Ay bayıldım bu konuya..Ben de odunları hep ben çekiyorum zannediyordum..Eski kocam ben boncuk falan takı sevdiğim için hem de sevgililer gününde nazar boncuklu bir bilezik almıştı.Ne var bunda demeyin kızlar,görseydiniz anlardınız.hani köylerde ineklerin boyunlarına falan takarlarya öyle kocaman boncukları var,o kadar komik bişiydi ki anlatamam.Mahcup olmasın diye aa güzel falan dedim,bir iki kere evde taktım ama tiksindim resmen..Şimdiki erkek arkadaşımsa doğumgünümde hiç bişiy almadı..İnanmazmış doğumgünlerine.Neyine inanmıyorsa doğmadık o gün sanki.
benim babam da anneme anneler günü, doğum günü, yıldönümü gibi özel günlerde evin eksiklerinden birini alır delikafaduldensırnaşık şeysırnaşık şey
hatırldıklarım: tıpalı su şisesi, mutfak robotu, çatal bıçak takımı, açacak, sürahi, şekerlik,yağdanlık,limon sıkacağı ........
düşünün artık ben kendimi bildim bileli tüm özel günlerde bu tür şeyler aldı.
akıllı adam yani, hediye ayağına evin eksiklerini kapatıyor :lepi:
benim babamda anneme kavga etmişlerdi bi kilo kuşbaşı almış (annem etcildir) delikafadulden:roflol:
annemde eti alıp duvara atmıştı babam bide kurdelayla sarmıştı:roflol:
sonra boşandılar:1closedeyes:
delikafadulden
neden cnm yaa,bi erkek başka ne alabilirki,yada benim aklıma gelmiyo.bazısı yaratıcıda çoğu
becerizsiz bu konuda,kıyafet almasını kesinlikle tercih etmem mesela bi erkeğin,
parfümde,ne olabilir diye düününce sadece aklıma değerli takı geliyo.
senin?
benim nişanlım(ozamanlar sevgiliydik ve kendisi teknoloji manyağıdır=)) doğum günümde
hızı düğmeyle ayarlanabilir şu son teknoloji MAUSE almıştı!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?