sevgilim annesi geliyoooor

kızlar bu cuma sevgilimin annesi annemle tanışmaya gelecek sizce nasıl giyinmeliyim nasıl davranmalıyım ne ikram etmeliyim yardım edin lütfen??

Bu konuyu gördüğüm iyi oldu. Ben de okuyayım yorumları, benim de aynı şekilde 3 hafta sonra tanışacaklar. Zor Allah kolaylık versin bize :)

canim kadin kapali oldugunu illaki biliyordur sadece kadin gelicekae erkek olmayacaksa acmalisin bence ve bende tek parca bir elbise altina kucuk topuklu bur stiletto saclarini da acmalisin diyorum ayrica kesinlikle yemek yapilmali bir tatli bir kahveyle gonderirsen hic olmaz ben sana diyim yemek derken de gunkerde yaparlar ya 5 cesıt falan oyle bırseyler ıftar sofrası gbı de olmasın tabı yanı o kadar agır

inşallah cnmm benim ya paylaşırım merak etme :)

Tam bir yıl gecmis. Hatta yorum bile yapmışım :) yarin sevgilimin annesi ve teyzesi bize gelecekler. Elim ayagim karsimisken bi kulübe bakayim dedim
dua edin bana da iki aile de birbirinden memnun bir şekilde yola baslayalim..

yemek yerine pasta kek çay kahve daha iyi olmaz mı??

Saat kaçta geldiğine de bağlı. Geliş saati 14:00-17:00 arasındaysa pasta börek, 18:00-20:00 arasındaysa yemek, 21:00'den sonra pasta börek daha uygun olur. Yani geliş vakti yemek vaktiyse yemek daha uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…