Sevgili olmadan takılmak hk. (konu cinselliğe taşındığı için doğru cümleri versiyonu)

FBlik aynı adamla olur. Taraflar sadece seks için bir araya gelir, ilişkiye girer biter. Sürekli bir partnet gibi düşün.

Farklı adamlarla tek sefer olan farklı, film izleyip kahve içilen farklı, bu farklı. Hepsine farklı isim vermişler

Sevgili Piskoloğumuza güveniyorum :)

Ben öyle gördüm yani daha çok
Erkek cinsellik yaşadığı zaman -bu kelimeden nefret ederim ama- sahiplenme moduna girmesi daha olası
Yapısı gereği mümkün
Hele Türk erkeklerini düşün :)

Ama kendi sorunun cevabını da aşağıda vermişsin

Ya aylin_a merak ediyorum masturbasyon en azından daha risksiz degil mi ?
İlle sevişme ihtiyacı hasıl oluyor mu ?
En azından kendini riske atmana değmez diye düşünüyorum.

Oluyo canım
Şöyle düşün evinde havuz var diye denize girmekten vazgeçer misin
Ha nedir ben sevmeden sevişemem o ayrı o aşk sonra meşk olacak bana

kusura bakmayın ama bu işin sonu o... kadar gider.

nasılsa zevk için yapıyorum bari aynı zamanda para da kazanayım deme ihtimali doğar ileride.

Pardon siz ne amacla seks yapiyorsunuz? Bu olay zaten zevk icin yapilmiyor mu?
Yoksa insanlarin sadece ureme donemlerinde ciftlesme amaciyla birlestiklerini mi dusunuyordunuz?

Biri parayla biri karşılıklı arzulama sonucu geliyor ama öyle bir fark var
Erkek yapısı gereği koruma, sahiplenmek, kadının ona bağlı olmasını ister
Bunu tetiklemesi daha olası diye düşünüyorum :)

Biri ile sevgili olup da yaşasan daha mantıklı..Bir anlamı olurdu..

Bir gün gerçekten aşık olacağın hatta evleneceğin bir adam karına çıkarsa,bu tarz ilişkinden rahatsızlık duymaz mısın?

Ya da aşık olduğun adam,ilerde bu tarz ilişki yaşadığını öğrenince sana başka bir gözle bakmaz mı?

26 yaşındasın daha ;illaki sevip sevileceksin..

Ne gerek var ki böyle şeylere,bana çok ters geldi.

Karar senin..

Hem sevgilisi hem bu f.b.si(diğer konudaki kelimeyi kısalttım artık benim yüzümden gene cinselliğe taşınır filan) olan çok erkek de var ama mesela.F.b.sine aşık olsa sevgilisi olmaz mesela aman derin konu. Erkekler genelde sahiplenir ama sahiplenip kıskanan erkek de her zaman aşık olan seven birini göstermez :)

İşte bu duyguları zamanında hissetiğim için konu açmak istedim buraya... sevgili Shot.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…