bana ne,
Bunlar artık bahane
Senle her şey şahane olabilirdi
Bir sorsana kalbine
Sevgi çok bol dese de
Aynısından bir tane bulabildin mi?
Bu yalan aşk oyununda
Doktorların yorumuyla
Ben gözyaşı sorunuma son verdim

Ağlamayacağım, ağlamayacağım
Beklediğin bu bunu yapmayacağım

Belki zor gelecek ama karşına geçip de
Hüngür, hüngür bir daha hiç ağlamayacağım
İstediğin bu bunu yapmayacağım

Doğrusu bu belki de
Yaşa kendi kendine
Mutluyduk ya daha ne olabilirdi
Bir sorsana kalbine
Sevgi çok bol dese de
Aynısından bir tane bulabildin mi?
Bu yalan aşk oyununda
Doktorların yorumuyla
Ben gözyaşı sorunuma son verdim

Beklediğin bu bunu yapmayacağım

İstediğin bu bunu yapmayacağım

Hiç kimse için bir daha
Ağlamayacağım…

günlük sen gel benım butun borclarımı bankadan cıkarttır sonrada fırçayı bas.sabahtan berı ehlıyet ıcın ugrasıyorum bekle bekle dayısı olan gecıyor öne bizi şu gonderdı bızı su mudur gonderdı duramadım sonrada polısın bırıne ben burda kac saattır beklıyorum gelen onume gecıyor hanımefendı beklemek zorundasınız dedı o emnıyet bınasını kokten yakasım geldı ne sınır ınsanlar neyse aksama alıyorum ehlıyetımı 400 tl tuttu 250 tlde bankaya yatırdım bıter ısallah su borclarım.

pizzam gelecek onu beklıyorum karnım guruldayıp duruyor.bırde basım agrıyor dunden beri aksam olsa uyucam hemen ah anam uyuyamıyorumkı gece 12 oluyor ana dalıyorum uykuya.kactım ben hoscakal

sevgili künlükkkkk öğlen çok açtım karnımdan sesler gelmeye başlamıştı çok şükür doyurdum karnımı:))))) brzdan da çayım gelecek sigaramı da yakıcammmm ooohhhhh sefammmmm olsuuunnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…