- 23 Kasım 2015
- 727
- 747
- 18
- 39
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
daha önce evlenip boşanmış diye ailem izin vermez o yüzden ümit vermek istemedim çirkin veya parasının benim için önemi yok gelip geçici şeyler onlar.
Açık ve net sana ilgisi varmış. Sen arkadaşça düşünmüşsün ama o farklı düşünmüş. Konuşmayı daha önceden kendisi kesmiş, sonra kendisi başlatmış, şimdi yine kendisi kesmiş. Liseliler bile böyle davranmıyor artık. Boşver konuşma, neden konuşasın ki? Arkadaş değilmişsiniz sonuçta. Yani ona göre değilmişsiniz.Merhaba,
İş yerinde çok iyi anlaştığım bir arkadaşım var,
Daha doğrusu vardııı
Bana seninle özel bir şey konuşucam imaları vardı.
Ben de son zamanlardaki tavırlarından konunun ne olduğunu anladığımdan hep geçiştirdim.
Sürekli konuyu değiştirince konuşmamaya başladı benimle.
Ben üzüldüm açıkçası çünkü iyi anlaştığım bir o vardı.
Neyse ben neyiniz var falan dedim muhattap olmuyorum dedi.
Ben de bir daha da konuşmadım.
Sonra kendisi tekrar konuşmaya başladı gene eskisi gibi aramız iyiydi.
13 şubatta bana mesaj attı yarın işin var mı planın var mı diye.
Kursa gideceğimi başka planım olmadığını söyledim.
O zaman hazırlan dedi.
Ben de yok ben akşamları çıkamam kurstan sonra eve gidicem dedim.
Bu yarın sevgililer günü dedi.
Napalım yani sevgililer günüyse dedim, sonuçta sevgili değiliz.
Ben öyle günlere inanmıyorum zaten ona da dedim zaten inanmıyorum.
Kendimi geçen konumda bahsettiğim gibi erkeklerden soyutadım.
Sosyal hesaplarımı falan kapattım, erkek arkadaşlarımla konuşmayı da kestim.
Şimdi bu 15 şubattan beri bana selam bile vermiyor.
Konuşmadığı insanlarla bile konuşup gülüyor bana selam vermiyor.
Belki de yeni aldığım karardan dolayı hayatım için iyi oldu.
Ama o iyi bir arkadaş, iyi bir insandı.
Şimdi onu gene kaybettim.
İş yerinde başka kimseyle de konuşmuyorum.
Sanırım yalnız kaldım.
Bir güvendiğim oydu o da böyle yaptı.
Ben de hiç konuşmuyorum onunla yanlış mı yapıyorum, doğru mu bilmiyorum.
Kendisini yeni bir ilişki için hazır hissetmiyordur.ya iyi de adamın sana bişey hissetmesinin neresi kötü yada yanlış anlamadım bu kadar gaddar olmak zorunda mısın karşındaki senin geçmişinden sorumlu değil yani demi bildiğim kadarıyla.. çirkin mi parası mı yok neyini beğenmedin bi şans verebilirdin bence
öyle de denmez ki çok acımasızca olur bilmiyorumhmm anladıım bence kaçmak yerine bunu yüzüne açık açık söyle kimbilir neler kuruyodur kafasında ona da yazıııgg
kızlarda çok fitne fesat uzak duruyorum o yüzdenErkeklerle arkadas olunmuyor canim. Iyi anlasmanizin sebebi de senden hoslanmasidir. Bosver. Kiz arkadaslar edin. Ben de is yerinde babam yasindaki adamlarla arkadas olmayi tercih ediyorum bu yuzden :)
yanımdaki herkese günaydın deyip bana demiyor sap gibi kalıyorum yani bir selam bile verebilir.Adam size ilgisini belli etmiş, siz de istememişsiniz. Adam da ilgisini geri çekmiş, sizinle normal arkadaş olarak kalmamayı tercih etmiş. Bunun nesi garip ? Zaten siz de erkeklerle alakamı kestim diyorsunuz. Sorun ne ben anlayamadım...
bakın konuşmasın tamam eskisi gibi espri yapıp gülmeyelim bu daha iyi ama milletin için de millete günaydın iyi akşamlar deyip beni sap gibi bırakıyorKendinizi erkeklerden soyutladınız?
Ama bu erkek değil mi?
Bu ne yaman çelişki.
yanımdaki herkese günaydın deyip bana demiyor sap gibi kalıyorum yani bir selam bile verebilir.
bilmiyorum onu görünce çok mutlu oluyordum ama hareketleri iyice soğuttu şimdi bir şey hissetmiyorumSizden etkilenmiş, size ilgisini belli etmiş siz de istememişsiniz. Tepki olarak da sizi görmezden geliyor. Demek ki selam vermeyi bile büyütüyor gözünde ki vermiyor. Bence büyütecek hiç bir şey yok, tam tersi bu kadar çok alınıyorsanız sanki siz de ona karşı boş değilsiniz gibi duruyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?