Popüler Konu Sevgili günlük...

oyhhhh İçim Şiştiii , Yılbaşında Ne Yapacaksın Sorusundan Gınaa Geldi..
-2012'ye Gireceğim Sen Ne Yapacaksın?

Bu millet manyakmıdır nedir ?? yılbaşına nasıl girersen tüm sene öyle geçermişş hey allahım gülüyorum şöyle insanlara yaa geçen sene ben yılbaşında ablamdaydım eğlendik güldük söyledik çaldık sabaha kadar oturduk okey partisi yaptık 15 kişiydik.. ee peki ben bu sene 15 kişiyle dipdibe sürekli güldüm söyledim çaldım oynadımmı?? ee yani bu senede karaoke partisi düzenliyoruz ne yani tüm sene karaokemi yapıcaz vallahi bazen bazı insanları özenle seçip seçipmi çevreme topluyorum diye düşünmüyor değilim ,ee tabi bendede suç var ama yok yani teknik servisede benzemiyorumki tüm arızalar bana gelsin
Neyse 2 aydır hayatımda olan kişiyle her akşamki gibi mesajlaşırken bana cumartesi gece 00.00'da sana unutamicağın bir sürprizim olucak diye mesaj attı beklemedeyim heyecanla hadi bakalım sabahta mesaj atmış rüyasında görmüş ne rüyaymış öyle o yaa resmen film çekmişiz oku oku bitmedi mesaj sağolsun her dakika benden haber alıyor arıyor mesaj atıyor merak ediyor ve biran önce istanbula gelmek istediğini belirtiyor, güzel hoş şeyler bunlar evet özlemişim uzun zamandır bu tür mesajlar almayı merak edilmeyi aranmayı , fakat korkuyorum ben artık günlüğüm ya evet evet korkuyorum ya yine aynısı olursa diye inan kaptırmıyorum bile kendimi ama karşımdaki insan fena derecede kaptırmış kendisini bu mesajlarından okadar net anlaşılıyorki, evet henüz 26 kasımdan beri konuşuyoruz henüz çok çok yeni ama nebilim, hem doğum günü gecemde geldi hemde insan hasta olduğu zaman yanında birisini ararmış ya konuşucak dertleşecek işte onun zamanlaması gerçekten çok güzeldi böyşe işte günnüşüm kör topal yuvarlanıp gidiyoruz anlicağın
Sabahtan beri dilime şu şarkı dolandı açtım son ses hem dinliyorum hem söylüyorum

"Doktor derdime bul bir çare
Ona doyamıyorum yaz bir reçete
Sabah akşam yemekten önce ve sonra
Her anımda yanımda istiyorum
Gel sevenleri düşün
... Düşün hepimizi
Bir tavsiyen yok mu birader
Sen anla şu halimi
İyileştir bizi
Ne demişler aşk ilaçtır :)))

Bu arada Günlüşüm İşte benim "Yeni yıl kararlarım"
1- Geride bıraktıklarım hakkında düşünmek, konuşmak yok. 2- Herkesin tavsiyesinden, fikrinden etkilenmek yok. Olumsuzların dünyamda yeri yok. 3-Ablam inşallah hamiş olursa hem doğumuna giricem hemde doğum fotoğrafçısı olma tecrübesini yaşamaya karar verdim inşallah,yani mucizeye tanık olmak var 4- Herkesi Kendim Gibi Görüp Hemen Güvenmek gibi Bi aptallık Yapmak Yok..5-Kendime daha çok inanmak ,daha çok şans vermek,Zaman tanımak.. 6-Aşık Olmakk 7- Herkesi Arkadaşım sanıp hemen derdimi tasamı anlatıp onları kendim gibi görüp üzüntümü paylaşıp destek vermesini beklemek yok ( 2011'de gördüm tanıdım kimlerin dostum arkadaşım olup olmadığını ve insanları kendim gibi sanıp hemen güvenmek gibi bi aptallık yaptığının farkına geçte olsa vardım çok şükür)

