Sevgili nasıl unutulur

yemek tarifi verir gibi bi tarifi yok bence bunun.. herkesin sorunları aşma gücü bambaşkadır..
klasik zamanla geçer diyeyim bende madem

bir yerde okumuştum sevgilinizi unutmak istiyorsanız her gun onunla ilgili düşüncelerinizi yazın kelimelere dökün diyordu birinin okuyup okumaması önemli değil, sonra unutuyormussun .

Zamanla alisacaksin onun yokluguna. Tüm yasadiklarini unutman imkansiz elbette yeri gelecek hatirlayacaksin anilarini. Sadece zamanla yeni durumu kabullenip alisiyorsun. Hayirlisi böyleymis diyip önüne bakacaksin ve kendin icin biseyler yapacaksin. Neden bittigini unutmayacaksin. Bitmesi gerekiyormuski bitmis. Bu yasadiklarin senin icin bir tecrübe olacak ve ilerde mutlu olacaksin insallah :)

3 aylik bir iliskim geçen yil bu zamanlar bitmişti çok sevmiştim ve kaptırmıştim kendimi ayrilik süreci kötüydu çok yiprandim psikolojik tedavi gördüm ardindan bir kaç kişiyle tanıştım ama ya onlardan ya benden olmadi ve hala unutamadigimi biliyorum bazen çok mutsuz oluyorum müzik dinlemek işkence düğün nişan törenleri işkence çiftleri görmek işkence yaşimin ilerlediğini düşünmek işkence yeniden birileryle tanış kendini onlara anlat işkence offf ne bileyim yaaa çok doluyum çok dua edin

Birileriyle flörtleş. Ciddi şeyler yaşama ama mesela biriyle mesajlaş konuş 2 kere buluş fazla uzatmadan kes. Böyle birkaç kişiyle takılsan hiçbir şey kalmıyor.

Zamannn ama ne kadar zaman bazen o zamana hapis ediyorsun kendini belkide o aska o yokken onunla yasiyorsun veee bu yillar alabiliyor Alisiyorsun öyle yasamaya sen kendini bu zamana hapis etme...Bir zaman ver kendine az bisey olsun sacma gelio ama öyle gerci arkadaslarin yazdigi gibi ZAMAN lazim :) sadece kendini kandirma umutlanma birgun gelecek diye o gelmicek öyle düsün sonra aliyorsun bi bakmisin yeni bir ask analar neler dogurmus birgun o prens gelir ve giden icin iyikide gitmis dersin :)

3 aylık mı
3 aylık mı Benim 3,5 yıl.

klişe bir laf ama sadece zaman.
aklını birşeylerle meşgul et, hatıralara dalma, müzik dinlememeye çalış.
ben ayrılık sonrası kadınlar kulübünü keşfetmiştim, hep burayı okudum, yazmadan sadece okudum ve bol bol dua ettim. rabbim beni o şahsa muhtaç etmesin diye.
gelecek diye bekleme, ümidini kes, kabullenmek işini kolaylaştırıyor.
bir sabah uyanıyorsun ve bir bakmışsın aklına ilk gelen o olmamış.

Seni aldattığını düşün. Etkili olabilir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…