Sevgiliden alınan en aptal, saçma hediye!

ben sevgilime DıŞ FIRÇASI aldım
ben dişlerimi fırçalamıyor muyum diye alındı. aslında sadece beğenmiştim fırçayı o yüzden almıştım..

hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama tuaf hediyelerde çok komik oluyor:))
mesela kuzenimede sevgilisi tırnak makası almıştı:roflol:

hediyenin büyüğü küçüğü olmaz ama tuaf hediyelerde çok komik oluyor:))
mesela kuzenimede sevgilisi tırnak makası almıştı:roflol:

hey allam yaaaa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

en aptal ve en sacma hediye almadım şükürler olsun ki :Saruboceq:
bundan sonrada almaz umarım kaydirigubbakcemile

sevgilimden degilde

ortaokuldayken arkadaşalrım hediye almıştı ne üçündü hatırlamadım ama
cok aglamıştım... zırıl zırıl hemde sırnaşık şey

hediye nemiydi...
cocuk beziydiiii :gitme:

regl olmadıgım için. ilk reglimde kullanmam için almıştı terbiesisler :dilcikar:

onlar regl lerdi ya sancıalrıda avrdı bende tık yoktu kıskanıolardı -tatlicadiarzu-

ama ne aglama aglamıştımmmm :roflol::roflol:

şimdi gülüyorum sırnaşık şey

:)) ay canım bana da Biz evy lady kullanıyoruz sen evybaby derlerdi klava:

ay kızlar çok komikti....nasıl yapıyolar bunu ya etrafadamı sormuyolar ne alim diye :) ayyy benim başıma hiç gelmedi çok şaşırdım .... :))))))))))))

benim nişanlım(ozamanlar sevgiliydik ve kendisi teknoloji manyağıdır=)) doğum günümde
hızı düğmeyle ayarlanabilir şu son teknoloji MAUSE almıştı!!!

ay bu ne dediğimde de kızdı bana sen teknolojiden ne anlarsın diye güleyimmi aglıyımmı şaşırmıştım yaa
şok olmustum açınca:1shok: normalde hep iyi seyler seçer ama o gün bencilliği tuttu heralde valla ben bi ayıcıga tav olan insan olarak mause ı attım bi kenara arada kullanıyorum=)))

bide yurrtaki kızlara anlatması çok kötüydü
- ee ne almış sana doğumgününde??
-mause!
-hııııı :1ninca: olsun kullanırsın:1shok:

Son düzenleme:
:roflol: :roflol: süper hediyeymiş valla tatlım.

Benimkisinin pek hediye almaya fırsatı olmadı nişanlandık ve askere gitti çünkü aldıkları da bir ayıcık, çiçekler, süs eşyası falan :dilcikar: Askerden gelince daha ii hediyeler bekliyorum. o düşünemezse almayı ben kafasına vura vura ii şeyler almasını sağlayacağım

bazen basiretleri baglanıyo bence kitleniyolar sonra talihsiz bi dükkana girip talihsiz bişeyi akılsız satıcının ısrarlarıyla alıp bide önünde koyuyolar!!
inşallah seninkinin basireti baglanmaz hiiç canım yaf:roflol: çekilmiyo çünkü saçma hediyelerine ayyy gördüğüm een muhtesem şeyyy tepkisi bekleyen surat ifadelerikaydirigubbakcemile3

bende çok sçma bi hediye verdim flört zamanımızda.

hemde şimdi evli olduğumu adama.

böyle garip bişiydi hani ahşap ev şeklinde müzük kutukarı olur yaa.
o şekilde ama müzük kutusu değil,2kişinin fotoğrafını koyabileceği bişiydi işte.
ama çok kötü bi hediyeydi,ilkokul çocukları bile birbirine vermez yani bu hediyeyi.
niye böyle bi aptallık yaptım hiç anlamış değilim.o hediyeyi odasının bi köşeşine koymuştu her gittiğimde o hediyeyle karşılaşmak beni uyuz ediyordu.neyse yıllarca o hediye öylece göz önünde durdu.:sinifsinif:
evlenmeye karar verdik.eşimin işi nedeniyle ank oturacağız.neyse bu eşylarını koliliyor baktım o hediyeyide aldı.ben o hediyeyi gördükçe utanıyorum resmen.eşyalar ankaraya geldi,kolileri açıyor yavaş yavaş baktım o hediye kırılmışşşş.aman allhım nasıl sevindim nasıl anlatamam.eşimin suratında da tuhaf bi üzüntü tabiii.ooff çok kötü bişiydi yaa yıllarca bu hedyenin pişmanlığını yaşamıştım.delikafadulden

şimdide benim aldığım saçma bi hediyeden bahsedeyim.ama eşimden değil ozaman eşimle tanışmamıştık daha.o gün doğum günümdü dışarda bir yerde kutladık d.günümü arkadaşlarla.
bu elinde çok şık bi paketle geldi.neyse bana hediye alanlar verdi hediyelerini ve orada açmamı istediler.buda elindeki hediyeyi uzattı ve açmayacakmısın dedi bana.tabiki açarım dedim.neyse o güzelim paketi açtım,içinden erkek sweet çıktı.çizgili yakalı bi sweet ve kocaman.resmen dumur olmuştum,dalgamı geçiyor bu benle deyip oturup ağlamıştım eve gidince.senağlamasonrada erkek kardeşime vermiştim o sweeti.

paketi daha çok beğenmiştim:mymeka:

Son düzenleme:

hiç zannetmiyorum ya neyse yerimseniben

annemin deri nakış işleri vardı,ordan deri bir ip koparmıştım yıpranmış bileğime takmıştım,aylar sonra (ki dahada yıprandı) sevgilime takmıştım dalgasına .saçmalama çıkar at şu dandik şeyi bileğimden gibi bi cevap beklerken -aa ne tatlı oldu,kıyafetimede uydu,eskitilmiş kirli gibi durdu falan dedi (sanki 24 ayar altın bilezik takmışım gibi) aylarca sakladı ve ben utancımdannn... :kedi:

bide eşcinsellerin giydiği tarzda bi tişört alcaktım ama allahtan önce sormayı akıl ettimde facianın eşiğinden döndük sırnaşık şey

o bana hiç saçma bişey almadı :1no2:

hangi aklı başında bayan erkek arkadaşına pembeli kalpli bi fotoğraf çerçevesi alırki... :1shok:
tabiiki ben. :lepi:
lisedeydim o zamanlar ilk sevgilime ilk sevgililer günü hediyesi,sen git erkek adama pembeli kalpli kendi beğendiğin resim çerçevesini al aklıma geldikçe utanıyorum :roflol::roflol:

ya lisede yeni yıl çekilişi yapılmıştı bana da normal erkek arkadaşım çıkmıştı ve bana kolye almıştı almıştı değil ama anesinin kolyesini getirmiş çocuk ya hediye paketi falanda yoktu bid esırıta sırıta soruyodu öküz nasıl güzel demi die tek tek boncuklarını atmıştım bi yerlere:roflol:hm bide evrak çantası gibi boş bi kutu alınmıştı bana:sm_confused:

valla takı denmiş ama eni konu taş parçasına da çok değer vermeyi-tabi ki bence böyle-çok anlamlı bulmuyorum...bir de reklamlarda şu kadarcık birşey alın deyip milleti tüketime özendiriyorlar..alan var alamayan var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…