Sevgili ve iş hayatı


Bence dusunceniz yanlis. Adamin yoklugunu rahat yasamaya takas edeyim bari rahat edeyim diyorsunuz. Adam yanimda olsun ama biraz daha az paramiz olsun deseydiniz anlardim ama su sekil parayi daha cok seviyor gibisiniz. O zaman adami niye darliyorsunuz, madem adamin varligi yoklugu cok dert degil birakin isini ilerletmek icin calissin bari siz de paraya kavusun.
 
4 ay görevde olan biriyle sevgili oldum. Sadece 3 defa Gorustuk. Evlilik beklentimiz yoktu. Fazla uzatmaya gerek yoktu mantıklı davranayim dedim terketdim onu. Seviyordum ama . Görüşememek hiç sorun digildi bana . Of gece gece hatırlardın üzüldüm. Insallah evlenirsiniz. Sonu konuşmak sa ben beklerdim
 
Parayı sevmek değil realistik bakıyorum. Ha bu sevmek oluyosa evet o zaman.
 
Çok net ki adam işkolik. Kafayı boşaltamıyor. Bıktım iş konuşmaktan sen anlat farklı şeyler duyayım demiyor. Bu değişmez. İyi midir kötü müdür tartışılır.. siz kaldırabilir misiniz ona karar vermelisiniz.
 
Yani bu yeni işi kurmadan önce de böyle işkolik miydi? Yoksa işi oturtana kadar yaşadığo mecburi ve geçici bir durum mu? Bunları en iui tartabilecek kişi sensin. Bu arada benim de eşim yoğun çalışıyor haftanın yarısında şehirdışında öyle düşün. İki çocukla çok zor oluyor.
 
bence bu işkoliklik değil de sorumluluk sahibi olmak. şimdi bu angaryaları aradan çıkarsın da düzlüğe çıksın. seviyorsanız ayrılmayın.
 
Sevgilim işkolik değil ama işi konusunda çok mükemmelliyetçi.
Çok fazla çalışıyor ama ilgisini asla ihmal etmez. Ya da şu an aynı şehirlerde olmadığımız için batmıyor bana.
Benim korkum adamın bu tempoda tükeneceği
Bu yüzden temposunu azaltmasını söylediğimde geleceğimiz için yapıyorum, birkaç sene daha böyle olur sonra normal düzene girer diye bir cevap aldım. Eğer düzelmezse çok para kazanıp harcayacak vakti olmayacak, öyle de parayı ne yapayım ben. Bence esas olan yanında olması. Beni ihmal ettiğini düşünsem ikinci bir sorgulamaya giderdim ben olsam.
 
Hayır değildi. Başkasının işinde değildi yani. Sadece o zaman öğrenme hırsı vardı. İşiyle ilgili hep eğitimlere katılıyodu ki bence ilerde kendi işini kurmak istediği için böyleydi ne öğrenirsem kar kafasındaydı. Aslında hayalleri var iyi para kazanayım yanıma birini alayım yurtdısı seyahetine gideriz gezeriz diye bu söylemleri biraz rahatlatıyo beni.
 
Bilmiyorum ya akşam yatıyorum, sabah kalkıyorum bu konu hakkında düşünüyorum. Yanımda olsa bile bedeni benle ruhu başka yerlerde. Hep bi düşünce kafasında onu böyle mi yapsam şunu böyle mi yapsam geçen ay cok bi para akışı olmadı onun stresi var bu aralar var üstünde.
 
Yeni is falan heyecanli bence, yerinizde olsam dinlemek de hosuma giderdi sanirim.
Ama haftada bir gorusme bana az geldi, maddi gucu olan insanlarsiniz bir de. Aranizda mesafe varsa belki zor oluyordur tabi ama, bence bir sekilde siklastirmak gerekir, hele ki evlilik soz konusu ediliyorsa.
 
Acıkcası beni bu kadar hırslı adam korkutur
Benim eşimde calıskandır basladıgı işin peşini bırakmaz vs ama benim veya ailesinin önüne gecemez hic bişey öncelikleri her zaman bizizdir
Calıskan adam her zaman iş bulur işini halleder ama iş duygusal hayatı engelleme noktasına geliyorsa orda bir dur derim
Al karsına acık acık konus bence böyle arkadan bilenerek eline hic bişey geçmeyecek
 
Yok görüşüyoruz hafta da 2 bazen 3 ama verimli değil.
Pazar akşamı buluştuk yemek yedik ama aklı başka yerde düşünceli bi halledemedim şu işi çok pürüz çıktı vs sürekli aynı şeyler aynı muhabbetler döndü. Benimde enerjim çok düşmüştü yüzüm falan asıldı.
Sonra kalkalım, ofise geçicem işlerim var dedi kalktık gittik yani öyle.
 
siz ailesiniz ama ben sadece sevgilisiyim, bana göre hayatını işini şekillendirmek istemeyebilir.
 
siz ailesiniz ama ben sadece sevgilisiyim, bana göre hayatını işini şekillendirmek istemeyebilir.
Seninle aile olmak istiyor ama değil mi ? Veya seni kaybetmeyi göze alabilir mi ? Aynı mantık aslında
Biz sevgiliykende böyleydi
Hayatında herşeyin yerini zamanını ayrı tutmak lazım sen demiyorsun ki gündüz gel veya atıyorum bugun işe gitme veya her gün benle görüş vs vs zaten mesai sonrası haftada 1 gün diyorsun
Cok mu
 
Benim derdim işte görüşememek değil görüşüyoruz bi yemek bi kahve. Ama aklı o ortamda değil. Pazar günü yemek yedik hali tavrı düşünceli kitlenip kalıyor. Benimde öyle ne bi şey anlatasım ne konuşasım geliyor ki aşırı enerjimi düşürdü. Zaten başlıyo yok şu böyle oldu şunu böyle halledemedim.
yani en son ne zaman verimli güzel zaman geçirdik hatırlamıyorum. Zaten yemekte 1 1.30 saat sürdü hadi kalkalım ofise geçicem bi kaç işe bakıcam dedi öyle ayrıldık. Dün mesela nerdeyse hiç konuşmadık. Toplantıya gidiyorum, müşteriye gidiyorum şuradayım buradayım o kadar. Bende hı iyi ok diye cevaplar verdim hep çünkü baydı artık.
 

kendi işi olan hiç bir eş(kadın-erkek fark etmez) ne kadar işi büyütmüş olsa da, yanında ne kadar çalışanı olsa da 7/24 işi ile evli oluyor.
benim eşim de ticaretle uğraşıyor bi hafta geç gelip diğer hafta erken geliyorsa evde telefon konuşmaları devam ediyor.
bu devirde işi var geliri var diye şükrediyorum ama ben de yoğun çalışan biri olduğum ve bir çocuğumuz olduğu için dönem dönem biz de geriliyoruz.
 

girisimcilerin hayati boyle dogrudur,
ama ben gecici oldugunu dusunuyorum erkek arkadasinizin soyledigi gibi.

Size burada iki secenek dusuyr,
ya destegi keseceksiniz ve belki de bitecek iliskiniz, veya devam edecek ve bu yogun surec bittikten sonra evliligi dusunecek sekilde erteleyeceksiniz.

ya da bir sekilde siz de bu ise dahil olacaksiniz, bir sekilde onun bu heyecanini, is yukunu kendi isiniz gibi sahiplenip ortak olmaya calisacaksiniz.

Sahsen beni heyecanlandiriyor bu tarz isler gucler
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…