yaaaa kızlaaaarrrr açmayın bölee konularrr.... sevgilisi olan var olmayan vaaarrrr.... ayıp oluyoo amaaaaa
bende bu şubat ayından dertliyim:) 11 şubat yıldönümü, 14 şubat sevgililer günü, 16 şubat aşkın doğumgünü hemen geçsin şubat ben batmadan
yaaaa kızlaaaarrrr açmayın bölee konularrr.... sevgilisi olan var olmayan vaaarrrr.... ayıp oluyoo amaaaaa
Benim hediyem sanırım tam erkek mantığında, pek romantik değil:)
Benim niişanlım hasta Fenerbahçeli, bende onun bu sevgisine çok ses çıkarmam..ama arada tabi naz yaparım :))
düşündüm düşündüm karar veremedim sevgilier gününe..en sonunda ona 18 Şubat için Fenerbahçe Sivasspor maçı için bilet ayarladım..ikimiz birlikte gideceğiz:) eminim çok mutlu olacak bazen erkeklerin mantığında düşünmek gerekiyor sanırım..:)
Benim hediyem sanırım tam erkek mantığında, pek romantik değil:)
Benim niişanlım hasta Fenerbahçeli, bende onun bu sevgisine çok ses çıkarmam..ama arada tabi naz yaparım :))
düşündüm düşündüm karar veremedim sevgilier gününe..en sonunda ona 18 Şubat için Fenerbahçe Sivasspor maçı için bilet ayarladım..ikimiz birlikte gideceğiz:) eminim çok mutlu olacak bazen erkeklerin mantığında düşünmek gerekiyor sanırım..:)
bende bu şubat ayından dertliyim:) 11 şubat yıldönümü, 14 şubat sevgililer günü, 16 şubat aşkın doğumgünü hemen geçsin şubat ben batmadan
çok hoş olur canım çok güzel bir fikir hatta cüzdanın her bölmesine değişik bir kaç resmini daha koyarsan daha bi heyecanlanır bence
teşekkür ederm cüzdanın bir sürü bölmesi var zaten bu söyledgn aklıma yattı
kızlar şuanda aklıma bir fikir geldiferrari kiralayamayız çünkü ehliyetlerimiz yok o zaman bende ehliyet kursuna kaydederim ikimizi de :) zekice değil mi önce ferrari kiralamayla ilgili bi konuşma yaparım kiraladığımı zanneder sonra derim ki malesef ehliyetimiz olmadığı için kiralayamıyoruz.o zaman bzde ehliyet kursuna giderz
beğenilme garantisi yüksek hediye..
daha yaratıcı bişey beklerdim falan demez inşallah
canım bende düşünüyorum sevdıcegım fanatık fenerli.. bende o tarz bısey alayım dıyorum formaların fıyatı ne kadar kı acaba bılgın varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?