Popüler Konu Sevgili günlük...

Günlüğüm bugün daha iyiyim ya iğneleri yedikçe kendime geliyorum...
Dün onunlada aramı düzelttim, bana sorarsan hiç niyetim yoktu
Hatta 'ben yapamıyorum olmuyo' dedim düşünebiliyomusun?
O ' Ne saçmalıyosun sen ne söz verdik biz' dedi ve beni vazgeçirdi
Bişey oldu bu çocuğa sihirli deynek falan değdi herhalde

Nolduysa çokta iyi oldu.Ona artık böyle davrancam bak ne güzel yola geldi beyfendi
Yılbaşından sonra derslere tam gaz devam edicem.Çok çalışmam lazım kps beni bekliyo
Açık öğretim dersleride var tabi işim zor gözüksede üstesinden gelicem eminim
Ya bi hata yapıp saçlarımı kısacık kestirdim bi an önce uzamasını istiyorum yaza kadar uzar inşallah :26:

Ve başka bi konuda çalışmalarım olucak bakalım bu sene yoğun olucam sanırım

selam günlük
bugün çok güzel bi gündü annemle akşama kadar gezdik alışveriş yaptık eğlendik seviyorum ben bu kadını
yarın hep hayalini kurduğum arabama kavuşuyorum öyle mutluyum ki aynı zamanda hüzünlü arka koltuğa bebek koltuğu alacaktık ablasıyla parka götürcektik nasıl hayellerimiz vardı ama bu ay olmadı niye olmuyo günlük isyan değil de umutsuzluk çöktü içime artık hiç hevesimde kalmadı olmıcak gibime geliyo artık offfff günlük bak yine dertlendim
neyse umutsuzluk yok inşallah bir gün ikinci çocuğumu alırım kucağıma en çok ta kızım için istiyorum

Hayatın yükü bana bazen o kadar ağır geliyor ki
Ne omuzlarım taşımak istiyor bu ağır yükü nede yorgun ruhum
Hayat o kadar zorki.Bilmiyorum bizler mi zorlaştırıyoruz acaba
Çok sevdiğim eşimden bile soğumaya başladım neden diye soruyorum kendime
Hareketleri batmaya başladı oysaki eşimin teninin kokusunu koklamaya kıyamazdım
Bana neler oluyor neden böyle hissediyorum...
Her karanlık gecenin aydınlık bir sabahı var umuduyla koyuyorum başımı yastığa..

Vay bana vahlar bana kardeşimin yarın ingilizce sınavı var çalıştırırmısın abla dedi tamam dedim,gel gör ki herşeyi unutmuşum:18:bi buçuk sene eşşek gibi hazırlık okudum yetmez gibi ingilizce bi bölüm okuyorum ama herşey sıfırlanmışmoralim bozuldu resmenaz buçuk anlattım bişeyler
bugün derse bi gittik quiz varsinir oluyorum böyle habersiz şeylereneyse yaptık ondada bişeyler allaha emanet gidiyorum sonra çıktık yine 3 saat aramız olunca kuaföre gittik ordan avmye bişeyler baktık milli piyango aldım çeyrek aldım ki çıkarsa o da yeter fazlasında gözüm yok 10trilyoncuk nolcak dimi ah keşke çıksa keşke
sonra yine okula döndük yine ders yine ders :111:allahtan erken bıraktı son saati yapmadı eve döndüm :106:zili çaldım ve kapıda ne gördüm dersin çantamı atmış annembu kadın beni deli edicek yemin ediyorum bana sormadan benim çantamı atıyo ya bende onun çok sevdigi bi elbisesi var yazlıga gidiyim ilk iş onu çöpe atıcam bende onu sevmiyorum
aşkı özledim yine :84:sınavlar adım adım yaklaşıyo:99:tırsıyorum anlıcagın :129:
babam cuma günü biblo kaçta çıkıyo demiş cumadan gidicez demek ananemlere ya onları çok özledim tamam ama ben yılbaşında arkadaşlarımla sevgilimle olmak istiyorum anneme off yine mi sizleyim dedim tamam git nereye gidiceksin diyo gitcek yerim bile yok nereye gidicem puffff........

dünya sanırım gerçekten küçük faceimde december90ı gördüm bi arkadaşım abisinin nişanına gitmiş
resme bi baktım ben bu elbiseyi tanıyorum ta diyorum kzıın burdaki avatarı ben şok

