Popüler Konu Sevgili günlük...

kardeşime şifa dileklerini yazmış tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.Sevincimiz geçecek olması ...

bugün 9 dan 5 e kadar etütteydim.Küçük sınıflar çok yordu beni... Bi ara çığlık atasım geldi:95: o kadar yaramazlar ki Ama çok da sevimliler yaaa şeytan tüyü var hepsinde

Günlük işten çıkarılıyorum
Aile şirketi olduğu için benim yerime askerden gelen oğulları geçicek..
1ay süreyle ona iş öğreticem..
Dahası patronum bana iş buldu.. Çalıştığımız bir firma.
Şuan olan maaşımdan biraz daha yüksek bir maaş vaad edildi..
O işyerindede tüm sistemi ben oluşturucam..
Rabbim inşallah hayırlı olmasını nasip eder günlük. İnşallah...

Not: Benim için dua edermisiniz kızlar

Bugün bu üçüncü uğrayışım ama sinirden çıldırmak üzereyim
Mutluluklarım hep böyle yarım mı kalacak benim
Dünya tersine dönmüş, gerçekten dünya tersine dönmüş.
Şu an o kızı bulup çok fena dövesim var.
Tamam bunu yapmam yapamam bana göre bir davranış değil ama çok kızgınım.
Tanımadığım bir insana şu an çook kızgınım.
Niye ben orda değilim ya neden yanında değilim?
Neden neden neden?

Günlükk ben geldim Pek uğrayamıyorum artık. Aslında buraya girip yazılanları okuyorum ama yazmaya üşeniyorum Hep bi koşturmaca içerisindeyim günlük Okulun son haftaları,yazılıların hazırlanması yapılması ve okunması gerekiyo. Bugün ŞÖK'ü hazırladım bitti çok şükür Evdeydim zaten hep hava bozuktu çıkamadık. Aslında ayakkabı bakacaktım ama kısmet olmadı işte. Gelin ayakkabısı ve kına abiyem için ayakkabı almam lazım. Bu arada kına mekanım belli oldu,buralarda bi kafede yapıcam Sonra eşyaların peşinatı verildi artık hazırlanıyolar bitince evimize gelecekler. Evi de tuttuk çok şükür ben sadece resimlerden gördüm ama beğendim. Zaten tatil yeri olduğu için evlerin hepsi bi garip bu en iyisiydi valla. Sonra günlük başka ne dicektim. Ya sabah çok korktum günlük ya. Nişanlımı uyandıracaktım erkenden gemiye yetişecekti. Arıyorum arıyorum teli kapalı öğlene kadar ulaşamadım. Allahım diyorum gemiye bindi hava kötüydü bi şey oldu diye ödüm koptu ya :18: Meğer şarj aletini okulda unutmuş telini şarj edememiş ondan kapalıymış. Sağsalim gitmiş çok şükür. Öyle işte günlük. İyiyim ben gün sayıyorum mutluluğa Herkes çok mutlu olsun günlük çokkkk​

Bu kadar aradan sonra artık benim de bir sevgilim var.

Benim de yüzümü güldürdü "aşk" nihayet, şükürler olsun.

Geç oldu, güç olmasın.

:))

Selam günlüğüm,
iyiyim ben bu iki gündür gezip tozmak kafa dağıtmak iyi geldi, bugün dostumla buluşup saatlerce muhabbet ettik,
en son cenazede görmüştüm canım konuşacaklarımız birikmiş...kafam dağıldı malum konular hakkında az çok bilgisi var,
herşey düzelecek ya öyle ya böyle su yolunu bulacak...nişanlım görüşmek istedi sabahtan beni arkadaşımın yanına bıraktı,
sonrada maçtan sonra aldı, konuşmaya çalıştık birbirimizle yeri geldi sinirlendik, yeri geldi anladık birbirimizi...
ama çok emek verdik bu sevgiye, çok düştük kalktık beraber bu tek taraflı değildi olsaydı ben çoktan yorulmuştum.
ikimizde zoruz aslında, ne zaman ne yapacağımızı kestiremiyoruz, ama bu demek değildi herşey kapandı gitti...
en azından sakinledim, onu anladım, ama yinede gözleme devam edeceğim 2 3 ay sabredeceğim...

martagonum canım arkadaşım bak o tesadüfü aynı yerlerde oturduğumuzu unutmuşum,farklı kişilerle, aynı hayatları yaşıyoruz belkide,
tamam biraz daha sabredeceğim, seni dinleyeceğim, bir sevgi kolay bulunmuyor, sabrın sonu selamettir...
ya öyle ya da böyle bakalım herşeyin hayırlısı...

firarperestin mutluluğu bizede umut oluyor, hep böyle ağızları tatlı olsun inş herşey çok güzel olur...
görüşürüz günlük

sevgili günlük,
sadece benim mi hayatım çok ters gidiyo? yoksa benim gibi dünyası başına yıkılmış başka birileri daha var mı? neden her tuttuğum elimde kalıyor anlayamıyorum?şu an tamamen dibe vurmuş durumdayım.

