Popüler Konu Sevgili günlük...

Allah'ıııımmmm sana geliyorum
Ben de kendimi sürprizlerin adamı sanırdım ya:44: Sınıfta kalıyordum bugün az daha.Bana sürpriz yapılmasını tercih ediyorum artık.
Duy sesimi ey kalbimin sahibi:82::82:
Her şeyi bir güne sığdırmak zorundaydım ve resmen pestilim çıktı.
Son anda karar verip aldığım şeyler üzerine bir de fellik fellik özel kargo aradım.
Kayboldum resmeeen O ne sokaklardır ne caddeleredir yaaa. Sanki yıllardır burda kalan ben değilim.
Yani şunu anladım bir kez daha adres bulma yeteneğim sıfır:26:
Kaç kişiye sordum bilemiyorum.
Hele bir kıza soracakken "afedersiniz" yerine "Alo" demez miyim
Tam rezillik...Hemen çevirdim lafı ama duydu mu bilemiyorum
Ama napayım, sormadan önce telefonla konuşuyordum:26:

Eh işte azıcık zahmetli, meşakkatli, entrikalı, oyunlu ve de yer yer hüzünlü bir macera yaşadık bugün. Umarım beğenir, elime yüzüme bulaştırdım amaaaa umarım sonu böyle olmaz. İki gün çabucak geçsin. Tepkisini çoooooooook merak ediyorum.

Kendime de altı tane kitap aldım. Hepiciği gıcır gıcır. Aralarında Küçük Prens de var. Methini çok durdum hemen aldım.
Okumak için sabırsızlanıyorum.....

Son düzenleme:
Çok hastayım grip beni mahvetti.

Ama o hep yanımda, hep destek çok güzel hissettiryo bana sevgilim...

Günlükcann şöyleee şakırr şakırr yağmur yağsa
benimde işim olmasaa
sırılsıklam olsam o yağmurda
hatta sevgilimde olsa yanımda
ne güzel olurdu dimii
yağmur altında yürümeye kafamı boşaltmaya ihtiyacım var
dua et de pazar günü yağsın yağmur
zaten sevgilimi de teee geçen pazar gününden beri görmüyorum
2 hafta olcak yaa (

Sevgili Günlük
Upuzuuuun bir aradan sonra döndüm dolaştım yine sana geldim.
Unuttun mu beni yoksa:26:
Özlemişim burayı çok
Ben neler mi yaptım bu kadar zamanda?
Çoook yoğundum be günlükçüm.Okul,dershane,sınav derken kafamı kaşıyacak vaktim kalmadı.
Asıl büyük sınavlar yılbaşı haftasında Off günlükçüm ya hiç bi ağız tadıyla yılbaşı kutlayamayacak mıyız biz
Hep sınav oluyo şu yılbaşında bıktım yaa 29,30,2,3,4,5,6 her gün sınav var Bilerek mi yapıyolar ne
Ben ki şu hayatta en sevdiğim şey yılbaşıdır.O ağaçlar,ışıl ışıl her yer bana huzur verir
Ahh ah Avrupa'da olmak vardı şimdi...Ama gidemiyoruz ki şu okul yüzünden
Üniversiteye bir başlayayım da inşallah ilk yılımda gidicem
Erasmus hayalim var günlükçüm.Şu hayatta kendim için ne yaparsam kardır.
Başkalarını düşünürsem şu yaşadığım berbat yerden başka yeri göremem hayatım boyunca
Bencilim hayallerim konusunda artık.
Sağlığım falan iyi her şey günlük.Çok şükür bi problem yok,demir ilaçlarına devam
Ha tabi vertigom beni hiç yalnız bırakmıyo ama razıyım yeterki kötü bir şey olmasın.
O'nla da hala devam işte tahmin edebileceğin gibi
Görüşmüyoruz bayağıdır.Dershanelerimiz çakışıyo,bozuk bana bu aralar.
Ama napıyım o da fırsatları kullansın.İlla planlı görüşücek değiliz ya
Ama çooooook özledim.Yokmuş gibi bu aralar ne biliyim bazen çok sıkılıyorum.
Sana uğramadığım şu zaman içersinde eminim 5 kez ayrılma girişiminde bulunmuşumdur.
Fakat her defasında durduruyo beni.Artık ipe çöpe takmaya başladım.Durup dururken sorunlar çıkarıyorum.
En sonunda anladı bunları neden yaptığımı ama hala birlikte olmamız gerektiğini düşünüyo.
Çok bağlanmış bana,çok alışmış.Evet zor ama ayrılığın altından kalkabilirdik biz.
Biraz nefes almaya ihtiyacım var çünkü:26:
Neyse ya takmıyorum kafama.Nasılsa her şey olacağına varır.
İşte böyle günlükçüm çok konuştum.Yine görüşürüz en yakın zamanda