İşte Yeni Yıl kararlarım Bunlar HADİ 2012 sENDEN uMUTLU VE BEKLENTİLİYİZZ

selam günlük.kız bilgisayarım olmayınca garip bir kuş gibi kaldım ne kotu bıeseymıs garantıye gıtmıs ve 10 gune gelırmıs offf offff.her an cinnet gecırıp su elımdekı bozuk sureklı donan bılgısayarı camdan fırlatabılırım.ne bir yere gırıyor hadı gırdı bu seferde cıkmıyor.hersey ıyı guzel askımdan guzel guzel sozler duymak cok hosuma gıdıyor benı cok ozlemıs ömrüm benım.aksam annemle ekmek yapıcaz benı beklıyor sımdı.bazlama ayran turşu ve pekmez bekleyın benı.

öğle arası etek aldım kendıme ındırıme gırmıs.patronumda sana yılbası hedıyesı alıyım dedı nete bak dedı bende ev botu begendım tuylu tuylu o kadar guzelkı daha guzel bırsey begenırsen onu alırız 1 2 gun daha beklıyelım dedı.kendı bılır.bu kadarcık gunluk azıcık forumda dolasıyım.çavvvvv

Dün sana yazarken inş yarın anlatıcak bişey bulurum yazdım
yazmaz olaydım yaa
bugün o kadar ters gidiyor ki krizdeyim resmen
başım ağrıdan çatlıyor gözümü zor açık tutuorum yaa

sevgilimle kavga ettik daha doğrusu atıştık
benim ruh halim onu da etkiledi sanırım kii bugün sabah ne kadar güzel kalkmıştım

sonra yakın bi arkadaşıma çok kızdım bi cevapta veremedim evet evet dedim geçtim kırılmasın diye
zaten hep ne geliyorsa başıma kırmıyayım diye düşünmekten geliyor

öyle olunca arkadaşla plan yaptık 1 sat erken çıkalım biraz gezelim kafam dağılır diye
40 yılın başında erken çıkayım dedim ya herkesin işi varmış 2 patron gidiyor pazarlamıcı da erken çıkcakmış
zaten salak ece var o gidemez bir yere oturur bekler
ne yapsın kii başka
inan çok bunaldım yaaa
hıçkıra hıçkıra ağlayasım hiç susmayasım var
çekip gidesim var kimseyi görmek bile istemiyorum yaaaaaaaa
yok böyle bişey bitsin artık bugün artık bitsinn :S

Aşkımın parfümünün adını aldım.
Oradayken bakmamıştım. :)
Dolabının üstünde duruyordu halbuki.
Bari açığını alıp koklayayım devamlı. Oohhh miiisssss...
Şimdi de geldi burnuma kokusu.

Seni yeni keşfettim günlük

Bugün kayda değer birşey olmadı hem vaktimde geldi çıkayım ben yarınlarda uzun uzun yazışırız senle artık

tuhaf bi inanca sahip oldum bu aralar saçlarımı kestirdim kötü anıları attım gitti yeni yıla girmedengerçi hiç kısaltmadı desem yeri sadece önlerime kat geldi arkası yine uzun :44:neyse artık argan yagına ve maskeye başlayabilirimartık olumsuz olmama kararı aldım ya uygulamaya devam ediyorum -etmeye çalışıyorum dogrusuöglenki ders iptal olmuş arkadaşıma gittim başka 2 kız daha geldi soslu makarna yaptıküşenmedik bide mercimek köftesi yaptıkoh mis indirdik mideye sonra yine okula saat 4 te okula döndük ya
eve geldim teyzemler aradı eglenmeye çıkıcaklardı ya iptal olmuş büyük ihtimalvalla kendimden korkar oldum hiç gitmek istemiyorum çekim yasasıyla iptal ettirdim gençler bara gidicek ama cıx istemiyorum aşk yok yakın arkadaş yok napıcam ordadalga geçicekler benle yaşlımısın sen diye ama napıyım bak olumsuz smileyleri kullanmıyorum farkettin mi aslına bakarsan moralim bozuk ama bu şımarıklık degil saglık yüzündendedemin kanseri kemiklere yayılmış yani kemoterapide göremicek..daha bi iki ay önce arkadaşımın babası aynı kansere yakalanmıştı o da kemiklere yayılmıştı ona üzülüyodum şimdi canım dedem aynı dertteüzülmemeye çalışıyorum ne kadar başarılı olucam bilmiyorum..
neyse geçelim bu konuyuyarın ögleden sonra gidicez büyük ihtimal..o yüzden bu akşam aksilik olmazsa aşkla buluşcam öyle özledim ki inş sorun çıkmaz

