Popüler Konu Sevgili günlük...

Bugün sana kaç kere gelip gittim bi bilsen
geliyorum gidiyorum yazcak bişey bulamıyorum ama sana günde bikere gelmezsemde olmaz dimi
sabah erken kalktım yani erken dedigim 10çeyrek yine ama tatil günü için erken bi saatpazar günlerini hiç sevmem zaten hiç geçmek bilmez saatler ama yıllardır sevmedigim pazarları o ses türkiye sayesinde sever oldum :111:birazdan gidip duşumu alıyım ve hazır bi şekilde izliyimbu hafta uğraşmam gereken sınav ödev hiç bişey yok :81:ama sonraki hafta kabus gibi çökücek üzerime ocak 24e kadar iptalim:117:
bu hafta kuaförede uğramam lazım yılbaşı geliyo saçımdaki kırıklardan ve istenmeyen tüylerimdende kurtulıymyeni yıla temiz başlangıc yapıyım parfümümde bitti onuda salı günü alıyım aşkın begendiğini alıcam çocuk yıllar önce begenmişti şimdi alıcam bakalım farketcekmine zamandır kendime alışveriş yapamıyorum hep bu okul yüzünden valla böyle bi insan degildim ya ben :99:
babam erasmus yokmu sizin okulda neden gitmiyosun diyo ben gerçekten anlamıyorum bunlarıya gidersem büyük ihtimal okulum uzar yani erken bitirme ihtimalim gider diyelimmahkemeler sürüyo kaybedersek bi ton borca giricez bunu düşünmüyolarmı anlamadım:44:bi çocuk daha var okutcakları sonucta
ben yurtdışına balayında çıkarım :123:bi aksilik olmazsa (maddi manevi)yurtdşı istiyoruz yunan adaları venedik belki gemiyle tur bunlar için mezun olup çalışıp olgun bi bayan olmam lazım ama dimi
olcak bigün inanıyorum bende erken bitircem:104:
bende mezun olucam:124:
bende iyi bi iş bulucam:118:
yapıcam yapıcam
çekim yasasına inanıyım belki olur hayırlısıyla

hımfs.....
tezi verdim diye sevinirken, yapmam gereken dünya kadar iş çıktı...
neyseki çoğusunu da hallettim..
bol bol ders çalıştım... böyle masadan kalkmadan 7-8 saat ders çalışmaya bayılıyorum.
annecim arada gelip beni besliyor, kafam hiç dağılmıyor istediğim gibi halledebilmiş oluyorum..
ama asıl isteğim böyle bir kafeye oturup orda uzun saatler boyunca çalışmak..
yazın yapıyordum ne güzel açık havada öyle güzel oluyorduki..
şimdi kış gelince eve kapandım mecburen..
kafamda büssürü proje var... yazın ölü gibi gelip gittiğim günler vardı ya günlüğüm, inşallah onların meyvesini yerim.. çünkü çok emek verdim..
o kadar çok şey yapmak istiyorum ki... böyle olunca enerjimin sınırlarına gücümün azlığına vakit darlığına da lanet ediyorum.
neyse hayat aldığını mı geri veriyorsun almak üzere mi veriyorsun verip de almıcak mısın yoksa hiç vermicek misin napıcaksın bilmiyorum, ama akıllı ol güzel ol, canımı sıkma benim.

ailemin yanındayım keyfim yerinde günlük aşkımda geldi 2 gün görüşebildik o bindi şimdi otobüse gidiyorolsun hiç planda yokken görüştük iyi oldu
buarada yılbaşı planımız alt üst oldu ben gidicem aşkımın yanına..salı günü bende gidiyorum ve gider gitmez taşınıyorum evi yılbaşına kadar yerleştirmem imkansız olcak güzel bir mekanda ayarlamıştım ahh o kıza ne desem az neyse napalım orda takılcaz artık böylede yorulcam ama napalım
off şimdi gidince biton iş var evi bir şekilde taşırım arkadaşlarlada yerleştirmesi var ödev teslimim var kuaför işlerim var 2 günlüğüne aşkımın yanına gitcekte olsam valiz hazırlığı var daraldım vala şimdiden
neyse ben gideyim anne yemeğii yiyimmm

