Put a lit on it
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 21 Ağustos 2016
- 423
- 113
- 23
- 32
- Konu Sahibi Put a lit on it
-
Ya evet ama diğeri hediye gibi oluyor. Direk para almak çok tuhaf geldi :)Normal zamanda hadi alalım diyip almasıyla bunun arasında fark göremedim..
Pozitif bakıyorum, belki o kadar verebilmiştir o an, içinizde kalmasın diye öyle yapmıştır aniden. Alışmayın ama böyle her beğendiğinizi birbirinize aldırmak gibi oluyor.Ya evet ama diğeri hediye gibi oluyor. Direk para almak çok tuhaf geldi :)
Pozitif bakıyorum, belki o kadar verebilmiştir o an, içinizde kalmasın diye öyle yapmıştır aniden. Alışmayın ama böyle her beğendiğinizi birbirinize aldırmak gibi oluyor.
Her beğendiğimi aldırdıgımı nerden çıkardınız zaten öyle bi kadın değilim o durup dururken hadi bi şey al kendine içimden geldi hediye almak istiyorum dediği zaman bile aldırmıyorum, bu 1-2 lez olan bi şeydi ki asla altta kalmam ben de alırım, oyle bi amacım olsa o parayı ondan alırdım zaten.Beğendiğimi neden belirtmiyim samimiyet var aramızda öyle küçük hesaplar yapmıyorum.Bende sizin gibi düşünüyorum paranız yokken çok beğendim diye belirtmeniz sevgilinizin size alması için sinyal verdiginiz çok net, sevgiliniz her beğendiğinizi alacak diye birşey yok
Paranız varsa alirsiniz yoksa almazsiniz yani benim hayatım hep böyle oldu tüm bayanlar için de böyle olmali
Yok kötü niyetli değil tabiki eminim buna. Ama sonra düşündüm acaba ben mi samimiyetsiz davrandım almamakla diye :)) ne bileyim para konusunda herkes bazen ön yargılı oluyor ya. Tedirgin oluyorum karşımdaki sevgilim de olsaBen bu konularda çok serttim ama ben işsiz kalınca ve o iş bulunca işler değişti. Şu an bazen faturalarımı ödüyor sağ olsun (yani hattın kapandığı oluyor bazen ve ben birkaç gün bekleyebilir diyorum ama o gidip ödüyor bana söylemeden), çoğu şeyi buluşmalarımızda da o ödüyor. Bunların hiçbirini ben istemiyorum. Bende yok ne yapayım. Ama olunca karşılığını veriyorum tatil için uçak biletlerini ben aldım mesela ve ucuz da değildi. Bu tamamen ilişkinizdeki durumla alakalı. Erkek arkadaşınızın davranışı bence kötü niyetli değil, ay sonu diye o kadar verebiliyordur size destek olmak istemiştir ama ben de almazdım aman ne gerek var çok da beğenmedim der geçiştirirdim.
İyi de ben erkek arkadaşımın niyetini sorgulamıyorum ki. Para almak normal mi vs düşünceleri merak ettimSen de paran yoksa onun yanında çok beğenme bazı şeyleri. Erkekler ince düşünemezler. O anda 20 lirası vardı belki onun da onu verdi sana.
Zaten yapıyorum tabiki bazen söylüyorum çok param yoksa bende şu kadar var hayatım diye sonra harcıyoruz birlikte geziyoruz yemek falan, ben bütün paramı ona veriyorum paraları birleştirmiş oluyoruz ama o daha cok vermiş oluyor. Yani bu konuda tabiki tamamen sevgilime yük bindirmiyorumÖğrencisiniz, durumunuzu biliyordur. Bu önyargıyı yıkmak sizin elinizde örneğin elinizde beş liranız bile olsa ve çay içiyorsanız o gün siz ısmarlamayı teklif etmelisiniz ve bunu yapmalısınız ki bunları yaptığınızı söylemişsiniz. İnsanlık hali bugün size, yarın ona sonuçta ama abartmamak lazım. Doğal akış içinde şu an çalışan o olduğu için daha fazla yük biniyordur bu kadarı normal ama (ki ben bu konuyla kendimi de sorguladım bazen avm gibi yerler geziyoruz ve ben almayacak olsam bile kıyafet deniyorum ben de azami dikkat göstereceğim artık) alacak durum yoksa bir şeyler denememek yahut beğenmemek en mantıklısı. Düzeltmeniz gereken tek şey bu bence. Bu aktiviteleri yeterince paranız olduğunda yapın.
Zaten yapıyorum tabiki bazen söylüyorum çok param yoksa bende şu kadar var hayatım diye sonra harcıyoruz birlikte geziyoruz yemek falan, ben bütün paramı ona veriyorum paraları birleştirmiş oluyoruz ama o daha cok vermiş oluyor. Yani bu konuda tabiki tamamen sevgilime yük bindirmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?