Popüler Konu Sevgili günlük...

yüz temizleme aletimi sattım kargoya vericem bugün hayırlısıyla parası da gelsin saçımı boyatıcam saç uzun parası da çok tabi bir de gür bayağı boya gidiyor haftaya çarşamba boyatmayı düşünüyorum geçen sene kasımdan beri boyatmadım o zaman boyattığımda da kahverengine boyatmıştım bu sefer yeniden bakıra boyatıcam ilk boyattığım renge iki senedir bakıra boyatmadım ve çok özledim

Neden anlamaz insan yanındayken kıymetini
Neden söylemez insan sevdiğine sevdiğini

Yarın çok geç olunca pişman olmak boşuna
Gururun neye yarar ki yalnız kalmaktan başka

Yarın çok geç olunca isyan etmek boşuna
Gururun neye yararki vakit kaybından başka

Neden yar neden
Bilinmez acı çekmeden
Neden can neden
Görülmez günü gelmeden

Neden cimridir insan anlatırken minnetini
Neden sabırsız insan gösterirken öfkesini​

aynen bu moddayım be günlük..​

Son düzenleme:
Güya sabah 9'da kalkıp erkenden işlerimi halledip gelecektim, sonra da yarım kalan ödevlerimi tamamlayacaktım
Her zamanki gibi kalkamadım. 10'da annem kaldırdı. Hemen bir şeyler atıştırıp çıktım.
Bütün işlerimi hallettim günlük be, nasıl rahatladım anlatamam.
Kredi kartını da yatırdım. Gerçi o kadar sinirliyim ki, 45 TL kullanım ücreti kesmişler
Şu işle ilgili durumlarım netleşsin hemen kapatıp, başka bir bankaya geçeceğim.

Her şey yolunda şükür.
Sevdiğimle bir kaç gündür konuşmuyoruz, sadece günde bir kaç kez mesajlaşıyoruz.
İkimiz de yıprandık, biraz rahatlayalım istedik.
Kendimi, hatalarımı daha rahat görüyorum şu an.
Beni kayıtsız şartsız seven bir yarim var, bunu sıkça hatırlamam gerek
Bazen fazlasıyla saçmalayıp onu üzebiliyorum.
Egomu törpülemem gerek. :18:

CANIM SIKILIYORRRRR....

VE ACAYİP UYKUMMM VARRR

EVE GidiP TELEVİZYON İZLEMEK İSTİYORUMMM..

alayım elime kumandamı kanal kanal gezeyimmm istiyorummmm üfffffff

Günlükcan ben geldim
aslında anlatacağım bişey yok ama yine de geleyim selam vereyim dedim

ben sevgilimi çok özledim bunu gidip onun kulağına fısıldasana
pazar günü gördüm daha ama yetmedi yetmiyor
dün telefonda ona da söyledim
gel bizde kal dedi tabii dedim ya baban beni kovsun ya da babam gelip ikimizi de vursun dedim
yok diyo babam kovmaz yalnızca uyucaz derim izin verir ama senin baban ne der bilemiyorum diyo

uyuzcan öyle dolaylı yollara gireceğine evlenelim de en basit çözüm dimi ama
yokk neyse demicem bişey zaten evlilik meraklısı değilim ben evlilik kimmm ben kimmm
teee ne zaman bursaya gitmiştikte dönerken omzunda uyumuştum daha doğrusu yatmıştım
o zaman demiştim enn huzurlu yer burasıymış diye
şimdi o huzurlu yeri özledim işte onun omzunda uyumayı kokusunu içime çekmeyi

ahh be günlüğüm git söyle onu her sabah onunla uyanmak istediğimi
her akşam uyumadan önce en son onu görmeyi istediğimi söyle
hatta dur aşka geldim bir arıyım da sesini duyayımm korkma bunları söylemem ona ancak içimden geçiririm
ama düşüncesi de güzel kii
o bile beni mutlu etmeye yetiyor

zaten aklımda hep o var
sabahta annem kaldırmasaydı evlenme teklifi etcekti bana
hemde ne sürpriz hazırlamış görmen lazımdı anladığım halde anlamaza geldim rüyada bile uyanıkım görüon dimi
tamm orta yerinde annemin Ece diyen sesi neymiş saat kaç olmuş
evlencektim ama ben niye kaldırdın ki beni dedim ama anlatmadım rüyamı anlatsam hemen bi yerlerin açık kalmış dicek biliorum napiimmm

neyse günlükcan ben kaçar
hatırlatma da yapiim :)) En'ler için oylamada yarın son gün
haydin görüşürk günlükcan seni de aşkımı da kocamann öpüyorum

sıkıldım günlük dün çok hareketli bir gündü bugünde çok sakin dünün hareketinden sonra bugünün sakinliği sıktı beni

‘’ Seninle Yaşlanmak İstiyorum! ‘’
Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyim.
Benim olduğun kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum.
Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp, atlatalım.
Yaşayalım ki, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı..
Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız.
Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız.
Öyle ki, yalnız sıkılmak, sıkmalı bizi.

