Günlükk ben geldim
Pek uğrayamıyorum artık. Aslında buraya girip yazılanları okuyorum ama yazmaya üşeniyorum
Hep bi koşturmaca içerisindeyim günlük
Okulun son haftaları,yazılıların hazırlanması yapılması ve okunması gerekiyo. Bugün ŞÖK'ü hazırladım bitti çok şükür
Evdeydim zaten hep hava bozuktu çıkamadık. Aslında ayakkabı bakacaktım ama kısmet olmadı işte. Gelin ayakkabısı ve kına abiyem için ayakkabı almam lazım. Bu arada kına mekanım belli oldu,buralarda bi kafede yapıcam
Sonra eşyaların peşinatı verildi artık hazırlanıyolar bitince evimize gelecekler. Evi de tuttuk çok şükür ben sadece resimlerden gördüm ama beğendim.
Zaten tatil yeri olduğu için evlerin hepsi bi garip bu en iyisiydi valla. Sonra günlük başka ne dicektim. Ya sabah çok korktum günlük ya. Nişanlımı uyandıracaktım erkenden gemiye yetişecekti. Arıyorum arıyorum teli kapalı öğlene kadar ulaşamadım. Allahım diyorum gemiye bindi hava kötüydü bi şey oldu diye ödüm koptu ya :18:
Meğer şarj aletini okulda unutmuş telini şarj edememiş ondan kapalıymış. Sağsalim gitmiş çok şükür. Öyle işte günlük. İyiyim ben gün sayıyorum mutluluğa
Herkes çok mutlu olsun günlük çokkkk