Günlükcüm, yine yollardan geldim çok yorgunum...
hayatım otobüslerde geçiyor resmen ya ne zama yerleşik düzene geçebileceğim kimbilir...
burada o kadar çok hoca varki ailesi başka şehirde olup haftasonları gelip gidenler,
erkekler için gidip gelmek o kadar sıkıntı değilde biz bayanlar için cidden zor ya
2 kişiyiz öle devamlı her hafta gelip giden, onun eşide gelebilirse gelecek bir tek benimki gelmeyecek
ben gidebilirsem gidijem yada o gelip gidecek bilmiyorum ilerisini de düşünmek istemiyorum hayırlısı...

işimiz milli piyangolara kalmış günlük içimde bi umut bu ara hep oynuyorum şans oyunlarını,
bu sene terazilere çok para çıkabilirmiş, nişanlımda bende terazi aldık çeyrekleri bakalım hayırlısı
hayaller bitmezmiş ya o para çıksa ne güzel hayaller kurduk günlük...

bu arada
firarperestimi seviyorum günlük bişeye canını sıkmasın yüzdüler yüzdüler kuyruğuna geldiler
oluyor hepimizde iniş çıkışlar oluyor,sabretmek pesetmemek lazım günlük görüşürüz

Benim biricik sevdiğim çok değişik bi çocuk.
Şimdi ben de ne yapacağımı şaşırdım.
Mesaj atsam mı atmasam mı? :44::44:

Yılbaşı beni hiçççç heyecanlandırmıyor bu kez.

Annem de tutturdu kaç yıldır ayrı kutlama yapıyoruz, bu kez beraber olalım,evde kal diyor.

Hiç fark etmez. Evde geçirebilirim. Hatta geceyi beklemeden uyuyabilirim bile.
O kadar umrum dışı anlayacağın.

Film izlemek istiyorum şimdi de ama karar veremedim ne izlesem diye.
Kore filmi olsun bu kez. Çok uzun zaman oldu izlemeyeli.
Özlemişim.

canım sıkkın uzun zamandır gerçi bugün daha iyi oldum ama yine de mutsuzum saçımı boyatayım diyorum iyi gelir ama para yok internette birşeyler sattım yine ondan para gelecek ama yetmiyor saç maşamı satabilsem kullanmıyorum zaten hiç kullanmadım off para lazım değişikliğe ihtiyacım var ve çok yorgunum adet olmak üzereyim onun da stresi var olsam da rahatlasam

günnüşüm bir tek o...onun dışında bir problem yok yaşantımda...engellememiş beni az önce online di ben kaçtım...yok işte hayatında biri...çok pişmanım,perişanım sana çektiktirdiklerimden...ölüyorum senin için...tam sevecekken kaçtın...oysa ben sana dünyada yaşatırdım cenneti...bu gönlün kapılarını ardına kadar açtım senin için...

sinirden çatlıycam şuan günlüğüm
benim ki telefonunu iş yerinde unutmuş.
nasıl bi sorumsuzluktur bu aklım almıyor.
birde mesaj atmış evden birinin telefonundan haber vermek için.
yahu aynısını ben yapsam konuyu ona sevmediğime kadar getirir.
bende kendi telefonuna mesaj attım.
eline geçince okur artık.
kavga edersekte umrumda değil.
kavga etmemek için susacak değilim.
neyse sakinleşiyim biraz.
yarın dershane var.
soğukta sabah kalkmak öyle zor oluyor ki üşeniyorum resmen.
yarın rehber hocasının yanına gidip kendime program hazırlatıcam
bu böyle olmayacak çünkü.
günde 10 soru bile çözmüyorumdur ya 3 ay kaldı ama ben umursamıyorum bile.
neyse program hazırlatırsam ona uymak için çalışırım diye düşünüyorum.
hadi ben gittim günlüğüm.

Anlatacak, sözleyecek, konusacak, paylasacak öyle cok seyim varki iyi kötü...

Icim öyle dolu yüregim öyle paramparca ki kelimeler, sözcükler yetmez neler hissetigimi sana yada bir baskasina anlatmaya..

Susuyor ve sadece bekliyorum...

