sevgililer günü yaklaşıyor ne alacağız kızlar

kızlar kendi yaptığım birşeyi tavsiye edeyim. yapan yapmıştır ama yapmayanlara tavsiye ederim

atkı örün derim ben. hem el emeği hem malum kış günlerindeyiz :) hem de değeri parayla ölçülmez bence.

bilmiyorsanız bilen birinden öğrenin çok kolay :) ben siyah bi tane örmüştüm bayılmıştı hep taktı

çok güsel bişi düşünmüşsün gebelik testi sonucu brawo kutlarım seneyede bebeği paketleyip werirsin

kıslar aynısını bende yapmıştım parfüm sürün daha güsel koksun biz hatta atkılarımısla yatmıştık oda bana kendi atkısını wermişti:)

kıslar aynısını bende yapmıştım parfüm sürün daha güsel koksun biz hatta atkılarımısla yatmıştık oda bana kendi atkısını wermişti:)

aynen bende parfüm sıkmıştım :) hazır hazır seyler almaktan bıkmıştım. en güzeli el emeği olsun dedım ve acayıp mutlu olmuştu

Düşün düşün son bir aydır fenalardayım Kızlar sevgilimin doğumgünü ile sevgililer günü birbirine karışıyor 3 gün farkla hem de Ne yapacağım diye düşünüyorum hep o bana aldı hediye ben hiç almadım, ayrı şehirlerdeyiz ama doğumgününde yanıma gelebilme ihtimali var. Ne yapsam ne yapsam ayhh Şuan aklıma gelen yastığa resmimizi bastırmak. İkimizin de çok sevdiği bir fotoğrafımız var onunla ilgili birşeyler yapayım diyorum aklıma bu geldi ama hala düşünme aşamasındayım..

14 şubat sevgililer günü aynı zamanda bizim yıl dönümümüz ..bir yerlerde başbaşa kutlamak ne güzel olurdu hediye filan önemli değil,romantik bir gün olsun da.. ama hediye de almak lazım tabi..daha önceden ona,kazak,bluz,gömlek,şapka,traş makinesi,uzaktan kumandalı helikopter(o beğenmişti önceden)..aldım..şimdi de parfüm almak istiyorum,kendisi önceden avonun black touch deodorantını kullanıyordu ve ben çok beğeniyordum,onun parfümünü alsam güzel olur diye düşünüyorum o ne alacak bakalım,son güne bırakır kesin

saat alıcaammmm
çok klasık ama bız yenıyız 5 aylığızz cook alcak sey varda kaliteli bi saat yeter şimdilik die düşünüorumm

Uzun süreli ilişkiler için en güzeli budur :)

ühühüühüh bekar bayan olarak evde çikolata krizine girerek aşk filmleri izleyerek geçiricem sevgililer gününü:)

geçen sevgilimle geziyorduk..oyuncakçıya takıldı...kumandalı helikopter..kumandalı araba ve sanırım model araba ismi onlarla oyalandı...
sanırım ne alacağım belli oldu

ben kazak alacağım aşkıma Bi de en güzel fotoğraflarımıza photosop yaptım onlara güzel çerçeveler aldım 3-4 tane çerçeveli fotoğraf yollycam...
bi de nişanlım doğuda yalnz yaşıo kendi yemeğini kendsi yapıo bazen her zmn dışarda yiyemyo o yüzden mantı açıcam kendi ellerimle mantı yollycam bi de turşu yaptım bi de zeytin yaptım.. Kendi ellermle yaptığım için daha çok mutlu olucak
Bi de her yıl kendmize aşk şarkısı belrlioruz bu yıl ki şarkımıza fotoğraflarmız eşliğinde slayt hazırlıycam moviemaker de bi de mektup yazıcam güzel bi aşk mektubu
1 yıldır nişanlıma hediye alamadım doğum günü sevgililer günü beraber olcak artık o yüzden bu kadar çok şey yapıorum bu yıl yoksa şımartmazdım bu kadar

Kızlar bu konuyu okuduktan sonra alışverişte bakınmaya başlamıştım bende ne olsun diye. Koçtaşta çoklu çerçeveler var. 4lü, 7li ve 9lu diye hatırlıyorum. Bayıldım benn.
2 tane aldım 9lu olanlardan. Biri beyaz biri siyah. Ahşap olanlar ve farklı modellerde olanlarda var.

Toplu alışveriş yaptıgım için fiyatı hatırlamıyorum. İsteyen olursa fişe bakıp söylerim.

Bunlarda temsili fotoğraflar;

ben birşey almiycam eşşek kocam benim dogum gunumde bana hediye almadi cok üzüldüm ben onun dogum gununde gittim orjinal bjk formasi aldim arkasina ismini ve evlilik tarihimizi yazdirdim sonra tekrar sevgililer gununde sortunu aldim bjk nin o bana birşey almadi almiycammmmmmmmmmmm gorsunnnnnnnnnnn ooooooooooo ilk önce benim hediyem gelek en guzel hediye benim ona zaten ayyyyyyyyy cok gururuma dokundu almamsi alişkinim ondan hediye almaya ben deli oldum yaaaaaa sizler pazil yaptirabilirsiniz guzel bi hırka ayakkabi olabilir alabilirsiniz

Çok hoşlar gerçekten...

kızlar ben aldım hedıyemii seni seviyorum battaniyesi aldım. vermek için sabırsızlanıyorum. fotogafını paylaşıcam daha sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…