Sonra çocuğumuz olmalı.
Düşünsene, senin ve benim olan canlı.
Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız.
Sen arada mızıkçılık yapmalısın ve ben söylenerek almalıyım sıranı.
Yorgun olduğun için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın.
Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp, yatmalıyız.
Zaman su gibi akıp giderken, her şeyiyle yaşanmış bir hayatımız olmalı.
Her şeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden.
Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı.
Saçlara düşünce aklar, ya da gidince, aklar, çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehirden.
Kavgasız, her sabah cinayetle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz.
Geceleri balkonda denizi seyre dalıp, sandalyelerimizde sallanmalıyız.
Eve gelip, benden kahve istemelisin.

Çocuklar gelmeli ziyaretimize, geçmişteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız.
Ben "Bey" demeliyim sana, sen de "Hanım"...
Öyle sevmelisin ki beni, bu yazdıklarım
Korkutmamalı seni. Tebessümler açtırmalı yüzünde.
Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde,

Birbirimizi sevmenin gururu olmalı "her şeyde."

''CAN YÜCEL''

Beni özledin mi günnük
Kac gündür gelemiyorum sana. Halamlar, kuzenler bizdeydi üc gün ve üstellik calisiyordum.
Cok yoruldum, gec uyumalar, erken uyanmalar ama yine cok güzeldi hersey.
Is yerinde aslinda cok iyi anlastigim bir bayanla tartistik.
Kim ne derse desin, ben hakliyim. Hos herkes bana hak verdi ama iste korktuklari icin sustular.
26 yasindayim ben günnük, birileri benden yasca büyük oldugunu icin ne saygi duymak zorunda degilim.
Üstellik insanlari kullanmasina daha fazla göz yumamam.
Beni oraya baglayan bir sey yok herseyi göze aldim bundan sonra susmayacagim.
Hatta sonra baskalariyla konusurken tehdit etmis ama hic umrumda degil. Allahtan baska hic kimseden korkmam ben.
Aman neyse hayirlisi olsun. Ben askimi özledim günnük ya.
Dün bulusacaktik olmadi, bugün bulusmayi planliyorduk ama sanirim yine bulusamiyacagiz. :105:
Off daha ders calismam lazim, iki hafta tatil diye yarin calisirim diye hep erteliyorum ama neden o yarin bir türlü gelmiyor.
Insallah arkadaslar zorlarda biraz calisabilirim.

yine yorgunum be canım
baksana 2 gündür sana bile gelmek istemiyorum. kimse ile sohbet edesim bile gelmiyor.
böyle beni alıp yatırsalar aylarca uyusam ne güzel olur ama kalktığım da herşey eski haline dönmeli ancak o şartla
dayıma mı üzülmeliyim yoksa teyzeme mi * içimdeki fırtınları bir bilsen bir anlasan sen bile korkardın belki de .
2011 bize gerçekten hayırlı gelmedi bi tek evlendim işte Allah utandırmasın :123: tek ve büyük mutluluğum bu işte
Onun dışın da hiç bişey yok Allah yardım etsin inşallah. Herşey eskisi gibi olsun

Selam günlük... Nasıl kırgınım bi bilsen. Öyle saçma öyle gereksiz bi sebep yüzünden bana dünü ve ondan önceki akşamı zehir etti. Aramayacakmış,gittiği yere kadarmış. Gitsin dedim ben de,bile isteye götürmek istediğin yere bırakalım gitsin. Her şey nasıl tersine dönebilir bu kadar.. Ya benim bir ay sonra düğünüm var günlük bu olacak iş mi? Bu tavırlar niye,kime? Düşman mıyız biz? Kapattım ben de dün akşam telefonumu,bugün okul çıkışı açtım. Çünkü hocalar kahve içmeye davet etti annem merak eder arar diye açtım. Annemden sonra da o aradı defalarca. Açmadım,açmıcam. Bugün de benden olsun. İlişkimize bi yara da ben açıyorum. Madem öyle gittiği yere kadar deyip hayata devam ediliyomuş. Gittiği yere kadar günlük... İşin zor yanı kimseye belli etmemek zorunda olmak. Abim davetiyeleri basalım mı diye sorar annem düğünle ilgili başka bir şey sorar halbuki benim içimdeki çok çok başka... Anlatsam hemen onu kötü bilirler diye kimseye anlatamıyorum. Böyle sorunlarımla başbaşa yaşamaya çalışıyorum. Ben çok mu kıymetsizim günlük ya? Hiç mi düşünmüyo beni? Hiç mi sevmedi?​