Yine geldimmm
yaptıgımız şey yine yanlış çıktı evde excellde çalışmıyo p.tesi okulda yapıcam artık sabahtan umarım son düzeltmem olurbütün gün miskin miskin evde oturdumyılbaşındada %90 aşkla ayrı olucaz

şuan sana yazasımda gitti
firarperest için sevindim eskisi gibi mutsuz konuşmalar yapmıyo artık
tryamorun aşkı hayırlı olsun
kiralında kardeşi en yakın zamanda düzelir inş

Son düzenleme:
'aşkım artık tartışmasak olur mu?' yazmış benimki
sanki hep ben tartışıyormuşum gibi.
ama bu aralar aramız öyle güzel ki
Allah duydu dualarımı sanırım :26:
inşallah hiç bozmaz bu mutluluğu ve isteyen herkese verir.

merhaba günlükcükk
dün aldığım hafif parlak duran taytımı o kadar çok beğendim ki o an yes no yes no yes no reklam oldu looo şarkısını söyleyesim geldi
onun üzerinede arkası dantel olan tuniğede yessss
iyiyki aldım yehhuuuu alışverişim tutdu gene kot taytıda alıcam bi kaç gü sonra kafama koydum oda hiç görmediğim bir modeldeydiii
bu arada bugün bizdeki misafir kadın ne çok konuştu yaaa ppofff kafam şiştii birde cazibeye katıldım gülmektenn koptummm dizi izlemeyi seviyorummmm
hayat herşeye rağmen yaşanmaya değer ALLAHIMM çok şükür sana yüzüme bir tebessümde olsa veriyorsun gün içindee

Son düzenleme:
Bu ne soğuk böyle
Güne karla uyandık ama özlemişim bu manzarayı, kar temizlik, ferahlık demek bir yerde.
Her mevsimi yaşamayı seviyorum sanırım ama en çok baharı
Dün öyle karışık rüylar gördüm ki...Şu an hiçbirini hatırlamasam da tuhaf hissetmeme neden oluyorlar.
Dün akşamki mevzuyu da düşünmemeye karar verdim.
Sonuçta ona güvenim tam, hem güçsüz görünmek de istemiyorum ona karşı.Ne bileyim tuhaf duygu ve düşünceler çemberindeyim anlayacağın.
Şu hasretin, uzaklığın, mesafelerin bir an önce bitmesini istiyorum...
Kpss'yi kazanıp da atanması için çookk dua ediyorum.
Bir yerde her şeyimiz buna bağlı
Tabi benim de atanmam lazım o ayrı
Off neyse bu karanlık mevzuları düşünmeyelim şimdi.
Olumlu düşünelim olumlu olsun değil mi? Mevla yardım eder inşallah ( Amin de bakim)

Bu arada günlüğüm Tryamour adına çok sevindim. Çok mutlu olsun sevdiğiyle inşallah

Firarperestimi de buralarda görmek ne güzel. Özledim onu gerçekten, çok ısındım ben ona. Görüşemiyoruz da epeydir. Söyle ona dua ediyorum havalar için O da bana etsin bol bol. Arkadaş dayanışması bu işte

Selamlar günlük.
Kahvaltımı yaptım, oturdum masanın başına. Bugün çalışma günüm.
İyi pazarlar herkese günlükcüm

Selam günlük, 1984 doğumlu biri olarak 1984.sayfada yer almak istedim:)
Güneşli ve buz gibi birgün, ama olsun güneşin olması bile neşe kaynağı...
iyi pazarlar herkese

Biblosurat & Askınihan çok teşekkür ederim.

