- 28 Ocak 2013
- 8.608
- 18.717
- 448
- 34
- Konu Sahibi Cutemom007
Slm hanimlar
herkese merhabalar. ismim Makbule. Amacım kilo vermek. bu günlüğü diyet yaparken karşılaştığım zorlukları, duygularımı, hedeflerimi ve en önemlisi hedefimden şaştığımda verdiğim emeği görmek için açıyorum. kendimden bahsedeyim. 160 boyunda şu anda 70 kgyum. hedefim ise 55 hatta 52 falan. o kadar olur mu bilmiyorum ama bildiğim tek şey bunun için çalışacağıma söz vermiş olmam. yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum başlangıç kilom 76 idi. aylık ancak 2 kg kaybedebiliyorum eğer kaçamak yaparsam daha az olyor bu.
ama bir yere gittiğimde ordaki zayıf kızlara bakıp niye bende öyle olamayayım diye iç geçiriyorum ve 2 2 de olsa hatta ayda yarım kilo da olsa ben de olabilirim diyorum.
biraz da diyet geçmişimden bahsedeyim. hiç bir zaman çok zayıf olmadım. 4,5 kilo doğmuş tombiş bebek sonra tombiş çocuk sonra da balık etli
genç kız. üniversteye başladığımda 58 kg civarıydım. öğrenci evinde kalmaya başladım ve evimizin altı ünlü bir fast food resturantıydı. orada ilk defa kilo aldığımı farkettim ve diyetle tanıştım. tam 76 kilo olmuştum. sonra diyete başladım tabe günde 1 saat hızlı tempoda yürüyordum 3-4 ay gibi bir sürede 10 kilo verdim bu arada taşındık okulun jimnastik salonunda pilatese başladım 3-4 kilo daha verdim 62.5 kiloya düştüm. 2009'dan beri gördüğüm en düşük kilo o işte. sonra ne oldu da sporu bıraktım hatırlamıyorum sanırım okul kapanınca. sonra diyeti de bıraktım ama tam bir bırakma değil. yap bırak yap bırak şeklinde bu zamana kadar geldik. bir sene öncesine kadar. bu arada bir sürü diyet denedim. dukan, karatay hepsinde 5 kilo civarı verdim sonra bırakınca geri aldım. 
ve karar verdim. diyetisyene gidecek ve sağlıklı zayıflayacaktım. geçen sene diyetisyene gittim hazirana kadar da diyeti sürdürdüm 57 kiloyu gördüm sonra tatile gittim 64 e gerı döndüm ve hamile kaldım

hamilelıkte ilk dört ay hıc bısı yıyemedım 5. Aydan sonra yiyemediklerimi de yedim ve hamileliği 86 kilo ile bıtırdım

doğumdan geldiğimde 79 dum neyse 3 ay doldu şu anda tam 70 kiloyum
bu arada memlekete tatile geldik ve ben diyetisyenime tekrar kontrole gidemedim 
bebeğim 2.5 aylık olunca birden sütüm azaldı ve sütü ne arttırır telaşına girdim malt içecekleriyle tanıştım günde bi tane içiyorum onları içmeye başlayınca bu sefer kilo vermem durdu 3 hafta önce ve memlekette yeni bir diyetisyene gittim dün içinde malt içeceği olacak şekilde listemi yeniden şekillendirdi dönene kadar ona döndükten sonra kendi diyetisyenime devam edeceğim
birazdan listemi de paylaşacağım

aslında günlüğüm vardı ama hem eskiydi hem de süt azaldı diye biraz cozutmuştum o yüzden yeni bir başlangıç yapmak istedim ve bu başlangıç benim için inşallah ömür boyu sürecek bi başlangıç olacak 

işte böyle...
benimle birlikte devam etmek isteyenler buyurun bakalım sağlıkla şu kilolardan kurtulalım

herkese merhabalar. ismim Makbule. Amacım kilo vermek. bu günlüğü diyet yaparken karşılaştığım zorlukları, duygularımı, hedeflerimi ve en önemlisi hedefimden şaştığımda verdiğim emeği görmek için açıyorum. kendimden bahsedeyim. 160 boyunda şu anda 70 kgyum. hedefim ise 55 hatta 52 falan. o kadar olur mu bilmiyorum ama bildiğim tek şey bunun için çalışacağıma söz vermiş olmam. yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum başlangıç kilom 76 idi. aylık ancak 2 kg kaybedebiliyorum eğer kaçamak yaparsam daha az olyor bu.

biraz da diyet geçmişimden bahsedeyim. hiç bir zaman çok zayıf olmadım. 4,5 kilo doğmuş tombiş bebek sonra tombiş çocuk sonra da balık etli

işte böyle...
benimle birlikte devam etmek isteyenler buyurun bakalım sağlıkla şu kilolardan kurtulalım