Popüler Konu Sevgili günlük...

Canım çok sıkıldı bu akşam.ilk duyduğumda içime ateş düştü ! Kardeşim yüz felci geçiriyormuş ! kortizol ilaçları vermişler yükleme yapılacakmış.Doktor ateşi çıkabilir,baygınlık geçirebilir demiş yan etki olarak. Gülerken ağzı burnu kayıyor. 18 yaşında erkek çocuk... 2 ayda %65 geçermiş.

Son düzenleme:
bugün yine çok kararsızım.saçlarımı karamel mi boyasam tarçın bakır mı? tv mi izlesem nette mi takılsam? eski sevgilimi unutsam mı yoksa mideme yumruk yemiş gibi acı çekmeye devam mı etsem? napsam ki.......çok kararsızım.....

hava bugün neydi öyle yaa
dondum dışarıda resmi olarak kış geldi bulunduğum şehire bir de kar yağsa fena olmaz hani
aşkıma yılbaşı hediyesini hazırladım kendime de bi kaç cici aldım o gün süper olmak için hazırlanıyorum
mezeler hazırlıycam o gün için midemizde doysun
öyle işte bütün planlarım şimdilik yılbaşı için
pazar günü de uzun zamandır görmediğim arkadaşımla buluşcam meraklıyım bakalım neler yapmış nasıl olmuş tipi
o beni görünce baya bi şoka girer heralde değişim büyük oldu bende
adios muçaça günlük

aşırı tepkilerim ve kaprislerimin etrafımdaki insanlarla aramdaki duvarı git gide kalınlaştırdığını gördüm.

yaşadığım sıkıntı her neyse bunun sorumlusu benim.

aldığımız kararların sorumluluğunu üstlendiğimizde olgunlaşırız. zannediyorum ben büyüyememiş bir ergen zihniyetli insanım. çok konuşup bır bır mantıklı kelamlar ederim ama en yakınlarıma kök söktürüyorum. nerde kaldı teoriler? fasa fiso...

sinir harbi içindeyim son aylarda, hep. kimse kimseyi bu kadar uzun süre çekmez. ben çekmezdim herhalde. mutsuz, sinirli, gıcık biri.

ne yapmalıyım bilmiyorum. bildiğim şey böyle giderse sevdiklerimi kaybedicem.

akıllanmalıyım.

çok açım günlük.
ve de canım chesscake çekiyor
olsaydı da afiyetle yeseydim.
birde tramisu
aman diyorum

Sevgili günlük...

canım arkadaşım 'Martagon'a çok üzüldüğümü ve onunla belkide başka şekillerde de olsa aynı şeyleri yaşadığımızı söyler misin...
Biz martagonumla aynı zamanlarda nişanlandık,meslektaşız ve aynı sıkıntıları yaşıyoruz,gerçi benim sıkıntılarım boyut değiştirdi artık...
Hayal kırıklıkları yaşıyorum içimde,bomboşum sanki...tek şey kaldı o da yüzüğü çıkarmak belkide bilemiyorum.Şuan fazlalık belkide...
yorgunum günlük o kabuğuna çekildi ama farkında değil beni kaybettiğinin...ölüm acısı çekiyor susuyorum umarım beni kaybettiğine
hiç pişman olmaz...içim acıyor, o kadar fedakarlık yaptığıma,hayatımı ona adadığıma yazık herşeye yazık
annenle mutluluklar sana, zaten bu olsa ilk sevinip göbek atacak insan odur!!!tritonissa gidiyor,tutmassan kollarımdan ben artık olmayacağım seninle...

günlük miriba
minik manyakın geldi.
kirala söle çok geçmil olsun. buraya acılarını yazıp bagıran minik 19 yasında iken vahim bi kaza sonucu yüz felc geçirdi.
2 ayda cok ilerledi 6.ayının sonunda bütün mimiklerini kazandı. gözümü ellerimle açar kapardım,yapay gözyaşı kullanırdım.
hatırlıyorumda gülebildiğim gün evde şenlik olmuştu.
kardesi atlatıcak ve tek derdi ilaçlar yüzünden aldıgı kilo olucak
baana gelince parçalı bulutluyum onsuzluğa alışmak cok zor oluyor.
iş konusu iyice karıştı
2012 hayırlarla gelsin inşallah

