- 24 Ocak 2014
- 1.575
- 1.149
- 248
- Konu Sahibi OoOturtleOoO
-
teşekkür ederim inşallah hepimiz görürüz:))Konunu takip ediyorum,yazmadan cikmiyim dedim.
Cok guzel gidiyosun.insallah istedigin kiloyu gorursun tartida...
teşekkür ederim inşallah hepimiz görürüz:))
tadı birazcık kötü :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:ama yağ yaktırıcı etkisi varmış sanırım bundan snr insan yemek yiyemez öyle bi etkisi olsa gerek
Eki Görüntüle 959927
yemekten yarım saat önce 2 yemek kaşıgı yağsız yoğurt 1 çay kaşığı (tarçın zencefil zerdeçal) koyup yiyorsun yağ yaktırıcı etkisi varmışda tadı biraz kötügörüntü güzel bence ama ne bu?:26:
yemekten yarım saat önce 2 yemek kaşıgı yağsız yoğurt 1 çay kaşığı (tarçın zencefil zerdeçal) koyup yiyorsun yağ yaktırıcı etkisi varmışda tadı biraz kötü
aynen bend eöyle yapıyorum zorla yiyorumhmm doğrudur yinede vericeğin kiloları düşünüp burnunu tıkayıp yiyeceksin mecbur =)
Ehehehe 112.0kg gördüm bugün sabah yihu Yuuu yihu sabah artilmanin avantaj i bu olsa gerek😃😃😃😍😘😄😁😃😊😋😄😁
Selam Turtle,
Naber, nasil gidiyor? :)))
112 yi göredugune gore, super gidiyor :))) cok sevindim senin adina))
selam cnm nerelerdesin sen özel mesaj atmaya çalıştım sanada gitmedi mesaj sayım yetmemişti
iyi gidiyor benim maşallah112.0 kg görünce çoook şaşırdım sabah 3 4 kez tartıldım :)))
senin nasıl gidiyorr
Ayy yeni diyete mi başladın hayırlı olsun rus diyeti yapacaktin o noldu kiGünaydin canim, iyilik cok sukur
Iyi gidiyor, bugun güne guzel basladim 2 haslanmis yumurta, 2 dilim ekmek :)
Beni burda bulabilirsin: diyet yontemleri ve deneyimleri, saat 17den sonra yemek yemeyerek zayifliyoruz :)))
nazar deymesin kilon cok super gidiyormasallah, cok azim ettigini tartida onayliyor ne güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?