11 de dersim vardı ya bugün,sabah telefon çaldı

-Hocam günaydın..10 da burada olabilir misiniz?Matematik öğretmeni gelmedi de siz derse girebilir misiniz ?
Saat kaç ,didem ?
-9,35
Tamam , yetişmeye çalışıcam deyip attım kendimi yataktan.Yüzümü yıkamam ,giyinmem kapıdan kendimi dışarı atışımı görmeliydin Smalville deki çocuk gibiydim

Güya 2 ders yapıcaktım O da bu da derken ben 10 dan 4e kadar ders anlattım fen,mat,kimya
artık açlıktan ölecek gibydim düşün hiç molasız bi sınıf bitiyo diğerleri giriyor :) ben anca fotokopi çekicem diye 1 dakika çıkınca bi çay yapıyorum kendime o kadar o da boğazım kurumasın diye.Yoksa çaydan da hiç haz etmem:100:

telefonuna niye bakmaz bu erkekler.... :44:
aaaa kusura bakma şimdi gördüm mesajını bık bık edip 4 saat sonra yazıyor ikidir.Sanki ben istedim onla amannn da aman tanışalım diye.Kendisi istemiş.Tanıştıran benim için çok değerli,manevi annem onu kıramadım.Belli olmaz gönül işleri,tanışalım peki olursa olur olmazsa olmaz tamam tanışalım dedim.Eeeee ne bu şimdi ? bak yazalı yine 3 saatten fazla oldu cevap yok !

onun yerine izmir deki öğretmen arkadaşım arayıp duruyor.Diyorum bak sadece arkadaşız,sevgili olabilrmişiz gibi düşündürücek sana yanlış bi izlenim vermek istemiyorum diye kaç kere söyledim.Trip yaptı,laf soktu tamam dedi filan.Şimdi 2 hafta geçti yine eskiye döndü: evlensek şöyle yaparız böyle yaparız diyor.Hayır dediğim kişi kaç kere arayıp soruyor.
Tamam dediğim kişi telefonuna bakıp bi cevap vermekten aciz !

öfffffff:113:

Şu an çok kırgınım günlük çokkkk.. Bu işler zor olur bilirdim de bu kadar mı ya? Sürekli arada kalıyorum sürekli. Annem bi yandan nişanlım bi yandan. Ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Ağlamıcam,böyle bi şey için üzmicem kendimi. Benim suçum değil hiçbi şey

Günlük noldu bana ya tam kurtuldum derken bugün yine kötüleştim
10 tane penisilin iğne yicem of offfffffff :26:

Ne düşünürsün bilmiyorum ama onunla buluşmakla hata yaptığımı düşünüyorum
Çünkü o hiç değişmicek mesafeler hiç kısalmıcak
Ne kadar üzülüyorum bi bilsen ...

Yine mutsuzum yine kırgınım galiba onla olduğum sürece buna mahkumum
Rabbim yardım et bana Yalvarırım

Allah'ım bugünüme çok şükür
diyerek başlamak istiyorum günüme.
dün mesajda aynen şunları yazdı 'aşkım biraz soğuk davranıyorsun iki gündür. yanlış birşey mi yaptım aşkım neden böyle davranıyorsun ' o ve yanlış birşey mi yaptım diye sormak.
rüyamda görsem inanmazdım belkide.
bende farkında değilim vs yazdım.
oda peki aşkım. yok eğer bilmeden birşey yaptıysam öğreneyim istedim dedi.
gerçektende soğuk davranıyorum galiba :26:
kısa cevaplar veriyorum. aşkım vs çok az kullanıyorum.
ama bunu o söyleyince farkettim.
oysa çok seviyorum hala
neyse dikkat edicem bundan sonra.
Allahım bozma bu mutluluğu yalvarırım :26:
şimdilik bu kadar günlük gelirim ben yine.

