Sevgiliden alınan en aptal, saçma hediye!

çok güldüm kızlar =)) biraz düşünerek alsalar keşke..ben düşünüyorumda şimdiye kadar almadm böle bi hediye..inşallahta almam

valla eşime kızıyodum takıdan başka hediye almıyo diye aferin dedim şimdi

ama lisedeyken abuk bi hediye almıştım bende kaydirigubbakcemile3

doğum günümde arkadaşlarımı çağırmıştım erkek arkadaşlardan bi tanesi inek şeklinde bi biblo almıştı

ben ve diğer herkes dumur olmuştuk tabi :roflol: :roflol:

Son düzenleme:
benim de eski sevgilim lisedeydik bana erkek t-shirt'ü almıştıkaydirigubbakcemile3kolları molları bi de büyük L almış,
ben mal mal bakmıştım hediyeyi görünce,
o da diokiii, reşitin üstünde gördüm(o da bi ark.dı) beğendim,sana aldım...hey allahım yanındada bi buket gül bune perhiz bu ne lahana turşusu akannehirsonra ayrıldık birdaha barışmamak üzere:jeyyar:
sözlüm de bana,ben 20 kilo falan verdim ona ithafen;şu bildiğimiz plastik iskeletor anahtarlıkları olurya kırtasiyelerde bi köşede bulunur,ondan almışbenneyaptımki
sanırım durumuma atıfta bulunmak istedi:1closedeyes:yıl başında artık güzel bişe bekliorm sağlığı içindelikafadulden

Bazılarını okuyunca çok gülldüm. Aşkitoma teşekkür etmem lazım ayaküstü kupa aldığı için geçen yıl başı Ben buna kızıyordum birde.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ama bu sene naptım sen zahmet etme ben kendi hediyemi kendim alırım dedim bayağı bir kozmetik dayadım nişanlıma Ay bide hediye skandalıyla kim uğraşacak şimdi getirecek bişey beğeneyeceğim büyük bir ihtimalle sonra getir götür değiştir ohooo yeter da artık böyle yapcam güzel bi hediye alacağı yok çünkü sevgilimin. En güzel hediyesi ekkartı oldu bugüne kadar a bide tektaşıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

eski nişanlım dogum gunumde mutfak tartısı almıştı-tatlicadiarzu-
bide iş yerine göndermemişmi
bende hevesli hevesli actım tabı arkadaslarda basımda paketi acınca şokakannehir

Son düzenleme:
benim babam da anneme anneler günü, doğum günü, yıldönümü gibi özel günlerde evin eksiklerinden birini alır delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
hatırldıklarım: tıpalı su şisesi, mutfak robotu, çatal bıçak takımı, açacak, sürahi, şekerlik,yağdanlık,limon sıkacağı ........
düşünün artık ben kendimi bildim bileli tüm özel günlerde bu tür şeyler aldı.
akıllı adam yani, hediye ayağına evin eksiklerini kapatıyor :lepi:

:roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden:roflol:

benim babamda anneme kavga etmişlerdi bi kilo kuşbaşı almış (annem etcildir) delikafadulden:roflol:
annemde eti alıp duvara atmıştı babam bide kurdelayla sarmıştı:roflol:
sonra boşandılar:1closedeyes:
delikafadulden

Benim görümceyede eşi ütü almışşş demeyi unuttum kıza ayıp olmasın diye bişey dememiştim düşünmüşte almış diye bunada çok gülmüştüm karnımdan.
Ya ben hediyede parasında falan değilim azıcık özen-emek olsun yeter yaw. Plastik güle bile razıyım ama yanındaki notla, budur olayım aslında

akıllı adammış :roflol: :roflol:

Hadi yawww elektronik ihtiyaçlarına hediye süsü verildiğini biliyordumda market ihtiyacınada aynı havayı kattıklarını duymamıştım.
Kız belki espri olsun diye yapmıştır ?j

yok yaa babamda bir erkek doğal olarak tahta mamüllerinden verirken hediye olduğunu bilhassa belirtme ihtiyacı duymuştu delikafadulden yanında da : içi civa dolu süs şişesi civanın üstündede iki tane yelkenli çocuk,almıştı annem çok sinirlenmişti,banada muz çorapla kilot almıştı ne alakaysa:roflol:.

Ilk meslek egitimimde stajimda 18 yasima girecektim, sirketin kapisindan bi buket gul ve paket ve zarf gonderilmisti bana. Gorevli arkadas getirdiginde kim getirdi diye sormustum "Oda genis omuzlu yakisikli bi adam deyince, dedim anaa o da kim :kedi: babammis opuyorumnanaktan Paketin icinde orgu yelek cikti, zarfin icinden de 18 avro

Iyiki dogdun kizim yaziyordu

Cok hosuma gitmisti, ama 18 avro cok yaraticiydi dogrusu opuyorumnanaktan

Hic yoktan harclik yaptim :teytey:

Anneme de her bayram camide bayram namazinda verilen gulu getirirdi delikafadulden

ben 27 yaşındayım salak sevgilim 31.ben eğitimciyim o da doktor.yani yaş var para var ama akıl yok.ve bana aldığı ilk hediye tam bir hayal kırıklığı ve kendimi tutamayıp gülmüştüm.kıytırıktan bir tahta masa saati.bana öğretmenler gününde öğrencilerim alıyor onları :)

ayyy kızlar okurken bunları koptum yaaa :lepi: bendede eskiden hiç utanma yokmuş babama sigara alıp paketlerdim yazık sanki bunu içte öl diye ama çocukmuşum napayım laelaelaelaelae

benim erkek arkadaşım çok komik bişi almışdı bisefer sonra akıllandı gerçi:)dekolteye feci karşı ve çok kızar giyince ama kendisi bana gitmiş omuzları ve göğsü komple açık bi kazak almış.giydim görsün die bune çabuk çıkar dio:)ben bunu böle bilmiodum dio:)erkek işte hediye seçemiolar maalesef

ayyy bide aptalca denmez ama tamamen saf duygularıyla öğrencim öğretmenler gününde bana selpak mendil almıştıkaydirigubbakcemile3
açmadım duruo hala ama heralde bana sümüklü demek istedidelikafadulden
ben de bakın bölede dürüstüm:tomato:,bi hocama sen git paket böle ama paketi güzeldi,içinde sabun,kese ve topuk taşı olan bir hedaye almıştım:dilcikar:,sonra düşündüm adama ayıpolmuşmudur die,muhtemelen o da beni anlatıyodur:roflol:

aman cnm ya herşey kararında güzel..düşünmüş olması da yeter de-çok afedersini-burda ibretlik odunların-öyküleride az değil...takı her zaman alınamaz bence güç yettirilmez..sevdiğin sanatçının cdside ince bir düşünce bence..yda kitap..yada yeni bir hobiye başlaman için alet edevat.hediyeyi beğenme işi göreceli aslında.biri bana puzzle getirse çok mutlu olurum..

benim nişanlım(ozamanlar sevgiliydik ve kendisi teknoloji manyağıdır=)) doğum günümde
hızı düğmeyle ayarlanabilir şu son teknoloji MAUSE almıştı!!!

canım bana bunu alsa biri, off sarılır ağlardım sevincimden sırnaşık şey
çok sevinirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…