Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle demeyin ama konu sahibine. Şimdi ben olsam benle evlenmezdim ama evliyim. Kendimiz kendimizle evlenemiyoruz ki.Sen erkek olsan kendini ister miydin
Sevgili konu sahibi sakın evlenmek için evlenme, sevgili yapmak için de hayatına birini sokma. Mutlu olmazsın. Evlilik demir leblebi dedim ya ben kendime katlanmazdım eşim idare ediyor beni kimi zaman da ben onu. Doğru kişi doğru zaman elbet gelir senin için de. Sosyalleşmeye çalış ilgi alanlarında belki kafan meşgulken bu konuyu daha az kafaya takarsın.Instagramda benden kucukler evleniyor bir ben yalnızım galiba kimse istemiyor beni![]()
Sagol canimAyrıca bu, birilerinin seni istemediğini göstermez. Neden istemesinler ki seni? Gül gibi kızsın maşallah. Öyle düşünme. Onlar kim ki seni isteyecek? Sen onları iste veya isteme
İnşallah bende kalmamYavrucum geç olsun güç olmasın acele etme kimse evde kalmıyor inan nadirdir evde kalanlar onlar da kendi tercihleri öyle evlenmek istemiyorlar
Kalmazsın kalmazsın merak etme akışına bırak biraz yavrucum bir de kendine bakım yap karşı cinsin yanında biraz da burnun havada olsun şöyle fiyakalı bir profil resmi yap kendineİnşallah bende kalmam
Canim benim isim biraz zor. Iyilestim bugun gezmeye gittimKonu açıp sevgililik diyorsun, hevesleniyoruz ama gene sevgilisizlik noktasından bir arpa boyu ilerlememişsin.
Neyse, iyileşebildin mi?
Bulursuuun bu isin yasla alakasi yokInstagramda benden kucukler evleniyor bir ben yalnızım galiba kimse istemiyor beni![]()
Forum dedin de aklıma geldi, birine burda akıl vermişler böyle, forumlara takıl bulursun diye, bulmuş. En azından forum kitlesi instaya göre temizdir ya, abaza yuvasından iyidir.Burdan sana hayır yok bak 4838393 kere konu açtın hala bekarsın. Bence başka forumlarda şansını dene.![]()
Evet cok kiyasliyorumBen 22 yaşındayım 18 yaşında tanıdıklarım evlendi herkesin kendi tercihi üstelik rainy yani sende kendini kıyaslaya kıyaslaya değersiz yapıyosun bak sürekli aynı noktaya takıldın olacağı varsa da olmuyor biraz kendinle ilgilen kendini sev kişisel bakım yap müzik dinle ve dans et bi güvenini topla kursa git herhangi bir kursa ortam kur kimseye surat asma gereğinden fazlada samimi olma öyle öyle açılacaksın
Yapma işte hiçbir şey dışardan göründüğü gibi değil olamaz da buna eminim bizzat yaşadım zaman zaman yaşıyoruz daEvet cok kiyasliyorum
konu komşuya haber sal, söyle bulsunlar biri sana. Eş dost yok mu sizin ?Instagramda benden kucukler evleniyor bir ben yalnızım galiba kimse istemiyor beni![]()