Saçlarımı kestireceğim bugün. Düz olmaya devam etsin yoksa katlı mı kestirsem karar veremiyordum ama bir video izledim uzman tvde ve kararımı verdim.
Üstlerde hacim istenirse katlı kesim yapılmalıymış ama alt kısımda hacim istenirse saçlar bir boyda olmalıymış ya da aşağılara doğru biraz kat olabilirmiş.
Benim suratım küçücük olduğundan üst kısmım hacimli olunca pek hoş görünmüyor. İyice küçülüyor suratım. Bu yüzden yine düz kestireceğim. Belki çok az hareket kattırırım bilemiyorum.

Bir de saç rengimi değiştirmek istiyorum ama ne zaman değişiklik yapsam pişmanlık duyuyorum. Aşamadım bu problemi.
Değişikliği mi kabullenemiyorum yoksa cidden mi yakışmıyor başka renk saç bana anlamadım.
Biraz sabırlı olup beklemem lazım aslında sadece. Turunculuk evresi en sıkıcı olan bölüm. Onu atlattım mı gerisi gelir.

Sarı rengi denemek istiyorum. Hiç sevmiyorum aslında bin kez demişimdir. Ama bir kerecik denemek istemişimdir her zaman.

Sadece bende nasıl duracağını çok merak ediyorum. En yakışmayacak insanlar bile sarıları denediler çevremde ama bende tık yok.

Hem günlükcüm her zaman demişimdir ki bir sevgilim olduğunda saçlarımı sarı yapacağım. Bu lafı dememin sebebi uzun hikaye ve saçma da zaten. Şöyle söyliim kısaca; şimdi turunculuk evresinde güzel olmayacağım için kendimi üzebilirim, aynalara küserim vs ama beni seven bir sevgilim varken ben de kendimi her halimle sevebilirim.
Böyle bir şey işte.

Ve vakti geldi. Koşullar tamam. Heyecanlandım. Uğraşacak bir şey buldum işte ne güzel.

Hem okullar da tatile girecek. O süre içinde istediğim renge kavuşmuş olurum ve yeni döneme yeni rengimle başlarım.
Hihihi.

Hadi mucks mucks.

Merhaba günlük
Neler oldu bir bilsen!
Geçenlerde annemin halası kahve falı bakmış anneme.Size yol görünüyo demiş yılbaşında gidiceksiniz demiş
Veeee biz dün akşam itibariyle yılbaşında gitme kararı aldık
2 günlüğüne gidiyoruz,benim sınavlarım yüzünden ama olsun 2012'ye Avrupa'da giricez
İnşallah çok güzel geçer günlükçüm.
O'nu da yılbaşında yalnız bırakıcam ama gitmek çok istiyorum.
Yeni yıla nasıl girersen öyle olur derler ya,acaba 2012 bize ayrılık mı getirecek?
Nedense o huzuru hissetmiyorum artık yanında..Kalbim küt küt atmıyo,midemde kelebekler uçmuyo...

tritonissa, martagon, biblo ve aşkınihan a selamlarımı ilet günlük sağolsunlar seviyorum onları

Ne uzuuuunnnnn bi haftasonuydu bu böyle. Evde durunca böyle oluyo tabi. Okulla ilgili işlerimi hallettim. Onun dışında hep buralardaydım. Baktığım konuları bi görsen gülersin valla Daldan dala atlıyorum Gelin saçı,makyajı,istenmeyen tüyler,birtakım özel konular hepsi kafamda fır dönüyor. Evlilik bayanlar için daha zor bence. Erkek alacağını alıyo sonra beklemeye başlıyo düğün için. Ama gelin her şeyi düşünmek zorunda :44: Çok güzel olmak zorunda. Offff Bu arada çok halsizim günlük ya. Koltuğun bi köşesinde sabit duruyorum Arada bi bi şeyler atıştırmak için kalkıyorum o kadar. Bu haftasonu çok canım sıkıldı. Keşke çıkıp gezseydim azıcık,hava çok soğuk ama :26: Evin altında boş dükkan vardı biri orda nişanını yapıyo şu an. Annem de tutturmuş kınayı burda yapsaydık diye. Ablamınkini yapmıştık ben çok beğenmemiştim o yüzden istemiyorum. Bi kere olacak bu işler güzel olsun istiyorum haksız mıyım :44: Neyse şimdilik kafamdaki soru işaretleri bunlar Yenileriyle gelirim yine :26:​

burda kar var ne güzell

dışarsı çok soğuk.. daha yeni geldim eve biraz üşümüşümm..suan sıcacığım

içim huzurlu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…