- Konu Sahibi Put a lit on it
-
İlişkinize bağlı bu. Sizin ilişkinizde çok da anormal gelmedi bana.İyi de ben erkek arkadaşımın niyetini sorgulamıyorum ki. Para almak normal mi vs düşünceleri merak ettim
Hediye alsam çok sevinirdin diyince nasıl evet dedin ya benim yüzüm kızardı =)Her beğendiğimi aldırdıgımı nerden çıkardınız zaten öyle bi kadın değilim o durup dururken hadi bi şey al kendine içimden geldi hediye almak istiyorum dediği zaman bile aldırmıyorum, bu 1-2 lez olan bi şeydi ki asla altta kalmam ben de alırım, oyle bi amacım olsa o parayı ondan alırdım zaten.Beğendiğimi neden belirtmiyim samimiyet var aramızda öyle küçük hesaplar yapmıyorum.
OfffSizin yöntem iyi güzelde siz fazla abartmisiniz.
Senin cebinde para yok ama kıyafet begeniyon ne kadar saçma. Birde icten içe sevgilin alsin diye beklemisin yani.
Belediye gibi birbirinizi mi giydirip doyuruyonuz böyle.
Sevgilinde bir acayip hediye alsam begenirdin demi aşkım demesi seninde evet demen... Kalk git al diyeceksin gibi geldi.
Ayrica sevgilinin maas zamanina az kalmasi demek sana begendigin seyleri alicak anlamina gelmez ki. Belki adamin kendine göre planları var.
Bir bayan olarak kendimi bu hallere asla sokmam. Kac senelik iliskim var her seyi beraber aşıyoruz para konusunda da. Ama cebimde param olmasın acıktım bile diyemem kaldiki elbise begenicem hööss.
Ayy ay şiştimmm. Bu ilişkiler beni aşıyor.
Sponsor olmak ne alaka yaBende olsam parayi asla kabul etmezdim ama magazadayken alayim deseydi onuda kabul etmezdim.
Sevgili olmak birbirine sponsor olmak anlamina gelmiyor.sevgili sonucta bugin var yarin varmi belli degil...
Ayrıca gözlerim kanadı cidden bu nasıl bir Türkçe, senin konuşma tarzın da beni aştı valla.Sizin yöntem iyi güzelde siz fazla abartmisiniz.
Senin cebinde para yok ama kıyafet begeniyon ne kadar saçma. Birde icten içe sevgilin alsin diye beklemisin yani.
Belediye gibi birbirinizi mi giydirip doyuruyonuz böyle.
Sevgilinde bir acayip hediye alsam begenirdin demi aşkım demesi seninde evet demen... Kalk git al diyeceksin gibi geldi.
Ayrica sevgilinin maas zamanina az kalmasi demek sana begendigin seyleri alicak anlamina gelmez ki. Belki adamin kendine göre planları var.
Bir bayan olarak kendimi bu hallere asla sokmam. Kac senelik iliskim var her seyi beraber aşıyoruz para konusunda da. Ama cebimde param olmasın acıktım bile diyemem kaldiki elbise begenicem hööss.
Ayy ay şiştimmm. Bu ilişkiler beni aşıyor.
Offf
Elbiseyi nerden uydurdunuz
Hahahaha
Sponsor olmak su alaka kiyafet begeniyorsun bunuda belli ediyorsun adamdada yeterli para yok eline para tutusturmaya calisiyor.Sponsor olmak ne alaka ya
Hahaha
Ben de altta kalmam dedim iyi anlamamışsınız galiba
Ayrıca gözlerim kanadı cidden bu nasıl bir Türkçe, senin konuşma tarzın da beni aştı valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?