Kalamam arkadaş gittt madem yarımsın bari biittttttt
Güzel şarkı vesselam benlik bi anlamı yok ama kulağa hoş geliyor

Naber günlük? Ben iyiyim iyi Bugün itibariyle bir ayım kaldı günlük :18: Sonrasında İstanbul'a ve bekarlığa veda Olsun yav yaşadım zaten yaşayacağım kadar ikisini de. Yeni bi hayat başlıyo artık benim için. Koccamannn bir değişiklik olacak. Şehrim,yerim,yurdum,okulum,soyadım her şeyim değişiyo Allahıma şükürler olsun.

Bugün sabah alarmı kapatıp devam etmişim uykuya Bi uyandım geç kalmışım. Sınav da yapıcam üstelik :18: Nasıl hazırlandım nasıl çıktım da okula gittim hiç bilmiyorum. Ama saçımın maşasını ihmal etmediğimi biliyorum Neyse ki başımın belası sınıf çok kopya çekmedi ve ben sinirlenmeden sınavı bitirebildim Çok sevimli çocuklar vesselam kızamıyorum da Sonra günlükcüm eve geldim sınavları okudum e okula da girdim rahat ettim. Sonra annemle,nişanlımla konuşup yine rutin planlamalar yaptık. Mevzu belli zaten Sonra kayınvalidemi aradım bugün,görümcemi de aradım da kapalıydı teli. Neyse kayınvalidemle konuştuk,kontörüm bitmesin diye acele acele konuşması yok mu bitiriyo beni Ben ararım seni deyip durdu yine ya aramışım işte konuşalım ya Başka ne dicektim unuttum günlük haftasonu çok işim var

Günlüktoşşş yine yolcuyuz biz Geçende dediydim hani,gidiyoruz cumartesi sabahın köründe yola çıkıcaz.5-6 saate oradayız inşallah.
Allah'ım kazasız belasız gidip dönmeyi,aşkımın kollarına gelmeyi nasip etsin.
Heyecanlı ve buruğum ama 2 gün olduğu için avutuyorum kendimi.Yeni yıla aşkımsız giricem
Ama olsun inşallah ileride birlikte çoook yılımız olur
Şimdi konuştuk,ben ağlamıyım diye gülmeye çalışıyor canım benim
Ben de dengesiz miyim neyim bi nefret ediyorum bi seviyorum şu çocuğu
Bu aralar sevdiğim günlerdeyim
İnşallah hayırlısı olur her şeyin.Bu yeni yıl huzur,mutluluk,barış ve en mühimi sağlık getirir inşallah bize ve hepimize.
Allah'ım her şeyin hayırlısını iyisini nasip etsin başka bişey istemiyorum:107:
Herkese mutlu yıllaaarrr

