Sevgili Kişisi Ömrümü Yedin.

4 senedir birlikteyiz. Ben de aynen öyle diyorum 4üncü sınıfa geçince evlenelim diye ama o buna sen beni boş yere bekletiyorsun düzenbazsın senin niyetin yok sevdiğin de yok beni oyalıyorsun diyor

Sanırım aynı yaşlardayız canım. Ben de yurtdışında üniversite kazandım ve oraya gittiğim için ilişkiyi bitirmek istedi ve bitirdik. Benim kendim için vardığım sonucu sana da anlatayım. En önemli olan şey şu anda senin için eğitimin. İlk önce kendini düşünmelisin bu yaşta. Meslek sahibi olmadan evlenmek çok tehlikeli bir durum. Öyle hem okumak, hem çalışmak ile de ev filan geçindirilmiyor. Eğer böyle devam ederse sana baskı kurmaya çalışırsa bence ilişkini tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim.

Aşırı rahatsız edici. Sevgili kişisi , bilmem ne birey , sorunsal.
İğrenç kelimeler değil mi ya

O baskıyı kuruyor bile. Ben de kendimi kötü hissediyorum böyle suçlamalara maruz kalınca. Acaba gerektiği kadar çabalamıyor muyum gerçekten haklı mı o kadar bekletmek gereksiz mi gibi . . .
Onu kaybetmek de istemiyorum ama çıkmaza sürüklüyor

Sevgilinizin mesleği nedir?
Acaba siz doktor olacağınız için kompleks yapıp , ilerde kendisini beğenmeyeceğinizi mi düşünüyor?
Değil 3 yıl sonra okul bitene kadar evlenmezdim ben olsam

Aynen bi de diyor ki sen beni 3 sene bekleteceksin ben beklememek için senden ayrılsam o 3 sene içinde bi başkasını bulup evlenebilir miyim o da var diyo allahım ya

Şu laftan sonra ayrılman gerekliydi. Üzgünüm ama siz ilismide saygıyı oturtamamışsınız. Evlenirseniz de bu terbiyesizligin 100 katını görürsünüz. Çünkü bu daha olmamıs..

Üstelik boyle bencil bi adam evlenir evlenmez de cocuk ister.. Tıp okurken cocuk yapmak intihar gibi bisey.

Sizi sevmiyor, önceliği kendisi ve henüz aile reisi olmaya yeterli biri değil.

Birdahaki tartışmada tamam bitsin deyin ve bitirin. Okulda kimler kimler çıkacak karşınıza..

Sana düzenbaz diyorsa zaten neden evlenmek için bu kadar söyleniyor.
Güvensiz biri anlaşılan.
Hayatınızdan çıkması belki de daha iyidir.

Kendi 27 yasinda bi baltaya sap olamamis daha okuyor, bi de evlenme pesinde. Goren duyan da isini gucunu eline almis onunde hicbi engel kalmamis da kiz oyaliyor sanir.

Benim eşimde sen beni oyalıyorsun evlenmekten korkuyosun böyle olacaksa bitsin falan derdi
Ben hakikaten korkuyordum önümdeki örneklerden dolayı sevgili olmak daha hoş geliyordu neyse ben aştım bunları evlendik

Bu arada çok ütopik ama benim iki arkadaşım evlendi biri tıp ikinci sııftaydı diğeri mühendislik birinci sınıf

Aileler normal ne gönderiyosa o kadar gönderiyorlar yine çocuk çalışıyor aynı zamanda
Evleri normal öğrenci evi vs ama çok mutlu bir evlilikleri var

Kendi 27 yasinda bi baltaya sap olamamis daha okuyor, bi de evlenme pesinde. Goren duyan da isini gucunu eline almis onunde hicbi engel kalmamis da kiz oyaliyor sanir.
Biz 4 sene devirmişiz, benim artık evlenelim demem gereken yerde artık ailemle konuşmam lazımken 3 sene daha bekleyelim diyecek kadar karaktersiz bir insanmışım ben, kandırmış ve dalga geçmişim onunla. O benim için her şeyi yapmış da biraz da ben onun için yapayımmış biraz da ben ağlayayımmış.

Sana tek bir cümle yazmak istedim; evliliği ve hayatın gerekliliklerini bu kadar hafife alan bir insanla evlilik olmaz. Önce büyümesi gerek!!!

Seni 3 sene daha bekleyemem dediginde tepkiniz ne oldu? Buna katlanmak zorunda degilsiniz ayni karari veremiyorsaniz yollarinizi ayirin bitsin derdiniz. O evlenmek icin baskasini bulsn madem

Sana tek bir cümle yazmak istedim; evliliği ve hayatın gerekliliklerini bu kadar hafife alan bir insanla evlilik olmaz. Önce büyümesi gerek!!!
Ya o heves ediyor sadece. Yoksa hem evlilik hem okul hem iş altından kalkabileceğinden falan değil. Ona böyle güzel eğlenceli bir şeymiş gibi geliyor. Bana da teoride öyle geliyor ama aklımı kurcalayan sorular var yani o hem okul hem iş yürütemez normal zamanda bile okulu zor buraya getirdi kaç sene uzattı. İşle birlikte hiç bitiremez. Kaldı ki ben okula yeni başladım. Ben tamam desem ailem izin vermiyor. Onun ailesi de okul bitmeden izin vermiyor. Ama o ben niye ailemi ikna etmeye çalışmıyormuşum niye onlara karşı durmuyormuşum diye beni suçluyor sadece

Sevgilin okumani ondan daha iyi kariyerin olmasını istemiyor

Seni 3 sene daha bekleyemem dediginde tepkiniz ne oldu? Buna katlanmak zorunda degilsiniz ayni karari veremiyorsaniz yollarinizi ayirin bitsin derdiniz. O evlenmek icin baskasini bulsn madem
Ben seni seviyorum ve kaybetmek istemiyorum, oturup güzelce konuşursak ortak bir karar çıkar diye düşünüyorum. Anlaşamazsak ayrılmak kaçınılmaz son gibi duruyor buna da saygı duyuyorum ama bunları duyduğuma üzüldüm dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…