Son düzenleme:
milletvekillerine yapılan zamlar için tevfik fikret ne güzel söylemiş:

yiyin efendiler yiyin, bu han-i istiha sizin,
doyunca, tiksirinca, çatlayincaya kadar yiyin!
bu harmanin gelir sonu, kapistirin giderayak!
yarin bakarsiniz söner bugün çitirdayan ocak!
bugünkü mideler kavi, bugünkü çorbalar sicak,
atistirin, tikistirin, kapis kapis, çanak çanak...

günlük çok uykusuzmmmm

taaa cuma gününden başlıyım sana

ablam birlikte ayakkabı almaya gidelim dedik,bir ara sokaktan araba gelirken ablam farketti gelmesin diye.aama geldi yine ablamda geri gitmedi,bu uzunları yaktı ablamda inadına yaktı,ama ne ablam gidiyor ,ne o kızlar.sonra arabadan bir kzı indi.arabaya nasl yumruk atıyor camına,bir de küfürler,sonra geri geri çıkıp başka yolu kullanalım bunlar bela dedi,iyi peki dedim,kız öle bir hızla geldiki dedim abla bize çarpıcak bunlar.
anam o beyinsiz çıktı.elinde kesin bişey vardı.arabanın ön csamına vurup kırmaz mı tuzla bu oldu,nasl küfürler ediyorlar.nasl bağırıyorlar,,

öle korktukki allahtan arabaların kapıları kilitliydi,yoksa kesin hastanede ve ya toprağın altında olurduk,

böleleri cidden hayatta yaşamasın ,gebersinlerrr.hala korku içimde yani nasl birşeydir,
ruh hastaları,normal insan yapmaz kesin bişeyler çekmişler onlar....

tabii sonrası karakola gittik,çok kötüydü ya hala unutamıyorum .2011 nin en kötü anısıydı.zaten bu 2011 hiç iyi gelmedi bana..

böle ruh hastlar gebersin hayatta olmasınlar,umarım tez zamanda olur bu.

abimin nişanı gayet güzel geçti hep oynadımm..

gelinede nazar mı değdi ne anlamadım üzerindeki inciler düşmesi, kuaförden rewsimciye giderken takılıp düşüyordu az daha,onu kaldırıp pistte götürürken yere yapışıyyuordu az daha.

yinede güzel bir gün geçirdik,sabaha kadar dışardaydık yemeğe gittik..:)

sabah 5 te eve geldik:)
öyle işte günlüğüm..

günlük şu anda gerim gerim gerilmiş durumdayım bu cocugun kokusu benı oldurcek butun camları actım o kadar spray sıktım nafıle basıma agrı gırdı artık o kadar fena durumdayım.patronumuzda dunyanın ısı var umrumda degıl barı bugun erken gel. fena gızıstım tutmayın benı bırıne patlamam lazım.

günlükkk

ya ben artık kendi kendime konuşmaktan kafayı yicem içimdeki ses beni yiyip bitiriyo ama tuhaftır ki mutsuzluğumu hhiiiçç kimslere belli etmiyorum,, belki herkes diyodur ayrılığın acısını ne çabuk unuttu diye ama varsın öyle desinler ayrığın 1 ayı geride kaldı hala inanmıyorum nası beni bıraktı nası bu kadar çabuk vazgeçti ama o beni ççookk seviyodu acaba artık hiç sevmiyo mu bi anda unuttu mu dersin herşeyi .... yok ya unutmamıştır onun tek yaptığı şey ailesine karşı gelememesi aşkımızın arkasında duramayışı ,,, belki sende haklısındır kendince ama ben senin yerinde olsaydım senin yaptığını yapmazdım,,, sonuna kadar direnirdim...

ama bişeyden eminim benim için herşey daha güzel olacak bi gün ben seni unutucammm veeeee ÇOK MUTLU OLACAĞIMM.... görürsün​

