- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi esrammm0215
-
ama ben tesetürlüyüm saçımı açmalımıyım sence??
Normalde giyim tarzın nasildir?
Ben pantoluon tunik sal dışarıda pardesü giyerim. Ama evleneceğim kisinin annesi gelse boydan zarif bir elbise giyerim. Mesela bayramlarda da bu tarzı tercih ederim.
kendin gibi ol. Öyle makyaj vs ona kemdini beğendirmek icin uğraştığın algisi birakir. Dogal güzelliğinle çık. Yüzünde o gun sivilce bs cikarsa fondaten pudra kullanirsin dogalligini bozmayacak sekilde..
ama abartılı olma sana tavsiyem.
Ay bizimkiler uzaktan gelmisti sizinkiler de oyleymis gibi geldi de bana o yuzden yemek yazdim yakindan geliyorsa saat te ikindi aksam arasiysa tabiki kek pasta borek daha uygun olur.yemek yerine pasta kek çay kahve daha iyi olmaz mı??
İş görüşmesine giderken nasıl giyinip nasıl davranıyorsanız, aynen öyle yapın.
Bi nevi iş görüşmesi bu da zaten.
Eheh evet, öyle de olmalı zaten, çünkü sonradan hepimiz mesafeyi koruyamamaktan şikayet ediyoruz.Erkek arkadaşımın annesiyle tanisagimda iş mulakati gibi düşün demişti ben de öyle gitmistim :) işe kesin alınacağın belli olan bir iş görüşmesinden farki yoktu gercekten
kızlar bu cuma sevgilimin annesi annemle tanışmaya gelecek sizce nasıl giyinmeliyim nasıl davranmalıyım ne ikram etmeliyim yardım edin lütfen??
tşk ederimm cnmm :)Sadece annesi gelecek canim ac sacini fon cektir hafif makyaj yap. Sade ama şık elbise giy dogal olmak en guzeli oldugun gibi davran.... erkekli grup halinde gelseler kapali çıkardın ama bayan sonucta .. simdiden hayirli olsun..
haklısınn benceKendin gibi davranman yeterlidir güzelim. Ayrıca kv nin gözüne hiçbir zaman giremezsin
haklısın bence de :) yani bende senin gibi giyiniyom ama sevdiğimin annesi pek pntolon taraftarı değilmiş etek seviyormuş?Normalde giyim tarzın nasildir?
Ben pantoluon tunik sal dışarıda pardesü giyerim. Ama evleneceğim kisinin annesi gelse boydan zarif bir elbise giyerim. Mesela bayramlarda da bu tarzı tercih ederim.
kendin gibi ol. Öyle makyaj vs ona kemdini beğendirmek icin uğraştığın algisi birakir. Dogal güzelliğinle çık. Yüzünde o gun sivilce bs cikarsa fondaten pudra kullanirsin dogalligini bozmayacak sekilde..
ama abartılı olma sana tavsiyem.
20 yaşındayım sevgilimde 22 yaşındaKac yasindasin canim? Sevgilin kac yasinda?
Kahve,kahvenin yanında çikolata yada lokum gibi. Birşeyler ikram edebilirsiniz.Çayın yanına,bir çeşit börek,pogaça,kısır,zeytinyağlı yaprak sarma ve pasta ikram edebilirsiniz.Kapalıymuşsınız ilk etapta saçınınızı açmanız güzel durmaz kapalı çıkmanız daha iyi olur,sonraki görüşmelerde başınızı açabilirsiniz yanında ama ilk görüşmede açmanız doğru olmaz.Sevgilinizin annesi pantolon sevmiyor diye siz giymekten vazgeçmeyin,eğer o sevmiyor diye etek giyerseniz daha ilk görüşmede eline taviz vermiş olursunuz.kızlar bu cuma sevgilimin annesi annemle tanışmaya gelecek sizce nasıl giyinmeliyim nasıl davranmalıyım ne ikram etmeliyim yardım edin lütfen??
tşk ederim :)Kahve,kahvenin yanında çikolata yada lokum gibi. Birşeyler ikram edebilirsiniz.Çayın yanına,bir çeşit börek,pogaça,kısır,zeytinyağlı yaprak sarma ve pasta ikram edebilirsiniz.Kapalıymuşsınız ilk etapta saçınınızı açmanız güzel durmaz kapalı çıkmanız daha iyi olur,sonraki görüşmelerde başınızı açabilirsiniz yanında ama ilk görüşmede açmanız doğru olmaz.Sevgilinizin annesi pantolon sevmiyor diye siz giymekten vazgeçmeyin,eğer o sevmiyor diye etek giyerseniz daha ilk görüşmede eline taviz vermiş olursunuz.
haklısın bence de :) yani bende senin gibi giyiniyom ama sevdiğimin annesi pek pntolon taraftarı değilmiş etek seviyormuş?
haklısın bence de :) yani bende senin gibi giyiniyom ama sevdiğimin annesi pek pntolon taraftarı değilmiş etek seviyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?