Sevgiliden alınan en aptal, saçma hediye!

saçma bi hediye almadım ama doğru düzgün hediye almadım da ondan ama benim kuzenime sevgilisi şimdi eşi oldu gerçi evinin heryerine postitlerle notlar yazmış yüzük almış o gün evlenme teklif etmiş pastalar vs almış ne hoş dmi ya bizde görürmüyüz böle hoşluklar acaba

of ya of böyle adamları duyunca kıskanıyorumm benmafoldumben inş.canım bize de bir gün böyle romans yapacak adamlar rastlarrrsırnaşık şeysırnaşık şey

valla benim zor gibi bu ilişkimde cidiyim sözlüyüz yani bu zamnana kadar kolyeyle geçiren herif evlenince nasıl olucak merak ediyorum ya bişi sorcam ben bunu bi kaç kez kafasına kalktım niye hiç küçük süprizler yapmıyosun falan die sizde sölüyomusunuz ayıp mı ediyorum ki bazenn sırf hediye almıyo diye kafasını kırasım geliyo ama insan bazen bekliyo yaaaa bi gül yetiyo bazen ama nee yazıkki erkekler bunu anlamıyo tabi lafıma hepsine değil bazıları gayet romantik...

ya ben hiç rahat duramıyorum,you-know gelene kadar banlanmam inş.mafoldumben bana sahip çık sarissakaydirigubbakcemile2

hala banlanmadığına göre korkma canım bir şey olmaz.
ben senin yanındayım.
yalnız gündüz ben okuldayken akıllı dur tamam mı :teselli:

bamya geyikleri mi kaydirigubbakcemile3
taşlanmayalım sonra
deneyelim bakalım:)
hem evlisin, çocuklusunuz hem de bamya geyiği yapıyorsunuz ne ayıp

ay ben de ne fesadım yaa, hemen neler düşünüyorum
allah kahretmesin beni

yok canımm fikir senden çıktı, sen açarsın artık
zaten çocuklu derken seni kasdetmiştim ben.
benim henüz çocuğum yok
you-know da yeni evli, onun da yoktur herhalde :jeyyar:

inşallah canım
şimdilik istemiyoruz ama

benim masum konumu kim çevirdi bamya muhabbetine acaba kaydirigubbakcemile3
yok bacım masum konular açabilirim
bilmem öyle bamya neyim
bilenler açsın kaydirigubbakcemile3

hadi yaa tüh kaçırmışım
ama ben evli bir bayanım
sabaha kadar pc başında duramam ki :kedi: söylemesi ayıp kaydirigubbakcemile3
ay nispet yapmış gibi olmadım değil mi
hangi konuymuş o bakiimmm

konuyu gördüm ama okumaya üşendim valla
hem uzun yazmış hem de noktalama işareti filan yok
yan yana sıralamış
için yoksa cümle nerde başlıyor nerde bitiyor anlamaya çalış.
ben bıkmışım zaten öğrencilerin noktasız virgülsüz kompozisyonlarını okumaktan (Türkçe öğretmeniyim de)
bir de onunla uğraşamam :umursamaz:
Allah ıslah etsin...

tamam bakarım
son yorumlara bakmıştım biraz zaten
ama dedim ya geceleri gelemem kaydirigubbakcemile2

bu arada imla kurallarına uygun yazmışsın kaydirigubbakcemile3
Türkçe öğretmeni olduğumu söylediğim herkesin ilk tepkisi bu oluyor :roflol:
not vermiyorum korkma
yalnız gereksiz yere çok fazla üç nokta kullanmışsın. (gıcıklık yapayım biraz)

bacılar geldim nabersiniz kız pınar gelişmelerden haberdar et bakim bamya varmı kaydirigubbakcemile3

bacılar geldim nabersiniz kız pınar gelişmelerden haberdar et bakim bamya varmı kaydirigubbakcemile3

hoş geldin canım
nasıl geçti seyahatin
geldiğine göre pınar'ı sana devrediyorum artık
ben baş edemedim:)
şaka şaka tabiii kaydirigubbakcemile3

enaaaaa...you-know gelmiiş,hoşgeldinn canımzemuszemus

Kurudu sen gittin gideli bamyalar..keramet sendeymişsositososito

açtın mı pınarcığım konuyu?

ne oldu kızlar acılacak konu ne kaydirigubbakcemile3
geldim bacılar pınar galiba yine rahat durmamısın anlasılan kaydirigubbakcemile3

şu sevgilimden dayak yedim sonu die bi baslık vardı valla baslık bile sıkıcı geldi bakmadım omuuydu bahsettigin canım
bamya topiği nerde kız geyiktemi kaydirigubbakcemile3
kabul etmemmi bi bamyaya harcadım ya 3 aylık kocişimi

pınarım özetlemişsn her şeyi:)
niye "mecburen olur" diyeyim kız
silah mı dayadın sanki başıma sırnaşık şey

valla bende eşimle sevgiliyken ağustosta olan doğum gününde kazak almıştım:))hala benimle dalga geçer durur:)) ama napiim yeni sezonlar çıkmıştı...

ben 2001 yılı dgünümde sevgilimden garip bir hediye alarak şaşkına uğramıştım neden bunu yaptı diye.bigün evlerine gitmiştim.kızkardeşinin kolyesi çalışma masasında duruyodu.elime alıp baktım.tabi bu görmedi kolyeyi incelediğimi.sonra dgünümde küçük kağıttan kutu (küçük altın konulan kutu) alelade sarılmış bi hediye verdi bana.işyerime gelmişti.bide elinde siyah pazar poşetleri olur ya ondan.içinde yine plastik bi kutuda 1 adet gül.siyah poşete sarmış getirmiş.hediyeyi sonra açarım dedim bi sürü insan içinde açamadım tabi.kutuyu görünce insanın aklına bi sürü şey geliyor..bi sürü güzel şey.ailesiyle de tanışmıştım evlenmek te istiyodu.o gitti ben yalnız kalacağım bir köşeye gittim açtım.o kolyeyi kutu içinde buldum zincir kısmı bazı yerlerinden boyasını atmış taşlı kısımlarından bazılarının taşı düşmüş..o an bi ateş başımdan aşağı indi sanki.mafoldumben nedennn diye sordum durdum.bişi almıyosan alma..tabi herkes ne diye sordu durdu ben hep geçiştirdim.sonra..sonra 1 ay içinde ayrıldık.beni deli gibi sevdiğini söyledikten 1 hafta sonra sözlenmişti.kolyeyi uzun süre çekmecemde tuttum bilmiyorum niye:sm_confused:..içim hala acır..ne çok anlattım yahu..

Kizkardesinin kullanilmis kolyesinimi hediye etmis? akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…