Son düzenleme:
Günlükcan ben geldim
hem çok iyim hemde değilim nasıl oluyor bu dimi
yediğim bişey alerji yapmış heryerim nasıl kabardı
bi iğne yaptılar acilde
2 gün doru düzgün oturamadım nasıl bişeyse
o kadar mı eli ağır olur bi insanın
çok acıttı canımı
ilaçlarımı da alıyorum kaşıntım azaldı kabarıklıklarım geçti kii
dün akşam yine kaşınmaya başladım
sanırsam neyin etkilediğini buldum ama dr gidip test yaptırcam bakalm tahminim doğru mu

dün sevgilimle 2 haftalık özlemden sonra buluştuk
ama gitmeden öncesi var
babam sonunda bombayı patlattı
ee dedi biz ne zaman tanışcaz daha erken dedim tamam dedi
ama anladığım kadarıyla onu tanımak istiyor bir sürü bişey soruyor bende çoğunu cevaplamıyorum daha tanışmadan damat diyor
anlattığım kadarıyla sevdi galiba onu annemde saygı duyuyor bu sefer oldu galiba diyor
ben en çok babamın onun kim olduğunu öğrendiği zamanki hlaini çok merak ediyorum zaten tanıyorlarmış birbirlerini
aşkım zaten o yüzden çok çekiniyor babamdan aslında babamın eski hali kalmadı hastalandıktan sonra ama o henüz bunu bilmiyor bende söylemicem korksun biraz

musallat 2 yi izledik :18: ben zaten tırsığım filmi onun omzunda izledim hani fena da olmadı aslında ama
sonra kızdırdı ama beni
face ikimizin resimlerinden olan bi kolaj yapmıştık onu koydum niye koyuyosun ki dedi biri görse bişey dese üzülürsün dedi
tamam haklı belki ama
bende dedim o zaman görüşmeyelim de biri görür
seninkiler inegöl de değiller o yüzden nette görme ihtimalleri daha çok dedi ama kızdım banane banane

öyle yani günnükcan ben kaçayım sonra yine gelerim yazarım sana

günlük bi gün bende Ece gibi yeniden aşık olabilir miyim acaba, onun yazdıklarını okuyorum denk geldikçe ve diyorum ki insan üzülüyo ama sonunda mutlaka güzel bişeyler oluyooo... inşallah bende bi gün yeniden ( şu an hiç hayal bile edemiyorum ama) aşık olabilirim....

sevgilim spor salonuna gitti kas geliştircek
bende evde onu bekliyorum işte çıkışta beni alsın da beraber film izleyelim
aşkım dün gece film açmış yalnız başına 5 dakika sonra beni aradı kapattım filmi beraberken aldığım zevki alamıyorum diyor
allahım gel de bu çocuğa aşık olma çok seviyorum bende onu
yılbaşı için hazırlıklarımı tamamladım geriye bi tek o gün geldiğinde hazırladığım şeyleri uygulamak kaldı
kalabalık olucaz ama olsun eğlencenin öyle tadı daha bi başka çıkıyor
şimdi çıkıyorum ben günlük kendime güzel bi ton balıklı salata hazırlayıp midemi doldurmam gerek
adios amigos

Son düzenleme:
Günlük bugünlerde en büyük keyfim ne biliyor musun? Hani geyik bölümünde mesaj sayısını doldurmak isteyenler için bir topik var ya. İlk mesaj gayet açık ve net olduğu halde hala jhglksydjtby , :2: , şeklinde doldurmaya çalışanlar var ya hani, onları silmek. Bunun diğer üyelere saygısızlık olduğunu anlatamadım nedense. Neyse inşallah bu şekilde o istedikleri mesaj sayısına hiçbir zaman ulaşamayacaklarını anlarlar.

Günlük kız merhabalar
İyiyim çok şükür, sağlıklıyım. İşi bırakalı neredeyse 2 ay olacak. Ama sağ olsunlar çalışmadığım halde kasımda da yatırdılar sigortamı.
Ocak'tan sonra sanırım sağlık sigortası yaptıracağım. Belki atanırım da gerek kalmaz ama di mi günlük
Neyse atanma mevzularına hiç girmeyeyim şimdi.
Dün sana yazdığım gibi gayet güzel çalıştım.
Bugün biraz geç kaldım ama şimdi başlayacağım.
Öğretmen olmak zormuş günlük, durmadan ödev hazırlıyorum sunum yapıyorum.
Biliyor musun okula her hafta koşarak gidiyorum.
Çok sevdim ben bu mesleği
Tabi şu an işin teorik kısmındayım. Diğer dönem stajda nasıl olacak bakalım
Ben biraz ufak tefek bi kızım günlük.
Liselere bakıyorum da çocukların maşallahları var
Atanırsam bu minyon halimle aralarında kaybolmam umarım
İvettt, çenem düştü benim bugün. Ama sana uğramadan, arkadaşlarım ne yapmış, ne etmiş okumadan rahat edemiyorum.