öncelikle kiral arkadasımıza acil şifalar dılıyorum umarım en kısa zamanda saglıgına kavusur kardesı Rabbım şafi isminle butun hastaların şifasını ver amin

gunluk kafamı masaya koysam uyurum muziğin sesını bıraz kıssam uyurum kahvemı ıctım ama o bıle fayda etmedı yanı anlıyacagın sankı kafam tavana iple baglı gıbıyım tasıyamıyorum.saçlarım uzuyorya gunluk o yuzden tasıyamıyorum bence uyku bahane sinameki günüm bugun gunluk.

kar yagıyor dısarıda sevıyorum karı yagınca ınsan ayrı bır mutlu oluyor ama kar dınınce sevmıyorum ıcım daralıyor.

sabah 9.15 de ben geldım 9.25 gıbıde patron geldı allahtan yakalanmadım bu saatte mesaımı olur neden gec geldın derdı sımdı.normal saatım 8.30 dusun artık ben 8.30 da yataktan anca kalkabıldım.

hoscakal gunlukkk

Kiral'ın kardeşine çook geçmiş olsun diyeyim öncelikle.
Bir arkadaşım da yüz felci geçirmişti bir dönem ne düzeyde bilmiyorum ama atlattı çok şükür, eskisi gibi yine.
içlerini ferah tutsunlar ve tadaviyi aksatmasınlar, Rabbim şifa verir inşallah.

Martagona da üzüldüm... Bu hayal kırıklıkları herkesin hayatını çepeçevre sarmış galiba. İnşallah geçer tüm sıkıntıları...

Ve gelelim banaaa....Bugün kargo eline geçebilir.
Çok heyecanlıyııımmm
Tepkisini çok merak ediyorum.
Gelicem ben sana yine günlüğüm....

ay buraya boyle yazacagim hiccc aklima gemezdii
burdaki enn buyuk zevkim burdaki arkadaslarimla yazismak espiriler yapmakti aldigim banlardan sonra zaten tadim kacti
kirmizili kadin oldum ama neyeb yarar eski neem kalmadi arkadaslarim kalmadi kimseler ugramaz olduuuu

neysee bu aralar pek bi gerginim is yerinde yasadigim sikintilar artik beni panik ataga iter oldu dogru dusunup dogru kara veremiyorum
caatlicam artik kendimden korkuyorum neden derseniz korkum sinirlerime hakim olamayip yanlis soz soylemek yanlis hareket etmek mevladan sabir diliyorum ama yok
artik esimede zara veriri oldum ne ister bu insanlar benden yahuu zaten kendi sikintim kendime yetiyo bebek atesi ile yanarken
kadinlarin cayir cayir dogurdugu bebek aglmalrinin oldugu yerde duygularimi bastirip isimi yapmaya calisiyorum
is arkadalasalrim tup bebek tedavisinde oldudgum sirada calismadigim gunlerin hesabini sormaya basladilar ayy nedir beni yasadigim sikinti
valla dayanamiyorum durumu bilenler takma kafana diyor nasil takmiyayim nefret ettigim insanlari gormeye dayanamiyorum
coook sikildim cook zaten babmda hasta inanin her telefon caldiginda kotu bi haber alicam diye korkuyorum dun babam aradi
by-past amaeliyati olmustu verilen seker dusurucu ilaclar akciger odemi yapmis ve kapak yetmezligide baslamis
ne olacak boyle donup arayamiyorum bile
evet artik benim tukendigimin gostergesi bunlar sanirim yavas yavas bitiyorum...

bomboş geçen bi haftasonundan merhababen haftasonu evde oturmayan kız aylardır evden çıkmaz olduerkek arkadaşım çıkma diye karışsa tamam ama öyle bi durumda yok:26:neden böyle oldum acaba ben yalnız hissediyorum bazen kendimi
kalktım khvaltımı yaptımbörek yaptımsonra sana geldim:126:
bugün karşıya geçicektim arkadaşımla buluşmayı düşündüm sonra yine vazgeçtim hava soguk diye ,yarın çıkarım belki kızlarla olan durum artık gerçekten canımı sıkıyo ne ara böyle olduk bilmiyorum bölündük resmen..haftaya birinin dogum günü var hediyesini alıp vericez yine ama aradaki mesafeleri kapatmıcakhaksız olduklarının farkındalar ama ne zaman adım atıcaklar merak içindeyim..

