günaydın
dün aldıgım bi kararla artık herşeye olumlu tarafından bakmaya karar verdimgerçe ben bu kararı hep alıp hep uygulayamıyorum ama başarcam bu sefer burdada mutsuz smileyleri kullanmayarak işe başlıyorum:81:
gelelim sana:126:
sabah kaltım boş günüm ohh miss kahvaltımı yaptım sonra direk kuaföre alt katta zaten hemen gidip istenmeyen tüylerimden kurtuldumbi kısmınıda birazdan yapıcamyılbaşına cillop gibi girelim dimi bikaç saat sonra duşumada girerim sonra tekrar kuaföre saçlarımı kestircem aslında kısaltmak istiyorum ama kıyamıyorumda o kadar uzadıki belimde şuan annem ve kuaför kezban olcaksın yakında desede ben bu yola başkoydum gidiyim güzel bi kat attırıyım zaten o kesin kısaltcak yine sonrada bakımlara başlıyorum ..ilk olarak Argan yagını düzenli kullanmaya başlıcam sonra ayda bir saç maskesi yapıcam ve tvde gördüğüm bi saç spreyini hazırlıyıp kullanıcam:124:çok işim var ben ki üşengeç insan bunları yapabilirsem büyük bişeydir bu:111:
dedemle konuştum az önce:102:bu yaştan sonra çogunlukla prostat kanseri olunurmuş zatenbilmiyorum düşünmemeye çalışıyorum o konuyuda
kız günlük insanın bilgisayarının bozuk ne olması ne kotuymus yok anam alısmısım ben hızlı hızlı bunda bır sayfa 10 dkde cok acılıyor.garantıye gondermısler 10 sonra gelırmıs.
pizzam gelecek az sonra kurt gıbı acım su anda herseyı yıyebılırım senı bıle gunluk.yılbasınada az kaldı 4 gun nemı yapıcam hahay guldurme benı her yılbası nasıl gecıyorsa aynen oyle olacak yılbası dıye ozel bırsey yapmıyoruz.dün bi yerde okudum hırıstıyanlar 7 kişi toplanıp danaya gırerse bende yılbası agacı alıcam yazmıs cok guldum.defter tasdıklerıyle ugrasıyoruz gunluk aşkımlada hersey mukemmel dun bana benım senden baskasını ne gozum gorur ne kulagım duyar kendıne kuruntu yapıp benı üzme dedi tanımadıgım 2 arkadası vardıda facede kızdım bende.iş geregı bunlar eklemıs buda kabul etmıs.hay zaten su faceyı bulanı yakmak lazım hem gereklı hemde cok gereksız bırsey bence.neyse cenem dustu hoscakallll
dün harika bi gün geçirdim günlük
sevgilim biraz sinirliydi bende çekip gittim yanından ama sonra dayanamadım aradım onu geldi hemen yanıma
konuştuk dertleştik karşılıklı sigaralarımızı yaka yaka sohbet ettik
e sohbet koyu olunca çay da iyi gidiyor yanında bide film açtık ooohhh değme keyfimize
çok güzel oldu gelecek için daha kararlı bi şekilde konuştuk ikimizde
ve kafamda bi çok soru işareti kalktı
dün beni bi kez daha aşık etti kendine
şimdi hazırlanmam gerek
adios amigos günlük
Bugün farkettim ki ;
O benim için hayat, ben onun hayatının bir parçasıyım.
Değer çatışmalarımız farklı, ihtiyaçlarımızda.
Alışıyorum be günlük yavaş yavaş.
günnükcannn bak yine ben geldim
aslında bugün hakkaten gelmicektim de :2: dayanamadım
en azından bi selam vereyim öyle kaçayım dedim
görüşürüz günlükcann
yarına inş sana anlatıcak bomba haberlerim olur
ben geldiiiim
bugün rehber hocası yine gelmemişti
offf bende ders çalışamıyorum
ygs'ye 3 ay kaldı bende tık yok :18:
bu gidişle pdr'yi nasıl kazanıcam ki
3 ay az bir zaman değil dimi günlüğüm ?
çok çalışırsam başarırım dimi?
rehber hocası yoksa kendim program hazırlarım.
yarın da gelmezse kendi programımı kendim hazırlıycam.
dün gece sevgilimle biraz atıştık.
gerçi ben konuştum o dinledi.
sonra da seni çok özledim. kavga etmek istemiyorum etmiycem de, sana söz verdim dedi
maşallah bu çocuğa 2 hafta olucak kavga konuları açılsa bile sonra konuşalım yoksa kavga edicez diyip kapattı konuyu.
