Cok tatli cok iyi niyetli bi kiz.
Canına zarar gelirse de düşünsün bunu olur mu?
Herşey olabilir... biran önce kaçın ve kurtarın kendinizi böyle insanlardan uzak durun... mutlaka birgün başınız yanar... aileleriniz üzülür.... uyuşturucu kullanıp kullanmaması da önemli değil yapmayı kafaya koyan adam hertürlü zarar verir... psikolojisi bozuk bir çocuk.... böylelerine aşık olmayı aklınızdan bile geçirmeden hemen uzaklaşın....
Arkadaşınız bi an önce o çocuktan ayrılsın hatta çocuk ayrılmıyor da yine tehdit ediyorsa kıskançlık krizlerine girsin bi şekilde soğutsun kendisinden. Madde bağımlısı birinin tehtidini ciddiye alıyorum. Bir an önce uzaklaşsın.
Memlekette başka adam kalmamış galiba..
Kendi düşen ağlamaz yasasın ve görsün
Münevver cinayeti geldi aklıma bi an
Haklisiniz zaten ciddiye alinmasi gereken bisey bu. Bende kafasinda biseyler kurdugunu ve gercekten zarar verebilcegini dusunuyorum. Yanliz soyle bisey var ki arkadasimda ayrilmiyo. Cocuk bazen 2 3 hafta hic bisey yazmiyo,aramiyo ben sorumluluk istemiyorum diyo bu seferde arkadasim tamam bitsin diyip terketmiyo. Cocuk yazinca yine bulusmalar gorusmeler filan.
Güvendiği dikkate alacağı bir büyüğü var mı? Eğer varsa bi an evvel konuyu ona aç arkadaşınla konuşsun. Ne hali varsa görsün diyemeyeceğim yaşı daha küçük ve belli ki aklı bi karış havada bazı şeyleri anlamasını sağlamak lazım. Gencecik cana neden zarar gelsin.
21 yasinda kendisi. Ablasi var aslinda birazda sert bi insan. Ona soyleyebilirim. Tesekkur ederim oneriniz icin
147 yi arayın. Isminizin açıklanmasını istemeyin ve yetkililere bildirin. Eliniz kolunuz bağlı değil bu konudaBende artik onun icin pes etmeyi birakmistim her anlattigina tamam hihi devam et gibi tepkiler veriyodum ama bu tehdit isi benide korkuttu. Arkadasimin basina bisey gelirse bu sefer ben vicdan azabi cekcem. Ben cocugun ailesine soylesem dedim bu seferde cocuk bana musallat olur bana bisey yapar diyede korktum acikcasi.
147 yi arayın. Isminizin açıklanmasını istemeyin ve yetkililere bildirin. Eliniz kolunuz bağlı değil bu konuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?