ben geldiiim
bugün kendime kot pantalon aldım günlüğüm.
birde bir çizme gördüm bayıldım ama anneme danışmadan almak istemedim. fotoğrafını çektim gösterdim anneme. çok beğendi o da.
yarın gidip alıcam onu da. aldığım kotlada çok güzel olur
sınav vardı bugün, lys. çok az konu işlediğimiz için çok güzel geçmedi.
ama işledikçe düzelecek inşallah.
rehber hocası gelmişti bugün. çalışma programını da hazırlattım.
inşallah uyabilirim.
uymam lazım artık yoksa hayallerim uçup gidecek :26:
yazmıycaktım ama gözyaşlarım akıyor tutamıyorum kendimi.
kavga ettik günlük. hemde hep ettiğimiz sebeplerle.
aslında o söyleyip kapattı konuyu uzatmadı ama ben dayanamadım artık.
içime atmaktan, kavga etmeyelim diye susmaktan yoruldum çünkü.
sorgulamıyorum artık. sorgulama işini bırakalı çok oldu.
ne sabır varmış bende de taşamadı son noktayı koyamadım bi türlü.
napıcam bilmiyorum :26: öyle yordu ki bu ilişki beni, öyle yıprattı ki.:26:
dayanıyorum, sabrediyorum değişiyo ama sonra yine aynı.
evet bu sefer ben uzattım konuyu, ben çirkinleştirdim ama dayanamıyorum bende artık, içime atamıyorum.
napıcam ben günlük?
ayrılınca ona da izin vermiyor ki. napıcam ben
Allah sınıyo mu beni dersin ?
akan gözyaşlarım boşuna mı? hiç kıymeti yok mu dualarımın ?
ne diyim ki günlük...

yine ben ve yine sevgiliyle geçen güzel bir gün
askere gidene kadar bu güzel günlerin tadını çıkarıyorum
önce dışarıda güzelce yemeğimizi yedik ve arkadaşlarla buluştuk
jenga oynamaya çalıştık ayol sürekli devrilip durdu sinir oldum yap boz yap boz hiç sevmem
ve tabi sonrasında genel kültür oyunu oynadık o daha çok hoşumuza gittii zafer benimdir ben birinci oldum
hava düne göre biraz daha iyiydi tanrım dün çok üşüdüm dışarıda
cumartesi günü ve gecesi süper zaman geçiricem keyifler yerinde olucak inşallah
aşkla beraber bir senenin sonuna nokta koyucaz
2012 bizim için hoş şeyler getirsin bunu düşünüyorum olumlama yapıyorum şu yılbaşı bi geçsin de sonrasında yazlığa gidip tekila gecesi yapmayı planlıyoruz umarım bu planlar suya düşmez
şimdilik bu kadar bi çay yapıp geliyorum yine pc başına içim ısınsın

Günlük ben geldim
Bugün okuldaydım. Sunumum çok güzel geçti. Hoca da dahil olmak üzere herkes çok beğendi. Motive oldum be günlükcan
Bugün düşündüğüm şeylerin gerçek olma günüydü ama gerçek olan düşüncelerimi bir duysan bi taraflarınla gülersin günlük
Başlıyım hemen anlatmaya. Ders erken bitti. Ben de gece dönmeyeyim eve, gara gideyim bileti daha erken bir saate değiştiriyim dedim.
Tam gara giderken aklıma Ankara'dan bir arkadaşım geldi. Üniversiteye hazırlanırken dersaneye beraber gitmiştik, o da Eskişehir'i kazanmıştı.
Tabi ben lisanstan mezun olalı 3 sene oldu, onun hala orada olduğunu nasıl düşündüysem, birden dedim ki, aaa garda Mehmet'i görsem ne iyi olur.
Neyse gara gittim. akşam 6'ya sadece business'da yer kalmış. Ben de nefret ederim business'a o kadar para vermekten.
Baktım bileti almazsam garda 5 saat beklemem gerekecek, mecbur değiştirdim bileti.
Sonra bir yere oturdum ki aklıma uykusuz geldi. Kalkıp dergi alıyım dedim.
Kalkmamla birlikte Mehmet'le burun buruna geldik.
Hay Allah, neden başka bir şey istemedim ki diye kendime çömkürürken, bir yandan da muhabbet ediyoruz tabi ve trenin kalkış saati geldi.
Gerçi çok iyi oldu. Sevdiğim bir arkadaşımdı.
Neyse gittim trene oturdum. Dün gece de sadece 2 saat uyumuştum. Koltuk bir rahat geldi ki sorma.
Ya keşke biraz geç kalksa da tren iyice bir dinlensem dedim.
Hiç adeti olmadığı halde tren hem geç kalktı, hem de yolda rotar yaptı ve yaklaşık 1 saat gecikmeli indim

