hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama tuaf hediyelerde çok komik oluyor:))
mesela kuzenimede sevgilisi tırnak makası almıştı:roflol:
sevgilimden degilde
ortaokuldayken arkadaşalrım hediye almıştı ne üçündü hatırlamadım ama
cok aglamıştım... zırıl zırıl hemde sırnaşık şey
hediye nemiydi...
cocuk beziydiiii :gitme:
regl olmadıgım için. ilk reglimde kullanmam için almıştı terbiesisler :dilcikar:
onlar regl lerdi ya sancıalrıda avrdı bende tık yoktu kıskanıolardı -tatlicadiarzu-
ama ne aglama aglamıştımmmm :roflol::roflol:
şimdi gülüyorum sırnaşık şey
:roflol: :roflol: süper hediyeymiş valla tatlım.benim nişanlım(ozamanlar sevgiliydik ve kendisi teknoloji manyağıdır=)) doğum günümde
hızı düğmeyle ayarlanabilir şu son teknoloji MAUSE almıştı!!!
ay bu ne dediğimde de kızdı bana sen teknolojiden ne anlarsın diye güleyimmi aglıyımmı şaşırmıştım yaa
şok olmustum açınca:1shok: normalde hep iyi seyler seçer ama o gün bencilliği tuttu heralde valla ben bi ayıcıga tav olan insan olarak mause ı attım bi kenara arada kullanıyorum=)))
bide yurrtaki kızlara anlatması çok kötüydü
- ee ne almış sana doğumgününde??
-mause!
-hııııı :1ninca: olsun kullanırsın:1shok:
:)) ay canım bana da Biz evy lady kullanıyoruz sen evybaby derlerdiklava:
:roflol: :roflol: süper hediyeymiş valla tatlım.
Benimkisinin pek hediye almaya fırsatı olmadı nişanlandık ve askere gitti çünkü aldıkları da bir ayıcık, çiçekler, süs eşyası falan :dilcikar: Askerden gelince daha ii hediyeler bekliyorum. o düşünemezse almayı ben kafasına vura vura ii şeyler almasını sağlayacağım
bazen basiretleri baglanıyo bence kitleniyolar sonra talihsiz bi dükkana girip talihsiz bişeyi akılsız satıcının ısrarlarıyla alıp bide önünde koyuyolar!!
inşallah seninkinin basireti baglanmaz hiiç canım yaf:roflol: çekilmiyo çünkü saçma hediyelerine ayyy gördüğüm een muhtesem şeyyy tepkisi bekleyen surat ifadelerikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?