Sevgiliden para almak

Put a lit on it

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2016
423
113
23
32
Kızlar, para konularında çok hassasım. Allahtan erkek arkadaşımla böyle bi sorun olmadı. Yani ağırlıklı olarak o ısmarlar ama ben de kahve ısmarlarım mesela. Ya da ben bi mağazada bi şey beğenirim sevgilim hadi alalım sana bunu der o öder, sonra ben de gel ben de sana şunu alıyım derim ben alırım hesap yapmayız yani. Neyse geçenlerde bi mağazada bir şey beğendim 40 lira falandı çok istiyodum ama çok harcama yapmıştım harçlıgım az kalmıştı (öğrenciyim) sevgilim de yanımdaydı o sırada. Neyse almadım. Sonra çıktık sevgilim 20 lira verdi al hayatım çok istiyordun üstüne tamamlar alırsın dedi ben de gurur yaptım yok aşkım gerek yok dedim. (Çok yakın bi zamanda ilk maaşını alıcak ) çok ısrar etti almadım. Ama hediye alsaydım cok sevinirdib di mi dedi evet aşkım ama böyle olmaz dedim. Kısa bi ilişki de değil 1 senelik , sizce almamam doğru mu olmuş, yoksa böyle şeyler önemsiz mi, bu konudaki düşünceleri merak ediyorum

Ya evet ama diğeri hediye gibi oluyor. Direk para almak çok tuhaf geldi :)
Pozitif bakıyorum, belki o kadar verebilmiştir o an, içinizde kalmasın diye öyle yapmıştır aniden. Alışmayın ama böyle her beğendiğinizi birbirinize aldırmak gibi oluyor.

Pozitif bakıyorum, belki o kadar verebilmiştir o an, içinizde kalmasın diye öyle yapmıştır aniden. Alışmayın ama böyle her beğendiğinizi birbirinize aldırmak gibi oluyor.

Bende sizin gibi düşünüyorum paranız yokken çok beğendim diye belirtmeniz sevgilinizin size alması için sinyal verdiginiz çok net, sevgiliniz her beğendiğinizi alacak diye birşey yok
Paranız varsa alirsiniz yoksa almazsiniz yani benim hayatım hep böyle oldu tüm bayanlar için de böyle olmali

parayı elinize tutuşturup al bunu demesi hoş değil her ne kadar niyeti iyi de olsa.
beğendiğinizi görmüş,birkaç gün sonra alır size hediye ederdi.
almamakla iyi etmişsiniz. ben hiç hoşlanmam elden para almaktan.

Son düzenleme:
Her beğendiğimi aldırdıgımı nerden çıkardınız zaten öyle bi kadın değilim o durup dururken hadi bi şey al kendine içimden geldi hediye almak istiyorum dediği zaman bile aldırmıyorum, bu 1-2 lez olan bi şeydi ki asla altta kalmam ben de alırım, oyle bi amacım olsa o parayı ondan alırdım zaten.Beğendiğimi neden belirtmiyim samimiyet var aramızda öyle küçük hesaplar yapmıyorum.

Ben bu konularda çok serttim ama ben işsiz kalınca ve o iş bulunca işler değişti. Şu an bazen faturalarımı ödüyor sağ olsun (yani hattın kapandığı oluyor bazen ve ben birkaç gün bekleyebilir diyorum ama o gidip ödüyor bana söylemeden), çoğu şeyi buluşmalarımızda da o ödüyor. Bunların hiçbirini ben istemiyorum. Bende yok ne yapayım. Ama olunca karşılığını veriyorum tatil için uçak biletlerini ben aldım mesela ve ucuz da değildi. Bu tamamen ilişkinizdeki durumla alakalı. Erkek arkadaşınızın davranışı bence kötü niyetli değil, ay sonu diye o kadar verebiliyordur size destek olmak istemiştir ama ben de almazdım aman ne gerek var çok da beğenmedim der geçiştirirdim.

Bence almamakla iyi yapmissiniz. Sevgilinizde belki o kadar vardi ve hepsini verdi. Iyi niyetli gibi geldi bana. Ama soyle de bi durum var az cok biliyorsunuzdur sevgilinizin para durumunu. Sizde de yokmus. Ben olsam begendigimi bile soyleyemem mesela.

Yok kötü niyetli değil tabiki eminim buna. Ama sonra düşündüm acaba ben mi samimiyetsiz davrandım almamakla diye :)) ne bileyim para konusunda herkes bazen ön yargılı oluyor ya. Tedirgin oluyorum karşımdaki sevgilim de olsa

Öğrencisiniz, durumunuzu biliyordur. Bu önyargıyı yıkmak sizin elinizde örneğin elinizde beş liranız bile olsa ve çay içiyorsanız o gün siz ısmarlamayı teklif etmelisiniz ve bunu yapmalısınız ki bunları yaptığınızı söylemişsiniz. İnsanlık hali bugün size, yarın ona sonuçta ama abartmamak lazım. Doğal akış içinde şu an çalışan o olduğu için daha fazla yük biniyordur bu kadarı normal ama (ki ben bu konuyla kendimi de sorguladım bazen avm gibi yerler geziyoruz ve ben almayacak olsam bile kıyafet deniyorum ben de azami dikkat göstereceğim artık) alacak durum yoksa bir şeyler denememek yahut beğenmemek en mantıklısı. Düzeltmeniz gereken tek şey bu bence. Bu aktiviteleri yeterince paranız olduğunda yapın.

Sen de paran yoksa onun yanında çok beğenme bazı şeyleri. Erkekler ince düşünemezler. O anda 20 lirası vardı belki onun da onu verdi sana.
İyi de ben erkek arkadaşımın niyetini sorgulamıyorum ki. Para almak normal mi vs düşünceleri merak ettim

Zaten yapıyorum tabiki bazen söylüyorum çok param yoksa bende şu kadar var hayatım diye sonra harcıyoruz birlikte geziyoruz yemek falan, ben bütün paramı ona veriyorum paraları birleştirmiş oluyoruz ama o daha cok vermiş oluyor. Yani bu konuda tabiki tamamen sevgilime yük bindirmiyorum

Yok elbette bindirmiyorsunuzdur, ama o sevgiliniz olarak gözünüz bir şeye takıldığında almak isteyecektir o an bunu yapacak duruma sahip değilse üzülecektir ve yaptığı gibi bir kısmını elden para olarak verecektir, bu da sizi sıkıntıya sokacaktır bla bla bla.. Yani birlikteyken bir şeyleri beğenmemeye çalışın, yoksa bir yere kadar doğal şeyler. Ayarı bozmazsanız sıkıntı etmeyin, sonuç olarak eğer acil bir ihtiyacım değilse elden para almaya da gerek yok diyorum. Mutluluklar dilerim.

Ben çok harcardım eski eşimin parasını Hiç pişman olmadım, iyki harcamışım :)
Bu senin ilişkine bağlı bir şey. Bazı erkeğin parası kıymetlidir harcar sonra kötü bir şey olduğunda vurur yüzüne. Böyle bir tip değilse sende yeteri kadar geri dönüşünü yapıyorsan, sıkıntı yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…