Kalbim gevşekmiş günlükcan lifleri doktor bey dedı pek tatlı bi amca bi de akciger grafiğinde bronşit çıktı ölüyorum yani ama istanbuldayım askm var yanımda neyse sağlık olsun

Son düzenleme:
Günlük yeniden ben geldim.
Daha iyiyim bugün. Uyumak iyi geldi.
Ankara'da kar yağıyor.
İçimi serinletiyor biraz olsun.
Ben "umut" a çok inanıyorum. Bazen uzaklaşsam da ondan hep onun sayesinde ayaktayım.
Ve biliyorum ki su yolunu bulur.
Biz de bulacağız yolumuzu.
O yolda beni nelerin beklediğini bilmiyorum ama şükretmem gereken çok şey var.
Akışına bırakıyorum her şeyi. Artık müdahale etmekten, mücadele etmekten yoruldum.
Hem böyleyken içim de rahatlar belki. Sadece bekleyeceğim bir süre.
Canım arkadaşım tritonissa. O kadar benziyoruz ki birbirimize. Hatta muhabbet ederken evlerimizin bile ne kadar yakın olduğu ortaya çıkınca şok olmuştum.
Senin desteğin çok değerli benim için. Sen de akışına bırak biraz. Ama o söylediğin şeyi yapma sakın.
AskıNihan'a da çok çok teşekkür eder misin günlüğüm. Aile gibi olduk burada
Kiral'a da çok çok geçmiş olsun dileklerimi gönderdikten sonra yavaş yavaş kaçıyım günlüğüm.
Bugün teyzemdeyiz.

Kar yağıyor burada.
Ama canım çok sıkkın ne yazık ki.
Çok kötüyüm bu günlerde.
Belirsizlik belirsizlik... En büyük ıstırap.
Ya da her zaman dediğim gibi ben çok sabırsızım.
Ne gülüyorum, ne ağlıyorum.
Kötüyüm işte.

Günlükcan içim sıkıldı yaa (
tam 2 haftadır görüşemiyoruz
yarında görüşüp görüşemeyeceğimiz meçhul
çok özledim ama ben onu
sabah 8 akşam 10 çalışıyor doğru dzgün dinlenmeye bile vakti yok
inşş yılbaşından sonra rahatlıcak ama offfffff offfffffffff
bu kadar yakın olupta görüşememek çok koyuyor insana yaa
umarım yarın erken çıkabilir...

her yerim kabardı geçen akşam acile gittik
uyuz adam bir iğne vurdu bugün oturabiliyorum yaa nasıl bir iğnedir anlamadım
hapımı kullanıyorum kremimi sürüyorum kaşıntım azaldı bayağı
umarım geçer bikaç güne kadar
uyuz gibi kaşınıp duruoyurm yaa :))
alesji dedi farklı bişide yemedim ama ne dokundu acaba ?

günnükcan kıral'ın kardeşine çokk geçmiş olsun ii olacak kardeşi hiçç üzmesin kendini

görüşürüz günnükcan :)) umarım pazartesi güzel haberle gelirim sana

Son düzenleme:

