Kizkardesinin kullanilmis kolyesinimi hediye etmis? akannehir
gülmemiz için anlatmışsın ama benim de içim acıdı ya..
odun gelmiş odun gidecekler..
parası mı yoktu acaba..yoksa da alma bişey..offf ona değmezmiş zaten
ebuuşş senağlama
memişde dün bana batarya almış samsungmirmirmirmir
fıstık yeşili gömlek ve kavun içi rengi kazak bir de bunlar beraber giyilmek için renk uyumu düşünülerek alınmışşş
ben 2001 yılı dgünümde sevgilimden garip bir hediye alarak şaşkına uğramıştım neden bunu yaptı diye.bigün evlerine gitmiştim.kızkardeşinin kolyesi çalışma masasında duruyodu.elime alıp baktım.tabi bu görmedi kolyeyi incelediğimi.sonra dgünümde küçük kağıttan kutu (küçük altın konulan kutu) alelade sarılmış bi hediye verdi bana.işyerime gelmişti.bide elinde siyah pazar poşetleri olur ya ondan.içinde yine plastik bi kutuda 1 adet gül.siyah poşete sarmış getirmiş.hediyeyi sonra açarım dedim bi sürü insan içinde açamadım tabi.kutuyu görünce insanın aklına bi sürü şey geliyor..bi sürü güzel şey.ailesiyle de tanışmıştım evlenmek te istiyodu.o gitti ben yalnız kalacağım bir köşeye gittim açtım.o kolyeyi kutu içinde buldum zincir kısmı bazı yerlerinden boyasını atmış taşlı kısımlarından bazılarının taşı düşmüş..o an bi ateş başımdan aşağı indi sanki.mafoldumben nedennn diye sordum durdum.bişi almıyosan alma..tabi herkes ne diye sordu durdu ben hep geçiştirdim.sonra..sonra 1 ay içinde ayrıldık.beni deli gibi sevdiğini söyledikten 1 hafta sonra sözlenmişti.kolyeyi uzun süre çekmecemde tuttum bilmiyorum niye:sm_confused:..içim hala acır..ne çok anlattım yahu..
yani bu odunlukmu yoksa değer vermemekmi bilemiyorumki.yani onu paket yaparken hiçmi görmüyosun kolyenin halini ama demi.paran yoksa almasaydı nolcakki.tek pişmanlığım keşke o hediyeyi açtıktan sonra terketseydim onu.zaten bana kazık atacakmış bari ben önce davransaydım nerden bilebilirdimkimafoldumben
Canim hic uzulme, iyiki ayrilmisiz de..
Ben buna odunluk ta demiyorum.
Hic hediye vermeseymis, sana bi gulumsemesi yeterdi, degseydi eger..
Ama iyiki bu zekada olan biriyle degilsin, senin adina sevindim..
Sende sevin..
canım benim tabiki çok şükür diyorum.ama işte böyle zamanlarda aklıma geliyor ve üzülüyorum.hepimizin hayatında bi kırık hikaye vardır ya bu da benimkisi sanırım...
ayıcık,cam top içinde sallayınca kar olan,sevgiliyken almıştı eşim,eve gidince kırmıştım sinirden.
ne alelade alınmış bişe yaa..
düşünmesi bişe alırken,hoşuma gidermi diye.
en güzeli takı bence.
erkek sadece,değerli takı almalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?