Sevgiliden para almak

Önemsiz olur mu, elbette önemli. Ne olursa olsun sevgiliye borçlu kalma durumu olmamalı, bu gurur kırıcı bence. O sana hediye alır sen ona alırsın, o yemeği ısmarlar sen kahveyi, tatlıyı ısmarlarsın. Bir şekilde yapılan harcamaya böyle harcamalarla karşılık verilmeli aksi takdirde sırtından geçinmek oluyor çünkü. Sırttan geçinen asalak insana zerre tahammülüm yoktur, evlilikte bile bunun bir sınırı varken sevgililikte asla olmamalı. Sevgilin iyi niyetli belli ki ama öyle para vereyim al muhabbeti hoş değil. Yönteme devam, alınan hediyeye hediye ile, ısmarlanan yemeğe yemek, içecek ile karşılık vermeye yani... Öyle para pul almak normal değil bana göre, yok faturamı ödesin, yok bilmem neyimi alsın... Buluşursunuz, yer içersiniz birini sen birini o öder falan onda sıkıntı yok da beş parasız da kalsam asla kendi masrafımı yıkmam, yıkmadım da.

Paran yoksa her beğendiğini söyleme bence. Nasılsa o alır gibi bir beklentiye girmişsin gibi geldi bana. Onun da yanında fazla yokmuş demekki alamamış yarısını vermeyi teklif etmiş. Senin parayı almaman doğru olmuş bu durumda.

Bu konuda parayı almamanız bence doğru olmuş.

Ben ilişkimde para mevzusunu sorun etmiyorum. Yeri geldi ben beş parasız kaldım, sevgilim bana para verdi. Yeri geldi o zor durumdaydı ben ona para verdim. İhtiyaç duyulduğunda tabiki sevgiliden para alınabilir.

Ama benim cebimde para yoksa, hiçbir şeye çok beğendim demem, hatta bir yere gideceksek bile cebimde hesabı karşılamaya yetecek para var mı diye düşünürüm.

İlişkiye bağlı şeyler samimiyete.
Geçen erkek arkadaşımla çay içiyoduk bana borç versene la dedim çıkardı 20 tl verdi. Bu ne çocuk harçlığı gibi dedim, maaşımı almadım bende de yok ki dedi.
Biz biraz rahatızdır. O benden ister ben ondan isterim.
Sabahtan buluşuyorsak kahvaltıyı ben öderim öğle yemeğini o vs..
para muhabbeti hiç olmadı olmazda. Beğendiğim şeyide söyler hediye olarak alırsan sevinirim diye de eklerim. Bu kadar da arsızlaştım.

Hediye alsam çok sevinirdin diyince nasıl evet dedin ya benim yüzüm kızardı =)

Sizin yöntem iyi güzelde siz fazla abartmisiniz.

Senin cebinde para yok ama kıyafet begeniyon ne kadar saçma. Birde icten içe sevgilin alsin diye beklemisin yani.

Belediye gibi birbirinizi mi giydirip doyuruyonuz böyle.

Sevgilinde bir acayip hediye alsam begenirdin demi aşkım demesi seninde evet demen... Kalk git al diyeceksin gibi geldi.
Ayrica sevgilinin maas zamanina az kalmasi demek sana begendigin seyleri alicak anlamina gelmez ki. Belki adamin kendine göre planları var.

Bir bayan olarak kendimi bu hallere asla sokmam. Kac senelik iliskim var her seyi beraber aşıyoruz para konusunda da. Ama cebimde param olmasın acıktım bile diyemem kaldiki elbise begenicem hööss.

Ayy ay şiştimmm. Bu ilişkiler beni aşıyor.

Ya insandan insana degisir bu, yani normalde de alayim sana bunu dese siz yok olmaz demicekseydiniz elinize para vermesini de sorun etmemeniz lazim bence.
Ha hediye alirken bile, siz almamasi icin kirk takla atiyor ama yinede o aliyorsa, para olarak kabul etmemeniz gayet normal.