Günlükcüm bu aralar merak içindeyim. Sevgilimin bana yapacağı 2 sürprizi o kadar merak ediyorum ki :)
Söylemiyorda ne olduğunu. Geçen gün Taksimden Galata Köprüsüne inerken bir dükkana grip birşeyler sordu.
Sen burada biraz beklermisin dedi bana. Ben de çıkınca nasıl olsa söyler diye tamam dedim.
Çıktı ve ne sorduğunu hiç söylemedi :) Sürpriz, yapınca öğrenirsin dedi. Çatlamak üzereyim.
Birde yılbaşında alacağı hediyeyi bulmuş, söylemiyor.
Bu sürpriz aşığı sevgilimle başım dertte anlayacağın
Bende ona yılbaşında birşeyler hazırlamak istiyorum ama tam karar veremedim henüz.
Kendim için büyük çaplı bir alışverişe çıkmam gerek yakında, o zaman ayarlarım.
Babasıda nişanımızdan sonra bana vereceği hediyeyi elleriyle hazırlamış.
Öyle tatlı bir adam ki , çok sevdim kendisini :)

Rüyamda sevdiğimle ikimizin bir oğlu olduğunu gördüm.
Öyle güzel, öyle tatlıydı ki.Çok güzel saçları vardı, ve çok sakin, akıllı bir çocuktu , babasına benziyor yani :) .
Ona kısacık bir rüyada öyle alıştım ki özlüyorum şu anda. Sanki gerçekmiş gibi.
Umarım ilerde öyle bir çocuğumuz olur. :)

Buluştuğumuzda sevgilimle gidip nişanımız için bana göre elbise, ona göre de takım baktık.
Çok çok güzel şeyler vardı Bir tane elbiseye resmen aşık oldum ama sevgilim bunu giyemezsin dedi.
Haklı aslında biraz açıktı, ama çok hoştu çok.
Bakalım o gün nasıl olacağım.
Sabırsızlanıyorum

selam günlüğüm
gayet iyiyim çok şükür dün gece sevgilimle biraz atıştık. sabahta soğuktu aramız. sadece tamam, şurdayım, burdayım diye mesajlar atıyoduk.
sonra baktım birden yumuşamış. beni çok sevdiğini falan yazmış
babaanemin yanından indim şimdi biraz uyusun diye.
evde yapılıcak onca iş var. annem toplamamı söyledi ama babaannemi yalnız bırakamıyorum.
kardeşim gezmeye gitti gelsin ona toplatırım artık
dünde sevgilimin dedesi bizim evin nerde olduğunu sormuş.
gidip bi göriyim gelinimi demiş.
dünde 'sana kanı kaynadı dedemin' dedi sevgilim.
sağolsun. tanışırız inşallah.
günlük bu aralar ne yersem yiyeyim doymuyorum
gerçi böyle iyi oluyor. hep açım hep atıştırmalık birşeyler falan
babaannemde eskisine göre gayet iyi

kiralın'da kardeşine çok geçmiş olsun dua edicem onun için :26:
kitaplarımı alıyım babaannemin yanına çıkıyımda ders çalışıyım.

Son düzenleme:
Bayılmış bayılmış bayılmıışşş
Ne kadar çok şey göndermişsin dedi, çok şaşırdı, öyle mutlu oldu ki...
Ve o mutlu olunca hepsini ayrı ayrı çok beğenince ben daha çok mutlu oldum.
Yazacak çok şey var aslında ama yazamıyorum niyeyse.
Sanırım şu an çok mutluyum

kendimi çok çirkin hissediyorum günlük halbuki ben kendimi çok beğenirdim gözümün feri sönmüş resmen
ne yaparsam yapayım kendimi güzel hissedemiyorum aslında psikolojik içimin derdi dışıma vuruyor gitmek istiyorum burdan ama nasıl olacak ki:26:
diyete mi başlasam acaba diyorum bir-iki kilo bile versem iyi olur hem sağlıklı düzenli beslenmiş olurum spor yaparım daha sağlıklı olur kendimi daha iyi hissederim
eskiden ne kadar güzel hissederdim kendimi güzeldim de:115:uğraşırdım da kendimle nasıl daha bakımlı güzel olurum diye sürekli araştırırdımofff off o eski halimden eser yok şimdi
biraz kafamı dağıtmaya da ihtiyacım var gezmeye sevdiğim insanlarla vakit geçirmeye sohbet etmeyehiç de misafir gelmiyor ki anacım biz de bir yere gitmiyoruz eskiden ne çok gezerdik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…