ay buraya boyle yazacagim hiccc aklima gemezdii
burdaki enn buyuk zevkim burdaki arkadaslarimla yazismak espiriler yapmakti aldigim banlardan sonra zaten tadim kacti
kirmizili kadin oldum ama neyeb yarar eski neem kalmadi arkadaslarim kalmadi kimseler ugramaz olduuuu
neysee bu aralar pek bi gerginim is yerinde yasadigim sikintilar artik beni panik ataga iter oldu dogru dusunup dogru kara veremiyorum
caatlicam artik kendimden korkuyorum neden derseniz korkum sinirlerime hakim olamayip yanlis soz soylemek yanlis hareket etmek mevladan sabir diliyorum ama yok
artik esimede zara veriri oldum ne ister bu insanlar benden yahuu zaten kendi sikintim kendime yetiyo bebek atesi ile yanarken
kadinlarin cayir cayir dogurdugu bebek aglmalrinin oldugu yerde duygularimi bastirip isimi yapmaya calisiyorum
is arkadalasalrim
tup bebek tedavisinde oldudgum sirada calismadigim gunlerin hesabini sormaya basladilar ayy nedir beni yasadigim sikinti
valla dayanamiyorum durumu bilenler takma kafana diyor nasil takmiyayim nefret ettigim insanlari gormeye dayanamiyorum
coook sikildim cook zaten babmda hasta inanin her telefon caldiginda kotu bi haber alicam diye korkuyorum dun babam aradi
by-past amaeliyati olmustu verilen seker dusurucu ilaclar akciger odemi yapmis ve kapak yetmezligide baslamis
ne olacak boyle donup arayamiyorum bile
evet artik benim tukendigimin gostergesi bunlar sanirim yavas yavas bitiyorum...