Bende olsam parayi asla kabul etmezdim ama magazadayken alayim deseydi onuda kabul etmezdim.
Sevgili olmak birbirine sponsor olmak anlamina gelmiyor.sevgili sonucta bugin var yarin varmi belli degil...

Offf

Elbiseyi nerden uydurdunuz

Hahahaha

Bende olsam parayi asla kabul etmezdim ama magazadayken alayim deseydi onuda kabul etmezdim.
Sevgili olmak birbirine sponsor olmak anlamina gelmiyor.sevgili sonucta bugin var yarin varmi belli degil...
Sponsor olmak ne alaka ya
Hahaha
Ben de altta kalmam dedim iyi anlamamışsınız galiba

Ayrıca gözlerim kanadı cidden bu nasıl bir Türkçe, senin konuşma tarzın da beni aştı valla.

Offf

Elbiseyi nerden uydurdunuz

Hahahaha

Senin cok kiymetli bir yerlerinden uydurdum elbiseyi.
Iyi misin sen ?
Magazada bir sey begendim 40 liraydi fiyati diyen ben miyim ?
Hayir yani senin gibi bir kiz mağaza da kitap begenmez degil mi ?

Ayrica onca laf saydim her şeyi gectin buna mi takildin. Cidden yuzsuz olduğunu anladim. Cezam yeni bitti bulastirma beni kendine git kafani vur duvara

Sponsor olmak ne alaka ya
Hahaha
Ben de altta kalmam dedim iyi anlamamışsınız galiba
Sponsor olmak su alaka kiyafet begeniyorsun bunuda belli ediyorsun adamdada yeterli para yok eline para tutusturmaya calisiyor.
Sizde ona aliyorsunuz.
Herkes kendine almasi daha mantikli degilmi evli degilsiniz neticede.para alisverisi sevgililik durumunda beni kasar yani

Sevgilime bir şey aldıramam.
Hatta sırf ona aldırtıyor gibi olmasın diye beğendiğim bir şeyi de çok beğendim ya yu demem.
İçinden gelirse kendi beğenir hediye eder.
Kafeye gittiğimizde de hep erkek öder kafasında olduğundan dolayı tavla oynamayı teklif ederim,kaybeden öder.
Benim için doğru olan budur, böyle davranırım. O yüzden sizin olayınıza bir yorum getiremedim ama beraber mağazaya girip çok beğendiğizi dile getirip almayınca ona al demek gibi bir şey olmuş. Sanırım cebinde okadarmış ki o kadarını vermiş.. Alınacak, darılacak bir şey yok sizin durumunuzda. Ama benim zoruma giderdi. Çünkü Bir 20 tlye muhtaçlığım yok

Konu sahibi madem oneriye,elwstirye kapalisin neden boyle genis platformlu bir yere konu aciyorsun.
Seninle ayni dusunmeyende olacktir,oneride bulunanda,elestirende.kimse kimsenin sak sakciligini yapmaz burada uslubunuza bir dikkat edin.
Konuya donersek ben para alisverisini hic dogru bulmuyorum sizin bileceginiz is geirsi

Öyle bir anlatmışsınız ki ilişkinizi 1 senelik sevgililik değil sanki 40 yıllık evlilik... Bırakın Allah aşkına şu sevgiliyken ekmeğimizi böldük arabeskini. Bir kadın olarak böyle şeyleri hazmedemiyorum. Bir arkadaş yazmış çok da güzel demiş yemek ısmarlarsa yemekle kahve ısmarlarsa kahveyle karşılık verilir tamam ama cepte para yokken kıyafet beğenme neyin nesidir? Bana al demenin kibarcası.Biraz empati kurun sevgilinizi de zor durumda bırakıyorsunuz böyle yaparak belki cebinde 20 lirası var çocuğun alamadığı için üzülüyor. Tavrınızı çok şımarıkça ve çocuksu buldum. Lütfen sevgilinizin maaşına da göz dikmeyin sizle hediyeleşmek için çalışmıyor 1 ay boyunca. Kendi paranızı kazanmaya başlayınca anlarsınız ne demek istendiğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…