öyle yorgunum ki:100:çok gezdik bugün sabah derse gittim haftaya ders yapmıcakmış adam ohh sonra arkadaşımla gezmeye gittik tam tepede deniz ayaklarının altında kalıyo manzarası çok hoş bi yer değişiklik oldu ,yorulduk ama degdi
10gün sonrasında hediyelerimede kavuştum bi sinirle orda bırakmıştım o gün bugün sonunda aldım ve veeee parfümüme kavuştum aldım sonunda misler gibi kokmaya devam arkadaşada hediye aldık bugün çok şık bi ayakkabı:103:anladıgın üzere bugün battım anket sitesinden param yüklenmiş ama çekmedim henüz lazım olur kalsın
güzel bi gündü
deminde bi akrabam msj attı yılbaşı için çagırıyolar gece çıkıcaklar ama şehirdışında aşk gelemicek bende onsuz gitmek istemiyorumgece sonuçta hemde yılbaşı..

Dedem kansermiş şuan ögreniyorum.Prostat kanseri.Annem bu yaşta olan tehlikeli degil diyo ama kanser ne kadar masum olabilirgeçen sene bu zamanlardı yine KKdaydım telefon geldi babaneme Als teşhisi koyduğunu ögrendim
2011son günlerindede yapcagını yaptı yine​

Güzel bir gündü günlükcük.

Tatlımı tatlı sevgilimle buluştum bu gün. Yılbaşı hediyemi verdi dayanamayıp.
Muhteşemmm bir çanta almış. O kadar güzel ki, çok çok mutlu oldum.
Canım benim

Bu gün çok sade bir şekilde buluştum onunla, hiç süslenmedim. Çünkü sabahtan kursa uğramam gerekti.
Bazen ruh halime göre sade olmak çok hoşuma gidiyor. Spor halde rahat ediyorum.
Bugün de o günlerden biriydi.
Ama birlikte bana birşeyler aldık bu gün, haftaya çok iyi hazırlanıp buluşacağım aşkımla.
Acısını çıkarmam gerek :)

Annemede yılbaşı hediyesi aldım, kırmızı birde iç çamaşırı aldım.
Çok mutlu oldu :)
Sevdiklerimi mutlu etmeye bayılıyorum, heleki annem ufacık şeylere mutlu oluyor :)
Aşkıma daha almadım hediyesini, alacağım sanırım yarın.

Dün akşam sevgilimin küçük erkek kardeşi yanlışlıkla beni aradı abisinin telefonundan.
Telefon açık kaldı ve ben evdeki konuşmaları dinledim :)
Annesiyle sevgilim nişanımızdan bahsediyordu.
Ne kadar tatlı konuşuyordu kadın. Hoşuma gitti :)

Günlük geçen gün bi hapşurdum, nasılsa artık sırtıma bir ağrı girdi kaç gündür :)
Böbreğimde uzun zamandır çok ağrıyor.
Böbrek ağrısı öyle kötü birşey ki bu gün aşkımın yanında tuttu ne yapacağımızı şaşırdık.
Doktorlar herşey temiz demesine rağmen geçmiyor ağrısı.
Ne hasta insanım ben ya.
Sürekli bir hastalığım çıkıyor.
Neyse..
Gidip biraz dinleniyim çok yoruldum bu gün

günlük ölüyorum yorgunluktan.
uykudan kalkıp sana geldim
dün sinir olmuştum ya hani telefonu iş yerinde unuttu diye aldı bugün gönlümü, açıklamasını da yaptı.
affedildi yani
bugün rehber hocasından çalışma programı isteyecektim ama gelmemiş.
ne zaman işe yarasa yok zaten yerinde.
ama benim o programı alıp ona uymam lazım artık.
yarın gelirde alırım inşallah.
pazar günü de sevgilimle buluşucaz inşallah
cuma da izinli ama dershanede sınav varmış.
hem pazar daha çok vaktimiz olur özlem gideririz.
bugün kaç gündür canımın istediği makarna salatasını yaptım
iki kocaman tabak indirdim mideye ama hala açım
yatmadan da yerim birşeyler.
hastalığım yakın diye sanırım bu açlık hissi.
neyse gittim ben.

Bu iş olmayacak sanırım ya ! konuşması bile beni o kdar yoruyor ki saygızlık olmayacağını bilsem suratına kapatacağım telefonu ya da açacağım ağzımı yumacağım göüzümü. Allah ne verdiyse sayacağım ..Manyak mıdır nedir bu adam ya..
Ya sen bana şöle tatlı tatlı konuşacağın yerde bismillah laf sokuyorsun sonra üzerine kahkaha atmadan konuşamaz mısın böyle havalı olduğunu mu sanıyorsun ?