Teker teker gelin yaa nedir bu böyle toptan aynı anda gelişinizz bugün sonuçlar tamamen belli oldu broniştle doğmuşum ben bundan 28 yıl önce ve malesef astıma çevirmiş bu ayrıca iki kürek kemiğimin arası inanılmaz kaşınıyordu anneme gösterdim şok oldular morarmış burası dediler , neyse onuda doktora gösterdik hemen ve morarma değil derinin renk kaybıymış ve bunun adı zonaymış ilk kez duyuyorum bu hastalığına kremler losyonlar verildi sürülcek ve 1 hafta sonra kontrole gidicem .. Allahtan görülmeyen yerde sırtımda.. Doktorlar daha başlangıcında gelmen iyi olmuş ve şanslısınki kollarında yada yüzünde boynunda değil dediler.. sıkıntı stres ve uykusuzlukla düzensiz beslenmeden kaynaklıymış bu.. malesefki gece 4'lere kadar tv başında yada laptoptayım beslenme desen ee zaten öğlen kalkıyorum yemek ye sonra akşam bidaha ye sonra gece sahur yapar gibi tekrar ye Kendim ettim kendim buldum anlicağın....

Terk ettiğim öküzden şimdi daha da çok nefret ediyorum ve iğreniyorum.!!!
Bir insanın nasıl gözü bu kadar kararmış olur da sırf benimle beraber olmak için bugün evlenmek istesem tamam der yaa...
Pislik ezik! Aciz yaratık!
Nefretimi nasıl kussam bilemiyorum. Çok sinirliyim.
Böyle bir erkek var mıdır ya! Buna erkek mi denir!
Köpeğim, kölem oluyor mal! Pasif yaratık!!!
Aaahhhh aaaahhhhhh!! Ne desem ki bu eziğe!
Dövmek istiyorum onu! Gebersin istiyorum! Yok olsun yer yüzünden!
Bir insan başka bir insan karşısında bu kadar mı paspas misali olabilir anlamıyorum!
Kendini bilmezin, densizin teki! Ona değer verebildiğimi düşünmesi de ayrı saçmalık!
Bir böcek kadar değeri olamaz asla! Lanet olsun sana ezikkk! Acizz!!!
İnşallah bulursun belanı bir yerden!
Gerçi hala benimle olmak isteyip de olamamak da sana büyük ceza ama daha beteri olsun inşallah!

Ooohhhhhhh rahatladım biraz günlükcan. Gerçekten kötüydüm yani.

Neyse bu gereksiz insandan bahsetmeyi keseyim artık.

Lens sollüsyonum "o"nda kalmış. :))
Yolculuk için minik boyda bir solüsyondu; keşke unutmasaymışım; üzüldüm biraz. :))
Ama "vermem ki artık benim" dediği için alamıyorum şu an.
Kargoyla gönder diyemem zati bir solüsyon için.

Bir de ilk kez yılbaşı için bir plan yok kafamda.
Gidip orda burda dans mı ederiz yine acaba... Yoksa bu kez evde mi olurum...
"O" olmayacak yanımda ama, nedense öyle hissediyorum.
Aslında ben de "o"nunla olmak istemiyorum yılbaşında.
Halbüsü bunca yıldır keşke bir kez de hoşlandığım biriyle yeni yıla başlasam diyip duruyordum.
Şimdi noldu bana anlamadım. Kafam yine çok karışık.
Ve yine hiç kimseye aşık olmayan bir tryamour var ortada.

Yok arkadaş sevmek haram mıdır bana nedir... Niye olmuyor anlamıyorum. :s Üüfff!! :s

Yalnız avatarıma bayıldım. Dikkatini çekerim.

ya nerede bu çocuk on gündür...acaba engelledi mi beni...ya bıraksam aslında unutup gitcem de eziyet çektiriyorum kendime...herkese ondan bahsediyorum,kendi kendime kaldığımda hep onu düşünüyorum ve nette sürekli takip ediyorum...ah ben...dengesiz ben...bir de millete özel hayatımı açmasam diyorum bak başıma bela gelcek...

Senin şu sitenin bakımı beni benden alıyo canım huzurla bi günlük yazamıcakmıyım ya :126:
bi sınavı daha atlattım kaldı 7 sınav + proje nası geçti dersen fena değil ama 4 te sınav olunca sevgili izinli olsada ancak 5 te buluşabiliyosunbugün ben ona yüzüğü değiştirmeye gidelim demiştim uzak sen degiştir demişti eşşeksıpası kandırmış beniiii meger arkadaşıyla gidip değiştirmiş o buluştuk verdi yüzüğü al değiştir diye bende saftirik hemen attım çantaya aşkım bi denesene ya çok mu büyük diyo neyini deniyim büyük işte poff dedim denedim bi an anlamadım ama nası büyüktü diyorum hala sonra çakralarım açıldı gidip kendi değiştirmiş
oturduk biraz çay kahve içtik yine doyamadım iki saatcik görüştük ya!:44: arkadaşı yılbaşında napıyoruz plan yap diyo napıcam ki ben annemler ananemlere gidicek şehirdşına nası kalıcam burda aslında kalırımda tırsıyorum biraz çünkü şehrin dışında bi yazlık var oraya gidelim diye düşündüm sonra yalan söylemek istemedim poff ama nolurdu gitsek okey ,tabu ,şarkılar ohhh dur bakalım çok tehlikeli bi plan ama degerlendirmeye alıcam
bugün kızlarla karşılaştık!dikkatini çekiyorum artık karşılaşınca görüşüyoruzcidden üzülüyorum artık ne zaman biticek bu sogukluk merak konusubenim yapıcagım bişey yok ama onlardan bekliyorum
neyse ben biraz internette dolanıyım sonra cup yatağa yarın ders var :124: proje hazırlıcaz oyy bayılazaım artık:117:

