of ya of böyle adamları duyunca kıskanıyorumm benmafoldumben inş.canım bize de bir gün böyle romans yapacak adamlar rastlarrrsırnaşık şeysırnaşık şey
ya ben hiç rahat duramıyorum,you-know gelene kadar banlanmam inş.mafoldumben bana sahip çık sarissakaydirigubbakcemile2
3 ayda yapmayı başardıysa tebrik edicem onukaydirigubbakcemile2
inş.senin de olur canım..
ama gerçekten çok fesatsınız .bu topicteki benden başka diğer kızlar hep öylesiniz
ben o kadar ciddi ciddi yazıyorum,derdine çare bulalım diyorum,konuyla ilgili engin tecrübelerimden sizleri yararlandırıyım istiyorum,yok olmuyor..hemen geyik.
(Ben konu açmayı bilmiyom ki hem de bu yaşta..sana devrediyorum tatlım bu görevi hayırı kabul etmiyorum.imza alman mürebbiye Helga)
sırnaşık şeysırnaşık şey senin bu masum konun içimizdeki potansiyeli ortaya çıkardı ama canım...
Tamam açacağım ben geyiğini,dün akşam bir dayak konusu vardı...
Nerdeyse sabaha kadar uğraştık...sen nerelerdeydin bakiimmm,hani bana sahip çıkıyordun:umursamaz:
bacılar geldim nabersiniz kız pınar gelişmelerden haberdar et bakim bamya varmı kaydirigubbakcemile3
enaaaaa...you-know gelmiiş,hoşgeldinn canımzemuszemus
Kurudu sen gittin gideli bamyalar..keramet sendeymişsositososito
ben 2001 yılı dgünümde sevgilimden garip bir hediye alarak şaşkına uğramıştım neden bunu yaptı diye.bigün evlerine gitmiştim.kızkardeşinin kolyesi çalışma masasında duruyodu.elime alıp baktım.tabi bu görmedi kolyeyi incelediğimi.sonra dgünümde küçük kağıttan kutu (küçük altın konulan kutu) alelade sarılmış bi hediye verdi bana.işyerime gelmişti.bide elinde siyah pazar poşetleri olur ya ondan.içinde yine plastik bi kutuda 1 adet gül.siyah poşete sarmış getirmiş.hediyeyi sonra açarım dedim bi sürü insan içinde açamadım tabi.kutuyu görünce insanın aklına bi sürü şey geliyor..bi sürü güzel şey.ailesiyle de tanışmıştım evlenmek te istiyodu.o gitti ben yalnız kalacağım bir köşeye gittim açtım.o kolyeyi kutu içinde buldum zincir kısmı bazı yerlerinden boyasını atmış taşlı kısımlarından bazılarının taşı düşmüş..o an bi ateş başımdan aşağı indi sanki.mafoldumben nedennn diye sordum durdum.bişi almıyosan alma..tabi herkes ne diye sordu durdu ben hep geçiştirdim.sonra..sonra 1 ay içinde ayrıldık.beni deli gibi sevdiğini söyledikten 1 hafta sonra sözlenmişti.kolyeyi uzun süre çekmecemde tuttum bilmiyorum niye:sm_confused:..içim hala acır..ne çok anlattım yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?