- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Çalışkanlığı azmini çok takdir ediyorum gurur duyuyorum zaten. Ama benimde iş hayatım çok yoğun ve her fırsatta gece gezmelerine çıkamıyorum ve bu akşam bunu değerlendirmek istemiştim o da bu durumun gayet farkında. Biraz deşarj olup onunla nefes almak istemiştim biraz eğleniriz diye böyle olması cidden canımı çok sıktı.Eşim evlendiğinizden beri çalışmıyor benim maaşımla geçiniyoruz temalı konulara bir göz atmanı tavsiye ederim. Evet herşeyin fazlası zarar kabul ediyorum ama erkek arkadaşınız bunun bir geçiş dönemi olduğunu söylüyormuş. Bekleyip değerlendirin derim ben. Bu devirde insanın işini sahiplenmesi önemli bir meziyet bence. Zamanla orta yolu bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
Evet ya, kronik bi sorun haline geldi çalışmayan adam. Bu sorunu olup konuyu okuyanlar bana küfür edecek ama bu da bi dert işte. Hele bu dönem çok aksaklıklar yaşadı iş ile ilgili dinleyici destek verici oldum ama artık bugün aa ne güzel, öyle mi hmm sevindim diye geçiştirip durdum. Bende darlandım biraz.Bu devirde calisan adam bulmussun , yapis birakma bence
Hırs zaten onun ki. Bu sene her şeyi oturtup kafasında belirlediği para miktarına ulaşmak istiyor. Evlenince maddi sorunlar yaşamak istemiyorum, bekarken bunları halletmem lazım diyor.Bence bu enine boyuna düşünülmesi gereken bir konu.
Ben eşimden bağımsız bir insanımdır. Bu gece 12 de geldim eve mesela.
Ama bu sürekli böyle olsa, geç gelmeler, cok çalışmalar filan sorun olurdu.
Şu an neyse ama çocuk olursa eğer... asıl o zaman sorun olur. Bu herkes için böyledir.
Baba figürü yok evde. Misafirde yok... hastalikta yok. Yardimda yok çünkü çalışıyor.
Ben istemem. Mecbur olmak başka hirs ve inatla çalışmak başka şeydir. Sizinki hirsla yapıyor. Telefonda bile işten bahsetmesi bunu gösteriyor.
Bunu iyi ayırt etmek gerek.
1 senedir birlikteyiz.Ne kadardır birliktesiniz? Gerçekten geçici bir süreç mi değil mi bunu biraz yaşayıp görmeniz lazım.
Nasıl olduğunuzu sormayacak kadar işine kanalize olması rahatsız edici geldi bana. Herşeyin fazlası zarar çünkü.
Çalışkan olmakla hayatın merkezine işini koyup geri kalanını ihmal etmenin arasındaki farkı ayırt edebilmek lazım.
Evlilik düşüncesi de varsa enine boyuna düşünmek lazım bu meseleyi.
Of çok can sıkıcı. Peki maddi yönden durumunuz nasıl ?Eşim böyle. Gerçi o öyle olmadığını sadece işinin çok yoğun olduğunu söylüyor ama değil görüyorum. İki kavga konumuz var zaten biri çocuklar diğeri bu. İnanın çok zor. Bugün aradım 2 kere canım çok yoğunum sonra konuşalım dedi. Artık akşama doğru aradım bu defa açmadı. Konuşmuyorum şu an mesela. Onu tanıdığımdan beri hep aynı şeyleri söylüyor. Çok işim var, şu ara çok yoğunum, koşturuyorum vb. Büyük ihtimal değişmez.
1 yıl sonrada çok farklı olacağını düşünmüyorum açıkçası. Etrafımda bunun birkaç örneği var, öyle geldiler ve gidiyorlar. Evliliğin, evin ve sonra çocukların sorumluluğu kadınları üzerinde olacak şekilde ilerliyor genelde.1 senedir birlikteyiz.
Bi ara sinir krizi geçirmiştim, başarı sadece hayatının bi alanına yogunlaşmakla olmuyo her alana da yetebiliyosan başarılısındır dedim. Hı evet öyle ama suanlık yapcak bi şey yok diyip konuyu kapatmıştı.
Kıyamıyorum da bi yandan, sonrada olsa geciktirsede gönlümü alıyor seni ihmal ettim diye.
seviyorumda adamıhemen bu bi sene geçsin diye bekliyorum
Bu hep böyle olmayacak diyor ama işte inanmıyorum kendimi de kandırmak istemiyorum. Ha bana bu kadar çalışmaya iyi bi hayat sunarsa tamam ama hem orta halli olup hemde kendinden bu kadar mahrum bırakırsa çok zor.1 yıl sonrada çok farklı olacağını düşünmüyorum açıkçası. Etrafımda bunun birkaç örneği var, öyle geldiler ve gidiyorlar. Evliliğin, evin ve sonra çocukların sorumluluğu kadınları üzerinde olacak şekilde ilerliyor genelde.