O kadar çok konuşuor ki bii ara telefonu kulağımdan uzaklaştırdım derin bir nefes aldım...
Konuşma lakaytlığına da sinir oluyorum.Ağzının ortasına yapıştırasım geliyor. Beni tanıştırmasınlar sürekli birileriyle , yok işte bulduklarınız dengesiz çıkıyor.
İnsan bir telefona her seferinde tam 7-8 saat sonra mı cevap verir.Bir de dengesiz şey, demez mi sen bakmıyorsun telefonuna diye. Hem suçlu hem güçlü bana atmaya çalışıo ..Velhasıl onla konuşmak bile beni yordu !!!

Yorgunluk ve açlıktan ölmüşüm labdan koşa koşa çıkmışım,etüte yetişip,10 olmuş etütten gelmişim.Yemek yemedim daha diyorum hani halimi anlar belki uzatmaz.Aaaa aman sen de hiç mi oruç tutmadın ne olacak 10 saat yemek yemediysen demez mi.Aha işte o anda bi dittir git ile başlayıp Allah ne verdiyse dökülecekti dilimden gözümü kapadım içimden saydım.Ben yemek yemeliyim izninle dedim kapattım.Ya arada manevi annem olmasa çoktan başlamadan biterdi ...

Allahım senden dilerim aklı başında bir sevdicek nasip eyle bana ...

bugün berbat bi gündü sevgili günlük..öğlen eşimle tartıştık malesef ondan gizli başvurduğum kredi kartının şifresi kapıya konunca oda almış getirmiş kıyamet koptu bana haketmediğim bir sürü söz söyledi ama nasıl ağladım hıçkıra hıçkıra sonra yaptığından pişman oldu ama ne fayda..ben bütün gün ruh gibiydim,kendi kpss ye çalışıyor bende giricem dedim bu seferde ona sıktı canımı neymiş ben asla sınava giremezmişim ne olacak bizim sonumuz ben şu aralar çok mutsuzum aramız bozuldu yine bi anda herşey ters gidiyor halime binlerce şükür aç değilim açıkta değilim ama mutluda değilim herşey üzerime geliyor sanki Allah hakkımzda hayırlısını versin...

Günlüğüm bu öfkem,kinim,nefretim neden?
Bu kıskançlığım,tavrım kime,niye?
İnan ki bu soruların cevabını tam olarak bende bilmiyorum; ama içimde bir korku var kendimden,yapacaklarımdan ve hatta yaptıklarımdan korkuyorum.Hayat-zaman- insanın karşısına farklı farklı şeyler çıkarıyor herkesin derdi ayrı ama ben kendi derdimden bu derdin beni dönüştürdüğü şeyden NEFRET ediyorum.Bazen kendimden bile nefret ediyorum şu aralar bulunduğum durumdan içime sığmayan başka bir benden de nefret ediyorum. Ben hayatımda hiç bu kadar kini nefreti içimde barındırmamıştım belli ki çok yorulmuşum günlüğüm.
Gücüm bitmesin mücadeleye devam edeyim diyorum, mücadele demek de doğru olmaz aslında neyin mücadelesi ki savaşta mıyım sanki?(!)
Yazdıkça daha kötü oluyorum başka zaman devam ederim günlüğüm..
Dua etmekten başka çarem yok, Rabbim bu günümü ve geleceğimi hayırlı eylesin

Selaaam

İstanbul' dayım günlükcan.
Gezmeye eğlenmeye geldim.
Çalışıcaktım ama hiiiiç önemsemiyorum artık.
Zaten evlenip gidicem zaten niye gidip zaman harcayayım ki?
Yılbaşında abim bizi buluşturmuyo ama olsun gündüz görüşürüz.
Hadi ben gidiyim abim bekliyo.

canım günlüğüm merhaba
dün dayımlara gittik yemeğe ya dayımla yengemin atışmalarına bayılıyorum o kadar güldüm ki ... sonra eve geldik yeni kitabımı okumaya başladım "aşkın gözyaşları" bi kitap bu kadar güzel olur bu kadar güzel bi anlatımı olur bayıldım epey bi okudum sonra yastığa başımı koyduğumda şems-i tebrizi düşündüm hep o kadar ağladım ki keşke bi kere olsa rüyamda görebilsem onu ....

sonra aklıma yine o eski günler geldi yanlızlığıma terkedilişime ağladım bu seferde... sabah uyandığımda kendimi tanıyamadım gözlerim acayip şişmişti artık bi şekilde kamufle edip işe geldim ...

hayat güzel yinede​

arkadaş,
bazen aklımdan ööyle şeyler geçiriyorum ki kendim için, korkuyorum ki Allah çarpacak...
bunaldıkça bunalıyorum içimden gülmek gelmiyi..
aslıan bakarsan ööle çok büyük de bi sebebi yok, her zamanki ufak pürüzler..
acaba mı diyorum rahat mı batıyo
ama yoook eni konu depresyon bu..
bi an önce sıyrılabilsem hiç fena olmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…