Popüler Konu Sevgili günlük...

selaammm
sımdı tek odagım yarın aksam askım ıcın verecegım suprız dogum gunu partısıı....
guzel gecer ıns.s-daha ne gıycegıme bıle karar veremedımmm.............

günahını almışım yaa:26: benm telefonun azizliği..hayır geçende söylemişti ama inanır gibi değildim..neyse çoktan uyumuşsundur zaten,biraz özlem iyi olur gibi..gerginim fazlasıyla şu ara,işlerimi toparlıyım biraz.en azından şu yılbaşı gelseydi be günlük dinlenmek istiyorum bir gün de olsa yeni yıla beni bekleyen süprizlerle gireyim sonrahavada çok fena bu gün fon da model çalıyor-pembe mezarlık-özledim birde evet..hadi olsun bitsin her şey bir çırpıdaaa artık

Rüyamda üç harfli gördüm.
Çok korkunçtu.
Lanet şeyler!
Arada gelip korkutuyorlar böyle insanı.
Oofffff...!! :s

Ayrıca onun yanında olabilmek için neler vermezdim şu an! (
Uzaktan uzağa ilişki yürütmek nasıl olacak hiç bilmiyorum.
Korkuyorum. Kendimden de ondan da.
Gerçekten çekilecek iş değil böylesi.
İstediğin anda yanında olamamasından daha kötü ne olabilir ki!

Baybay (

eltim hamile,eşimin kuzeninin karısı hamile,10 ay once evlenen kuzenim dogurdu bile..bizden sonra evlenen herkesin cocugu oldu 2. yi 3. yu doguranlar var hatta.
her hamile haberi alışımda daha cok uzuluyrm.. kafama takmıyordum son 1 senedır ama yaşım gidiyo be günlük 27 oldum.. artık istiyorum gelsin bebeğim meleğim. kimseye açamıyorum derdimi kimse anlamıyo ..etrafımda kimsenin başına gelmemiş ki.. aman olmazsa olmaz diyolar ama öyle değil işte... ben anneliği tatmak istiyorum günlük. allahıma yalvarıyorum hayırlı sağlıklı bir evlat istiyorum bana ve isteye herkese.umudum tükeniyo gitgide..

bu günlerde tembellik yapasım var günlük..
yıl sonu yogunlugu yordu beni..
Assos ta olmak vardı şimdi...
Behramköyünde ince belli bardakta çay yudumlamak... Cafenin sahibi tatlı ablayla mubadele yıllarını konuşmak... eskilerden bahsetmek.... ayçiçek dolmasının pişmesini beklemek...
Assos limanda k...y otelde , dalgaların sahile vuruşunu izlemek ...

ohhh afiyet olsun bana gunluk.karnım doydu.

sıkıcı bir gün daha dun aksam sacıma turplu su yaptım kokusu bı garıp ama oda cok ıyı saç uzatıyormus.2 gunde bir turplu su haftada bır sınamekı yapıcam bakalım sonuc ne olucak.erkenden yatıyım dıyorum 11 12 buluyor yatmam.ama bu gece kesın erkek uyucam.kafam uyusuk gıbı uykumu alamıyorum.yüzümde yavas yavas ızlerım sılınıyor artık ustune dusmuyorum fazla ne kadar cok ustune dusersem o kadar gozume batıyor.

ssklar benı bekler gunluk sıkıcı bir gün umarım erken biter aslında gunumu guzel yasamayı dolu dolu yasamayı seven bır ınsanım ama bu aralar zaman cabuk gecsın aksam erkenden yatıyım sabah olsun elıme gecenı gıyıyım bu moddayım yaşlanıyormuyum ne gunluk ruhum 15 bedenım 45 gıbı hıssedıyorum kendımı umarım havalardan sulardan erken havanın kararmasıyla benımde ıcımın karamasındandır.

dun annemın gunu vardı kadınlar 7 ye kadar oturdu o kadar cok guldumkı annemle alısverıse gıttık sonra ne zamandır baharat takımı ıstıyordu aldım nasıl ıstıyorsa sonrada banyo ve uyku.ayrıca dün ehliyetımı aldım cuzdanımda sımdı.

çavvvv

Sinirlerim bozuk günlük. Biraz toparlanmaya çalışayım, sonra yine gelirim belki.

Sonunda bugün gözlerimi açıp sana gelebildim günlüküm.
Kaç gündür çekiyorum resmen ya.
Ama dünden beri acayip bir şekilde ter atarak kendime geldim biraz.
En azından gözüm açıldı bunada şükür...

