sevgilim annesi geliyoooor

Normalde giyim tarzın nasildir?
Ben pantoluon tunik sal dışarıda pardesü giyerim. Ama evleneceğim kisinin annesi gelse boydan zarif bir elbise giyerim. Mesela bayramlarda da bu tarzı tercih ederim.
kendin gibi ol. Öyle makyaj vs ona kemdini beğendirmek icin uğraştığın algisi birakir. Dogal güzelliğinle çık. Yüzünde o gun sivilce bs cikarsa fondaten pudra kullanirsin dogalligini bozmayacak sekilde..
ama abartılı olma sana tavsiyem.

Ve kesinlikle başörtülü olmalısin. Istemeden sonraki daha samimi oturmalarinizda nasilsa açık olacaksiniz. Ama şu an icin erken.. karsinizdaki sevgilinizin annesi çok daha dikkat etmeniz gereken bir durum var

yemek yerine pasta kek çay kahve daha iyi olmaz mı??
Ay bizimkiler uzaktan gelmisti sizinkiler de oyleymis gibi geldi de bana o yuzden yemek yazdim yakindan geliyorsa saat te ikindi aksam arasiysa tabiki kek pasta borek daha uygun olur.
Tesetturluyseniz acmayin sacinizi ama su kobra gibi yapilan bir sekil var ya onu da yapmayin.

Sacinizi acmayi samimiyetin ilerledigi baska gorusmelere birakmalisiniz bence... evinize gelen kadin misafire aciyorsun zaten demisler ama bu kayinvalide adayini evde ilk karsilama, komsunun gelip cay icmesi ile bir tutmayin...

İş görüşmesine giderken nasıl giyinip nasıl davranıyorsanız, aynen öyle yapın.
Bi nevi iş görüşmesi bu da zaten.

Erkek arkadaşımın annesiyle tanisagimda iş mulakati gibi düşün demişti ben de öyle gitmistim :) işe kesin alınacağın belli olan bir iş görüşmesinden farki yoktu gercekten

Erkek arkadaşımın annesiyle tanisagimda iş mulakati gibi düşün demişti ben de öyle gitmistim :) işe kesin alınacağın belli olan bir iş görüşmesinden farki yoktu gercekten
Eheh evet, öyle de olmalı zaten, çünkü sonradan hepimiz mesafeyi koruyamamaktan şikayet ediyoruz.

haklısın bence de :) yani bende senin gibi giyiniyom ama sevdiğimin annesi pek pntolon taraftarı değilmiş etek seviyormuş?

kızlar bu cuma sevgilimin annesi annemle tanışmaya gelecek sizce nasıl giyinmeliyim nasıl davranmalıyım ne ikram etmeliyim yardım edin lütfen??
Kahve,kahvenin yanında çikolata yada lokum gibi. Birşeyler ikram edebilirsiniz.Çayın yanına,bir çeşit börek,pogaça,kısır,zeytinyağlı yaprak sarma ve pasta ikram edebilirsiniz.Kapalıymuşsınız ilk etapta saçınınızı açmanız güzel durmaz kapalı çıkmanız daha iyi olur,sonraki görüşmelerde başınızı açabilirsiniz yanında ama ilk görüşmede açmanız doğru olmaz.Sevgilinizin annesi pantolon sevmiyor diye siz giymekten vazgeçmeyin,eğer o sevmiyor diye etek giyerseniz daha ilk görüşmede eline taviz vermiş olursunuz.

tşk ederim :)

haklısın bence de :) yani bende senin gibi giyiniyom ama sevdiğimin annesi pek pntolon taraftarı değilmiş etek seviyormuş?

Annesinin ne taraftari olduğu çok önemli değil :) Yeri geldi mi etek y eri geldi mi pantolon..
Ama malum bazi yerlerde etek, elbise daha ağır olur. O yüzden fizigin hangisini kaldırıyorsa onu giyin. Mesela ben hiç etek giyemem ama elbise bi harika olur. Sana yakisani az çok biliyosundur :) sadece abartili bir seyler olmasin. Bunu istemesi, sözü var daha derece derece arttirirsin cok tasli, pullu seyler tercih etme derim ben. Biraz da ortam bulundugunuz sehre gore illa ki bazi seyler bellidir. insallah guzel bir tanisma olur.. bekliyorum nasil gectigini.. bizim de yakindir :)

Ben erkek arkadasimin annesiyle tanismaya giderken üzerimde pantolon ve dizimin altina inecek kadar uzun bir yelek vardi. uzerimde de pardesu. ben isyerinde gorustugum icin normaldi. Sizin evinizr gelecek daha farkli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…