Sevgililer gününde yanında olmadım diye konuşmayan iş arkadaşı

Erkeklerle arkadas olunmuyor canim. Iyi anlasmanizin sebebi de senden hoslanmasidir. Bosver. Kiz arkadaslar edin. Ben de is yerinde babam yasindaki adamlarla arkadas olmayi tercih ediyorum bu yuzden :)

mazallah gözünüze bir perde inip bu tipe âşık filan olsanız sonra sevgili olsanız tribinden geçilmez herhalde... bu adamın hareketleri "kendi kendine gelin-güveyi olmak" deyiminin sözlükteki karşılığı

Adam size ilgisini belli etmiş, siz de istememişsiniz. Adam da ilgisini geri çekmiş, sizinle normal arkadaş olarak kalmamayı tercih etmiş. Bunun nesi garip ? Zaten siz de erkeklerle alakamı kestim diyorsunuz. Sorun ne ben anlayamadım...

14 şubat yeni bir din mi kiz inanmıyorsun felan ahahah
Aman bariz aranan erkek modeli, kaliteli bir tip olsa ergen gibi davranmaz seni adam gibi etkilemeye çalışırdı.
Sen neden kimseyle konuşmuyorsun, herkesi silip atıyorsun?

14 şubat için planları vardı belki,olmayınca kızmıştır.Özel birşeyler düşünmüştür,sana açılacaktır.Niyetini önceden söylemiş zaten.İşyerinde sadece onunla konuştuğunu söylemişsin,adam da ümitlenmiş demek.

Zaten hayatınıza birini almayı biriyle görüşmeyi düşünmüyosunuz. Eğer bu şahıs size karşı bişiler hissediyorsa onunla ısrarla arkadaş olarak görüşmek zaten herşeyden önce ona saygısızlık olurdu. o yüzden görüşmemesi daha iyi olmuş. Doğrusunun zaten bu olduğunun farkına varmalısınız bence. o istese bile sizin istememeniz lazımdı zaten.

Açık ve net sana ilgisi varmış. Sen arkadaşça düşünmüşsün ama o farklı düşünmüş. Konuşmayı daha önceden kendisi kesmiş, sonra kendisi başlatmış, şimdi yine kendisi kesmiş. Liseliler bile böyle davranmıyor artık. Boşver konuşma, neden konuşasın ki? Arkadaş değilmişsiniz sonuçta. Yani ona göre değilmişsiniz.

Kendisini yeni bir ilişki için hazır hissetmiyordur.

Erkeklerle arkadas olunmuyor canim. Iyi anlasmanizin sebebi de senden hoslanmasidir. Bosver. Kiz arkadaslar edin. Ben de is yerinde babam yasindaki adamlarla arkadas olmayi tercih ediyorum bu yuzden :)
kızlarda çok fitne fesat uzak duruyorum o yüzden

yanımdaki herkese günaydın deyip bana demiyor sap gibi kalıyorum yani bir selam bile verebilir.

Kendinizi erkeklerden soyutladınız?
Ama bu erkek değil mi?
Bu ne yaman çelişki.
bakın konuşmasın tamam eskisi gibi espri yapıp gülmeyelim bu daha iyi ama milletin için de millete günaydın iyi akşamlar deyip beni sap gibi bırakıyor

yanımdaki herkese günaydın deyip bana demiyor sap gibi kalıyorum yani bir selam bile verebilir.

Sizden etkilenmiş, size ilgisini belli etmiş siz de istememişsiniz. Tepki olarak da sizi görmezden geliyor. Demek ki selam vermeyi bile büyütüyor gözünde ki vermiyor. Bence büyütecek hiç bir şey yok, tam tersi bu kadar çok alınıyorsanız sanki siz de ona karşı boş değilsiniz gibi duruyor...

bilmiyorum onu görünce çok mutlu oluyordum ama hareketleri iyice soğuttu şimdi bir şey hissetmiyorum

Muhattap olmuyorum ne ya
O kadar gururluysa neden 14 şubat yaklaşınca yine yelkenleri suya indirdi o da tuhaf.
Bir de hazırlan demesi de hoş değil. Seni şuraya davet etmek istiyorum dese ya doğru düzgün.
Neresinden tutsan elinde kalıyor arkadaş olarak nasıl gözüne girmiş hayret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…