- 27 Nisan 2016
- 2.290
- 6.348
- 158
- Konu Sahibi littlecoffeedoc
-
4 senedir birlikteyiz. Ben de aynen öyle diyorum 4üncü sınıfa geçince evlenelim diye ama o buna sen beni boş yere bekletiyorsun düzenbazsın senin niyetin yok sevdiğin de yok beni oyalıyorsun diyorne kadardır birliktesiniz?
tıp okuyan iki arkadaşım 3. müydü 4.müydü hatırlamıyorum ama evlendiler. ama zorluklarını söylüyordu.
çok güzel bölüm kazanmışsınız, okuyorsunuz. olması gereken size desteği diye düşünüyorum. aşkı geri plana atın demiyorum ama evlilikle okul çok zor siz de farkındasınız. ev geçinimi,para temizlik..
olmuyorsa da zorlamayın.
Aşırı rahatsız edici. Sevgili kişisi , bilmem ne birey , sorunsal.Evet güya çok seviyor, bu ilişkiye çok emek verdiğini düşünüyor o benim her istediğimi yapıyormuş bense yıllardır bi ailemi ikna bile edememişim çünkü umrumda değilmiş. Mutlu olmak istiyormuş ben erteliyormuşum mutluluğunu.
Ya çok ağırıma gitti gerçekten düzenbazsın oyalıyorsun demesi. O kadar suçladı ki beni bu işi ben sanki keyiften erteliyormuşum gibi .
Sinir olduğum için öyle bir şey uydurdum. Çok mu rahatsız edici?
Ben 21 o 27
Bence değilAşırı rahatsız edici. Sevgili kişisi , bilmem ne birey , sorunsal.
İğrenç kelimeler değil mi ya
O baskıyı kuruyor bile. Ben de kendimi kötü hissediyorum böyle suçlamalara maruz kalınca. Acaba gerektiği kadar çabalamıyor muyum gerçekten haklı mı o kadar bekletmek gereksiz mi gibi . . .Sanırım aynı yaşlardayız canım. Ben de yurtdışında üniversite kazandım ve oraya gittiğim için ilişkiyi bitirmek istedi ve bitirdik. Benim kendim için vardığım sonucu sana da anlatayım. En önemli olan şey şu anda senin için eğitimin. İlk önce kendini düşünmelisin bu yaşta. Meslek sahibi olmadan evlenmek çok tehlikeli bir durum. Öyle hem okumak, hem çalışmak ile de ev filan geçindirilmiyor. Eğer böyle devam ederse sana baskı kurmaya çalışırsa bence ilişkini tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim.
O daha okuyor şu anda mesleği eline almış değil hukuk okuyorSevgilinizin mesleği nedir?
Acaba siz doktor olacağınız için kompleks yapıp , ilerde kendisini beğenmeyeceğinizi mi düşünüyor?
Değil 3 yıl sonra okul bitene kadar evlenmezdim ben olsam
O daha okuyor şu anda mesleği eline almış değil hukuk okuyor
Aynen bi de diyor ki sen beni 3 sene bekleteceksin ben beklememek için senden ayrılsam o 3 sene içinde bi başkasını bulup evlenebilir miyim o da var diyo allahım ya
Hem okuyacak hem çalışacakmış ev geçindirirmiş o da ilginç ya neyse2 öğrenci evlenip nasıl ev geçindirecekmiş ki?
Biz 4 sene devirmişiz, benim artık evlenelim demem gereken yerde artık ailemle konuşmam lazımken 3 sene daha bekleyelim diyecek kadar karaktersiz bir insanmışım ben, kandırmış ve dalga geçmişim onunla. O benim için her şeyi yapmış da biraz da ben onun için yapayımmış biraz da ben ağlayayımmış.Kendi 27 yasinda bi baltaya sap olamamis daha okuyor, bi de evlenme pesinde. Goren duyan da isini gucunu eline almis onunde hicbi engel kalmamis da kiz oyaliyor sanir.
Ya o heves ediyor sadece. Yoksa hem evlilik hem okul hem iş altından kalkabileceğinden falan değil. Ona böyle güzel eğlenceli bir şeymiş gibi geliyor. Bana da teoride öyle geliyor ama aklımı kurcalayan sorular var yani o hem okul hem iş yürütemez normal zamanda bile okulu zor buraya getirdi kaç sene uzattı. İşle birlikte hiç bitiremez. Kaldı ki ben okula yeni başladım. Ben tamam desem ailem izin vermiyor. Onun ailesi de okul bitmeden izin vermiyor. Ama o ben niye ailemi ikna etmeye çalışmıyormuşum niye onlara karşı durmuyormuşum diye beni suçluyor sadeceSana tek bir cümle yazmak istedim; evliliği ve hayatın gerekliliklerini bu kadar hafife alan bir insanla evlilik olmaz. Önce büyümesi gerek!!!
Sevgilin okumani ondan daha iyi kariyerin olmasını istemiyorBizim ailevlenipmmz tanışıyor. İşin ters yanı şu, ben bu sene üniversiteyi kazandım. Tıp kazandım ailem bunu riske atmak istemiyor okulumu bitirmemi istiyorlar. Bence de 3 sene bir şey değil de beyimiz anlamıyor 3 sene çokmuş beni o kadar sene bekleyemezmiş
Ben seni seviyorum ve kaybetmek istemiyorum, oturup güzelce konuşursak ortak bir karar çıkar diye düşünüyorum. Anlaşamazsak ayrılmak kaçınılmaz son gibi duruyor buna da saygı duyuyorum ama bunları duyduğuma üzüldüm dedimSeni 3 sene daha bekleyemem dediginde tepkiniz ne oldu? Buna katlanmak zorunda degilsiniz ayni karari veremiyorsaniz yollarinizi ayirin bitsin derdiniz. O evlenmek icin baskasini bulsn madem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?