Sevgililik?

O İnstagram'da gördüğün mutluluklar, sadece fotoğraf üzerinde. Evlenenler de "evlenmeyin" diyor. Bence bekârlık sultanlıktır. Al mesleğini eline, koy gerisine. Evet, öyle İnstagram'da paylaşınca insan özeniyo ama emin ol ki, insan ilişkileri kolay değil

Sen erkek olsan kendini ister miydin
Öyle demeyin ama konu sahibine. Şimdi ben olsam benle evlenmezdim ama evliyim. Kendimiz kendimizle evlenemiyoruz ki.
Instagramda benden kucukler evleniyor bir ben yalnızım galiba kimse istemiyor beni :KK43:
Sevgili konu sahibi sakın evlenmek için evlenme, sevgili yapmak için de hayatına birini sokma. Mutlu olmazsın. Evlilik demir leblebi dedim ya ben kendime katlanmazdım eşim idare ediyor beni kimi zaman da ben onu. Doğru kişi doğru zaman elbet gelir senin için de. Sosyalleşmeye çalış ilgi alanlarında belki kafan meşgulken bu konuyu daha az kafaya takarsın.

Ayrıca bu, birilerinin seni istemediğini göstermez. Neden istemesinler ki seni? Gül gibi kızsın maşallah. Öyle düşünme. Onlar kim ki seni isteyecek? Sen onları iste veya isteme

Ben 22 yaşındayım 18 yaşında tanıdıklarım evlendi herkesin kendi tercihi üstelik rainy yani sende kendini kıyaslaya kıyaslaya değersiz yapıyosun bak sürekli aynı noktaya takıldın olacağı varsa da olmuyor biraz kendinle ilgilen kendini sev kişisel bakım yap müzik dinle ve dans et bi güvenini topla kursa git herhangi bir kursa ortam kur kimseye surat asma gereğinden fazlada samimi olma öyle öyle açılacaksın

Burdan sana hayır yok bak 4838393 kere konu açtın hala bekarsın. Bence başka forumlarda şansını dene. 😑
Forum dedin de aklıma geldi, birine burda akıl vermişler böyle, forumlara takıl bulursun diye, bulmuş. En azından forum kitlesi instaya göre temizdir ya, abaza yuvasından iyidir.

Ben 22 yaşındayım 18 yaşında tanıdıklarım evlendi herkesin kendi tercihi üstelik rainy yani sende kendini kıyaslaya kıyaslaya değersiz yapıyosun bak sürekli aynı noktaya takıldın olacağı varsa da olmuyor biraz kendinle ilgilen kendini sev kişisel bakım yap müzik dinle ve dans et bi güvenini topla kursa git herhangi bir kursa ortam kur kimseye surat asma gereğinden fazlada samimi olma öyle öyle açılacaksın
Evet cok kiyasliyorum

Back
X