sevgililer günü yaklaşıyor ne alacağız kızlar

yaaaa kızlaaaarrrr açmayın bölee konularrr.... sevgilisi olan var olmayan vaaarrrr.... ayıp oluyoo amaaaaa

bende bu şubat ayından dertliyim:) 11 şubat yıldönümü, 14 şubat sevgililer günü, 16 şubat aşkın doğumgünü hemen geçsin şubat ben batmadan

canım çok güzel bi fikir bu ne ince düşünmüşsün tebrik ederimm

olabılır aslındaaaa bayılırrr bizimkiii

Bazen istiyorum ben de hediye alıyım, süpriz yapıp buraya gelsin romantik romantik kutlayalım. Ama hiç hoşlanmaz nişanlım bu tür şeylerden. Evlilik yıldönümü ve doğum günü yeter diyo

bende bu şubat ayından dertliyim:) 11 şubat yıldönümü, 14 şubat sevgililer günü, 16 şubat aşkın doğumgünü hemen geçsin şubat ben batmadan

haha bizimde 5 şubat doğumgünü, ardından 14 şubat evli olarak kutlayacağımız ilk doğumgunu ve sevgililer günü , ondan özel olsun istiyorum ama bilemiyorum...

kızlar şuanda aklıma bir fikir geldi ferrari kiralayamayız çünkü ehliyetlerimiz yok o zaman bende ehliyet kursuna kaydederim ikimizi de :) zekice değil mi önce ferrari kiralamayla ilgili bi konuşma yaparım kiraladığımı zanneder sonra derim ki malesef ehliyetimiz olmadığı için kiralayamıyoruz.o zaman bzde ehliyet kursuna giderz

bursada oturuyosan güzel bi kurs var önerebileceğim :d bnde kalem seti aldım sevgilime bizim daha ilk sevgililer günümüz olucak sürekli imza atıyo die öle bişe geldi aklıma

kütahyada okuyoruz canım kurs ücretleri 600 mü o ne yahu allah aşkına soygun resmen

hayır canım fiyatlar düştü bile yazın daha yüksekti ama öğrenci gerçekten zor oluyo o kdr parayı ehliyet için wermek

beğenilme garantisi yüksek hediye..
daha yaratıcı bişey beklerdim falan demez inşallah

Benim adım hıdır, elimden gelen budur derim bende

canım bende düşünüyorum sevdıcegım fanatık fenerli.. bende o tarz bısey alayım dıyorum formaların fıyatı ne kadar kı acaba bılgın varmı ??

canım feneriuma netten bak. forma olmasa da uygun lisanslı ürünler var. erkeklere yeterki takımlarının bir şeyi olsun, illa forma düşünme.

Kızlar bu arada babaannemi ikna edebilirsem ona atkı ördürüp(ben şimdi başlasam seneye anca yetişir çünkü) kendim örmüş gibi vermeyi de düşünebilirim

Ben geçen sevgililer gününde parfüm almıstım,onu da zor ikna ederek aldım yani.para harcattırmak istemiyo ama her fırsatta bişeyler almaya calısıyorum yine de ben
bu sevgililer gününde bişey almıcaz biz,o umreye gitmeyi çok istiyo ikimiz beraber para biriktiriyoruz o gitsin diye.hediye alcağımıza fazladan para ekleriz oraya yanii

Kızlar bilmem her erkek bundan hoşlanırmı ama geçen gün internette gördüm ve benim hoşuma gitti. Sevgililer gününde eşinize Paris'ten romantik bir kart gönderebiliyorsunuz. İnternetten kartı seçip, gideceği adres ve bilgileri girerek sipariş verebiliyorsunuz. Sevgililer günü için 7 şubata kadar süresi var, 14 şubatta posta yolu ile eline geçmiş oluyor. Değişik bir hediye olduğunu düşündüm ben, hediye aldım ama bunu da yapmayı düşünüyorum...

Ben Bonnyfood'dan çikolatalı çilekler yollamıştım. Hediyeleşmeyi seviyoruz daha önceden gömlek vb.alıyordum ama içime sinmiyordu. Hem öğrenci milletiyiz ikimiz de midemizi de düşünüyoruz hem de eğlenceli olsun diye bunu yolladım. O kadar çok sevindi ki. Onunla beraber arkadaşları da yiyip çok şanslısın demişler kendisine. :)) Biz farklı olarak sadece sevgililer gününde hediye almayız birbirimize ama siz deneyebilirsiniz. Hem sevgililer için özel kek çiçekleri falan da oluyor. Denemeye değer bence. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…