Bugün bana iki güzel dilek hakkı verildi ve ben haklarımı savrukça harcadım galiba günlükcüm.
Ama Allah'ın hakkı üçtür.
Az sonra adam akıllı dualar edeceğim.
İşallah aynı hızla gerçekleşirler Allah'ım
Hadi görüşürüz günlükoviç

Son düzenleme:
yiğidim,yağızım,esmerim...çok pişmanım sana çektirdiklerim için...elimden temelli kayıp gittin...nasip değilmiş diyelim...benim beceriksizliğim...normal şartlarda bir kız senin gibi zeki,espirili,yakışıklı,asil,kültürlü bir erkeği kaçırmazdı...hayatımın fırsatı...geçtin gittin...peri masalı bitti...ve ben hala balkabağına dönen arabayı algılayamıyor,hazmedemiyorum...aslında bıraksam unutacağım...bugün öğlene kadar bahsetmedim,neşeliydim de...öğlen bir açtım ağzımı,gün boyu onu düşündüm...akşam da tam iki saat ondan bahsettim...Rabbim bir mucize ver...o benim olsun...bir rahatlık var üstümde...alıştım galiba onsuzluğa...kolay değil bir ay bir gündür telefondan,msnden,face den çatmadım ona...aferin bana...ama önümüzdeki günlerde çatarım ve söylerim gibime geliyor sevdiğimi...bir de işlerimi yapsam,ondan bahsedip kendimi alçatmasam diyorum...hadi kaçayım ben...

Neyse günlük. Daha yapmadan bi şey demek doğru değil.

Yeni yıl bir gelip geçsin de bakarım duruma.

Ona göre karar veririm ayrılıp ayrılmayacağıma. :/

Son düzenleme:
kendini nimetten saymak budur !

benm işim gücüm yok,vaktim de pek çok ya senin face hesabına mı gireceğim,şifreni mi biliorum .. hacker mıyım ben ?hem ne yapıcam senin sayfanda ya,dingil..
Gecenin bir yarısı bana hesap soruyorsun.Soruşturma mı açacaksın aç,alnım açık benim.Neymiş giriş kordinatı maltepe civarıymış....Koskoca maltepede ben mi oturuyorum sadece..seni sayfamdan çıkaran benim zaten.Konuştukça battın farkettin zaten ama sonradan dilediğin özürler bana dediklerini unutturmaz...
Yok o zaman bilinmesini istemiş çünkü iş ciddiye binermiş de bilmem neymiş...

Dengesiz adam !

Allahımmmmmmm iyi ki olmamış bişeyler zamanında... Görünüşü efendi içi kof..Teyzen bile sana karşı beni savunduğuna göre hakikaten sende iş yokmuş..

Son düzenleme:
Sonunda bikaç günlüğüne de olsa İzmir'deyimm
Gelir gelmez başladım yine hapşırmaya öksürmeye
Malum kedi alerjim var ve evde de kediler :/
Evin içinde hasta maskesi takmak zorundayım
Herkes kedileri evden uzaklaştırın diyor ama yapamıyorum yapamam ben
Onların hayatlarını biz kurtardık dışarıda perişan halde bulduk hepsini
ve tekrar dışarıya terk etmem
Yuvalandırmaya çalışıyoruz kimse istemiyor
zaten çok da alıştım onlar da bize alıştı
Neyse artık,maske işe yarıyor biraz sanırım
Daha önce geldiğimde eve girdiğim an başlıyordu astım krizim
Maskeyle rahatım şuan için
Pazartesi alerji polikliniğine gideceğiz
uzun süreli tedavilerde alerji tamamen ya da kısmen iyileştirilebiliyor(muş)
Umarım yani :/
Hayvansever birinin bir hayvana alerjisi olması çok kötü çok

Yarın İzmirimi gezeyim biraz
Annem de çok özlemiş beni onunla çıkar gezeriz :)