firarcığımın Allah yardımcısı olsun. Şimdi çok yoruluyor ama az daha dişini sıkarsa atlatacak her şeyi ve çoook mutlu olacak :123:
Hasta olanlara da Allah'tan şifa diliyorum günlükoviç. Hadi görüşürük

Sıkıcı bi günün ardından merhaba günlüğüm... Canım sıkkın,sanırım uyumalıyım. Nişanlımla dün geceden beri konuşmuyoruz. Belki bugün de aramayacak bilmiyorum. Üzgünüm. Söyleyecek bir şeyim yok....​

selam gunlukovıc
askım ıcın hazırladıgım dogum gunu partısı tek kelımeyle harıka gectı dıebılırımm
cok eglendık hem dans ettık hemde bırsuru oyun oynadık arkadaslarımızlaa jengadan tutta tombalaya kadar:)
ne gıyınıım dıe cok dusunduum en sonunda vazgecemedıgım renk sıyahta karar buldum
ama cok guzel olmustum hıı bıde kuafore gıttım adam sacımı yapmadı dırek yoldu sadece saclarım fıyaskoydu elestırmek gerekırse
o zaman neyms efendıım bılmedıgın yerde kuafore gıdıcekseen sadece duz bı fon cektırcen kı ısın garantı olsuun
sımdı geldı yenı yıl planınaa.aslına bana sorarsan hıc dısarı cıkasım yok bılıo musun cumartesı gununun yorgunlugunu hala atamadım desem yerıdır.her nedensee elbıse bakmadanda vazgecemıyorumbızımkıler yat partısıne gıdelım dıo bakalım gıdıcekmıyım yoksa pasa pasa oturup ewde tombala mı oynıcaamher neyse yawru kus sımdı dersteım hoca formuller yazıobı bakım ogrenım dımı ama hadı caawwww

Günlüğüm naber
Kurstan gelir gelmez sana uğradım, yemek bile yemedim ama çok açım
Sana yazdıktan sonra gidip yiyeyim...
Bugün hiç ebru yapamadım ya Bir tuhaftı her şey, hiçbir şey olmadı, ben de yazacağım hatı filan ayarladım.
Hoca şimdilik üç tane tablo istedi benden. Bakalım yetiştirebilirsem belki başka şeyler de çıkar. Ama şu züğürt halimle nasıl yaptırıcam o afilli tabloları bilemiyorum Maaş istiyorum ben ya...Burs çekmeyi bile nasıl özledim bir bilsen

Ben kendimi şu ara bunlara adamışken, atama umuduyla da yanıp tutuşurken başladığım dersleri de bıraktım tabi.
Ama dün O'ndan çok fena azar yedim.
Hakısız mıydı? Hayır...Eğer atama filan olmazsa ve olur da ben atanamazsam ne yapacağımı hiiiç bilemiyorum.:18:
Paçalarım tutuşacak:18: Onca dersi nasıl yetiştiricem...
Öfffffffffff...Düşünmek istemiyorum bu konuları.

Bu arada buradaki öğretmenler benim gibi çıtı pıtı mini mini mi yaaa
Hepimiz iyi bulmuşuz birbirimizi.
Ben de diyorum atanmak iyi hoş da o koca liselilerin arasında napıcam ben:18::18:
Umarım hiç sorun olmaz:26:

Hani sana bunu yazmıştım ya günnüşümm, işte sağolsun beni geçen akşam acile kaldırıldığımda aramış ablamla görüşmüş mesajlar falan aynen hala devam veeee yılbaşından sonraki hafta istanbula geliyor ablamda sağolsun hemen planı yapmış gamze seni bakırköyden alır bize gelirsiniz yemeği bizde yeriz falan maşallah maşallahhh BİNDİK Bİ ALEMETE GİDİYORUZ KIYAMETE BAKALIM HAYIRMI ŞERMİİİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…