Sevgiliden alınan en aptal, saçma hediye!

Sarissa

uyudun uyanmadın olacak..
Kayıtlı Üye
19 Mart 2009
9.766
37
358
Diğer
sevgilinizle kutlayacağınız ilk doğum gününüz.
daha önce ondan hediye almışsınız -yüzük- ama ilk doğum günü hediyesi olacağı için
içten içe özel bir şeyler bekliyorsunuz.
elinde bir kutuyla geliyor, heyecanla ve içinde ne olabileceğini tahmin etmeye çalışarak açıyorsunuz ve sürprizzz
içinden ŞİŞE, KONSERVE GİBİ ŞEYLER AÇABİLECEK çok fonksiyonlu, pratik bir alet çıkıyor!!! klava:
daha abuk bir hediye alabilecek başka biri çıkar mı acaba diye düşünüyorum.
var mıdır sizce?

beterin beteri var inan . . . :çok üzgünüm:

3 adet kenarı işli bildiğimiz mutfak havlusu gibi nesela . . .
üstelik ambalajlı falanda değil :dilcikar: gene seninkinin kutusu falan varmış . . .

yok ben evliyim şu anda
ve o kişinin eşimle uzaktan yakından bir alakası yok:)
çok şükür :Saruboceq:

bence dalga geçme değil de odunluk diyelim:)
evde böyle bir alete ihtiyaç olduğunu düşünmüş
şişe açacağı diyince cinsel bir ima filan akla gelmesin:)
o kadar derin düşünebildiğini sanmıyorum...

Son düzenleme:
beterin beteri var inan . . . :çok üzgünüm:

3 adet kenarı işli bildiğimiz mutfak havlusu gibi nesela . . .
üstelik ambalajlı falanda değil :dilcikar: gene seninkinin kutusu falan varmış . . .

o da iyiymiş :roflol:
çeyiz almış sana:)

öle bi tesir ediyo ki işte o kadar zaman geçmesine rağmen unutulamıyo demek ki . . .

içinde kaybolacağım büyüklükte bir adet yağmurluk akannehir

bir de kaskla çizme falan alsaydı tam itfaiyeci olacaktım :umursamaz:

o da iyiymiş :roflol:
çeyiz almış sana:)

aldığı maldığı yok teyzesi almış kenarınıda o yapmış bunada kapıp gelmek düşmüş . . .
yani üzerinde ne maddi ne manevi hiç bir tasarrufu yok . . .
Allah cc a çok şükür ki sepet havasını çektim .
Neler var yarabbim !

içinde kaybolacağım büyüklükte bir adet yağmurluk akannehir

bir de kaskla çizme falan alsaydı tam itfaiyeci olacaktım :umursamaz:

vay bee demek ki yalnız değilmiş:)
ben bunun ötesi olamaz artık diye düşünüyordum
başkaları da varmış
odun çok ne de olsa :roflol:

arkadaşın biri doğum gününün son anına kadar hediye geleceğini beklemişti hiç bişi gelmemişti bence bu daha malca

vay bee demek ki yalnız değilmiş:)
ben bunun ötesi olamaz artık diye düşünüyordum
başkaları da varmış
odun çok ne de olsa :roflol:

ve benim odunum bunu sevgililer gününde almıştı :sinifsinif:

neresinden tutarsan elinde kalıyo yani:roflol:

yağmurluk gardropta bekçilik ediyor uzun zamandır giymedim tabi zaten istesem de giyemezdim XL almış bi de hey yarabbim

sukur benım kı daha oyle seyler yapmadı
ama cok yakın arkadasımın erkek arkadası yapmıstı
cıkma yıl donumlerıydı 3. senelerı fln..benım arkadas sureklı kafasında kurup durdu ne aldı ne aldı dıye sevgılısıde bunu heycanlandırmak ıcın sana super bır sey aldım,gorunce bayılıcaksın fln dıyodu..bızde arkadasımla baya bı kafa patlattık fln..neyse bunlar bulusmaya gıttı ben evde haber beklıyorum ama bu arada neyse cocuk ne almıs????kucuk yuvarlak ustunde gulen surat olan cıngene pembesı kupe bız neler neler kurmustuk halbukı bı de cok begenıceksın bayılıcaksın fln dıyınce cocuk ne hayaller kurduk sok olmustuk arkdasımla resmen arada takıyo kupelerı dalga gecıyorum hala

beklenti ne kadar büyük olursa hayal kırıklığı da o ölçü de büyük oluyor sanırım.

arkadaşın biri doğum gününün son anına kadar hediye geleceğini beklemişti hiç bişi gelmemişti bence bu daha malca

malca lafı çok güzel oturdu kesinlikle mallık . . .

bari bedenini tutturabilseymiş !
kauçuk kalpli bu erkek ırkı . . .

benim arkadasımın sevgiliside ona su pantolonlara takılır ya omuza doğru giden askılardan ondan almıştı kız ağlaya ağlaya bi hal olmustu oda yüzük fln bekliodu hatta evlenme teklifi bekliodu doğum gununde sevgilisi bi pasta bile almamış yaw cafeye gitmişler oturup gelmişlerdi

Nisanliyken bayram hediyesi almistim
Ailesiyle ziyarete geldi, birde yemek yapmistim

Oda alisik degilmis bayramda hediyelerin alinmasina
cok mahcup oldu hediyeyi verirken

hic unutmam nedense...

Sacma hediye almadim o ayri.. sadece sevgililer gununu aceleye getirerek sadece cicek almisti :dilcikar:

Bence daha komiği var...

Kuzenimn sevgilisi 33 yaşında yeterince olgun olması gerekirken, teyzeme anneler günü hediyesi ne almış tahmin edin!!!

''Yapma çiçekler!!!''

akannehir
Teyzem şok geçirmiş resmen.
kaydirigubbakcemile3

kapının arkası duvara çarpıp iz yapmasın diye kedi şeklinde takoz!! bildiğin takoz yaa!! bi de ben mutfak eşyalarının hediye olarak alınmasına acaip bozuluyorum, abim anneme hep çay makinası meyve sıkacağı ekmek kızartma makinası falan alır her seferinde azarlarım yapma şunu diye, yahu kadına hediye alıyosun kullansın diye onda bile bi bencillik var ucu sana dokunacak biliyosun..

benim arkadaşımın nişanlısı da ona küçük oyuncak bir ayı almış ...
arkadaşım çok şaşırmıştı ve '' bu ne demek istiyor şimdi '' diye bana soruyordu...
azcık kilolu idi arkadaşım da üzerine alındı...:dance::roflol:

Şirinlik yapmış çocuk kendince ama..Hep işin kolayına kaçarlar zaten..
Oyuncak ayı kap..kıza götür..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…