Severken ayrılmayı düşünmek çok çok zor; bilirsin günlük. Beni çok sinirlendirdi dün akşam.
Sessizim şimdilik. Karar veremem hemen. Vermem de yanlış olur.
Ama bu işten bir şey çıkmayacağını anladım bir kez daha.
Hiçbir şey yapasım gelmiyor şu an.
Bana kalsa evden dışarı adımımı atmam. Boş boş oturmak isterim yalnızca.
Ama yapmadım öyle. Gidip doktora birkaç ilaç yazdırdım sabah.
Öğlen de dersim var, ona gideceğim. Sonra bir yere daha uğramam gerekecek.
Yılbaşında ailemle olacağım bu kez. Yarın da onun için hazırlık yapılacak.
Pazar günü de saçlarımın rengini açarım artık.
Aslına bakarsan onu da yapmak istemiyorum.
Kötüysem kendimi salarım hep, hiç değişiklik yapmam.
Fakat bu kez öyle olmayacak. Hiç içimden gelmese dahi saçlarımla uğraşacağım.
2011in son günlerine mutsuzluk hakim oldu ne yazık.
2012 de hiçbir şekilde umrumda değil. Daha önce de söylemiştim.
Bu kez yeni yıl bana bir şey ifade etmiyor.
Her şeye rağmen o ve kendim için dua edeceğim bugün.
Dua etmek de içimden gelmiyor pek ama yapmak gerek.
Belki güzel bir şeyler olur günlük. Belki sevindirir beni.
Bay.

Merhaba günlükcüm...
Herşey üstüste mi gelir bilemiyorum ancak annemin sonuçları belli oldu.
Tümör şekerden değil, vücudun ürettiği birşeymiş...Pazar günü yatış yapacak, pazartesi günüde anestezi altında alacaklar.
Ben araştırmıştım, bazı şeyleri çokta bilmek iyi birşey değil günlük,
annemin sonuçlarına bakarak ne olduğunu tahmin ettiysem, doktorda aynılarını söylemiş...
tek içimi ferahlatan şey benign=iyi huylu yazması, allahım nolursun bunu yapma bize...
annem güzelce olsun ameliyatını ve hemencecik iyileşsin, başkada bişeye gerek kalmasın yalvarırım.
Sonra ciddi ciddi kilo verdireceğiz anneme ve şekerini düşüreceğiz.İnsülinide azaltacaklar.
Bunun üstüne düşeceğim annem benden kurtuluşun yok, moralimizi yüksek tutacağız.
Bir insanın hayatında anne ne kadar önemli yeri dolduralamayacak kadar,herkesin yeri dolar ama ne varsa annelerde var.
Onlar kadar bizi düşünen kimse yok şu hayatta, allahım dualarımı kabul et canım annem seni çok seviyorum.
Allahım senden bu sene sağlık ve huzurdan başka hiçbirşey istemiyorum...Söz veriyorum bunlardan başka hiçbirşey için üzülmeyeceğim...

Nazar mı değdi bize
herşey ne güzel giderken bu tatsızlık niye çıktı ki
dünden beri zaten herkese herşeye canım sıkkın birde üstüne bu
tuz biber oldu inan ki
pınar'ım burç yorumunu falan yolladı
normalde inanmazdım ama okudukça denemye karar verdim
bakalım birde yıldızların sözünü dinleyelim ne kaybederiz ki dimi ama

bak bu saat oldu hala aramadı bende aramadım mesajda atmadım onun teli bozuk zaten mesaj yollayamıyor
bakalım akşama kadar beklicem
olmadı ilk fırsatta konuşmamız lazım dicem
neydik ne olduk o da varsın farkına olmadı daha fazla uzamadan...

hakkımızda hayırlısı....

çok şükür mutluyum bu günlerde
sorunlarımı bir bir arkamda bırakıyorum
biliyorum ki Allah kimseye kaldıramayacağı bi dert vermez..
şu 1 ay çok önemli, sonrasında çok şey değişebilir hayatımda..
herşeyin hayırlısını istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…