çok seviyorum günlüğüm
çokta özledim :103:
pazar günü gelsin de görüşelim artık.
hem onun içinde kazanmalıyım istanbul'u :26: kendim içinde pdr'yi
Allah inşallah bana çalışma azmi verir. (amiiiiiin)
yine ben
saçımı kestiremedim bugün aşkın arkadaşları aradı sizin ordayız gel diye gittim onlarla oturdum bi iki saatşimdi geldim üşendim bende yarın gidicem kestirmeyebu arada eniştem aradı yılbaşı için plan yapmışlar dışarı cıkıcaklarmış annemleride çagırdılar..bide kızlar geliyomu onlarda gençlerle gitsin eglenmeye gidicekler demiş gitmek istemiyorum nası bi bahane bulucam bilmiyorum direk herkes sevgilinmi var o mu gitmeni istemiyo dicekyıllardır evde otururlar bu yıl çıkcakları tuttu yaistanbuldada bi plan yapamıyorum kaldım ortada :44:çok sıkıcı bi yıl geliyo sanırım benim için gelişi bile sorunlu
Günlük yine yorgunum ben ya. Nişanlımla düzeldik önce bi onu söyliyim. Bugün okulda koşturup durdum. Fotokopi falan filan. Yarın ortak sınav yapıcaz da. Ay okulu bi görsen günlük savaş alanı gibi. İki gündür birbirini döven kızlarla uğraşıyoruz. Bildiğin tuvalette birbirlerinin yüzünü parçalamışlar ya yok böyle bir şey... Daha bunlar 16-17 yaşlarındalar ya neyi paylaşamazlar bu nasıl öfkedir hiç anlamıyorum. Sonra bugün bi kız öğrenci yeni gelen ücretli edebiyatçıya resmen sözlü şiddet uygulamış. Allahım neler demiş neler... Nasıl bi nesil yetişiyo hiç bilmiyorum. Hocamız da dilekçe yazdı idareye öğrenci hakkında. Keşke bir şey yapsalar ama biliyorum ki yapmayacaklar. Hele ki ücretli öğretmen için kılını kıpırdatmazlar. Şimdi tüm hakları öğrencilere vermişler,öğretmenler eziliyo resmen. Bi söz var günlük okuyunca hoşuma gitmişti: Öğretmenin kral olduğu zamanda öğrenciydik, öğrencinin kral olduğu zamanda öğretmen olduk. İşte aynen öyle günlük...
Neyse bugün hocalarla bowlinge gittik. Bi berbat oynamışım ki sorma. Kolumda can yoktu resmen,atamadım bile. Olsun değişiklik oldu,iyi oldu. Neyse ben gidiyim dinleniyim biraz.
günlükk
..
ders çalışamıyorum günlük be kendi kendime nazar değdirdim iyi mi
firarperestin kulağına fısıldar mısın günlük
barışacaklarını biliyordum
canını sıkmasın hiç bir şey için
bunların hepsi stresten kaynaklanıyor
güzel gününe ne kaldı şuracıkta
öğlen gidip abimle dileğe terlik almak istiyorummmm
ablama ne alsam kararsızım yaaa.:26:
yılbaşı akşamı galatadayızz yuppiigece 3'e kadar,ama ondan sonra eve bırakcaklar bizi.ama ben oradan bar,discoya gitmek istiyorumm yaaa.bakalım nasıl bir sene olucakkkk
tüm kk bayanların herşeyleri gönülleirnce olur,aşk,sağlık,para hayatı çok güzelll olurr.