Aşkım aşkım aşkım canım benim hatta Canımın taaa içi.
Nasılda ilgilendi benle yerim onu ben.
Bu defa çok mutluyum inşallah hep böyle sürer,hiç bir şekilde bozulmaz bu mutluluk.

Bazı konularda bir insan bilgili diye sadece onun sözlerine bakarak hayatımıza yön veriyoruz.
Hıı şu doktor ya daha iyi bilir yada bu hoca ondan bilgilisi yoktur ne derse doğrudur...
Ama Yalnış.
Herşeyi kendim araştırmak kendim bilmek istiyorum.
Her alanda mümkün olmasada mümkün olan yerlerde var illaki
Oralardan başlayabilirm

Günnüş;
Sevgilimi aradığımda telefonunun meşgul olmasına sinir oluyorum.Gelde bi daha ara walla içimden gelmiyooo aramak o beni arasın :76:
Bugün konuları birleştirmem lazım.Karnımda çok ağrıyoo ama engel değil dimi Bitirmeliyim artık bitecek bugün

Birkaç saat sonra herşey belli olacak... Allah'ım şu mübarek günün hatırına gönlümdekini ver

selam günlük;

günler onluda onsuzda geçiyo işte allah sabrını veriyo ve hep bundada vardır bi hayır diye düşünüyorum beni kaybettiğine o üzülsün beni böyle bıraktığı için onun canı yansın benim değil...

bi dileğim vardı allahtan istediğim şükürler olsun verdi muradımı benim canımın diğer yarısını mutlu etti ama hafta sonu değişk olaylar da olcak gibi ( kısmeti açıldı kısmeti )

onun haricinde çok şükür evim huzurlu bereketli bende bunu için şükrediyorum allaha

hakkımızda herşeyin hayırlsıı olması dileğiyle

hoşçakal günlükkk =))

eski günlerimi çok özlüyorum
güzel günlerim öyle çok acı çekiyorum ki psikolojim de o kadar bozuk ki kimse bilmiyor
çok gerginim bu ara herşey üstüste geldi canım sıkkın
rahatlamaya o kadar ihtiyacım var ki gitmek istiyorum burdan iki-üç ay sıcak bir yere güneşli yeşil mis gibi havası olan hiç gitmediğim kimsenin beni tanımadığı bir yere hiç kimseyi istemiyorum hayatımda hepsi sıkıntı zaten hepsi acı rahat olacağım bir yere gitmeliyimgünlük tutmak istiyorum yine ama olmuyor biri bulup okuyacak diye korkuyorum gerçi kilitli defter kullanıyorum ama yine de korkuyorum rahat yok ki bana herşeye burnunu sokan annem diye herşeyimi bilmeye hakkı olduğunu zaten bir annem var sinir ediyor beni
saçımı boyatmak istiyorum bir süredir boyatmayı düşünmüyordum kendi rengim çıktı geçen sene kasımdan beri boyatmıyordum şimdi yeniden boyatmak istiyorum bakır aşkım kabardı ama para yok saç uzun parası da çok oluyor tabi para bulmam lazım ama nasıl

Sevgili günlük sana bir şey diyeceğim
hani günlük özel bir şeydi?
Bu yasa ne zaman değişti,
başkalarının günlüklerini okuyorum, saygısızlık mı ettim diye düşünüyorum:)

Ayyyy Günnüşşşşş yaaa
Ne kadar zararlı besin varsa hepsinden yedim bugün cips,şeker,çikolata,lokum ve üzerine 1lt kola offff ki ne offffffff
Yarından itibaren yediklerime dikkat edicem.Artık tatlı yemicem

Bu havalar insanı yoruyo sanırım :104:
okula gittim dersten sonra projeye baktık öldüm yorgunluktan yapıyoruz yanlış çıkıyo tam buluyoruz hoca öyle degil diyo valla sinir oldum :117:en son bişeyler yaptık ama dogrumu bi fikrim yok :105: ve bunlara koşuştururken yemek yemegi unutmuşuz eve bi geldim mutfaga attım kendimi saat 4 te anca yemek yedim kahvaltıda yapmamıştım
hava desen fırtına kopuyo zaten zayıfım savrula savrula geldimşemsiyeyle boğuşmaktan yoruldum
kısacası günün özeti çok yorgunum yılbaşı hala muamma tek bildigim bu sene güze lbi şekilde girmek istiyorum

