- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
- Konu Sahibi cikolatakahveli
-
Bu dediklerinizi iki sevgili de yapabilir.Ev mi alindi gidersin ortak tapu yaparsin.Kim ne kadar odediyse hissesi de ona gore olur..Nafakaya gelince, evlilik disi dogan cocuguna da nafaka vermek zorunda es.Ha siz ayrica kendinize nafaka istiyorsunuz da bunu neyin karsiliginda istiyorsunuz?? Iste bu noktada nafaka bana oldukca uygunsuz geliyor..Evlilik tü kaka degil tabiki isteyen evlenir ama sevgili olarak ayni evi paylasmakta tü kaka drgil..Evlilik ayrica hic tanimadigin insanlara yani es ailesine katlanmak demek..Hic tamidaginiz insanlara anne baba drmek,esin teyze oglunun düğününe mecbur katilmak, esin kardesleriyle en özel gunlerini paylasmak zorunda kalmak demek..off düşününce bile afakanlar basar insani..Bir imza nedir ki olmasa da olur olayına katılmıyorum o imza yeri geldiğinde bize yardımcı olacak mesela oldu ki ev aldınız sevgilinizle ve hayat bu işte ayrıldınız ne olcak yada çocuk oldu ayrıldınız nafaka çocuk için tamam ama kendiniz için mesela hukuken bu dediklerimin oluru var mi yok mu bilemem ama ben olsam o imzayı küçümsemem evlilik sorumluluktur erkekler zaten o sorumluluktan cekiniyorlar(hepsi değil belki ama birçoğu korkuyor) imza sorumluluk alma anlamında etkili bir vesile bana göre
Peki merak ettiğim için soruyorum hiç evlenmeseler o eş ailesi ile gorusulmeyecek mi ne bilim çocuk olunca nene dedeleri olunca o ebeveynler nasıl olcak imza olmayacak ama yine evli gibi gorulmeyecekler mi çevre tarafından böyle oluncada ister istemez o aile ve akrabalarla muhatap olunmayacak mı mesela kuzenin düğünü dediniz o düğüne davet edildiğinde ya biz evli değiliz gelemem düğüne mi denecek gerçekten merak ediyorum böyle mi olcak yani o imzayı atmamak bunlardan kurtaracaksa ben yarın boşanma dilekcemi veririmBu dediklerinizi iki sevgili de yapabilir.Ev mi alindi gidersin ortak tapu yaparsin.Kim ne kadar odediyse hissesi de ona gore olur..Nafakaya gelince, evlilik disi dogan cocuguna da nafaka vermek zorunda es.Ha siz ayrica kendinize nafaka istiyorsunuz da bunu neyin karsiliginda istiyorsunuz?? Iste bu noktada nafaka bana oldukca uygunsuz geliyor..Evlilik tü kaka degil tabiki isteyen evlenir ama sevgili olarak ayni evi paylasmakta tü kaka drgil..Evlilik ayrica hic tanimadigin insanlara yani es ailesine katlanmak demek..Hic tamidaginiz insanlara anne baba drmek,esin teyze oglunun düğününe mecbur katilmak, esin kardesleriyle en özel gunlerini paylasmak zorunda kalmak demek..off düşününce bile afakanlar basar insani..
Ortak tapuya imza atılıyorsa nikaha da atılabilmeli gibi sanki ya..Bu dediklerinizi iki sevgili de yapabilir.Ev mi alindi gidersin ortak tapu yaparsin.Kim ne kadar odediyse hissesi de ona gore olur..Nafakaya gelince, evlilik disi dogan cocuguna da nafaka vermek zorunda es.Ha siz ayrica kendinize nafaka istiyorsunuz da bunu neyin karsiliginda istiyorsunuz?? Iste bu noktada nafaka bana oldukca uygunsuz geliyor..Evlilik tü kaka degil tabiki isteyen evlenir ama sevgili olarak ayni evi paylasmakta tü kaka drgil..Evlilik ayrica hic tanimadigin insanlara yani es ailesine katlanmak demek..Hic tamidaginiz insanlara anne baba drmek,esin teyze oglunun düğününe mecbur katilmak, esin kardesleriyle en özel gunlerini paylasmak zorunda kalmak demek..off düşününce bile afakanlar basar insani..
