Sevgililer gününde yanında olmadım diye konuşmayan iş arkadaşı

usuyenprenses

Her insan, yapmadığı tüm iyiliklerden suçludur.
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
5.379
4.001
373
Merhaba,
İş yerinde çok iyi anlaştığım bir arkadaşım var,
Daha doğrusu vardııı
Bana seninle özel bir şey konuşucam imaları vardı.
Ben de son zamanlardaki tavırlarından konunun ne olduğunu anladığımdan hep geçiştirdim.
Sürekli konuyu değiştirince konuşmamaya başladı benimle.
Ben üzüldüm açıkçası çünkü iyi anlaştığım bir o vardı.
Neyse ben neyiniz var falan dedim muhattap olmuyorum dedi.
Ben de bir daha da konuşmadım.
Sonra kendisi tekrar konuşmaya başladı gene eskisi gibi aramız iyiydi.
13 şubatta bana mesaj attı yarın işin var mı planın var mı diye.
Kursa gideceğimi başka planım olmadığını söyledim.
O zaman hazırlan dedi.
Ben de yok ben akşamları çıkamam kurstan sonra eve gidicem dedim.
Bu yarın sevgililer günü dedi.
Napalım yani sevgililer günüyse dedim, sonuçta sevgili değiliz.
Ben öyle günlere inanmıyorum zaten ona da dedim zaten inanmıyorum.
Kendimi geçen konumda bahsettiğim gibi erkeklerden soyutadım.
Sosyal hesaplarımı falan kapattım, erkek arkadaşlarımla konuşmayı da kestim.
Şimdi bu 15 şubattan beri bana selam bile vermiyor.
Konuşmadığı insanlarla bile konuşup gülüyor bana selam vermiyor.
Belki de yeni aldığım karardan dolayı hayatım için iyi oldu.
Ama o iyi bir arkadaş, iyi bir insandı.
Şimdi onu gene kaybettim.
İş yerinde başka kimseyle de konuşmuyorum.
Sanırım yalnız kaldım.
Bir güvendiğim oydu o da böyle yaptı.
Ben de hiç konuşmuyorum onunla yanlış mı yapıyorum, doğru mu bilmiyorum.

Son derece dengesiz biri ve ipiyle asla kuyuya inme. Yine barışacak ve yine eskisi gibi olacak. Ona göre ayar ver ama asla güvenip sırrını falan söyleme. İş yeri ilişkileri kadar sosyal ol sadece.

Erkek mi bu şahıs? Eğer öyleyse demekki sana ilgi duyuyordu yüz bulamayınca da irtibatı kesti

Son derece dengesiz biri ve ipiyle asla kuyuya inme. Yine barışacak ve yine eskisi gibi olacak. Ona göre ayar ver ama asla güvenip sırrını falan söyleme. İş yeri ilişkileri kadar sosyal ol sadece.
zaten işle ilgili olmayan konularda hiç konuşmuyoruz artık ben günaydın falan da demiyorum

Eeee sorsana telefonu varsa problem ne bana neden böyle davranıyorsun diye

Deme ya değmez zaten.
Onun kendisiyle ilgili sorunları var bence. Yani normal hayatında da öyle biri. Sana özel değil bu halleri.
yok öyle birisi olduğunu pek sanmıyorum mesela iş yerinde çok güzel hatta manken gibi kızlar çalışıyor ama onlarla hiç muhattap olmaz sadece benimle konuşurduben de bu yüzden onunla arkadaşlık kuruyordum güvendiğimden şimdi benimle de konuşmuyor :)

O kızları çekemiyor ya da iletişim kuracak gücü kendisinde bulamıyor olabilir mi?
Sence neden muhatap olmuyor o kızlarla?

O kızları çekemiyor ya da iletişim kuracak gücü kendisinde bulamıyor olabilir mi?
Sence neden muhatap olmuyor o kızlarla?
yo o kızlar onu arıyordu sürekli mesai olunca araçla servisi bu arkadaşım yapıyordu sert sert konuşuyordu off falan diyordu sonra telefonu suratına kapatıyordu şahit oldum çok

Klasik yuz bulamayinca trip atan erkek modeli.
Bu modeldeki adamlarin tripleri 2 hafta falan suruyor, sonra gene yanasir...
Yalniz sunu idrak edebilmen gerek ki aranizda iliski olmayacaksa aranizin duzelmemesi daha dogru su an.
haklısın bence de

ya iyi de adamın sana bişey hissetmesinin neresi kötü yada yanlış anlamadım bu kadar gaddar olmak zorunda mısın karşındaki senin geçmişinden sorumlu değil yani demi bildiğim kadarıyla.. çirkin mi parası mı yok neyini beğenmedin bi şans verebilirdin bence

daha önce evlenip boşanmış diye ailem izin vermez o yüzden ümit vermek istemedim çirkin veya parasının benim için önemi yok gelip geçici şeyler onlar.

Bence sandığınız gibi biri değilmiş. Açıkcası sizde gözü var gibi :) Boşverin konuşmayın, sürekli moral bozma potansiyeli var o insanda. Yalnızlık güzeldir. Keyfini çıkarın derim.

Bence sandığınız gibi biri değilmiş. Açıkcası sizde gözü var gibi :) Boşverin konuşmayın, sürekli moral bozma potansiyeli var o insanda. Yalnızlık güzeldir. Keyfini çıkarın derim.
Evet vardı kimseyle arkadaş kalamayacak mıyım ya of canım çok sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…