Böyle olan çok çift var ama ben istemezdim.
Para herşey değil ki ama ben sırf daha yoğun olacak diye eşimin işiyle ilgili daha fazla sorumluluk alacağı pozisyonunda olmasını istemedim. 2 çocuğumla daha çok para ama yanımızda olmayan baba ve kocayı ne yapayım? Şuan da iyiyiz maddi olarak daha fazlası da çok gelmez ama beraber geçiremeyeceğimiz bu zamanlar da geri gelmeyecek.Bu hep böyle olmayacak diyor ama işte inanmıyorum kendimi de kandırmak istemiyorum. Ha bana bu kadar çalışmaya iyi bi hayat sunarsa tamam ama hem orta halli olup hemde kendinden bu kadar mahrum bırakırsa çok zor.
Bu hep böyle olmayacak diyor ama işte inanmıyorum kendimi de kandırmak istemiyorum. Ha bana bu kadar çalışmaya iyi bi hayat sunarsa tamam ama hem orta halli olup hemde kendinden bu kadar mahrum bırakırsa çok zor.
Kendimi net ifade edemedim aslında tabi ki para her şey değil ama böyle olacaksa da en azından iyi bi hayat olsun. Eve yardımcı alabileyim cocuk olursa iyi şartlarda iyi yerlerde okusun gibi.Iyi düsünmek lazim. Para herseyin ilaci degil. Onun yoklugunu kapatamaz. Tanidik bir ciftte durum benzer sekilde. Esinin kendi isi var, senelerdir cok fazla calisiyor, haftasonu dahil. Tüm sorumluluk (ev, cocuklar) kadinda. Cogu seyi kendi basina yapmasi gerekiyor, cift olarak bir yere gidecek olurlarsa zaten genelde cok gec gelirler. Kadin bu durumdan hic memnun degil ama birazda umudu kesmis gibi.
Acikcasi ben istemezdim, esim varsa, varligini hissetmek isterim.
Of çok can sıkıcı. Peki maddi yönden durumunuz nasıl ?
Orta mı yoksa iyi mi? Eğer orta halli olacaksak hiç çekilmez bu çile diyorum kendi kendime. Bu kadar yogun calısmaya cünkü iyi bi hayat sürülmesi gerek. Orta halli olacaksak gir mesaili bi işe çalış yani.
Bence şuan yeni iş kurma aşamasında olduğu için böyle davranıyordur.Hic calismayip sizin maaşınızdan medet ummasindan iyidirKızlar selam,
Derdimin pek bi çözümü yok ama paylaşmak istedim sadece çünkü içimde kendi kendime bileniyorum.
Erkek arkadaşımın kendi işi var yeni sayılır, müşteri portföyü tam oturmadı bu yüzden çok çalışıyor. İdealleri var ve bunun yanında zaten kabullenmek istemesem de sanırım kendisi işkolik.
son olarakta bu akşam ki programımız iptal olmasıyla birlikte cinnet geçirdim kendi kendime.Tabi bunları ona lanse etmiyorum bi iki kere dokundurdum bi geri dönüt alamadım. Normalde her hafta görüşüyoruz bazen aksaklıklar oluyor tabi. Uzun zamandır verimli zaman geçiremedik. Son zamanlarda buluşmalarımız bi saat buluş yemek ye kahve iç dağıl modunda oluyor.
Bu akşam yemek yiyip beraber bu geceyi geçirecektik ki iptal oldu 12 ye kadar işlerini tamamladı. İşi acil olmasa illa onu tamamlayacak ertesi güne öyle başlayacak biraz takıntılı bi yapısıda var. Ben biraz triplendim ama bi şey yok diye geçiştirdim.
zaten görüştüğümüzde telefon da konuştuğumuzda naber nasılsından sonra muhabbet hep onun işlerine geçiyor. Bazen kendini öyle bi kaptırıyor ki bana sen nasılsın demeyi bile unutuyor.
kendisi bunun geçici bi süre olduğunu bi seneden sonra yanına yardımcı alacagını angarya işlerle uğraşmayacağını söylüyor ama inanmıyorum pek. ufak ufak evlilik planlarımız var ve ben düşünme aşamasına geçtim. Bi davette bi arkadaş görüşmesinde, aile ziyaretlerinde hatta evde bile cogu zaman yalnız olacagımı düşünüyorum ve bu biraz beni tedirgin ediyor. Eşi sevgilisi böyle olan var mı aranızda ? Bu konuyu dert edinmelimiyim bilemiyorum.
Onun haricinde uyumlu bi çiftiz, sevdiğimiz şeyler hobilerimiz aynı. Tabi hobilere pek zaman kalmıyor orası da ayrı konu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?