Uzun zamandır yazmıyodum günlüğüm ..Değişen bişey varmı dersen yok tabiki Sadece duygularımı köreltmeyi başardım sanırım etrafa ,olanlara boşş boşş bakıyorum hiç bişey yapmak gelmiyo içimden..hani deselerki akşama seni kesicez hazır ol diye ona bile tmm kesin ne olacak diyecek seviyedeyim..İş'te inanılmaz derecede stresli olmaya başladım herşeye,herkese sadece inanılmaz bir öfkem var insanlara yaklaşmak bana yaklaşmalarını istemiyorum..herşey okadar sahte gelioki nasıl çıkıcam bu psikolojiden bilmiyorumkii
neyse hala ümidim var ALLAH büyüktür elbet geçecek bunlarda..yeni yılda herşey farklı olacak diye umut ediyorum..şuan düştüm ve bir köşeye çekildim sadece dinleniyorum sonra Allah'ın izniyle yine ayağa kalkıcam inşş..
selammmmmmm günlük; uzun zamandır yazmadım sana.....anlatmam gereken o kadr çok şey varki..nerden başlasam bilmiyorum...öncelikle oğlumun sağlığı çok şükür son kontrolde çok iyi idi....inş dahada kilo almıştır daha 2 ye gelmedi ama bi kaç gündür göbeğim bi sağ bi sol olduğu için sanırım tombiş olmaya başladı..şuan sessizde......geçen sene şu zamanlarda eşim işsizdi benim....ben hamile kalmayı çok istemiş fakat eşimin iş sıkıntısı yüzünden ertelemek zorunda kalmıştım..ama Rabbim o kadar büyükki dualarımı kabul etti bu sene yeni yıla hamile girmeme izin verdi...üstelik geçen ocak ayında işi girip eşimin bi nebzede olsa borçlarını ödememe yardımcı olmamada fırst verdi....Rabbima ne kadar şükretsem az....her an şükürler olsun demek geliyo içimden...fakat şu aya girdiğimizden beri yine sıkıntılar bu yıl başıda baş gösterdi..eşimin müdürü çok iyi bi insan eşimde onu babası gibi sever....o dün işi bırakmış..nedeni ise patronlar bi kaç kişiyi daha işten çıkar demişler..müdürde daha kaç kişi çıkaracağım eleman kalmadı demiş kendi çıkmış bu seferde..akşam eşim geldi söyledi şok oldum..çünkü müdürün çıkması demek işin başında gelip patronların durması demek buda hem eşimin hem diğer arkadaşlarının sıkıntı yaşyacağı anlamına geliyo........cumartesi müdür bırakıyo..ay sonu yani..bende malum doğuma normal olursa 6 7 haftam kaldı..tabi oğlum o kadar beklerse....daha oğlumuza o hep özlediğimiz 4 çekmeceli beyaz mobilyayı alamadık...300 tl üstelik...çok pahalı değil ama her ay başka bi yerden sıkıntı çıkması kart borçları ev kirsı kredi derken bi türlü almaya fırsat olmadı.....kokuyorum ki eşim şu zamanda işsiz kalacak ve sıkıntıya gireceğiz diye...yatağından geçtim oğlumun hastane masrafının aldıktan kalkacak kenarda paramız yok..canımı bu durum çok sıktı ve bugün kkda arkadaşlarla bu kadar detay olmasda paylaştım..sağ olsunlar moral verdiler hatta yatağını biz alalım dediler..bu beni hem çok mutlu etti hem dahada üzdü..çünkü bin kat yabancı şu forumdaki arkadaşlardan böyle bi sıcaklık görüpte insanın kendi ailesinden değil bu sözleri duymak merak dahi edilmemesi insanı meğer ne çok yaralıyormuş..allaha havale ettim ben onları.....asla affedemicem sanırsamda.....onun dışında çok şükürki sağlığım yerinde....elim ayağım tutuyo..akşam kuran okudum allahıma dua ettim Rabbime içimi dökme çok iyi geldi...o herşeye kadirdir..inş evladım bol kısmetiyle gelir..sağ sağlim doğar..allahım olmayan krdeşlerimede nasip etsin bu duyguyu....kana kana ağlayamıyorum bile o göbişimde etkilencek üzülcek diye..inş onun doğumuyla herşey daha iyi olck buna kendimi inandırmak istiyorum.......günlük yarın eşimin doğum günü..ona kendi elllerimle pasta yapacağım..birazdan malzemelerini alayımda geleyim...hediye alamasam bile en azından pastasını üflesin dimi...onun sevgisi sabrı olmasa ben ne yaprdım bilmiyorum...iyiki onun gibi bi eşim var bide burda kkda arkadaşlarım....hepsi çok iyiler...Rabbim 2012 yi hepimiz için hayırlı kılsın inş.....güzel günler görek nasip etsin ömrümüz yeter ise 2012 de......haydi 2012 ...... mutlu et beniii...sakın üzme nolurr.....