- 15 Eylül 2018
- 1.120
- 1.998
- 133
- Konu Sahibi Love_lover
-
Erkek oldugunu oyle hissedecek adamdan sogurum ben ya.
Ama sevgilikte birbirine jest yapmak hostur, illa her sey alman usulu olmaz. Bugun o ismarlar yarin sen, o yuzden ben cok israrci olmadan teklif ederim hesabi ayirmayi. Yoo derse de bir dahaki de benden o zaman derim, hic de cekinmem.
Psikolog olduğu kesin miymiş gittiği kişinin? Kızlar buluşması yorumu gibi o ne öyleArkadaşım hem kız hemde erkek arkadaşlarına asla hesap ödetmeyen biridir. O konuda öyle düşünmeyin. Ama çok parasını yedirdi bi dönem Gittiği psikolog bunu demiş. Erkek olduğunu ona hissettirin. Erkek hoşalanır falan demiş.
Erkek oldugunu hissettir...... Ve Pandoranın kutusu acılır paoffff dıye bır ses yankılanır etrafta.. Erkegı kabarttık artık tatile bakabiliriz denir ve yola cıkılır..Psikolog olduğu kesin miymiş gittiği kişinin? Kızlar buluşması yorumu gibi o ne öyle
Arkadaşım hem kız hemde erkek arkadaşlarına asla hesap ödetmeyen biridir. O konuda öyle düşünmeyin. Ama çok parasını yedirdi bi dönem Gittiği psikolog bunu demiş. Erkek olduğunu ona hissettirin. Erkek hoşalanır falan demiş.
Katiliyorum
Romantik jest olsa kabul edilir, misal adam gelse supriz hazirladim gidiyoruz dese kabul ederim. Ama bu sekilde planli programli bir tatilde karsi tarafa sen ode demeye yuzum kizarir.
Erkek oldugunu hissettir...... Ve Pandoranın kutusu acılır paoffff dıye bır ses yankılanır etrafta.. Erkegı kabarttık artık tatile bakabiliriz denir ve yola cıkılır..
Hıc bir uzman erkek oldugunu hissettir demez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?