bu arada ortaokuldaki resim ögretmenim gazeteye çıkmış aşk msjına 2buçuk ay hapis eski sevgiliisine aşkımız meyvesini verdi kurtulamazsın diye msj atmış anammm sınıf ögretmenime bakınız neler karıştırmış

Son düzenleme:
1 haftadır korkuyla beklediğim 100gr lık şeker yüklemem çok şükür bni korkutmadı günlükcüüm..gebelik şekerim yokmuş Allahıma şükürler olsunki o güzelll tatlılarımdan mahrum kalmıcam yoksa ne yapardım düşünemiyorum..ama biraz zor oldu tabi 4 kere kan alındı kolumdan görsen mosmor bide delik deşik kevgir gibi oldum valla neyse bebişimin hareketleride bugn ilk defa canımı acıttı kerata içerde rövaşataya yatıyo heral kim milyoner olmak isteri izleyip yatıcam hadi sna ii gecelerrr

Arkadaşım sayesinde bir sürü yeni grupla tanıştım mutluyuum
Hepsini tek tek dinleyeceğim
Teşekkür ederim Slania'm
Seni tanıdığım için şanslıyım :))
Her konuda anlaşabildiğim nadir insanlardansın
Çok çok öpüyorum kendisini

Son düzenleme:
bu günümün mutluluğu....

yarın egzersiz programım da başlıycak
inş ayağım iyileşicek çok az kaldı...

Günnüküm yine uykusuzum :93:
Yarindan sonra iki hafta okul yok günnük.
Okul yok ama hem is hemde calismam gereken bir sürü ders var. :26:
Haftasonu kuzenim gelicek birgün yanindayim sadece sonra calisiyorum ne yazik ki. :105:
Sinif arkadaslarimla anlastik hemen ders calismaya baslicagiz yani anlacagin bana tatil yok.
Ama insallah mezun oldugumda kendimi Izmir tatil ile ödüllendirecegim.
Bir hafta cesme iki hafta Izmirin güzelligi ile ben tüm yorgunulugumu atarim.
Hayali bile iyi geldi be günnük. :103: Insallah gerceklesir, her sene istisnasiz giderdim bu sene gidemedim zaten.
Yarin sevgilim kisisiyle sinemaya gidecektik ama kuzeni cagirmis yardima oraya gidecek.
Bir aksilik cikmasa sasirirdim zaten, neyse gideriz elbet birgün. :97:
Bu arada günnükcüm sadece iki dersim kaldi onlarida halledersem bu dönemi gecmis olucam ve mezuniyet sinavlara girmeye hak kazanicam insallah.
Hayirlisi günnük, ögrenci olmak cok zor heleki yasin 26 olmus ve daha cogu hayaline ulasamamisken. :104:

Günlük yav nasılllll parasızım anlatamam

Valla yalvarıcam galiba patrona ctesi bana para versin diye yoksa İstanbul hayallerim suya düşecek.

Haftasonu teyzem ve kuzenlerimi çağırdık ama ikram hazırlamak için de para lazım.

Eee nolcek peki? :44:

Aman yabancı değil ya, alırız dışarıdan

Ptesi iş görüşmesine gidicem.

Gama Ankara için büyük bir şirket ve benim cv için de büyük bir şans.

Hayırlısı bakalım, olur inşallah.

Evet bak bu sefer yatağa gidip kitabı bitiriyorum, söz veriyorum kendime.:82:

içim kıpır kıpır hayırdır inşallah günlük ya
huzur doluyum sanki
yolunda mı gidiyor her şey hayır aynı ama ne bilim anlamadım

rüyamda gördüm onu dün yine yakışıklıydı çok efendiydi
ama boyu olduğundan uzundu sanki

bu arada AskInihan alo demesine koptum

seni ilk keşfedişim günlük:)
hemen dökülüyorum
içimde bi sızı çok derinlerden....
yılbaşı için giyeceğim elbise için
uzun uzun ağdayla uğraşmak zorunda
kalıcammm
şimdiden ağrısını sızısını hisseder gibiyim:2::2::2:

günlük sancıdan geberiyorumm

yarın da abimin nişanı var nasıl olacak bilmiyorum,akşam ayakkabı ,küpe,ve saç aksesuarı bakmam lazmmm.ama nasl bakıcam bu ağrıyla..31:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…