Sevgiliden alınan en aptal, saçma hediye!

ebuuşş senağlama

memişde dün bana batarya almış samsungmirmirmirmir

fıstık yeşili gömlek ve kavun içi rengi kazak bir de bunlar beraber giyilmek için renk uyumu düşünülerek alınmışşş

gülmemiz için anlatmışsın ama benim de içim acıdı ya..
odun gelmiş odun gidecekler..
parası mı yoktu acaba..yoksa da alma bişey..offf ona değmezmiş zaten

yani bu odunlukmu yoksa değer vermemekmi bilemiyorumki.yani onu paket yaparken hiçmi görmüyosun kolyenin halini ama demi.paran yoksa almasaydı nolcakki.tek pişmanlığım keşke o hediyeyi açtıktan sonra terketseydim onu.zaten bana kazık atacakmış bari ben önce davransaydım nerden bilebilirdimkimafoldumben

şakayla karışık sorsaydın keşke, hayırdır kızkardeşin çöpe mi atmıştı falan diyeakannehirakannehir

Son düzenleme:

Canim hic uzulme, iyiki ayrilmisiz de..

Ben buna odunluk ta demiyorum.

Hic hediye vermeseymis, sana bi gulumsemesi yeterdi, degseydi eger..

Ama iyiki bu zekada olan biriyle degilsin, senin adina sevindim..

Sende sevin..

Canim hic uzulme, iyiki ayrilmisiz de..

Ben buna odunluk ta demiyorum.

Hic hediye vermeseymis, sana bi gulumsemesi yeterdi, degseydi eger..

Ama iyiki bu zekada olan biriyle degilsin, senin adina sevindim..

Sende sevin..

canım benim tabiki çok şükür diyorum.ama işte böyle zamanlarda aklıma geliyor ve üzülüyorum.hepimizin hayatında bi kırık hikaye vardır ya bu da benimkisi sanırım...

canım benim tabiki çok şükür diyorum.ama işte böyle zamanlarda aklıma geliyor ve üzülüyorum.hepimizin hayatında bi kırık hikaye vardır ya bu da benimkisi sanırım...

Anliyorum canim..
Insan bi an beyninden vurulmusa donuyor.. ve unutamiyor..
Elbette hepimiz yasiyoruz boyle anlari, ne kadar geride kalsada...

Amaaan Allah baska dert vermesin kiz kaydirigubbakcemile2

Benim eski sevgilim de altın bi kolye ucunu altın olmayan bir zincirle birlikte hediye etmiş. Benim haberim yok bundan tabi ki. Neyse ayrıldık bi süre sonra ve foyası bikaç ay sonra ortaya çıkmıştı, kullandıkça paslanmıştı daa :bbo:
Be adam, er ya da geç ortaya çıkacak bu. Belki de ayrılmayacaktık ve o da görecekti benim farkettiğimi. Bi de öğretmensin, işin gücün var. 3 kuruş daha para kıy zincirini de al. Ya da gümüş gibi fiyatı daha ucuz olan şeylerden alsana :bbo:

bana hiç bişe alınmamış küstüm:dilcikar:
halbuki sipariş vermiştim:roflol:

bende benim herifi ekmek almaya gonderdim tarak takimi aldi geldi pembeli simli kizimiz olursa barbilerinin sacini tarar dedim bozuldu
gul suyuyla sacini tarayacaktim diye boynunu buktu
cok duygulanmadim ama cok duygulanmis gibi yaptim :)))

nısanlımda bana bu gectıgımız yılbasında hedıye almsıtı hala gordukce sınrı gelıyo :)
masa saatı ama cok abuk sauk bıesey kafasına basında tavana yansıyo falan ama cok tıpsız bı saat hala sevemedım ama askım kullanıyomusun dıye sordugunda ewet kullanıyorum demstım cok sevınmıstı garıbım :)))))))))))

benim sözlüm onunla gecirdigim ilk dogm günümde tektas yüzük almisti. o tr de ben almanyada oldugum icin kamerayi acti direk yüzügü gösterdi ay nasil sevinmistim. yanina gidincede takti parmagima. bakalim bu sene ne alacak? dogum günüme 3 ay kaldi :)

ama ben ona hediye almistim yanina giderken. kot pantolonda vardi. ama bedenini tutturamamisim::)
malum bi sene görmeyince.. neyse hediyeyi verdim. telf konusuyoruz sonra.
nasil pantolon oldumu diye sordum? dediki yok icine iki tane ben daha girerizz dedi. daralttir dedim. olmaz modeli bozulur hatira olarak saklicam dedi:)
bi dahada böyle seyler alip zahmet etme. bak olmuyo dedi begenmedimiki yoksam :bbo:

benimde eski erkek arkadaşım bana doğumgünümde kaset almıştı yıl 2002
hiç dinlemedim bile

birde ortaokulda yılbaşı çekilişinde bana çıkan erkek sınıf arkadaşıma cam içinde kırmızı gül vermiştim yaaaaaaaaaa
verdikten sonra çok utanmıştım o zamana kadar hiç farketmedim verdiğim hediyenin rezilliğini

Son düzenleme:

ben erkek arkadaşıma çok hediye alırım ama genelde süs eşyası olur. gittiğim her şehirden ona mutlaka bişey getiririm. beyazıttan o top gibi sallayınca içinde kar olan şeyden de almıştım ama içinde kız kulesi vardı. biz istanbulu çok severiz benim çok hoşuma gitmiştii. gaz lambası aldığımda oldu ama bana göre güzel şeyler yaa o da beğeniyo gibi de bilemedim şimdii kaydirigubbakcemile3

o bana pek hediye almaz ama bi kere çok isteyipte alamadığım kitabı alıp gelmişti bana bayılmıştım yaa.

tabiki aldı bişeyler ama sanki ben istedim de aldı yaa kendi düşünerek değil sempatiksalakcinni
genelde gezerken aa ne güzelmiş derim veya bişeye bakarsam hemen alalımmı beğendiysen der öyle alır. yada tutar elimden mağazaya götürür hadi alışveriş yapalım der laelaelaelaelae
ama burda okudukça valla şükrettim yaa neler alanlar varmış.

eski sevgilimle ayrı şehirlerdeydik. bana hiç bişey almıyosun diye sitem ederdim. çocuk kolye saat falan göndermişti sonra ayrıldık tabii geçenlerde bana aldıklarını buldum hala duruyomuş aklıma bile gelmiyodu. e kendimi suçlu hissettim şu anda sevgilim var diye.
yanımda da arkadaşım vardı çıkar bakalım neler almış dedi. çıkardım baktık ki bana aldığı hiç bişey gümüş değilmiş. hatta aldığı saat bile 1 milyoncularda satılıyo yaaa
birde yüzük kargolamıştı bana napcaksam ben onu hiçte beğenmemiştimm valla kaydirigubbakcemile3
arkadaşıma karşı çok utandım bunlar gümüş değil insan gerçeğini alır felan dedi.. abisinin kına gecesinden kına nikah şekeri felan gönderiyodu.

yaa bende güzel hediyeler istiyorumm

aşkımı alıştırmaya çalışıyorum valla doğum günümde yanımda olcan ne yap ne et diye
hatta sakın boş gelme dövüşürük dedimm kaydirigubbakcemile3

taa eylülde doğum günüm düşünsün artık bişilerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…