sevgilimin huzurlu kollarından geldim günlüğüm
sabah dershaneye gittim, çıktım sonra da onun yanına gittim.
arkadaşı işe gitmemiş bugün o'na gidelim mi dedi tamam dedim.
hala birlikte yaşadığı kişiden bahsediyo arkadaşı :S
yahu kadın bıraktı gitti. hemde hiç yoktan yere ama halao'ndan bahsetmeden duramıyor.
bizde konuştuk biraz. seni sevmiyor dedik zor da olsa.
çünkü kadın başka birine aşıkmış.
hemde bizim yanımızda o benim abimdir dediği birine
ne insanlar var.
neyse sevgilimle de hasret giderdik
çok özlemiştim.
sarıldım, öptüm, kokladım.
o da bu aralar hep yaptığı gibi evlilikten söz etti.
yahu çocuk evlenelim diyo başka bişey demiyor.
bende her seferinde 5 sene sonra diyip geçiştiriyorum.
o'nun o bana bakan sevgi dolu bakışları karşısında eriyorum günlükcüm
ölürüm ben ona ya
sonra da otobüse bindik eve gelmek için.
otobüste de bir dakika elimi bırakmadı.
sonra ben' ya istanbul'dan uzak bir yeri kazanırsam'dedim.
senin hayatın ben engel olamam dedi.
sonra da ben git dersem inanıcak mısın sanki dedi bende hayır dedim :26:
korkuyor uzak bir yeri kazanmamdan.
bende istanbul'u kazanmak istiyorum ama bunun için çalışmak şart.
genel olarak matematikte sorunum var :26:
gerçi çok çalışsam hallederim.
yarın evdeyim tekrar yapıyım.
neyse konudan konuya atladım. beni eve bıraktı sonra da gitti sevgilim
hep yanımda olsa keşke.
çok özlüyorum
Allah'ım bu mutluluğu hiç bozmasın :26: herkese de sevdiğiyle mutlu olmayı nasip etsin inşallah

Bugün yoğun bir okul-ders programından sonra, evdeyim...:2:
Final ödevleri sıkışacak, bir an önce başlamam lazım.
Bir dersten ödev konumu yanlış hatırlıyormuşum, bugün fark ettik arkadaşlarla...
Neyse ki yazmaya başlamamıştım ama kafamda bir şeyler kurmuştum, komple değişecek...

gribi ayakta atlattım, aferin bünyeme...:2:

Bu hafta sonu sevgilim kocamla dolu dolu geçirmek istiyorum yaa isyanlardayım! Otelde kalırım büyük ihtimal.

Annemle babam da ani bir kararla Kıbrıs'a gitmişlerdi geçen hafta, bugün döndüler. Bissssürü içki ve parfümmm almışlar, sabırsızlıkla bekliyorum gelmelerini

Yılbaşında da oteldeyiz tabii, program konsept şahane, en sevdiklerimiz de bizimle olacaklar, bi tek benim annecim babacım ablacım yok...

Şimdi bir güzel banyo yapıp yaymak istiyorum mümkünse...

Pembişim yeni mesajlardan April'imi nickini gördüm hemen koştum
Oy nasılda özlemişim arkadaşımı

Hayal kırıklığı, bugünüm koca bir hayal kırıklığı.
4 Aralık'ta bir kurumun uzmanlık sınavına girmiştim.
Sonuçlar açıklandı, atanamamışım.
Zaten bu sonucu bekliyorum ama ah o küçücük umut.
Küçücük bir umut bitirdi beni.
Aslında kendi kendimi bitirdim ben.
Nasıl da dağıldım, nasıl doluyum.
Günlerdir tartışıyoruz nişanlımla.
Öyle yıprandım ki, böğüre böğüre ağlamak istiyorum.
Ama hep rol, hep rol. Hep gülümsemek zorunda olmak.
Nefret ediyorum rol yapmaktan.
Oysa ona kavuşacağımın hayaliyle her şey katlanılabilir olmalı değil mi?
Bugün çok acıyor içimde bir yerler.
Neler girdi bizim aramıza, neler getirdi bizi buraya?
Hiçbir şey istemedim ki senden, içinde sen olan bir evdi tek istediğim.
Çok yoruldum ben. Kendimden, senden, herkesten kaçabilmeyi isterdim.
Aklıma gelen o korkunç fikir buz gibi soğutuyor içimi.
Hiç bilmediğim bir şehire gidip, her şeyi kendim inşa ettiğin bir hayat kursam.
Mutlu olur muyum o zaman?
O zaman o korkunç tartışmalardan bana kalan iğrenç paranoyalar uçup gider mi?
Kendimden şüpheye düşüyorum.
Çok değil en azından bir kaç dk kendimi izleyebilsem dışarıdan.
Kimim ben? Nereye gidiyorum????
Boşlukta sallanıyorum.
Allah'ım senden başka yardım isteyebileceğim kimse yok.
Tek isteğim hayırlısı neyse onu ver hakkımızda.
Artık benim irademin hiçbir ağırlığı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…