Sevgili günlük...birazdan yatacağım kimbilir eşim şimdi nasıl horluyordur:)horultuları duymamak için kulak tıkacı aldım inan ondan bile duyuluyor horlamalar,şu an bilg.da price tag çalıyor bu 3.dinleyişim elim gitmedi değiştirmeye dönüp duruyor bozuk plak gibi...bugün avm.ye gittim ucuzluktan bikaç bişey aldım oğlum herzamanki gibi acaip yaramazdı helak oldum ama onu yatırınca kafamı azcık dinliyorum valla..eşim yine kpss ye çalışmaya başladı sanki devlet kurumunda çalışmıyo rahatlık batıyo bu adamın bi taraflarına ya artık kendi haline bıraktım Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını versin ne diyim,yarın sinameki günüm yılbaşından önce saçlarımıda boyamayı istiyorum belki cumaya filan boyarım,bu arada price tag 4.kez çalmaya başladı bayılmak üzereyim en iyisi gideyimde yatayım,iyi geceler...

günlükk
coğrafya çalışmaya başladım ki ben
her şey kpss için tabi
daha diğer dersler olduğu gibi duruyor zamanımı iyi değerlendirmeliyim
gerçi Türkçe'nin de dilbilgisi kaldı
geriye tarih vatandaşlık matematik kalıyor
Allah yardımcısı olsun tüm kpsscilerin
inşallah kazanırım da çevremdekilerinde çeneleri kapanır
dert olmuş vaziyette herkese benim çalışmamam
iyi bir iş bulsunlar da çalışayım dimi günlük
iş buldular da çalışmam mı dedim sanki
bende kendime bu kpssyi son şans olarak görüyorum
oldu oldu olmadı.. burasını bende bilmiyorum ne yapacağımı işte
aşk hayatından da geçtim artık
o yok bu yok öle kuru kuru yaşıyoruz be günlük
vardır heralde benimde bir yerde mutluluğum güzel günlerim
çok şey de istemedim hayattan
demek ki yaşanması gerekiyormuş
belkide buda benim savunmam belki de kendimi böyle avutuyorum
biz buna züğürt tesellisi diyelim he günlük
bir gün bende sana iyi güzel haberlerle gelirim temennim bu
şimdi çak bakalım dert babası şöyle:13:

Saçlarımı açacaktım bugün ama regl oldum. Şansa bak! :s

Ben de bakım yapayım bari bu süre içinde.
Yağlar aldım dün bir sürü.
Bugün hint yağı ve badem yağını kullanacağım sadece.
Hint yağı diplere sürülünce saçı uzatıyormuş yeni öğrendim.
Bilmediğim o kadar çok şey var ki!
Yılan yağı daha da iyiymiş uzatmada aslında ama onu da bilmiyordum.
Bilsem dün alırdım.
Siteden aldığım süper bir tarifle kırılmış, kurumuş, yıpranmış saçlarım düzene girecek inşallah.
Çünkü daha dün taramadan evvel 2 - 3 kez fıslattım karışımı; sonuç harika oldu. :)
İşe yaramaları için düzenli uygulamam lazım.
O konuda da azimliyim. :)

Ama gel gör ki 9 gün sonraki finallerime çalışmak için gram istek yok.
Üstelik notlarım da yerlerde sürünüyor.
Annem "artık aşkı meşki bir kenara bırak derslerine odaklan" deyince kendime geldim.

Aslında hayatında biri varken düzenli oluyor insan.
Yalnızken bir o yana bir bu yana savrulup duruyorsun.
Bende böyle işliyor bu durum. Şimdi kafam rahatken daha iyi çalışabilmeliyim bence.
Hepsini kurtaracağım derslerimin inşallah. :44:

Onu çok seviyorum ben ayrıca.
Çok tatlı çokk çok yumuşacık sevgilim.

Günaydınnn günlükkkk
Bütün gece çok rahatsız uyudum. yaa böyle olunca çok sersem oluyorumm bütün gün. Kocacımm azıcık rahatsız da onu düşündüğümden ikide bir ateşine bakmaktan uyuyamadım.O şimdi işe gitti.Bende şimdi önce ders çalışmam lazımm.. Tarih testlerini bitirmem lazım. konuları bitirdim ama Anayasa'dan hiç çakmıyorum. Yani ezberle aram olmadığı için 12 soruluk ders beni çileden çıkarıyorrrr. neyse ocak ayına kadar bitireyim de sonra da eğitim bilimlerine çalışmaya başlayacağımm. Uffff günlükk seneye de kpss ye hazırlanmak istemiyorum yavv. Evlendim hala Kpss ile uğraşıyorummm( Ama mecburuzz di mii bu ülkede bu sistem varsa bu yapmak zorundayız. Neyse önce ders çalışayım. Sonra da temizlik yapacağımm. İşler bitmezzzz akşamada pilatese gideceğimm . Neyse bari orada rahatlıyorummmmm:))) Şimdilikk bu kadarrr öptüm seni günlüğümm. iyi ki varsın. Aslında önceden eski yöntemlerle günlük tutardım amaa evlendim evleneli onu da yapamıyorumm:) Ah şu Erkekklerrr :)) İyiki burası var azıcık çene çalıp rahatlıyorummm. muckkkk:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…