Hayır aksine siz de nasılsa gerçekten bizde de öyle. Gidiyorum bekleniyor vs iç içeyiz düğün olsun doğum günleri vs olsunPeki merak ettiğim için soruyorum hiç evlenmeseler o eş ailesi ile gorusulmeyecek mi ne bilim çocuk olunca nene dedeleri olunca o ebeveynler nasıl olcak imza olmayacak ama yine evli gibi gorulmeyecekler mi çevre tarafından böyle oluncada ister istemez o aile ve akrabalarla muhatap olunmayacak mı mesela kuzenin düğünü dediniz o düğüne davet edildiğinde ya biz evli değiliz gelemem düğüne mi denecek gerçekten merak ediyorum böyle mi olcak yani o imzayı atmamak bunlardan kurtaracaksa ben yarın boşanma dilekcemi veririm
Haklısınız bu da bir öneri benim için. Ki düğün vs düşünen kişiler değiliz hem pandemi hem de pandemi olmasa da küçük bir kutlama olurdu normalde de.Samimiyeti cok abartmışsınız suç sizde ama gec degil bi düğün nedir hele ki pandemide yani. Ya sizi de anlıyorum belki demeden sevgiliniz evlenme teklifi etsin istiyorsunuz. Ben yerinizde olsam soğumuş numarası yapardım üzgün görünür sebebini zorla ağzımdan almasını isterdim ailesine çevresine gelip gitmez ev hatta bir süre ailemin yanına giderdim özledim diyerek. Seviyorsa peşinizden gelip nikahi basar sevmiyorsa anlamış olursunuz. Bi düğün nedir ki yani yıllardır çalışan biri için
Yuh ama o zaman senin sevgilinde var bir kişiliksizlik sen düğün bile istemezken evlenmek istemiyorsa içten pazarlıklı bir durum var umarım yanılıyorumdurHaklısınız bu da bir öneri benim için. Ki düğün vs düşünen kişiler değiliz hem pandemi hem de pandemi olmasa da küçük bir kutlama olurdu normalde de.
Öyle düğündü kınaydı yapacak kişiler de değiliz bir gelinlik küçük bir kutlama bitti gitti benim hep istediğim.
Soğuyup aile evine gitmek mantıklı
Gorusmek isteyen tabiki gorusur sevgili ailesi ile.Ama iste istemiyorsan da daha rahat mesafe koyabilirsin araya..Bir imza dedigimiz sey sadece eslerin birbirine yukumlulugu olsa ne ala.Ama ozellikle bizim ulkemizde tum sulaleye karsi yükümlülükler doguyor..Esin birinci derece yakinini birakin sirf koylusu kentlisi bilmem nesi diye evine kalmaya gelen insan var ya ..Cocuk konusu bambaska birsey.Cocuk istenirse o evlilik yapılıyor zaten..Ha yapilmasa nolur? Hicbisey.Yeter ki anne anne olarak, baba da baba olarak sorumluluğunu bilsin..Birlikte yasayan ciftlerde cocuk dede hala vs gorusmesi de olur niye olmasin?? Cok iyi anlastigi bir kuzeni varsa bir tarafin, cocukta bu kisilerle kaynasir dogal olarak..Ama iste mecburiyet yok..Kaynanami sevmiyorum ama hergun evine gidiyorum diyen biri gibi dusunmek cok korkunc degil mi sizcede??Peki merak ettiğim için soruyorum hiç evlenmeseler o eş ailesi ile gorusulmeyecek mi ne bilim çocuk olunca nene dedeleri olunca o ebeveynler nasıl olcak imza olmayacak ama yine evli gibi gorulmeyecekler mi çevre tarafından böyle oluncada ister istemez o aile ve akrabalarla muhatap olunmayacak mı mesela kuzenin düğünü dediniz o düğüne davet edildiğinde ya biz evli değiliz gelemem düğüne mi denecek gerçekten merak ediyorum böyle mi olcak yani o imzayı atmamak bunlardan kurtaracaksa ben yarın boşanma dilekcemi veririm
Açıkçası bir konu geçti 2-3 ay önce birlikte yaşayan bir çift biri hastalanıyor hastaneye yatış yapılıyor ama erkek arkadaşı yanına gelemiyor aile dışı kabul edilmediği için bunu öğrenince ben biraz evham yaptım.
Beraber yiyor içiyoruz üzerimizde hiç bir hakkımız yok bilmiyorum neden böyle bir psikolojiye girdim inanın
Haklısınız birbirimizi seviyoruz bir imzamı sorun diyorum arada kendimi sakinleştirmek için ama o imza ile birbirimizde haklarımız oluyor ne yazık ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?